Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 27. února 2004 v 16:21® HaD
HaD

Ruda: článek klidně napiš, jen nevím jestli by se sem hodil. ale pokud by o to měli ostatní zájem, tak proč ne:-) Na tu Kamčatku se přeptám. To víš že by mě to lákalo, otázka je, zda tomu bude nakloněn osud, bankovní konto, názor manželky a syna atd atd..:-)) ) co budu povídat, je to jako všude :-o) jo a navíc bych rád zařadil do plánu Itálii, možná Španělsko, chtěl bych i znovu do Finska. pak bych rád chytal na Lužnici, Jordánu, Orlíku, Dyji, Moravě, NM, Dalešice.....­........ plánů a tužeb je zkrátka moc a mooooooooooooooc A KDO TO MÁ STÍHAT?

Pátek 27. února 2004 v 16:11® Ruda

All: Všem nemocným-jelikož pracuji na magnetické rezonanci což je obor, který se po onemocnění mozku a míchy zabývá nejvíce pohybovým aparátem mohu Vám spolehlivě říci, že ony kloubní preparáty jsou stejně účinné jako medvídci (HARIBO) nebo jakékoliv sulci nebo aspiky a jsou nepoměrně dražžší a zdaleka ne tak dobré. Co se týká účinosti na prvním místě jsou geladrinky + SNÍŽENÍ NADVÁHY pokud jí máte a pravidelný pohyb + jídelníček pokud by byl velký zájem mohu o tom napsat i článek a s pomocí a souhlasem pana majitele by se snad i mohl uveřejnit. Co ty na to Davide?

Pátek 27. února 2004 v 16:04® Ruda

DaH: Klidně se zeptej. Šel by jsi do toho taky?

Pátek 27. února 2004 v 16:00® HaD
HaD

Ruda: nekecej, fakt? Za chvilku budu v CK Pepa. mám se zeptat?

Pátek 27. února 2004 v 15:43® Ruda

MAF: Na vláčku nedám dopustit na Colmic Fender možná by stálo za to ho prubnout.

Pátek 27. února 2004 v 15:42® Ruda

DaH: V Mongolsku jsem byl asi 1000× ve snu a loni už hodně blízko, ale teď mne uchvátila Kamčatka a k mé radosti i mojí ženu, takže to vypadá dobře …2006???

Pátek 27. února 2004 ve 14:31® HaD
HaD

jiris: ne, ještě jsem ho nespustil, co tomu říkáš?

Pátek 27. února 2004 ve 13:30® MAF
MAF

BASS:Hm to jsi mě moc nepotěšil,kouknu se holt jinde co ty zůstaneš u Shimana myslím tím vlasec?u prutu je to jasný,v květnu jedu na týden do Holandska tak tu rákosku přitáhnu tam odsud a bude to:-)

Pátek 27. února 2004 ve 12:58® jiris
jiris

DaH – chodí někdo už na fórum?

Pátek 27. února 2004 ve 12:39® HaD
HaD

Láďa: ten kamarád o tom měl článek a tady se brzo taky objeví :-)

Pátek 27. února 2004 v 9:51® Bass
Bass

MAF: Včera jsem byl u Radka a má tam jenom ten oranž. sice všechny průměry, ale čirého ani metr.

Pátek 27. února 2004 v 0:40® Láďa

DaH:Joooo Mongolsko,tak to je můj sen,už jenom ta okolní příroda. To je fakt bomba. Tam bych si chtěl jednou zaházet s woberama.

Čtvrtek 26. února 2004 ve 22:23

to je smula. to mohl byt kapr(85cm)

Čtvrtek 26. února 2004 ve 22:15@ Big Mike

ALL: po čase zdravím a vemu to letem světem. Jako šéf rybářské stráže mě podběrák u druhého zajíma až když podebírá či jinak vyatahuje rybu. Osobně nosím kluka z takového toho dětského chytání na magnety:-)) ) Plastový, průměr cirka 8 cm, ale podběrák to je! Je to na blití, ale až se přijme nová ryb. zákon, asi se dočkáme i nového RŘ. Teď jsem psal do Kajmana takový můj návrh nového, jestli to zveřejní, hodně lidí mi dá do huby:-)) MIREK: nevím, co máš za problémy, ale já jsem prolezlej arthrozou. Kolena, lokty, ramena, kyčel. Jo, sportem k invaliditě. Na 38 let mám zaděláno dobre,co? Teď prubuji Alveo od firmy Akuna. Soubor 26 bylinek v litrové lahvi, která vystačí na měsíc a počítám tak 3 měsíce užívat, aby se něco projevilo. Do toho jsem si koupil byliny na vyčistění organismu. Tonoucí se stébla chytá, budu tě průběžně informovat. Už jsem vyzkoušel různé gela a chondro a prd a vořech. Co se týče ryb, kamarád zrušil ryb. prodejnu a prodává za nákupku –20%, tak k němu kouknu. Tuhle jsem tam byl se známejma a nechali tam 6.000. Začínají, tam jim to bodlo. Půjčím literaturu a bude konkurence:-)) Mějte se a kdybyste měli něco na ty klouby, tak dejte vědít. Díky. Majk

