Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 7. srpna 2010 v 18:03® osprey
osprey

sethy> Já vím. Všude se děje mraky svinstva. Když jsem slyšel vedoucího RS z Orlíka, jak se na té přehradě nic zas tak strašného neděje, tak jsem jen zíral, jak tuhle práci může dělat chlap, který je tak dokonale mimo mísu…

Sobota 7. srpna 2010 v 17:57® sethy
sethy

osprey> Míro to samé se děje i u nás a hlavně před zahájenou a nenaděláš nic.

Sobota 7. srpna 2010 v 17:52® osprey
osprey

Kolovr@tek> Já vím jen co se povídá. Nejsem tam od vás. Ale slyšel jsem v souvislosti se jménem Barvínek údaj 220 ks za zimu a best vycházka 24 ryb. Za zády jsem mu nestál.

Sobota 7. srpna 2010 v 15:58® BigMike

Kolovr@tek> ono je to „pár“ lidí nejen z Tábora! Už je to hóódně let, naučili to i pár lidí od nás, naštěstí jsou už na pravdě Boží, nebo spíš v pekle!?:)

Sobota 7. srpna 2010 v 15:12® Kazan

Kolovr@tek> koukej všechno pouštět ať šmejdi co to brakují nelegálně a ve velkým a na který nikdo nemá, mají co tahat od vody:-((

Sobota 7. srpna 2010 v 15:09® Joko

Kolovr@tek> Já také nějakou rybu od vody odnesu, ale v rozumné míře.

Sobota 7. srpna 2010 v 15:02® Kolovr@tek
Kolovr@tek

Joko> To má ovšem pravdu ,ale ja si jich beru fakt minimum bych řekl.A co se tyše toho podsekáváni narval bych jim pokutu aspoň 200litru…

Sobota 7. srpna 2010 ve 14:58® Joko

Kolovr@tek> Dělá se to, ale jak psal Mike, nějak jim to vždycky prošlo…Tak buď rád, že u vás to je ještě docela pěkné chytání, proto také osprey psal, že je potřeba také ryby pouštět.

Sobota 7. srpna 2010 ve 14:53® Kolovr@tek
Kolovr@tek

Joko> Ty vole ja fakt tohle slyšim prvně ani mě to nějak nenapadlo ,že by to někdo dělal.

Sobota 7. srpna 2010 ve 14:51® Joko

Kolovr@tek> To vím na sto pro. Ty ale nechytáš u nás na Lužnici…byl jsem na něj pár krát cíleně a neviděl jsem ani vousaté mimino.

Sobota 7. srpna 2010 ve 14:42® Kolovr@tek
Kolovr@tek

Joko> Mě se daří slušně…To myslíš vážně stovky?

Tento příspěvek byl editován 7.8.2010 14:44:08 uživatelem Kolovr@tek.
Sobota 7. srpna 2010 ve 14:41® Joko

BigMike>Nevím jestli má syna, ale slyšel jsem, že má teď problém se zákonem a bude od něj na chvíli klid…Jeho stovky sumců za sezónu jsou teď hodně znát. A to jsem si říkal, že letos se budu vousatým s vláčkou hodně věnovat, ale řeka je extrémně plná. Vláčkař aby čekal na pozdní podzim, vůbec poslední roky to v létě není k chytání.

Sobota 7. srpna 2010 v 10:01® BigMike

osprey> už jsou to desítky let co se to děje, jde to z generace na generaci. A propó, má Barvínek a jemu podobní syna?:))) A už je při tom i chytili, dokázali, jen to vždy šlo do ztracena a nebo měla PČR zrovna na starosti něco důležitějšího.

Sobota 7. srpna 2010 v 1:13® Kolovr@tek
Kolovr@tek

osprey> Jen tak pro orientaci kolik si vezmu tak ryb za rok 5 ryba bude strop myslim si ,že to není zase tak moc hrozný si vzít 5 ryb od vody:)jdu spinkat dobrou

Sobota 7. srpna 2010 v 1:10® Kolovr@tek
Kolovr@tek

osprey> Hm ale ja o tom nevím:) asi se tak v tom nepohybuju jako ty.)

Sobota 7. srpna 2010 v 0:23® osprey
osprey

Kolovr@tek> Prostě v Táboře žijou lidi, co tohle už léta dělají. Ví se o nich, ale někdo by je musel chytit a dokázat jim to.

Sobota 7. srpna 2010 v 0:22® osprey
osprey

Kolovr@tek> Opět odpovídám – nic si nemyslím. Navíc tě nechci k ničemu nutit. Opravdu jen to zamyšlení.

