Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 26. února 2004 ve 13:11® Ruda

DaH Co kdyby si nosil na sumce pstruhovej rakeťák službu by Ti udělal stejnou jako jinej podběrák a neporušoval by jsi řád. Jinak znám pstruhaře, kteří nenosí podběrák vůbec a zasadně vylovují ryby rukou(mokrou) já osobně podebírám jen ty co si potom odnáším.

Čtvrtek 26. února 2004 v 11:39® HaD
HaD

ALL+Ruda: o ten film bych taky moc stál, bohužel se mi ještě nikdy nepoštěstilo ho vidět (jsem smolíček)

Čtvrtek 26. února 2004 v 10:50® Ruda

All (NALÉHAVÉ): Zdar pánové a dámy včera mi synek zničil VHS Teče tudy řeka. Uznáte, že tak kultovní film musí mít každý muškař doma. Pokud by byl někdo schopen nahrát a poslat nebo dokonce pirátsky vypálit DVD byl bych neskonale vděčen a bohatě se odměním.

Čtvrtek 26. února 2004 v 10:44® jiris
jiris

Bass – když wobler tak jedině POP!! Neboj v sobotu se dočkáte až DaH zveřejní článek. Už se těším na cenzurur. Bolen´= moje nejoblíbenější ryby. Láďa – to stím bolenem jsem už četl, kdysi jsi to tady už psal. Mohl to být pěknej macík. Tak velkýho sem ještě nevytáhl, ale pár šancí jsem bohužel měl.

Čtvrtek 26. února 2004 v 10:30® HaD
HaD

Bass: tak to joooo, očekávám, že až ho s Láďou prubnete, tak nám přibude pěkná recenze, co?:-)

Čtvrtek 26. února 2004 v 9:30® Bass
Bass

jiris: ty chytáš na popy ? Co a kde ?

Čtvrtek 26. února 2004 v 9:27® Bass
Bass

jiris:Tak až budeš mít ty papíry, tak přijeď na Hrachy. já tě vezmu na okouny a ty tady můžeš prubnout candíky. Co tam máš za článek ?

Čtvrtek 26. února 2004 v 9:21® Bass
Bass

Láďa: Kašli na zakázku, pojeď do Plzně, pujdem na pivko !!!

Čtvrtek 26. února 2004 v 9:18® Bass
Bass

DaH: Já ho ještě nemám. Je opřenej v krámu v rohu a čeká, jak s panem majitelem doladíme cenu :-)) Ale pravidelně ho tam navštěvuju !!!

Středa 25. února 2004 ve 23:13® Láďa

Bass,Maf:Pánové průser,průser!!!!!!Dnes se bohužel nedostavím. Strašně se omlouvám,ale musím zítra řešit jednu větší zakázku a ten nemohu chybět,ale již teď přemýšlím o novém termínu. Jinak břízka S1 je už doma!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Středa 25. února 2004 ve 23:10® Láďa

jiris:vidím,že bude článek o bolenovi. Letos jsem měl tu čest se s jedním takovým dospělím bolenem setkat na Labi. Bohužel jsem přišel o fotografie společně s autem. Ten chlapák měl 89cm a vytáhl jsem ho na 0 kovou meppsku a vlasec 0,18. Jeden z mých nejlepších zážitků od vody!!!!!!Poch­opitelně vrácen vodě.

Středa 25. února 2004 ve 22:04® HaD
HaD

Vaclav: tak jsem si půjčil tu Tvojí knížku, čtu ji (jsem na straně asi 120) a celkem dobře se bavím. ta pasáž v čekárně u lékaře byla super :-ooo)))

Středa 25. února 2004 v 19:01® HaD
HaD

jiris: v Různé a jiné – Jen tak – Fórum

Středa 25. února 2004 v 18:38® HaD
HaD

jiris: právě teď jsem to poslal e-mailem. tak se tam někde sejdeme

Středa 25. února 2004 v 18:32® jiris
jiris

DaH – kdy mi pošleš ty hesla na fórum?

Středa 25. února 2004 v 18:30® HaD
HaD

jiris: na popy chytám jen občas, zatím jsem moc úspěšněj nebyl (pár tloušťů a bolenů)

Středa 25. února 2004 v 18:29® jiris
jiris

už se těším co na něho Bass a Láďa řeknou:o) DaH – chytáš na popy?

Středa 25. února 2004 v 18:23® HaD
HaD

jiris: jasan, v sobotu tam bude

Středa 25. února 2004 v 18:22® jiris
jiris

DaH – prošel už článek cenzurou?

Středa 25. února 2004 v 18:04® HaD
HaD

Ruda: to teda seš ;-) já zase nenosím na sumce a na dírky většinou podběrák a na plavačku a na mouchu chodím často bez metru. jsme to ale syčáci co?

Středa 25. února 2004 v 18:02® HaD
HaD

Maty: OK. někdy se zase stav, pokecáme o parmách :-)

Středa 25. února 2004 v 17:39® Maty

Myslím, že jsme si to vyříkali jinde, takže už reagovat nebudu.

Středa 25. února 2004 v 17:05® HaD
HaD

Bass: jo, jo, ale Tebe to snad nedráždí, ne už ho máš! nebo se pletu?

Středa 25. února 2004 v 17:01® HaD
HaD

Maty: na Xchatu jsem včera byl, ale že bych se navážel do něčí práce, no nevím, co konkrétně jsem měl říct?

Středa 25. února 2004 v 15:09® jiris
jiris

Bass – u nás je dokážu nachytat na 4 stojácích a jedné přehradě kousek, ovšem tam je to dost těžké. Nemyslím si, že by to bylo moc těžké jsou dvě podmínky – musíš mít dost štěstí, a důležitější musí tam vůbec být. Letos se chci věnovat Dyji a Moravě až si udělám řidičák to bude O. K.

Středa 25. února 2004 ve 14:36® Ruda

all:Nevíte někdo kolik stojí takový ten udržovací příspěvek ČRS. Kolega z práce chce zůstat ve stavu rybářů , ale z časových důvodů si nebere povolenku. Dík

Středa 25. února 2004 ve 13:57® Ruda

ALL: Docela pěkná anketní otázka. Např. já porušuji RŘ neustále. Pouštím škodnou menších rozměrů na pstruhovce už několikátej rok po sobě. FUJ to jsem ale hajzl.

Středa 25. února 2004 ve 13:42® Vaclav

Mirek: Tak to by se mi mohlo libit, ja myslela… Jde o to, ze kridelko bude mit mensi objem, takze to bude vlastne mensi, jak rikame u nas v sudetech. Slava miniaturam, jez mne bavi rok od roku vic.

Středa 25. února 2004 v 10:54® Mirek

Václav: Dobře no. Tak si asi ušetřil. Já tak usuzuji z toho, že nemáme tvar u 00 Aglia, ale užší, podlouhlý, což je o dost menší než Aglia tvar.

Středa 25. února 2004 v 10:30® Bass
Bass

jiris: Kamaráde, ty canďoší, to je paráda. Smekám !! dokážeš je nachytat všude, nebo máš jenom " svojí vodu " ?