Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 24. srpna 2010 ve 12:46® kerob
-
pepa-č> co je pro jednoho nepouzitelny krap, pro druheho muze byt neskutecny luxus… nechces si to s tim Shimanem rozmyslet, ten inzerat zni lakave a 3 Rapaly bych snad i obetoval
- Úterý 24. srpna 2010 ve 12:37® spike
-
Jak.novi> Nahoď v noci feeder, dej špičky nahoru a budeš koukat jak vír kolik budeš mít záběrů.
Tento příspěvek byl editován 24.8.2010 12:39:32 uživatelem spike. - Úterý 24. srpna 2010 ve 12:35® Jak.novi
-
DJ> Ne, nekousnul, ale by to sranda ho uvolnit.
- Úterý 24. srpna 2010 ve 12:33® DJ
-
Jak.novi> A kousnul tě, na bulovce jsou fajn sestřičky
- Úterý 24. srpna 2010 ve 12:32® DJ
-
Libor> Stát se mi to před několika rokama, dostával bych vakcínu do břicha. Jak píšeš, už jen tři včelky do ramena a budu vzteku vzdornej
překvapilo mě ale, že doktoři netopýry tak hlídaj. Měl jsem opravdu malej kousanec, krev mi netekla, jen poškozená kůže, ale jak jsem to řek doktorce do telefonu, okamžitě mi doporučila vakcinaci. osprey> Ještě že to bylo jen do ruky. A pokud jsi byl náhodou moc ráznej. Kup jednu dvě činčily navíc a nech pani udělat čepici nebo rukavice
bejvalce jsem koupil činčiláka k vánocum, ten náš ale nekousal, spíš byl plachej a utíkal nám. Jednou utek a už se nevrátil. Pokud máš zahradní jezírko, vychovej si od malinka nutriji. Vytváří společenství a pokud tě vezme za člena rodiny, budeš mít na zahradě super kámoše.
- Úterý 24. srpna 2010 ve 12:28® Jak.novi
-
DJ> Jednou př lovu na plavanou v noci jsem ho zamotal do vlasce.
- Úterý 24. srpna 2010 ve 12:21® Tommy
-
osprey> Když už byl v klíně,tak to máš štěstí,že tě raf jenom do ruky
- Úterý 24. srpna 2010 v 11:55® osprey
-
DJ> Spadl mi jednou po nárazu do vlasce až k nohám, ale protože ty potvory koušou jak kuna, nesahal jsem na něj.
Mě dnes pro změnu rafl činčilák. Je fixovaný na manželku, ta je na školení a jak se o něj starám sám, jde po mě jak vzteklý. Obvykle na mě útočí když stojím (asi to bere jako výhružnou pozici), ale dneska při venčení jsem si sedl a snídal, což se obvykle obejde bez incidentu, ale ten ludrák mi skočil do klína a zakousl se mi do hřbetu levé ruky. Doufám, že jsem mu následně moc neublížil…
- Úterý 24. srpna 2010 v 10:41® Libor
-
DJ> už jsem o tom slyšel, večer při nahazování lapl háček ve vzduchu. Dostaneš ještě dvě nebo tři malé pigára do ramene a budeš mít klid. Už to mám taky za sebou
.
- Úterý 24. srpna 2010 v 10:20® DJ
-
Zdravim panové, musim se tu s váma podělit o unikátní úlovek na vláčku a ačkoli lékařské vyšetření a následný očkování proti vzteklině po pokousaní moc příjemný nebylo, přiřadil jsem si po minulém pátku do seznamu ulovených tvorů na rybářskej vercajk netopýra. Už se tu někomu z vás něco podobnýho povedlo?
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 23:12® osprey
-
Prutos> Je to jednoduché, nemám je a budu muset sám koupit novou várku při další návštěvě Tábora. Kdy bude nevím.
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 22:57® Prutos
-
osprey> Mimochodem…jak to vypadá s karabinama? Teda né že bych je potřeboval…14 vycházek s heavy náčiním jsem nevyndal rybu, ale co kdyby
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 22:50® Prutos
-
Ahoj vespolek. Smím-li se vmísit do debaty…Jak píše Pepa, kupovat nové věci je lákavé a snadné,ale zbavovat se těch starých se mi opravdu moc nechce. I když musím se pochválit, že letos při obměně prutů skutečně 4 prodal. Mám ale i kousky, které bych z ruky nedal i kdyby nevím co bylo…
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 22:21® osprey
-
pepa-č> Jistě. U mě už se hromádka cajku uzavírá.
Měl jsem teď půjčený prut za 18 000,– a v podstatě nevím, k čemu by mi byl ani kdybych ho dostal zadarmo. Prostě člověk má takové ty spolehlivé klacky co odvedou svou práci a sem tam možná jeden pro radost. Co taky víc.
