Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 25. srpna 2010 ve 13:22® kerob
-
Jak.novi> to je taky dobra obludka
- Středa 25. srpna 2010 ve 13:08® Jak.novi
-
kerob> Tož já taky musím vyzkoušet každou kravinu, když to napíšu slušně.
Toto také nemá moji moc velkou důvěru i když to chodí pěkně.
Tento příspěvek byl editován 25.8.2010 13:09:08 uživatelem Jak.novi. - Středa 25. srpna 2010 ve 13:05® kerob
-
Jak.novi> jj, ale kdyz uz nic nefunguje, tak zkousim veci, co bych za normalnich okolnosti nikdy neudelal – tohle je jedna z nich
- Středa 25. srpna 2010 ve 13:03® Jak.novi
-
kerob> Já také ne. Jaksi to nemá mou důvěru a důvěra je, co se nástrah týče dost důležitá.
- Středa 25. srpna 2010 ve 13:00® kerob
-
Jak.novi> chodi to docela hezky, ale rybu na to zatim nemam
- Středa 25. srpna 2010 ve 12:44® Jak.novi
-
Tak u týhle kravinky vidím jako jedinou výhodu krásně kmitající nožičky.
- Středa 25. srpna 2010 v 10:57® sus1
-
dam>> Ta větší smyčka na vlasci,co drží karabinku má nějakou funkci?
viz tvoje foto Z lovu.
- Úterý 24. srpna 2010 ve 21:29® osprey
-
denyg> Nepochybně. Ani Orlík není takový, jak jsem ho před 20 lety poznal.
- Úterý 24. srpna 2010 ve 21:02® denyg
-
osprey> To je škoda, já mám z mladších dob na Vranov dobré vzpomínky, ale jak říkám, je to už pár let a určitě se leccos, podobně jako na ostatních revírech, změnilo …
- Úterý 24. srpna 2010 ve 21:00® osprey
-
denyg> Ne, jsem hodně zdaleka. Ale mám kamaráda a kdykoli mě k sobě pozve, že to skvěle jde (a chytá na velkých vodách s desítkami hektarů), už předem vím, že to bude zas jen o dobrém pokecu.
Ideální je být u toho, když to jde, sám.
- Úterý 24. srpna 2010 ve 20:51® denyg
-
osprey> Jo, to s Tebou musím souhlasit, ale dá se předpokládat, že ze dne na den se to až tak drasticky nezmění … Myslel jsem to spíše všeobecně, jestli se „vyplatí“ tam jezdit. Ty jsi někde z okolí? Měl by jsi tip jěště na nějaký revír tady? Nejsem tu na dlouho, ale chtěl bych něco odchytat
- Úterý 24. srpna 2010 ve 20:46® osprey
-
denyg> Tak se tam koukni. Pokud to někde bere teď, zítra už nemusí.
Počasí je jak na houpačce a jak ryby chvilku jdou, dostanou hned takový klepec, že se pak o nich měsíc neví.
- Úterý 24. srpna 2010 ve 20:43® denyg
-
Pánové, mám dotaz … Nevíte, jak to vypadá s především bere na Vranově? Mám to teď na dosah ruky, tak přemýšlím, že bych tam kouknul …
- Úterý 24. srpna 2010 v 19:24® monaster
-
osprey: díky za čas i pokec
- Úterý 24. srpna 2010 v 19:12® osprey
-
monaster> Dík za pokec, budu nějaký čas mimo – sázím článek.
- Úterý 24. srpna 2010 v 19:08® monaster
-
Osprey: to znám. když jsem dostával instrukce na první hodinu rybářskýho kroužku kde jsem měl bejt sám ředitel školy prohlásil: jen na ně ty vole nebuď moc hodnej. kdybych neměl trochu našprtáno a nechytal od 8 tak mně ti kluci dali co proto. ale kus od kusu. většinou jak moje neteř. ta semnou chytám už 4 rokem a pořád hlásí strejdoto je hustý. no hustý to je když na skoro zamrzlým rybníku celá v růžovým půl metru od vody kdy břeh klouže jak kráva vláčí
- Úterý 24. srpna 2010 v 18:56® osprey
-
monaster> To klidně napiš, mě je to jedno. Mnozí moji žáci si to mysleli celá léta.
