Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 19. září 2010 v 10:45® skwor
-
Libor> Díky. Ta rukojeť na mě působí taky všelijak, ale zaujala mě ta cena. A pokud mi klapne jedna věc, tak příští rok něco takového budu potřebovat.
- Neděle 19. září 2010 v 10:42® Libor
-
skwor> měl jsem ho v ruce, neseděl mi.
- Neděle 19. září 2010 v 10:40® skwor
-
spike> Díky.
Neměli jste někdo v ruce tenhle prut? http://www.tropicliberec.cz/…um-spinnig-2 Jde mi hlavně o vláčku z lodě, případně na středně velké woblery ze břehu.
- Sobota 18. září 2010 ve 13:54® spike
-
skwor> No a sekera byla vykopána
Pěkný bolen
- Sobota 18. září 2010 ve 13:07® skwor
-
Já si počkám, až se u nás objeví nové Technium FC, to vypadá lákavě.
- Sobota 18. září 2010 ve 13:06® dodorider
-
Prutos> jinak k tem velikostem,ja mam nejake vlaceci navijaky doma vse v 2000 a 3000 ta 2000 uz mi prijde ze je dost velka, ja nevim je to asi u kazdeho jine ale me v ruce sedi lepe maly navijak, nevim no, jeste sem nekde cetl v recenzi te ten twin v te vetsi verzi neni tak povedeny jak v te male myslim ze jsem to cetl od dama ale nejsem si uplne jisty
- Sobota 18. září 2010 ve 13:01® dodorider
-
Prutos> a mas jeste nejakou zkusenost s jinym navijakem ovsem dobrou? jinak asi do toho twina FC pujdu
- Sobota 18. září 2010 ve 12:57® Prutos
-
dodorider> Mam model FB, letos chytají třetí (nebo čtvrtou) sezónu. Spokojený v zásadě jsem,ale chod by mohl být lepší. FC se mi jeví povedenější.
- Sobota 18. září 2010 ve 12:54® dodorider
-
Prutos> a jsi s twinem spokojeny?
Tento příspěvek byl editován 18.9.2010 12:54:35 uživatelem dodorider. - Sobota 18. září 2010 ve 12:32® Prutos
-
dodorider> Souhlasím s pepou-č, tisícovku nebrat, je to hračka.
Tento příspěvek byl editován 18.9.2010 12:32:30 uživatelem Prutos.
Mám doma ul pruty 2,2 i 1,8m a mám na nich twiny 2500. Nevidím v tom problém.. - Sobota 18. září 2010 ve 12:06® dodorider
-
RM> jj ja si myslim ze oba sous tejna trida
- Sobota 18. září 2010 ve 12:03® dodorider
-
pepa-č> jinak ja ti tisicovecku potrebuji na pezonka 1–3g na marmisku a smacka takze potrebuji malinky navijacek,premyslim jeste o dokoupeni brasky podle toho pro ktery se rozhodnu, bude to asi dva a pultisicovecka, nakonec tzo dopadne ze vemu oba modely v techto velikostech:)
- Sobota 18. září 2010 v 11:59® dodorider
-
pepa-č> a ktery model by jsi doporucil?
- Sobota 18. září 2010 v 11:54® RM
-
dodorider> zkušenosti nemám ale na RARENIUM 1000ku mám taky zálusk.
- Sobota 18. září 2010 v 10:59® skwor
-
Dva měsíce rybářského útlumu a mám pocit, že dýl to nevydržím
Bez ryb to prostě asi fakt nejde. Takže asi jsem v tom zase
Dnešní 61čka.
- Sobota 18. září 2010 v 10:29profil byl smazán
-
dodorider> větší! 1000vka je minimotátko pro dětské ruce. i na tenké vlasce ti 2500 nebo 3000 s mělkou cívkou poslouží líp
- Sobota 18. září 2010 v 9:49® sethy
-
dodorider> twin
- Sobota 18. září 2010 v 8:54® dodorider
-
Chlapy budu si objednavat novi kolovratek, oba sem mel v ruce, ale oba se mi libi a sedi natolik, ze se nemuzu vazne rozhodnout, zkusim jak budete reagovat vy prvni model je Shimano Twin power FC 1000 a druhy je SHIMANO RARENIUM CI4 1000 FA. pokud mate s nejakym nekdo delsi zkusenost napiset prosim.