A jestli tě to potěší – pruty do 20 g letos nějak zahálely
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 22:14profil byl smazán
-
osprey> ono zařadit do parku něco nového je snadné, ale zařadit něco nového, co přímo vyřadí nebo odsune dozadu oblíbený prut s kterým si své odchytal a i když víš že jsou lepší tak tenhle je ten „tvůj“ už tak snadný není.
A zbavit se něčeho komplet je ještě těžší.
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 22:08® osprey
-
pepa-č> No dyť. Já si ho taky nechal. Mám ho u našich a jednou ročně ho použiju na plavačku.
Rozhodl jsem se, že při různých příležitostech tyhle staré kousky postupně dochytám. Občas už dostávám záchvaty nostalgie.
Lidi se diví dědkům, co chytají se starými teleskopy, ale ti dědci byli kdysi mladí a teleskopy nové a technologicky na špici. Je to takový běh věcí.
Kdysi jsem koupl prut. Koupil jsem ho proto, že postupně patřil dvěma strašně fajn lidem, chtěl jsem ho mít jako takovou památku. Bohužel jsem ho trefil rotnou vyrvanou z vázky, on krátce nato praskl a nikdo ho nechtěl spravit. Tak jsem ho pustil dál jako náhradní díly.
Ono to kšeftování nemusí mít vždycky logiku
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:49profil byl smazán
-
osprey> ty si děláš prču, ale já k sousedům do bazaru málem dal asi takovýhle inzerát:
15let staré Shimano. hrká, drnčí, převody jdou dobře, ale strašně zvučí, brzda slušná, mám 3 cívky. Překlápět jen rukou, jinak se seká. V kličce je vakl jako kráva, ale pod tahem si to sedne. Made in Japan. Za 3 Rapaly.
Ale pak jsem si ho z nostalgie nechal a chytám s ním dál.
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:38® osprey
-
pepa-č> A nechtěl bys koupit dvacet let starý Silstar s poněkud vyklepanými převody a nepříliš spolehlivým překlápěčem? Možná si ho ještě budeš pamatovat. Cena dohodou
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 21:34profil byl smazán
-
Hony> ok – to je fér. Mě to jen napadlo. Bo to čtu často od mnoha lidí všude možně. něco ve smyslu: „koupil jsem si…děsný..nepoužitelný, tak jsem to prodal“ Jak se nepoužitelná věc prodává. Nebylo to konkrétně na tebe. Jen mě to díky tvému zápisu trklo.
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 20:16® osprey
-
pepa-č> Já nic neprodávám, ale pak se mi to doma hromadí. Budu se to muset pomalu naučit.
- Pondělí 23. srpna 2010 v 16:33® Hony
-
pepa-č> Dostal jej kamarád zadara, má jej na kapry. Těžké krmítko to přece jen trochu utáhne. Na přívlač ale nevhodné.
- Pondělí 23. srpna 2010 v 16:06® Sander
-
pepa-č > důvod prodeje nepíšu, pokud si o něj kupující sám neřekne.
Když ano, řeknu že jdu do něčeho jiného, což je pravda. Vysloveně šroty jsem nikdy neprodával. - Pondělí 23. srpna 2010 v 15:10profil byl smazán
-
věcná: japato děláte, když „posíláte ven“ nějaký podobný nepoužitelný zázrak. řeknete chudákovi, co vám za to dá v dobré víře peníze, „nemám pro něj využití“ (čili lež) nebo co?
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 12:42® Hony
-
kubas> Vlasec z rolny musí jít při navijení v horní úvrati k horní hraně cívky, pokud ne, tak budeš mít problémy.
- Pondělí 23. srpna 2010 v 10:05® Hony
-
kubas> má-li naviják Affinity AF4000, PENN šikmou přední stranu cívky, tak si dej pozor, aby při navijení vlasec šel až k horní hraně cívky. Jinak bude docházet k tomu, že přední strana návinu nebude utažena a při nahazování lítá paruka.
Měl jsem podobnou cívku a navijel si mi vlasec jen k patě hrany. Problémy při nahazování,stále zamotaný vlasec. Naviják šel nahonec pryč. - Neděle 22. srpna 2010 ve 20:32® Sander
-
jiris > mám.
- Neděle 22. srpna 2010 ve 20:12® jiris
-
Sander> nemáš detailnější fotku těch koz?
- Neděle 22. srpna 2010 ve 20:07profil byl smazán
-
Sander> rád jsem poradil
- Neděle 22. srpna 2010 v 19:01® Sander
-
pepa-č > to jsem nevěděl že se kozy při hraní naježí jak divočák.
Dík. Příště ho podrbu. - Neděle 22. srpna 2010 v 19:00profil byl smazán
-
Sander> si chtěl hrát, podrbat za uchem a jdeš v klidu dál. To je kámoš.