Čtvrtek 26. února 2004 ve 21:13® Mirek

fery, MAF: Nerad bych to dramatizoval. Problémy zdravotní a následně pracovní. Kdo je dneska nemá že? Díky za pochvalu. To člověka vždycky potěší. Ještě že mně přichází pravidelně potěšit Ruda. Tomu také díky.

Čtvrtek 26. února 2004 ve 20:02® HaD
HaD

ALL: tak jsem právě shlédl video z Mongolska od mého kamráda ze Slovenska a byla to teda paráda – pstruzi, lenoci, hlavatky (tajmeni). Prostě bomba. Byl jste tam někdo někdy?

Čtvrtek 26. února 2004 v 19:32

Mirek-nevim teda jaky mas problemy, ale me se ten clanek taky moooc libil. Kdybych byl sobec, rekl bych abys mel problemy dal a psal takovy pekny cteni ale radeji at problemy nemas!!!

Čtvrtek 26. února 2004 v 15:30® MAF
MAF

Mirek:Tak teď jsem v rozpacích,přál bych si více takových článků,ale když slyším za jakou cenu tak nevím.....

Čtvrtek 26. února 2004 v 15:30® MAF
MAF

BASS.Žlutej Flash nechci raději bych ten bezbarvej zkusím ještě Vrátníka a pak holt budu mejlovat na Moravu…

Čtvrtek 26. února 2004 v 15:04® jiris
jiris

Bass – myslím, že na Hrachách bych s candoši moc šancí neměl, poprvé určitě ne:o)) ale kdybych u nich bydlel :o))

Čtvrtek 26. února 2004 ve 14:09® HaD
HaD

Mirek: no to jsem taky uvažoval, ale aby to nebyl moc velkej výsměch porybnýmu. zase je nechci dráždit, ne „fšichni“ jsou rozumní :-)

Čtvrtek 26. února 2004 ve 14:09® HaD
HaD

Ruda: snad ještě nějakou tu dobu budou místo stávkování postávat :-)) )

Čtvrtek 26. února 2004 ve 14:03® Mirek

DaH: Nemusíš nic vyrábět. Prostě použij ten akvaristický. Takhle to řeší více rybářů a je to v pohodě.

Čtvrtek 26. února 2004 ve 14:01® Mirek

MAF: Děkuju ti za uznání. To víš, jdu momentálně z maléru do maléru, nemůžu spát, tak přemýšlím o těch hezčích věcech. Prostě jsem to v noci dal na papír.

Čtvrtek 26. února 2004 ve 14:01® Ruda

DaH: Jo, jo stejný problém. Zatím, to divadlo nějak taky sehrává, ale nedej bože aby začal stávkovat.

Čtvrtek 26. února 2004 ve 13:54® HaD
HaD

Ruda: tak to občas dělám, nosím skládací rakeťáček, ale pak jsem zase lidem pro smích (hlášky typu: „no jo, na ty tvoje sumce to stačí“, nebo „co s tím budeš dělat? lechtat ho na pupku?“ apod.). Uvažuju, že si vyrobím mikro podběrák do kapsy (něco jako na akvarijní rybičky) a budu z obliga, protože v řádu se nic o velikosti nepraví ne? (a i malý kapšárek přeci umí zahrát velikánské divadýlko :-)) ))) ne, to už jsem vlastně zase doma v ložnici…:-ooo))))

Čtvrtek 26. února 2004 ve 13:51® Bass
Bass

MAF: Myslim že má, ale jenom ten oranžovej.

Čtvrtek 26. února 2004 ve 13:28® MAF
MAF

BASS:Nevíš náhodou jestli má Radek na krámu vlasce Mitchell Quartz 0.16 nějak se jich nemůžu dopátrat.

Čtvrtek 26. února 2004 ve 13:26® MAF
MAF

Láďa:Nic se neděje holt si dáme do řepy sami,až se ti to bude hodit tak se určitě dostavíš to je jasná věc. Co cd je konečně v pořádku?

Čtvrtek 26. února 2004 ve 13:25® MAF
MAF

Mirek:Ten článek se ti vážně povedl,cítil jsem tu atmosféru. vůni…špoluchání vody. podvečerní nostalgii… jako bych tam byl. díky za to!