Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 11. září 2010 v 9:44® džigit
-
osprey> a mně asi prodal ten druhý
Tento příspěvek byl editován 11.9.2010 09:47:14 uživatelem džigit. - Sobota 11. září 2010 v 9:40® sidonius
-
Zdravím, chci se zeptat, jestli lze použít třeba metr fluokarbonu při lovu na přívlač. Na navijáku mám pletenku 0,14mm a za tu dobu co ji mám jsem na ni nic nechytil, vždy jen s vlascem, no a tak mě napadlo, že bych mezi šňůru a lanko dal necelý metr fluocarbonu. Nevadí že je to 0,40mm? mám to na kapry a slabší nemám, díky
- Pátek 10. září 2010 ve 20:31® osprey
-
troutkiller> Nebál bych se, být tebou. Daiwa je tak monstrózní firma, že si svůj vývoj náčiní dokáže ohlídat.
- Pátek 10. září 2010 ve 20:28® troutkiller
-
osprey> Toho doufám bohdá nebude!!!To bych si musel hledat novou značku a to nechci!
- Pátek 10. září 2010 ve 20:16® Libor
-
pepa-č> znám tyhle modely, u nás už je to v háji komplet. Smutné, k pláči, k vzteku.
- Pátek 10. září 2010 ve 20:14® osprey
-
troutkiller> Já žádné iluze nemám. Právě proto mohly nějaké podobné materiály od Torray odebrat Daiwa i Dragon.
Přijde mi to pravděpodobnější než to, že Dragon vzal blanky přímo od Daiwy.
- Pátek 10. září 2010 ve 20:11® troutkiller
-
osprey> Nechci ti brát iluze ale Toray dodává karbon od řidítek na kola po díly na Airbus A 310
Je to největší dodavatel uhlíkovejch fuseklí na světě.Jen jde o to v jakém modulu si tu fusku koupíš,jaké lepidlo použiješ a jakou technologií z toho lepidla vyženeš bublinky vzduchu.
- Pátek 10. září 2010 ve 20:10profil byl smazán
-
Libor> ochranáři množí vydru, chrání kormorána, ve vesnicích, kde přes náves projede 150.000 aut za den a lidi tam nemůžou žít protestují proti dálnici, podporují sluneční elektrárny, které všichni zadotujeme, aby se pár lidí stalo za dva, tři roky multimilionáři a na půdě, kde by mohlo vyrůst něco k jídlu, mohly být hliníkové konstrukce, a hlavně! ochranáři chrání jen to, co se dá zadotovat, nebo na co se dají sehnat peníze. Příroda je jim u prdele.
A takovou věc jako cyklostezka, to si odhlasuje v tichosti městská rada, přidělí to spřátelené stavební firmě a je to.
- Pátek 10. září 2010 ve 20:06® osprey
-
Fugas> Možná že ano, ale skutečnost, že troutkiller onen klacík zlomil, svědčí o tom, že to Daiwa být nemůže.
Spíš bych za tím viděl firmu, která dodává nějaké blanky i pro Daiwu.
Konec konců firma Torray, co dodává Dragonu blanky, sídlí v Japonsku.
- Pátek 10. září 2010 ve 20:05® Tommy
-
Libor> Já už ji mám
- Pátek 10. září 2010 ve 20:04® Libor
-
osprey> hele, ještě chvilku a navodíš mi depku..
- Pátek 10. září 2010 ve 20:03® osprey
-
pepa-č> Přírodu je třeba civilizovat. Pořád musí svítit sluníčko, komáři nesmí kousat, kopřivy pálit, klíšťata existovat, bahno být bahnité a tak.
Je třeba vytvořit mírnou přívětivou přírodu schopnout pojmout moderního člověka do svého lůna.
Anebo jinak – do…anou parodii na přírodu, kde si davy budou prožívat své iluze.
- Pátek 10. září 2010 ve 20:03® Libor
-
troutkiller> pepa-č> ochranáři se nebouřej?
