Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 24. února 2004 ve 14:20® HaD
-
Vaclav: já se moc těším, až to bude na DVD, pak si to taky ještě několikrát zopáknu. Trochu jsem Ti vylepšil tu fotečku, o které jste se tady bavili
tak si jí můžeš stáhnout a vyměnit
- Úterý 24. února 2004 ve 14:10® Vaclav
-
Mirek: Ta fotka je focena makrem asi z osmi cenntimetru, proto jsem známou „00“ Aglia zaradil az za ni, jelikoz ji tim vzdaluji od objektivu a tim zmensuji. I to je tedy meritko. Kdybych je dal vedle sebe, asi by byl rozdil markantnnejsi, ale takhle to byl zamer. Dvounulku znas, tak si to lepe dokazes predstavit. Tak mas o cem premyslet, tedy mozna…
- Úterý 24. února 2004 ve 14:08® Vaclav
-
DaH: Jo videl, a hned trikrat – ctvrtek, patek a sobota. Jsem z toho nadsen, vynikajíci remeslo… A myslím, ze Jackson v zasade dobre tu slozitou literarni predlohu zachytil. Jak uz jsem zde rikal, jsem fanouskem Pana prstenu, nadchly mne oba predchozi dily, tento neni vyjimkou.
- Úterý 24. února 2004 ve 13:52® Mirek
-
Václav: Tak jsem konečně shlédnul tu trojnulku na Tvých stránkách. Přeci jen by to chtělo vidět v reálu. Takhle vypadá asi větší než je viď? Udělat tak maličkou, plně funkční rotačku není žádná sranda.
- Úterý 24. února 2004 ve 13:13® MAF
-
BASS. Je vidět že o těch pípácích lecos víš
jinak ten šílenec co má ty Loomise je z Plzně,když mě loni půjčil dvojkovej mušák na lipany za 18 papírů tak sem měl naděláno v neoprenech abych mu stím něco neudělal,ale když na to hupsnul lipánek bylo to něco fantasickýho. je mi jasný že ta cena u S1 je vděčné téma o kterým s Radkem asi intenzivně debatujete
- Úterý 24. února 2004 ve 12:54® jiris
-
DaH – poslal jsem ti konečně ti fotky.
- Úterý 24. února 2004 v 9:59® HaD
-
Vaclav: tak už jsi viděl toho pána prstenů a cos tomu říkal?
- Pondělí 23. února 2004 v 19:53® naxos
-
DaH: asi pred hodinou mi prisel mail ze mi za hrube poruseni podminek blokuji ucet! pacholci! uz tam bylo pres 9000 bodu!
- Pondělí 23. února 2004 v 19:51® HaD
-
naxos: to se dalo čekat
)))))))
- Pondělí 23. února 2004 v 19:44® naxos
-
DaH: tak uz mi ten ucet zablokovali!
- Pondělí 23. února 2004 v 15:28® Bass
-
jiris: To nemůžu říct. mohl bych tím někomu přivodit nepříjemnosti. Proč ? Chceš mi snad udělat nabídku ??
- Pondělí 23. února 2004 v 15:26® HaD
-
Bass: jo to je pravda, ovladač je dost důležitej! Jinak můj kámoš má myslím taky nějaký Loomise.
- Pondělí 23. února 2004 v 15:25® jiris
-
Bass – kolik dáš za S1?
- Pondělí 23. února 2004 v 15:23® jiris
-
Bass – známej v Brně je má a je to oproti Berkley 100 a 1. Můžeš si ho nechat postavit asi u Šimana v Plzni a nebo obědnat blank a nechat u někoho v ČR postavit.
- Pondělí 23. února 2004 v 15:01® Bass
-
MAF: Co je to za frajera s těma Loomisema ? Ten v tom musí mít pár zlaťáků, co ?
- Pondělí 23. února 2004 ve 14:58® Bass
-
DaH: Ty dvě tlačítka, je jenom ladění. Ovladač je jinde !!!
- Pondělí 23. února 2004 ve 14:56® Bass
-
MAF: Já myslim, že co se S1 týče, jsou karty rozdaný
Jak říkám, stojí tam v roho a čeká na mě. Akorát ladíme cenu
)
- Pondělí 23. února 2004 ve 14:53® Bass
-
jiris: Že i v ceně, to jsem si všiml, ale tu kvalitu bych rád prověřil. Nebo aspoň posoudil, kdyby byla někde možnost porovnání. Kdo ty Loomise u nás vůbec prodává ?