- Úterý 24. srpna 2010 v 18:49® monaster
-
osprey: tak teď jsi mně rozchechtal. já teda kdysi vyprávěl okounům v akvárku o žížalách ale to je jiná. neznat tě napíšu Míro ty si vůl
- Úterý 24. srpna 2010 v 18:43® osprey
-
monaster> Ona je chová manželka, já jí jenom pomáhám. Jejím koníčkem je pěstovat a chovat, mým pozorovat a lovit. Ale spolupracujem, už léta. Sám nic chovat nemůžu, nemám čas se o to starat.
Teď jak je žena na školení, krmím i králíky. Mezi tím jim vyprávím, co jsou to zonkerové proužky
- Úterý 24. srpna 2010 v 18:39® monaster
-
pokud jsem to dobře pochopil chováš i králíky (kro řekne pěstuješ dostane lepáka dělal jsem chvíly zemědělku) to schvaluju a velmi. ač sám v betonové kleci kdysi jsem byl vesničanem, verůstal jsem v tom a ještě po vojně jsem svými králíky zásoboval přítelkyni. s údržbářem v práci jsme pak směňovali kvůli krvi…
- Úterý 24. srpna 2010 v 18:34® osprey
-
monaster> Já s nim nekamarádim. Hajzl je to.
Ale musím se o něj starat…
A jinak – mě už toho pokousalo. Obvykle ale proto, že jsem s tím zvířetem manipuloval (výjimkou jsou jedině psi). Tady byl ale mladý chlupatý pán vypuštěn na vycházku z klece a o své vůli si na mě šel vybíjet mindrák.
- Úterý 24. srpna 2010 v 18:22® monaster
-
osprey: Míro tak nemáš kamaráditse zubatejma zviřátkama. k těm já mám nedůvěru od doby co mně rafla myš. od tý doby nejlepší zvířátko je rybička v akvárku. ale už mně rafla i ta.....
- Úterý 24. srpna 2010 v 16:40® osprey
-
kerob> Kdyby jo, tak počítej s tím, že ty Rapaly budou muset být z těch větších. Takový CD3 nebo OF5, s tím na Pepu dojem neuděláš
- Úterý 24. srpna 2010 v 16:08® kerob
-
osprey> ja to jen zkousim, nikdy nevis, jestli se chytne… a co kdyby jo?
- Úterý 24. srpna 2010 v 15:37® Kolovr@tek
-
DJ> Mě se to stalo už dvákrát:),ale to jsem chytal ještě na policajta
, vždy se zamotal do vlasce .Je to nepříjemný ho rozmotávat ,ale horší je jak píská a jak je agresivní.:)
- Úterý 24. srpna 2010 ve 14:35® osprey
-
kerob> S tím musíš na Pepu. Myslím, že nakonec ale zvítězí citové pouto
- Úterý 24. srpna 2010 ve 14:05® kerob
-
osprey> bych si z toho poskladal dalsi funkcni kousek nebo bych mel minimalne nejaky nahradni dily… ted mi doma lezi jeden Stradic z roku 97 a chybi mu docela prkotina, jinak je ve 100% stavu…
- Úterý 24. srpna 2010 ve 13:45® Jak.novi
-
spike> Vím, vím. V noci chytám hodně, tak o tomhle vím. Ale už dokážu rozeznat co je záběr a co je netopýr.
- Úterý 24. srpna 2010 ve 13:33® osprey
-
kerob> Je to kus dobrý na noční vláčku. Parťák si i potmě udržuje přehled, kde zhruba stojíš.
Ale jinak je fakt docela v cajku.
Myslím, že je to staré Symetre s bojovkou.
- Úterý 24. srpna 2010 ve 13:02® DJ
-
Jak.novi> Tak až ho chytneš příště, bacha, koušou:)
Tento příspěvek byl editován 24.8.2010 13:04:31 uživatelem DJ.