Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 25. července 2010 ve 20:57® PetrC
-
Ty vole, vy se čertíte. A zbytečně!
Šimáno je pro všechny, pro holky i kluky, pro mladé i nemladé, pro bílé i nebílé, pro tlusté i netlusté, pro majetné i nemajetné.
Smiřte se s tím, že šimáno je věčné, tak to bylo, je a i bude.
- Neděle 25. července 2010 ve 20:52® timbab
-
troutkiller> Aspoň vychválí naviják za pár korun ,třeba pro začínající.Nebo má každej na navi za x litrů?Nebo je to možná diskuze pro zámožný,potom se omlouvám.
- Neděle 25. července 2010 ve 20:48® troutkiller
-
skwor> Jakou tu Daiwu máš???Jo a ten kámoš jí má ode mně a jestli se ti zdá že sem chudák tak to asi sem.Ale jen proto že si radši pošetřim a koupim si něco co se ti nelíbí nebo na co nemáš
Nebo protože mám jinej názor než ty?
- Neděle 25. července 2010 ve 20:38® skwor
-
troutkiller>
- Daiwu mám – žádný zázrak to není
- Ještě nedávno jsi psal, že VSku měl tvůj kamarád. Asi ti selhává paměť.
- Děláš z toho vybavení moc velkou vědu. Pokud myslíš, že čím dražší vybavení, tím lepší rybář, pak jsi chudák.
Konec, dál se na tohle téma nehodlám bavit.
- Neděle 25. července 2010 ve 20:35® PetrC
-
A stejně je nejlepší šimáno. Heč.
- Neděle 25. července 2010 ve 20:27® troutkiller
-
skwor> Hele bez legrace
Nejde o nějakou navoněnou Daiwu ke které máš averzi ale spíš o to porovnat dva cenově srovnatelné navi.Jen mi přijde řešit tady navi za 1000 kaček je jako vychvalovat tráboše a medit si jaký mám fáro
Zrovna tu Okumu VS sem vlastnil a neni na ní za ty peníze vubec nic
Má vule jak prase a vzhledově taky nič moč
Jen sem napsal svuj názor nic víc.Chápu že si naštvanej že sem se ti otřel o nejlepšího koně ze stáje ale nemá cenu si kuly tomu trhat občanku
- Neděle 25. července 2010 ve 20:04® skwor
-
troutkiller> Hele, teď bez legrace. To, že se ti ten naviják nelíbí, je sice pěkný, ale omíláš to tady pořád dokola. Už jsi mi to párkrát psal. No a?Já bych zase neměnil Okumu za Zauber. Už sakra pochop, že každýmu vyhovuje něco jiného! Já bych si zase pro změnu nekoupil pozlacenou, navoněnou a snobsky drahou Daiwu za 10 litrů. Howgh!
- Neděle 25. července 2010 v 18:19® troutkiller
-
skwor> Okuma je navoněná bída a pokud jsme u toho srovnávání VSka třeba se Zauberem tak to Okuma končí dááááleko na vocase
Měl sem oba a už nemám,Okuma šla z domu Zaubery makaji dál,na moři i řece ke vší spokojenosti!
- Neděle 25. července 2010 v 17:16® skwor
-
Na Okumu mi nesahejte
Radši koukejte, co umí smáček
- Neděle 25. července 2010 v 16:24® PetrC
-
kerob> čekal jsem horší stav, ale tak, je to děs a hrůza. Alespoň tomu šimánu bylo dopřáno dostatečné množství mazadla – ono se nevyplácí na vazelíně šetřit, protože kdo maže, ten jede…
Jo a děkuji za obrázky.
- Neděle 25. července 2010 v 16:22® kerob
-
petrC: ten celkovej pohled je ten KOrmoran, to s tim total zrezlym loziskem je Okuma a ten dobre namazanej je Stradic
- Neděle 25. července 2010 v 16:18® kerob
-
…jeste ten stradic
- Neděle 25. července 2010 v 16:12® kerob
-
petrC: celej pohled je ten Cormoran (KO) a to druhy je Okuma a to 3 je spravne namazanej Stradic
Tento příspěvek byl editován 25.7.2010 16:17:24 uživatelem kerob. - Neděle 25. července 2010 ve 14:51® Joko
-
Sander>Moc povedený kousek…
- Neděle 25. července 2010 ve 14:15® osprey
-
troutkiller> Ona ta VS 30 není špatný naviják. nevím, jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými kusy, ale známý to má už pár let a když si to od něj půjčím, nemám z toho špatný pocit.
