Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 2. října 2010 v 5:00® sethy
-
Losfedos> www.ebay.com
- Sobota 2. října 2010 v 0:35® hecht
-
Problém je taky ještě to, že moje letošní vycházky jsou z velké části takové ty 60 – 120 minutovky většinou při návratu z práce. No a vzpomeń si ráno na foťák, když jsem rád že do auta hodím prut a vestu.Ono mě to sas tak netrápí, ty moje fotky zase za tolik nestojí. Když chci potěšit oko, tak kouknu na něco od Tebe, Petra nebo třeba Libora.
- Pátek 1. října 2010 ve 23:54® osprey
-
hecht> Recept je jednoduchý – prostě to mít pořád. Zúžíš tak rybám manévrovací prostor.
- Pátek 1. října 2010 ve 23:52® hecht
-
osprey> no ty Tvoje brašny, to je fakt břemeno. Ale alespoň z toho jsou pěkné obrázky. Já ten kompakt dám do kapsy a je klid. Letos mám ale pech, jak si ho vezmu, chytnu prd. Když je doma, bylo by co fotit.
- Pátek 1. října 2010 ve 23:46® osprey
-
hecht> Z ruky do huby nebo mezi klávesnicí, řekou a postelí. Vyber si.
V kombíku vozím obvykle dva pruty. Nejproblémovější zavazadlo na rybařině jsou dnes foťáky.
- Pátek 1. října 2010 ve 23:42® hecht
-
osprey> jo, kombík má tu výhodu, že se do něj vejde ta otep celá
Jak žiješ redaktore ?
- Pátek 1. října 2010 ve 23:34® osprey
-
Scanix> Já skoro vždycky jezdil na více revírů a na delší čas. Když jsem si chtěl vyměnit prut, stavil jsem se doma… Kolo je v tomhle ohledu super.
Teď je všechno jinak.
- Pátek 1. října 2010 ve 22:20® Losfedos
-
sethy> to je kde?
- Pátek 1. října 2010 ve 21:54® sethy
-
Losfedos> na ebay občas je.
- Pátek 1. října 2010 ve 21:20® hraji
-
Losfedos> mám obavu, že to bude dost těžké, nenašel jsem jediný odkaz na české e-shopy, v zahraničí by to bylo asi jednodušší
- Pátek 1. října 2010 ve 20:54® Losfedos
-
Zdravim,chci se zeptat jestli se da nekde sehnat navijak ABU GARCIA suveran.diky
- Pátek 1. října 2010 v 15:55® nm
-
Scanix> To se mi už letos stalo. Když to nejvíc šlo tak se mi podařilo urazit rotačkou špičku. K autu to bylo daleko tak sem musel trochu upravit prut no
- Pátek 1. října 2010 v 10:36® Scanix
-
nm> vsak pisu vice jak 2, povetsinou ty 2 taky beru, pokud jedu nekam dal, to by me pak stvalo, ze si ani nezachytam, kdyz se s druhym neco stane, ale to nesmi
- Čtvrtek 30. září 2010 ve 22:12® nm
-
Scanix> brát dva pruty je dobrá věc. nikdy nevíš co se stane a mít něco v záloze je fajn
- Čtvrtek 30. září 2010 ve 22:06® Scanix
-
osprey> no pokud nejedes na vic reviru a na delsi cas, tak brat vice jak 2 pruty je zvrhlost
- Čtvrtek 30. září 2010 ve 21:55® jarad
-
Dnes na skok u vody a to co po deštích ze Sázavy a Berounky teklo Vltavou byl naprostý hnus.Po 15min vláčení mastný vlasec a rolna na navijáku totálně obalená jak vytažená z kaolínu
.Vše dostalo jarovou lázeň ve sprše.
- Čtvrtek 30. září 2010 ve 20:27® kerob
-
olda> snad vsechny navijaky maji prevody kovove, plastove bude max nejake pomocne kolecko treba pro nahon posuvu civky, ale jinak urcite ne.
