Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 22. srpna 2010 v 18:59profil byl smazán

jiris> neboj, neměl. když to netrefí, tak to záběr není. :-)

Neděle 22. srpna 2010 v 18:46® jiris
jiris

pepa-č> hej, tak to Ti nevěřím, že jsi měl záběr.

Neděle 22. srpna 2010 v 18:45® Sander
Sander

sethy > no vono to neni tak úplně všechno.
Kdybys nevěděl jak vypadá nasranej kozel, co ti běží votrkat objektiv, tak asi nějak takhle.
To bylo ještě v době, kdy jsem myslel že sebou táhnu vláčecí komplet a pěkně si zachytám. To s tím navijákem je trošku pozdější fajn překvápko.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img37055.jpg
Neděle 22. srpna 2010 v 18:35® osprey
osprey

pepa-č> Jsi démon. Já záběr velké ryby jen tak nedostanu, momentálně suším stébla trávy pro ušaté tvory bydlící v dřevěné patrové ubikaci a mezi tím mačkám popsané čudlíky na jakési desce.

Ale celkově si nestěžuju, však víš:-))

Neděle 22. srpna 2010 v 18:10® kubas
kubas

http://www.rybarskepotrebyklic.cz/…00-penn.html má někdo zkušenost s tímto navijákem???

Neděle 22. srpna 2010 v 16:18® sethy
sethy

Sander> to máš dobrý, já jsem nedávno vyrazil mušit cca 20kiláku z domu a až na místě jsem zjistil, že jsem si místo mušáku vzal UL vláčak (který je složený stejně velky) :-D

Neděle 22. srpna 2010 v 16:04® olda
olda

Sander> :-D :-D

Neděle 22. srpna 2010 v 15:25® Sander
Sander

Jinak teda jsem vyjel na ryby.
Dorvu se pěšky v tom vedru dobře kilometr pjéšo přes pole k vodě, zjistím že nemám naviják, tak jsem zase šel…

Neděle 22. srpna 2010 v 15:23® Sander
Sander

spike > to jsem sotva stíhal psát taháky, měli jsme je krátký.

Neděle 22. srpna 2010 ve 12:51® spike
spike

Sander> nepovídej že jsi se neučil:-D zapomínáš na přestávky:-)

Neděle 22. srpna 2010 ve 12:39® sethy
sethy

Sander> :-D souhlas

Neděle 22. srpna 2010 ve 12:32® Sander
Sander

sethy > já myslim že takový fajnový poučeníčko takhle v neděli odpoledne o prázdninách, za posledního letního dne tohoto roku, to musí bejt určitě super.

Neděle 22. srpna 2010 ve 12:30® sethy
sethy

Sander> někoho možná :-93;

Neděle 22. srpna 2010 ve 12:25® Sander
Sander

sethy > to nemohu posoudit, nikdy jsem se neučil. Věřím ale že to někoho bavit může.

Neděle 22. srpna 2010 ve 12:18® sethy
sethy

Sander> :-D jdu se učit, co je lepší :-D

Tento příspěvek byl editován 22.8.2010 12:18:27 uživatelem sethy.
Neděle 22. srpna 2010 ve 12:01® Sander
Sander

Kolovr@tek > upřímnou soustrast.

Neděle 22. srpna 2010 ve 12:00® Kolovr@tek
Kolovr@tek

Jdu na ryby:)

Neděle 22. srpna 2010 v 0:51® Scanix
Scanix

pepa-č> pekna indianska story ;-)

Sobota 21. srpna 2010 v 19:50profil byl smazán

osprey> Tvůj velký přítel, ideál a vzor dnes dal totál extrém kopřivy fishing rallye. Sedřený od trní, seštípaný a horkem znavený jako ďas pokecal s jedním domorodcem – info máš v osobce – jinak nepotkal živáčka. Jedna, co měla ocasní ploutev větší než když když tvůj velký přítel, ideál a vzor roztáhne dlaň s prsty do maxima se mu vyjevila výpadnem mocným, ale pro samou snahu nástrahu tajnou netrefila, přes setrvání tvého velkého přítele, ideálu a vzoru na místě další 2–3h, se již neprojevila. O dvou cca 60 nemá v měřítku smysl hovořit.

