Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 26. července 2010 ve 22:01® dam
dam

RM> osobně mě velmi mrzí, že na P vodě je nesmím použít. Mám je BL. Ale je jasné, že všichni to tak nemají. Většina ryb je ulovena za ten přední 3hák. Jenže pokud odstraníš ten zadní, tak woba nedovážíš. Když sundáš přední, tak spousta záběrů je do prázdna…nu což, občas musí dostat ryba šanci:-)

Pondělí 26. července 2010 ve 21:58® dam
dam

Sander> no jasně, tam rybáře nepotkáš9-)

Pondělí 26. července 2010 ve 21:55® Libor
Libor

dam> tloušti, moji oblíbenci :-)

Pondělí 26. července 2010 ve 21:52® RM

dam> koukám, že šli na prostřední hák. Mám stejnou zkušenost :-)

Pondělí 26. července 2010 ve 21:52® Sander
Sander

dam > pěkná řeka, taková přírodní, žádná regulačka. Radost chytat :-)

Pondělí 26. července 2010 ve 21:47® dam
dam

Přeruším trochu debatu o navijácích a přidám nějaké fišky na woblery

foto/diskuze/privlac/2010/th-img36278.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img36279.jpg
Pondělí 26. července 2010 ve 21:42® RM

osprey> to vůbec ne, obzvlášť v končinách s potřebnou kupní silou ale já měl na mysli image ;-)

Pondělí 26. července 2010 ve 21:36® osprey
osprey

RM> On to není tak strašný osud:-))

Pondělí 26. července 2010 ve 21:12® kerob
kerob

Hany> verim, ale to neznamena, ze to vsichni musi citit podobne :-)

Pondělí 26. července 2010 ve 21:04® RM

Jak to tak tady čtu, tak si myslím, že Daiwu čeká stejný osud jako Shimano a ze stejných důvodů …

Pondělí 26. července 2010 v 18:36® PetrC

Prutos> skvělé, funguje to, ale samotný enter ne, musí k tomu být mizerník, mizera jeden.
Díky!

Pondělí 26. července 2010 v 18:35® PetrC

Prutos> tak to vidíš, jeden se stále učí a je mu to stejně prd platné, protože stejně prdlajsví.
Tak já to vyzkouším a běda ti, jestli to nepofrčí, protože…

:-) :-)
Pondělí 26. července 2010 v 18:25® Kubah

kerob> a víš, že jsem u vody rád vždy a je mi jedno pokud jsem si s sebou vzal Sirio nebo Daiwu?

Pondělí 26. července 2010 v 18:19® kerob
kerob

Hany> rybareni je predevsim o dobrem pocitu a pokud se mi neco nelibi, tak to moje pocity nezlepsi, proto si lidi kupujou to co se jim libi a kdyz se jim to libi, tak se jim s tim lip chyta a maj z toho lepsi „feeling“… popravde recenou asi tak 90% rybaru chyta s necim, s cim bych k vode nesel, neberu jim to, kazdy si muze vybrat a kazdy muze mit vlastni pohled na vec :-)

Pondělí 26. července 2010 v 18:12® Kubah

Vybavení rybáře nedělá.

Mám navijáky od Siria, Reda až po Sola a ještě jsem nevšim že bych se Siriem chytal málo ryb. A drží – 3 roky heavy feederu a šlape jako nový.

Pondělí 26. července 2010 v 17:21® Prutos
Prutos

PetrC> enter + mezerník = odstavec
Pěkná rovnice, že? :-)

Pondělí 26. července 2010 v 15:24® PetrC

HaD> no tak to snad ne Davide, proč nefungují smajlíci?!Ach jo, teď mám tuplovaně zkažené odpoledne!!!

:-D :-D
Pondělí 26. července 2010 v 15:22® PetrC

HaD> doprkvančic Davide, proč tu nejdou udělat odstavce?! Ach jo, a teď mám zkažené odpoledne!!!

:- :-

Pondělí 26. července 2010 v 15:21® PetrC

HaD> no jo, ale co je to prímová mašinka? A když k tomu přidám možnost být finančně neomezený? No? Co pak?