- Pondělí 23. února 2004 ve 13:58® jiris
-
MAF – mohu se zeptat jak se ten člověk jmenuje? Chytá ani jezerní muškařinu?
- Pondělí 23. února 2004 ve 13:57® HaD
-
MAF: ten typ pípáku, který máš na mysli, se ovládá dvěma fešnými tlačítky, co?
)
- Pondělí 23. února 2004 ve 13:47® MAF
-
BASS:Víš přeci,že mám pro pípáky tohohle typu slabost…
koukám že už jsi si to posychroval na více frontách. tedy myslím ty klacíky od Mr. Berkleye
- Pondělí 23. února 2004 ve 13:46® MAF
-
BASS. Koukám kámo že jsi mě zapomněl informovat,že letošní „školné“je o dvěkila levnější než loni.-)Jinak co se G. Loomise týče rád ti představím člověka co chytá jenom na ně jak muškařinu tak vláčku,jsou to pruty pro super citlivé chytání,všeobecně platí že jsou to měkčí proutky jenom tě upozorňuji že ty ceny jsou o jednu až dvě třídy výš než u Berkleye,co se kvality týče měl jsem v ruce mušák to tě asi nezajíma ,ale taky UL proutek do 8 gramů a musím říct že nic podobnýho jsem v ruce neměl,tahal jsem mikrotwistery s gramovou hlavičkou a bylo to jedním slovem pošušňáníčko,myslím že na tyhle pruty nemá kvalitou ani Berkely,druhá strana věci je ta cena jak už pravil jiris.
- Pondělí 23. února 2004 ve 13:16® jiris
-
Bass – castingové pruty od G-loomis jsou téměř špička, proti němu je Berkley nižší třída a to i v ceně.
- Pondělí 23. února 2004 ve 12:50® Bass
-
4 All: Pánové, máte někdo zkušenosti s vláčáky od G. Loomise ?
- Pondělí 23. února 2004 ve 12:06@ koutník
-
Chtěl bych prut na candáty a okouny, tak 2.70 m a 5–20 gr, nebo trochu jinou gramáž. Doposud jsem měl Jaxona 10–30 gr a na gumy to nebylo ono. Poradte mi někdo proutek hlavně na gumy ale abych na něj mohl dát třeba voblerky tak do 8 cm. Nechci ale toho Jaxona s chv. špicí. Tak za 2 500 Kč. Moc dík. Jo a chodíte někdo na Moravu v okolí Kroměříže a na Sratku pod Brnem ještě jsem tam nikdy nebyl.
- Pondělí 23. února 2004 v 9:28® Bass
-
Láďa: Ládíku, to je dobrá zpráva hned takhle v pondělí ráno
Klidně synka poslechni, skočte do draka, udělejte si výlet a přibrzděte tady někde v Plzni !! Ber taky trochu ohled na jr. Ty když si vzpomeneš, tak zaběhneš do krámu, koupíš si proutek a potom doma kolem něj tancuješ, jako indiáni kolem totému. Ale co chudák kluk ??? Navíc, já už mám S1 opřenej v krámu v rohu s cedulkou " zamluveno ", tak bych to taky rád dotáhnul do finále. Taky bych chtěl už tancovat
)
- Pondělí 23. února 2004 v 9:19® Bass
-
MAF: Jak ty to děláš ? Takovýhle reklamy, to si všimneš hned, ale kdyby tam byla reklama třeba na ......., já nevim co, tak o to pohledem ani nezavadíš. To já třeba vůbec nevěděl, že tam něco takovýho je !!!
- Pondělí 23. února 2004 v 9:12® Bass
-
Karlos: To víš, MAF, to je o něčem jiném. To je zámožnej člověk !! Když ti někdo nabídne 400 zlatejch/hod., tak nejdi do toho, viď
) Takovému člověku musíš dávat hodiny už z povinnosti !!
- Pondělí 23. února 2004 v 8:27® Vaclav
-
Vsem: Tak jsem o vikendu zase nebyl na rybach, v sobotu jsem psal jak mourovatej a v nedeli byl za manzelkou v nemocnici v Plzni.
- Pondělí 23. února 2004 v 8:03® MAF
-
4 all:ten reklamní Banner vlevo nahoře nemá chybu asi nějakej ten „pípák“pořídím…