- Pátek 10. září 2010 ve 20:02® troutkiller
-
pepa-č> Nejhorší je že idiotská evropská unie na tohle dává peníze!
- Pátek 10. září 2010 v 19:57® Fugas
-
osprey> to přejmenování jsem zaregistroval, ale nemůžu se zbavit dojmu že mi někdo říkal( asi možná p. Procházka)že je to postavený na blanku od Daiwy. Ale možná se má paměť plete
- Pátek 10. září 2010 v 19:47profil byl smazán
-
osprey> jo lunapark. to je přesné. jako na Lipně. cyklostezky, odpadkové koše, stánlky s občerstvením, beton.
Proč je třeba první přírodu zničit, aby do ní „mohli lidé se jezdit rekreovat“?
cirkus Humberto.
- Pátek 10. září 2010 v 19:44® osprey
-
Otava odchází…
Mrzí mě, že jsem ji zažil jen pár let a neuměl v té době pořádně chytat. Od konce 90. let je to jeden nepřetržitý ústup ze slávy.
Cyklostezky dělají z krajiny lunapark. Naštěstí jsem už dost starý a současné generaci už je tohle všechno buřt.
- Pátek 10. září 2010 v 19:42profil byl smazán
-
troutkiller> tak to je konec revíru. to budou kácet stromy a né málo, bourat skálu, rovnat terén, kus lesa půjde do prdele. všechno půjde do prdele. to je v hajzlu, fakt…
- Pátek 10. září 2010 v 19:38® troutkiller
-
pepa-č> Od místního spolustavěče cyklostezek sem zaslechl že časem až na Caisku
- Pátek 10. září 2010 v 19:29profil byl smazán
-
troutkiller> a až kam? kolem celého břehu? až do lesa? až na Caisku?
- Pátek 10. září 2010 v 19:23® troutkiller
-
pepa-č> Tak už sem doma!Má tam bejt nová cyklostezka!Další kus revíru v hajzlu
- Pátek 10. září 2010 v 19:17profil byl smazán
-
osprey> viz odpovědi pro TRKL
- Pátek 10. září 2010 v 19:16profil byl smazán
-
troutkiller> nebo…nebo jenom připravujou příjezdovou cestu pro sací a vodobagrovací techniku.
to není vyloučeno.
- Pátek 10. září 2010 v 19:12profil byl smazán
-
troutkiller> břeh. bude tam více betonu. a bude to hezky rovné. Kameny vytahujou. Aby se měšťané neumazali od trávy. Otázka je, kde to skončí. u čističky? v lese? Pod Zvíkovem? jsou to debilové. Na tohle prachy jsou.
- Pátek 10. září 2010 v 19:11® Libor
-
troutkiller> neboj, taky mě tyhle věci ser*ou. Pohled je to vždy špatnej.
- Pátek 10. září 2010 v 19:05® osprey
-
pepa-č> Když ona to tam je taková bohapustá nebezpečná divočina hrozící občanům města (nevím čím, ale něčím určitě).
Za chvíli přijde nějaký oháňka s tím, že přesměrujeme tom Otavy na Sibiř, uděláme kanál spojující Strakonice s Dunajem anebo postavíme nějaké malé místní Tři soutěsky.
Hergot, že někdo v té dnešní době úspor těm blbům ty prachy nevezme a nedá je třeba do zdravotnictví, hasičům, policii nebo na údržbu silnic…
- Pátek 10. září 2010 v 19:05® troutkiller
-
Libor> To moc velká homour nebyl!
- Pátek 10. září 2010 v 19:01® Libor
-
A co když jsou to bagry Daiwa?
Tento příspěvek byl editován 10.9.2010 19:01:33 uživatelem Libor. - Pátek 10. září 2010 v 18:57® troutkiller
-
pepa-č> To si děláš prdel!Jako že bagrujou řeku???Nebo kolem řeky?
- Pátek 10. září 2010 v 18:53profil byl smazán
-
troutkiller> na opačně straně než je pečovatelák a garáže. berou to šmahem celé. vše mezi bývalým mlýnem a mostem u čističky.