- Pátek 17. září 2010 ve 22:42® jarad
-
BigMike> jo to já taky,ale tady byl vysoký a hned hloubka.Minule sem to sice zvládl a ted to byl asi nějaký zkrat
.Pořád lepší pitomec jako já než nějaký masař
a těch je u nás kvanta !!
- Pátek 17. září 2010 ve 22:01® BigMike
-
Pokud už je ryba (dravec) unavená, zvládám rukou – na to už podběrák nepotřebuji! Pokud tedy není hódně vysoký břeh. Občas ho sebou nosím, ale zatím mi ručně žádná ryba neupadla, takže ho mockrát do roka nesmočím! Podběrák, samozřejmě!!!:)
- Pátek 17. září 2010 ve 21:12® osprey
-
jarad> Nabírat je třeba až zdolanou rybu.
- Pátek 17. září 2010 ve 21:11® osprey
-
dodorider> Nějak platíme všichni… Já letos našlápl sumcovou plandu a jen při poslední výpravě (včera) jsem byl dvakrát po prsa ve vodě. Illexe za čtyři kila si prostě nemůžu dovolit v tomhle počasí urvat.
- Pátek 17. září 2010 ve 20:00® jarad
-
Asi jsem úplný pitomec.Konec srpna jsem vyndal štiku 73cm bez podběráku a bylo to jen tak tak,podběrák byl jen malá raketka.Od té doby beru normální co jsem už hodně let nepoužil a dnes stejné místo a stejná štika zabrala a ukázala svou sílu ve velmi omezeném prostoru na zdolání tak nelaním šahám po onom velkém podběráku a zjištuju že zas tak velký není jeden výpad trojhák je zamotaný v podběráku.Holka se osvobodila měla to naštěstí jen na krajíčku a plave si dál snad se ona ponaučila že nemá žrát vše co vidí a já snad taky !!
- Pátek 17. září 2010 ve 14:05® kubas
-
cormaxx> jn já s ním kvůli tomu ani u vody nebyl, šel na reklamaci hnedka a druhej den jsem si pořídil Teama, sice stál o pár stovek víc, ale ten prut je zase o něco lepší liga
- Pátek 17. září 2010 ve 14:05® dodorider
-
osprey> no malem sem za to uz zaplatil nalokanim se teto vody v mistech, kde sem bezne brodil po kolena, byla voda az po prsa, to byl pokus se zabrodit a alespon prochytavat brehy, ano ryby berou predevsim candosi, tech je letos az moc a sticek, ale clovek ma fakt pri kazdem kroku plne prsacky potu.
- Pátek 17. září 2010 v 10:50® osprey
-
dodorider> Ale jo, nám se to v tomhle měřítku zaplaťpánbůh vyhnulo.
Nedokážu posoudit, jak bych si u vás poradil.
- Pátek 17. září 2010 v 9:29® dodorider
-
osprey> jasny, diky vysokemu stavu vody tady u nas je zde candatu dostatek, ale pokud ti kazdy nahoz stahne behem 5 otoceni proud zpet uplne ke brehu, v kuse tahas vetve a bordel, voda ma barvu jak kafe a neda se chytat ze brehu na toz z vody je to na prd, spise adrenalin nez odreagovani
- Čtvrtek 16. září 2010 ve 21:45® osprey
-
Pokud jde o letošní sezónu, vychází mi líp než ty minulé. Hlavním důvodem je ale flexibilní pracovní doba a čtyři kola, což dříve nebývalo. Navíc letos jsem investoval spoustu času do průzkumu.
Snažím se chytat od všeho trochu a jediná citelnější mezera je zatím u candáta, což se ještě pokusím napravit.
A navíc jsem relativně skromný. Co chytím, to chytím. stačí mi, když vím, že to v té vodě plave. Horší je když neplave…
- Čtvrtek 16. září 2010 ve 21:16® cormaxx
-
kubas> Až na tu rukojeť super,tu jsem musel lepit.Nechtělo se mi to posílat na reklamaci.
- Čtvrtek 16. září 2010 v 18:44® kubas
-
cormaxx> jak seš spokojenej s Destinou?