- Čtvrtek 30. září 2010 ve 20:25® skwor
-
osprey> Já se tu otep za poslední měsíce pokusil zúžit
I když to se spíš týkalo jiných prutů než vláčáků.
- Čtvrtek 30. září 2010 ve 20:19® osprey
-
skwor> Já odchytám všechno s jedním teamem – je to můj team prutů. Familiérně mu říkám otep
- Čtvrtek 30. září 2010 ve 20:17® skwor
-
Scanix> Já poslední dobou všechno odchytám se dvěma Teamy a jedním Skeloušem. Tak mi to vyhovuje, ale i tak občas váhám, který k vodě vzít
- Čtvrtek 30. září 2010 ve 20:08® Scanix
-
skwor> no ty teamy nejsou vubec spatny pruty…
- Čtvrtek 30. září 2010 v 19:34® osprey
-
Lipno men> Prut je pomůcka, za tebe to nenachytá. Ale budeš se divit, hlavně díky kvalitnímu prutu vím, jestli to, co mi tam dole drblo je ryba nebo kus klacku. I když taky ne vždycky. Záleží na spoustě věcí.
A pokud ti tvůj prut zcela vyhovuje, není důvod si kupovat lepší.
- Čtvrtek 30. září 2010 v 17:17® skwor
-
Scanix> Loni na podzim jsem vážně uvažoval o té Destiny 2,4m 2–14g, ale nakonec jsem vzal Team dragon 2,4m 3–14g (model 2009, fast) a vůbec nelituju. Spíš naopak.
- Čtvrtek 30. září 2010 v 16:47® olda
-
kerob> Tak jsem tu brzdu zvládl na 100%,nevíš jestli dělají Tica ještě s kovovým mi převody?já mám tuto 4–5let a až odejde tak asi zase půjdu do Tica,zatím šlape jak hodiny.Pouze perko překlapěče už je v čudu asi 2 roky,to nějak pořeším po sezoně.Jinak ještě jednou dík.
- Čtvrtek 30. září 2010 ve 14:18® Koudy
-
Scanix> No je fakt že sumika jsem na něm ještě neměl(zas až tak moc jsem se jim nevěnoval) ale při testu na suchu vypadalo že se do něj opřít bude dát
ale jak říkám chce to buď větši nástrahu nebo něco s větším odporem…
- Čtvrtek 30. září 2010 ve 12:50® Scanix
-
Lipno men> jak jsi prisel na tech 60%, to by me zajimalo
- Čtvrtek 30. září 2010 v 9:41® kerob
-
Lipno men> zalezi na tom a moc. Nicmene pokud to nekdo neumi, ani nejlepsi prut mu k lepsimu vysledku nepomuze. Kdo to umi, umi si vybrat vhodnej prut, tak ten se vzdy posune o kus dopredu. A ze do toho bouchla ryba a ne dno, jde v 95% pripadu poznat naprosto bezpecne – pokud v ruce drzis prut, co ti to dokaze prenest az do ruky… kdyz budes v ruce drzet tupy bidlo, tak poznas hovnajs, to je jasny.
- Čtvrtek 30. září 2010 v 9:09® hecht
-
osprey> koukám páneček se válí v pelechu, ale jabka aby mu česala manželka
Nechci bonzovat, ale hlásit se to musí!
- Čtvrtek 30. září 2010 v 8:26® Lipno men
-
Scanix> jo hey a ja mam prut za 800.....albastar bluegentleman 40 .A jednou proti me chytal soused kterej ma prut nak za 4.500 rikal…a ja stou moji racjotinou sem vytahl 3 stiky,ae jen 50 a k tomu 6 okounu…a k tomu mojich nejvetsich:)a on nic nechytil:) takze si myslim ze na tom z 60 procent nezalezi .)
- Čtvrtek 30. září 2010 v 8:23® Lipno men
-
osprey> a jeste newim jak poznate ze vam do toho trkla naka ryba.Ja vetsinoiu kdyz jen prsiseknu,tak se ukeze,ze sem nastrrahu vedl tesne nad dnem a ta se za neco sprajcla..to fakte newim,jak i muzete bejt tak jisty