Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 24. července 2010 ve 14:27® Herink
Herink

Včera jsem byl vláčet vůbec nic ale den před tím jsme chytli 4 štiky ale za to jsem našel pěknýho woblera salmo ale hned jsem ho urval :-D .

Tento příspěvek byl editován 24.7.2010 14:27:54 uživatelem Herink.
Sobota 24. července 2010 v 11:21® PetrC

osprey> a proč ne kuchařku? Také sním téměř všechno. A jím moc rád.

Musíme odlišovat odlišné jedince od nás běžných smrtelníků a pilotovat raketoplán se naučí i opice, ale takové kuchařky jsou věčné. Jíst se bude pořád.

;-) ;-)
Sobota 24. července 2010 v 11:07® osprey
osprey

PetrC> Kuchařku? Já, člověk bez čichu a s plechovou hubou, který sežere, co najde?

To bych mohl psát i vážnou hudbu, pilotovat raketoplán, závodit s dikobrazem v kopání do zadku a podobně…

Sobota 24. července 2010 v 11:00® PetrC

osprey> vynasnažím se co nejvíc to umím a pro srandu cokoli. Klidně i nějakou tu ptákovinu unesu.

;-) ;-)

Hele, moc články nečtu, ale pár tvých jsem přečetl a byla by škoda kdybys přestal psát. No a pokud ti dojdou nápady a témata, začni psát kuchařku. Pak se uvidí, co dál…

:-> :->
Sobota 24. července 2010 v 10:33® osprey
osprey

PetrC> Já vím. Prostě dondi a bude veselo. Rybařina není o tom, kdo hodí o pět metrů dál. Ale může být veselo a k tomu je každá ptákovina dobrá.

Nemuset psát články, klidně bych ustrnul ve vývoji už napořád:-))

Sobota 24. července 2010 v 10:20® PetrC

Ty vole, ty smajlíci ale jsou…

:- :-

Sobota 24. července 2010 v 10:19® PetrC

osprey> zdání klame, možná na povrchu vypadám jako drsoň, ale v jádru jsem křehký jako okvětní lísteček…

:-93; :-93;

Pokud by se házelo, tak bych s sebou vzal můj kastingový vlastnoručně vytuněný MP. Otázkou je, jestli ho najdu (hledám ho už řadu let a zatím nic).

Také jsem samouk, ale dovolím si tvrdit, že je to nejlepší škola!!! A pokud jsi se zasekl, tak není nic snazšího, než tě nakopnout…

No a je tu další otázka – možná jsem samým sebeuspokojením ustrnul ve vývoji. A co pak, že?

:-O :-O
Pátek 23. července 2010 ve 23:25® osprey
osprey

PetrC> O tebe se nebojím.:-)) A trochu si zaházet by nebylo od věci. Možná by to leckomu pomohlo. Já jsem s MP naprostý samouk a možná jsem samým sebeuspokojením ustrnul ve vývoji.

Pátek 23. července 2010 ve 22:19® PetrC

osprey> jo, s Jirkou jsem si jednou popovídal, ale to už jsou cca tři roky.

Budeš se snažit? Vážně? Jak moc se budeš snažit? Až tak, že zorganizuješ závody v castingu? Vážně? No tak to by bylo báječné…

:-) :-)

O Prutose se nebojím, zdá se, že je to veselý mladý chlapík, ale ostatní neznám, takže se budu stydět. A víš jak umím být plachý.

;-) ;-)
Pátek 23. července 2010 ve 22:05® osprey
osprey

PetrC> S regulem si určitě popovídáš skvěle, já se budu snažit a lidi jako Prutos a další taky vědí co a jak.

Pátek 23. července 2010 ve 21:54® PetrC

osprey> skutečně jsem zlomil jen Sportex.

Pokud jde o sraz, tak se snažím si po dobu konání srazu zajistit volno. Ale znáš to, může se stát možné i nemožné…

;-) ;-)

Vážně jsou tam přítomni i podobně postiženi jako já? Pozoruhodné…

A o kličce nechci alespoň měsíc slyšet.