A pokud by se to mělo s něčím srovnávat, pak to musí být naviják ve stejné cenové kategorii, tedy kolem 3000,– Kč.
- Neděle 25. července 2010 ve 13:30® PetrC
-
skwor> troutkiller má pravdu, měl by sis konečně koupit to Šimáno.
Hergot chlapáku, s Okumou u vody ty samice neoslníš.
- Neděle 25. července 2010 v 11:44® troutkiller
-
skwor> Zdar chlape
Kdy už si koupíš nějakej pořádnej navi a né tu bídu od Okumy
)Dytˇz toho chytání nemužeš mít žádnej požitek
- Neděle 25. července 2010 v 10:38® Kubah
-
skwor> na tu jsem koukal taky…
- Neděle 25. července 2010 v 10:32® Sander
-
Jó, vláčkaři…
- Neděle 25. července 2010 v 10:12® skwor
-
Dredaty> Mě se poměrně zamlouvá ještě Okuma inspira hybrid (dá se sehnat kolem 100 dolarů). Až bude výhodnější kurz, tak se o ní asi budu zajímat.
- Sobota 24. července 2010 ve 23:54® osprey
-
Dredaty> Ano, je to Drop shot. Nástraha musí odstávat kolmo od vlasce, to je důležité. Je víc způsobů jak to udělat, ale ten odkaz od RM je plně dostačující.
- Sobota 24. července 2010 ve 22:45® Dredaty
-
skwor> Zdarec, zrovna pred chvili jsem ji byl vencit.
Zatim na ni nemuzu rict nic spatneho, super brzda. Za ty prachy bych asi sehnal tezko neco lepsiho. Fakt parada.
- Sobota 24. července 2010 ve 20:14® RM
- Sobota 24. července 2010 v 19:55® skwor
-
Dredaty> Čau, co Okuma? Spokojenost?
- Sobota 24. července 2010 v 19:40® jeldas
-
díky chlapi,jsem zas o něco moudřejší
- Sobota 24. července 2010 v 19:36® spike
-
jeldas> Podle toho co píšeš se jedná o techniku zvanou Drop Shot
- Sobota 24. července 2010 v 19:34® Dredaty
-
jeldas> Ta gumova rybka byl nejspis smacek a metoda se jmenuje Drop Shot.
- Sobota 24. července 2010 v 19:32® jeldas
-
ahoj viděl jsem chytat rybáře candáty na zajímavou sestavu nevím jak se jmenuje ale pokusím se ji popsat zapoměl jsem napsat že chytal přívlačí. Na konci vlasce měl olovo a tak 25až 30 cm nad ním měl gumovou rybku a ta rybka držela skoro kolmo k vlasci asi je v tom nějakej fígl. poradte prosím kde se dá najít nebo aspon jak se jmenuje . díky
- Sobota 24. července 2010 v 16:37® matx
-
osprey> moc díky za info. teď musím ještě zjistit kdo mi to v Táboře opraví. A nemáš zkušenost s tímto prutem. je to můj první a jediný feedr, ale pro mě to je top prut s kterým vystačím úplně všude a když na něm tahám kapříka cca 50 cm tak si to vždycky vychutnám.a proto mě ta rybyřina tak baví.
- Sobota 24. července 2010 v 15:15® osprey
-
Včera jsem po letech vláčel na vodě svých začátků. Je to bývalá pískovna, dnes soukromý revír.
Totálně to nešlo, ale pak jsem u břehu uviděl stát štiku lehce přes 60 cm. Protáhl jsem jí woba kolem ocasní ploutve a když jsem míjel její hlavu, nakopl jsem ho do strany a prudce zrychlil.
Neudržela nervy na uzdě a vylítla po něm. Krásný pohled…
Chycena čistě, vyháčkována ve vodě.