Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 10. září 2010 v 18:51® troutkiller
-
pepa-č> A kde přesně?
- Pátek 10. září 2010 v 18:47profil byl smazán
-
V zátáčce pod Topolama jsou dvě Tatrovky. Jedna sklápěčka a jeden autobagr. Obě pilně tvoří.
- Pátek 10. září 2010 v 18:43® osprey
-
troutkiller> Já se neupínám na žádnou značku, snad jen navijáky mám hlavně od Shimana. Ale portfolio prutů mám rozčleněné jak jen to jde. A pokud to nezlomím zcela evidentně vlastní blbostí, nemám problém z žádnou značkou. Snad jen Berkley Series One praskl před časem nějak moc ochotně.
Nicméně myslím, že se ti daří přezbrojovat k plné spokojenosti.
- Pátek 10. září 2010 v 18:36® troutkiller
-
osprey> Neni,sem rád že mi Dragon mizí z domu!
- Pátek 10. září 2010 v 18:18® PetrC
-
sus1>
- Pátek 10. září 2010 v 18:13® osprey
-
troutkiller> Vidíš – a ten jedinej dobrej, co jsi kdy měl, jsi mi prodal. Není to pech?
- Pátek 10. září 2010 v 18:04® troutkiller
-
osprey> Nic podstatnýho jen praskl
(Je to šit kterej mám skoro dva měsíce a už se dvakrát rozesral
Po 10 náhozech mizerná statistika!!Tahle značka u mně končí!
- Pátek 10. září 2010 v 18:00® osprey
-
troutkiller> Co ti včera provedl Dragon? Já jich mám několik a ničím mě nepřekvapují. Normálně s nimi chytám
- Pátek 10. září 2010 v 17:58® osprey
-
Fugas> Nemyslím, že by řadu Destiny dělala někdy Daiwa. Dragon měl spíš opačný problém – ta řada se původně jmenovala Infinity a Daiwa donutila Draky dokonce i stáhnout hotové pruty. Téhle historce věřím, protože jsem takový prut (Destinu s nápisem Infinity) kdesi viděl.
- Pátek 10. září 2010 v 17:23® sus1
-
PetrC>
- Pátek 10. září 2010 v 17:00® troutkiller
-
Fugas> Prutu od Daiwy mám doma 7 kousku a no problém!To co včera dokázal ten Dragon mně přesvědčilo že tuhla značku už nikdy!!!
- Pátek 10. září 2010 v 15:43® PetrC
-
Libor> to je ale výjimečná a skutečně hodně světlá výjimka. Jinak totiž vím naprosté hovňo.
- Pátek 10. září 2010 v 15:37® Libor
-
PetrC> vzpomínáš si dobře
- Pátek 10. září 2010 ve 14:54® PetrC
-
Libor> zdravím tě!
Naprosto úplně a zcela jsem na to skutečně neskutečně zapomněl, a to moc nezapomínám. Budu se na to muset podívat.
Děkuji ti za připomenutí, kterého ho moc vážím, protože jak se znám, tak bych na to skutečně neskutečně mohl zapomenout, a to by byl malér.Jo a vzpomínám si na simulaci výpadu sumce, který tak bravurně Prutos zvládl – nezapomenutelný zážitek. Až na tu zaříznutou pětačtyřicítku. Přiznávám se, na toto jsem úplně a naprosto zapoměl, a to se mi nestává tak často, protože mám skvělého pamatováka.
Jo a ještě si matně vybavuji, jak mi kolega Prutos zamotal vlasec. Tedy pokud si vzpomínám – nerad bych mu křivdil, je možné, že jsem si to zamotal sám. To víš, ta má paměť…
Jo a děkuji ti za připomenutí, které je skutečně připomenutím a ničím jiným, protože nejsi žalovníček, ale kámoš, co myslí na druhé a hlavně za druhé… No a za třetí to bylo fajn a byla i prča. Tedy pokud si vzpomínám.
- Pátek 10. září 2010 ve 14:26® Libor
-
PetrC> Ahoj! už máš z mutlíku vyndaný ten zařezaný utáhlý vlasec způsobený špičkovou simulací sumčího úniku?
jo a ještě přidávám následné zamotání Prutosem
- Pátek 10. září 2010 ve 13:37® PetrC
-
Fugas> to bude ale chtít kompletní rozebrání a lázeň alespoň v benzinu. Nic na tom není, takže se neboj. Švédové u klasiky nic nekomplikují, spíše naopak – zvládne to skutečně každý.
- Pátek 10. září 2010 ve 13:05® Fugas
-
PetrC> vynasnažím se , něco z těch úkonů si ještě pamatuju
- Pátek 10. září 2010 ve 12:57® PetrC
-
Fugas> zdravím tě!
Nezapomeň po sezóně na důkladnou očistu, protože to staré mazivo je na hraně.
A dostat se k vodě je i pro mne problém. Snad koncem měsíce. Uvidí se. - Pátek 10. září 2010 ve 12:42® Fugas
-
PetrC> čau, jeden majitel je dokonce velmi šťasten
Tento příspěvek byl editován 10.9.2010 12:46:13 uživatelem Fugas.. Ještě tu mašinku taky dostat k vodě do akce…
- Pátek 10. září 2010 v 11:49® PetrC
-
sus1> pro tebe bych si čas udělal i o půlnoci. Vážně.
Jo, je to fakt, pár navijáků jsem si trochu (malililinkato) do parády vzal a pár majitelů snad i veselých bylo, je a ještě snad bude.
- Pátek 10. září 2010 v 11:47® PetrC
-
dam> jen že je profláknutost a profláknutost.
Ale musím dodat, že jsem profláknutej jen a pouze z té nejlepší stránky. A je nesmysl, že bych se mýlil, že? - Pátek 10. září 2010 v 9:52® sus1
-
PetrC> Neměl si stejně čas, zrovna si dělal rozborku multíku.
- Pátek 10. září 2010 v 9:01® koubic
-
Zdravím borci. Měl bych dotaz ohledně koupě jednoho prutu. Známý mi ho nabízí: Dragon HDC Tournament Perch JIG 1–5g 2,2m. Potřeboval bych znát cenu, protože tento prut se již nevyrábí, nevím kde bych sehnal tento údaj. Díky za pomoc!!!
- Pátek 10. září 2010 v 7:46® Fugas
-
troutkiller> jsem nedávno zaslech, že řadu Destiny dělala pro Draka Daiwa. Co ty na to předsedo?
. Toho prutu je škoda, taky o něm uvažuju, je za dobrý prachy.
- Pátek 10. září 2010 v 6:55® dam
-
PetrC> na druhou stranu, kdo není
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 22:13® PetrC
-
dam> hernajs, to už jsem tak profláknutej?
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 21:55® osprey
-
troutkiller> Já mám do 40 g Fenwicka. Je to do třech tisíc, blank celkem fajn, možná by vadily ořka z tvrdochromové oceli. Neprodávám, líbí se mi, ale ještě by se asi dal sehnat.
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 21:49® dam
-
PetrC> to určitě ne
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 21:42® PetrC
-
sus1> vůbec nemáš za co děkovat a je škoda, že jsi musel v sobotu frnknout!
Ale i tak jsem tě rád poznal! - Čtvrtek 9. září 2010 ve 21:40® PetrC
-
dam> mohl bych tvrdit, že ano, ale asi by mi to nikdo nevěřil, že?