Zeptej se davu a uvidíš – opět vyjde najevo, že co člověk, to názor a každý upřednostňujeme něco jiného. Někomu stačí, byť se nemusí na korunu ohlížet, láska za tři tisíce a někdo neváhá vytasit dvacítku. A co je k tomu vede? Co ve skutečnosti ten nebo ten požaduje od kvalitního navijáku? Co je podle lidí prvořadé při jeho výběru. Když pominu ty kecy, že pořádná brzda a kopa ložisek… No? Tak schválně.

Pondělí 26. července 2010 ve 14:27® HaD
HaD

Taky je to o tom, že dokud si člověk nezachytá s nějakou prímovou mašinkou, ani neví o co přichází a díky tomu ani po takovém navijáku netouží. Jakmile k tomu ale člověk přičichne, třeba raději ušetří jinde, aby si to mohl užívat.

Pondělí 26. července 2010 ve 14:24® HaD
HaD

ono trošku taky záleží na tom, co člověk od navijáku očekává. Pokud je to jen mechanická funkčnost – tzn. že se při točení kličkou otáčí a navíjí vlasec či šňůru, pak může po třech letech uspokojivě makat naviják za 9 stovek. Pokud člověk chce užívat pocitu hladkého chodu, citlivé brzdy, stále pevné kličky atd., stojí to víc. Troutkiller je trochu extrém, ale on hledá tohle. Je to trochu jako s těmi auty. Kdo jezdí méně a nehledá komfort a „bezepečí“, spokojí se s levným autem, kdo chce jezdit plynule, bezpečně, pohodlně s jistotou bezporuchovosti, jde výše. Osobně vidím ten smysl u navijáků do řekněme 6000–10000. Pak už je to víceméně luxus, který má ovšem také své zákazníky.

Pondělí 26. července 2010 v 6:29® dam
dam

Libor> jojo, Osprey má právdu:-) takže jsem asi v pr…:-D

Pondělí 26. července 2010 v 0:44® osprey
osprey

Libor> Volný čas spadá do kolonky možnost. Nemáš-li volný čas, tak jsi… Víš kde. :-)

Pondělí 26. července 2010 v 0:35® Libor
Libor

dam> a volný čas, na ten jsi zapomněl :-) co to vlastně je? :-)

Neděle 25. července 2010 ve 22:47® dam
dam

RM> volal, ale nedovolal…byl jsem na nějakém jednání…důležté je, aby počasí rybám vůbec přálo, jinak bude vybaveníčko zahálet:-(

Neděle 25. července 2010 ve 22:46® dam
dam

osprey> přesně tak:-) proto říkám, že není důvod se hádat. Kdo má možnost, chuť, nasazení a prostředky, tak se časem vytáhne. Kdo je nemá, tak nemusí být nutně nespokojený s navi za litr. Není to tak dávno, kdy jsme na Sírio nedal dopustit. Šlepe dodnes, zlatej naviják:-)

Neděle 25. července 2010 ve 22:42® džigit

docela sranda čtení…

Neděle 25. července 2010 ve 22:35® osprey
osprey

Zdar lidi. Koukám, že dnes se řeší zvláště závažná témata – navíc s nevídaným nasazením:-))

Stojí to za tu námahu?

Já mám doma Shimano, Daiwu, Okumu, Abu, Ticu, Silstara, Zebco, MK 110 a vláčel jsem se všemi. Jsem snob i socka zároveň a důležitá je jediná věta, kterou provalil už starej Galileo: „A přece se točí!“

Neděle 25. července 2010 ve 22:26® RM

dam> jó říkal mi to, jel jsem si pro peníze z automatu a v tu dobu ti asi volal. Jinak …, že bude slouži, tomu věřím :-)

Tento příspěvek byl editován 25.7.2010 22:28:26 uživatelem RM.
Neděle 25. července 2010 ve 22:14® Kolovr@tek
Kolovr@tek

Hosi nehadejte se :-)

Tento příspěvek byl editován 25.7.2010 22:17:10 uživatelem Kolovr@tek.