Ani ti nemám co vyčítat. Když mi bylo dvacet, měřil jsem tlouště, jestli má 25 cm, abych ho mohl sežrat.

A rybu si sem tam vezmu i dnes.

Sobota 7. srpna 2010 v 0:21® Kolovr@tek
Kolovr@tek

osprey> S tou komunitou to myslíš vážně?Nechápu

Tento příspěvek byl editován 7.8.2010 00:22:14 uživatelem Kolovr@tek.
Sobota 7. srpna 2010 v 0:12® Kolovr@tek
Kolovr@tek

osprey> Jo však v pohodě dík za radu ,ale fakt nejsem takovej masař jak si asi myslíš.

Sobota 7. srpna 2010 v 0:01® osprey
osprey

Kolovr@tek> K tomu není co dodat. Je otázka, jestli tenhle přístup představuje pro naše vody budoucnost. Stárnu a rád bych ještě někdy viděl naše řeky tak zarybněné jako v době, kdy jsem s chytáním začínal. U nás si teď už jen odškrtávám fleky, kam s těžší vláčkou nemá cenu chodit. Nic víc za tím nehledej.

A jinak – máte tam komunitu, co se specializuje na podsekávání zimujících sumců. Jejich úlovky jdou do desítek, možná i do stovek.

Fakt je na tobě, co uděláš. Ode mě to byla jen připomínka k zamyšlení.

Pátek 6. srpna 2010 ve 23:55® Kolovr@tek
Kolovr@tek

osprey> Znám hodně dobrýho rybáře i co psal do Kajmana a ten seká všechno:) a není zrovna nejmladší.

Pátek 6. srpna 2010 ve 23:52® osprey
osprey

Kolovr@tek> Však tě nebiju. Ani nemám proč. Jsou lidi, co jich zabijou za sezónu mnohem víc a kolikrát je chytají i mimo regule zákona.

V okruhu mých známých je 3 moc, vím ale i o takových, co by sežrali všech 15 bez ohledu na velikost. Opravdu si to musíš přebrat sám.

Pátek 6. srpna 2010 ve 23:47® Kolovr@tek
Kolovr@tek

osprey> Mám 15 kousku a 3 sumce jsem si vzal to není taková hrůza ne?:)

Pátek 6. srpna 2010 ve 23:35® osprey
osprey

Kolovr@tek> Zdá se, že snaživě plníš mrazák. Budeš si chtít takhle zachytat i za rok? Nebo někdy chytit kousek 150+?

Samozřejmě je to zcela na tobě a víckrát ti to připomínat nebudu.

Pátek 6. srpna 2010 ve 23:33® taťka

dnešní rybačka na Bečvě – bolen 70cm, a pár tloušťů. Vše na wobbler Daiwa Tournament.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img36505.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img36506.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img36507.jpg
Pátek 6. srpna 2010 v 9:07profil byl smazán

osprey> klidně to „testnu“ , když mi půjčíš jeden v nějaký inteligentní barvě a nebudu ho muset zplatit krví, když bych ho náhodou urval, tak se hlásím dobrovolně. :-)

Pátek 6. srpna 2010 v 0:59® Kolovr@tek
Kolovr@tek

Dneska fakt parádní chytačka fakt exkluzivní hodně mě to potěšilo.Jinak jsem chytil tři sumce 75 91 a 94.Jeden sumec mi utekl okolo 90 cm a pak jsem měl ještě dva zaběry jeden zaběr byl na 100% od sumce a druhý zaběr si myslim ,že to byl spíš candát.

Tento příspěvek byl editován 6.8.2010 01:01:30 uživatelem Kolovr@tek.
foto/diskuze/privlac/2010/th-img36479.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img36480.jpg
Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 22:04® osprey
osprey

pepa-č> Váhu bych šacoval na 50 g, možná kapku víc. Trojitý kroužek je způsob, jak udělat dostatečně pevný kroužek z nedostatečně pevného materiálu.

Pokud slíbíš, že odvedeš kus poctivé práce, můžu ti jeden ten drek věnovat:-))

Čtvrtek 5. srpna 2010 v 17:47® Kolovr@tek
Kolovr@tek

petrcech> 150 na vláčku to už by bylo něco:) to bych si přál:(

Čtvrtek 5. srpna 2010 v 17:07® petrcech
petrcech

Kolovr@tek> No když oděláš tu jedničku je to pravděpodobnější. :-)