Tento příspěvek byl editován 21.8.2010 19:54:44 uživatelem .
Sobota 21. srpna 2010 v 18:18® troutkiller

Char> Nejde o zuby,mlátíš s nim o kameny atd.Pokud pojedeš na sraz ukážu ti woba co po vyndání z krabky lapnul Sumára,vypadá jako když s nim někdo tříska o zem a pak ho přetáhl drátěným kartáčem.Vypadá děsně ale nikdy by mně nenapadlo jít ho reklamovat kuly vomlácený barvě:-(( Od výrobku jako je wobler se tak nějak očekává že nevydrží celou dobu ve stavu ve kterém si ho koupil jestli mi rozumíš:-))

Sobota 21. srpna 2010 v 9:15® Char
Char

troutkiller> Taky mám několik wobů co vypadají jako kdyby je někdo prohnal mixerem, pořád chytaj a nedám na ně dopustit, čtičí zuby jsou nesmlouvavé, ale že pár tlouštíků sloupe lak na drahém a slovutném wobleru :-(( koukám že se o něm začas budou vyprávět legendy u táborovích ohnˇů :-)

Sobota 21. srpna 2010 v 5:41® troutkiller

Char> Byl sem mrknout na toho Illexe co tady tak vehementně řešíte a až budu mít čas tak ti vyfotim jeden kousek kterej lapnul kudlu cca 50cm,vypadá třikrát huř než ten tvuj a světe div se chytá pořád stejně dobře.Woba s pár dobancema na tělíčku bych ani do krámu na reklamaci nenosil páč sem nohy nevyhrál v bingu:-)) Co se háčku zýče Illex je má hodně tvrdé,blbě zapáčíš a je po něm:-((

Sobota 21. srpna 2010 v 1:06® sethy
sethy

osprey> sleduju, sleduju :-)

Pátek 20. srpna 2010 ve 23:22® osprey
osprey

sethy> Přespání není problém, ale dorazit bys musel sám. Bude to celé třeba teoreticky pořešit. Sleduj fotootázku, hádám, že na to brzy dojde.

Pátek 20. srpna 2010 ve 23:08® sethy
sethy

osprey> jj, přidal bych se, kdyby bylo něco v dosahu :-) (nebo kdybych měl aspoň kde přespat) :-)

Pátek 20. srpna 2010 ve 22:41® osprey
osprey

sethy> To bych taky chtěl – a dokonce jsem je u vás kdysi i viděl, ale čas je moje neštěstí a zkáza.

Mimochodem – slyšel jsem ale o tvém zájmu o naše „fotografické“ ak­ce.

Pátek 20. srpna 2010 ve 22:23® sethy
sethy

osprey> to si asi počkám co :-D Něco jsem loni domlouvali (nebo letos, už nevím) ale s parmama je to špatný a tak nevidím důvod abys jel takovou dálku :-(( Leda, že bys sis chtěl zachytat ty boleny 80+ ;-)

Pátek 20. srpna 2010 ve 22:10® osprey
osprey

sethy> Můj velký přítel, ideál a vzor pepa-č kdysi pronesl slavnou větu, že učit lidi chytat ryby je pitomost. Já s ním souhlasím.

Ale tobě to povím – na první naší společné vycházce k vodě, když to do té doby nezapomeneš:-))

Pátek 20. srpna 2010 ve 21:59® sethy
sethy

osprey> tak bys nám ten čas mohl ušetřit :-))

Pátek 20. srpna 2010 ve 21:46® osprey
osprey

Char> Jeden jsem urval na první vycházce, některé prostě měly smůlu a zatím nic, jeden je dost protěžovaný a chytá. Ale nenapíšu, který je který:-)) Stálo mě dost času na to přijít.