Pátek 23. července 2010 ve 21:42® osprey
osprey

PetrC> Já zlomil ty druhé dva…

Na sraz dojeď, bývá to velmi veselé a rozhodně nebudeš litovat.

A je tam vždycky pár lidiček, co vědí, kdeže má multík kličku:-)

Pátek 23. července 2010 ve 21:06® RM

Tak jsem si pořídil první Daiwu, LUVIAS 2004 (k NORSTREAM – AREAL AR-70L Sharpshooter). Prvotní dojem – Twin 1000 FA chodí lépe ale je podstatně těžší než LUVIAS 2004 a Daiwa se zdá být přesnější (menší vůle). Zítra uvidím u vody …

Tento příspěvek byl editován 23.7.2010 21:08:24 uživatelem RM.
Pátek 23. července 2010 ve 14:11® PetrC

sus1> fláklo by to s ním a co pak s ním, že?

:-D :-D
Pátek 23. července 2010 ve 13:59® sus1

PetrC> Ještě že tady neni.:-D

Pátek 23. července 2010 ve 13:58® PetrC

sus1> jo, něco jsem zaslechl…

Pátek 23. července 2010 ve 13:55® sus1

PetrC> Dragonovej ,,důchodce".:-))

Pátek 23. července 2010 ve 13:52® PetrC

sus1> prosím tě, Flip má svých starostí nad hlavu.

Ale mohl by se vyjádřit, to ano.

:-)) :-))
Pátek 23. července 2010 ve 13:50® PetrC

osprey> to máš pravdu, ale v mém případě došlo ke zlomení jenom Sportexu.

Já a výběr prutu je veliký problém, ale u Dragona bych si prut určitě nevybral, a to jsem si s některými hrál. Šimáno doma jedno máme, kdysi ho dostal syn a občas ho na jedné vodě použiji. Pak je tu ještě PENN, ale mám od nich jen jerkové pruty a ty mi vyhovují. Ale co, nebudu tu řešit své problémy s výběrem prutu.

Jo a Sportex praská jako prd, jo a nejsou to jen pruty na sumce, jo a řada lidí poslední dobou dělá z prutu Sportex velikou bublinu, stejně jako z Daiwy.

Ale jsi hodný a máš mě přečteného, znáš mé slabosti a víš jak mi udělat radost. Takže abych se snažil ti to vrátit svou účastní na srazu, že?

Pátek 23. července 2010 ve 13:50® sus1

Až dorazí Flip,tak vám to vysvětlí.:-))

Pátek 23. července 2010 ve 13:38® osprey
osprey

PetrC> Zlomeno už bylo vše.

Klacek bych si vybral od Šíma, u Draků i od Sportexu, podle toho jak na co.

Na okouny bych bral Draka, na sumce Sportex a na společnou vycházku s tebou Šimáno:-))

Pátek 23. července 2010 ve 12:12® PetrC

HaD> :-D :-D

Takové šimáno nemůže nikdy prdnout. A co takový dragon, nejlepší pruty dneška. Dragon, značka každého správného muže a ženy, dragon, co splní všechna očekávání…

Ale Sportex? Co může nabídnout, že?

;-) ;-)

A nehádej se se mnou, víš moc dobře, že mám vždy pravdu…

Pátek 23. července 2010 v 11:57® HaD
HaD

PetrC> praská všechno :-) sportex ne :-D

Pátek 23. července 2010 v 11:46® PetrC

HaD> milý Davide, nikdy nekecám, a když, tak malililililinkato…

Před nějakou dobou jsem někam sem dával pár obrázků. A pruty také nešetřím a přesto jsem pár fotek nafotil.

Sportex praská a basta, proto lidi kupujte Šimána a Dragóny.

;-) ;-)
Pátek 23. července 2010 v 11:31® HaD
HaD

PetrC> si kecka co :-) Já mám sportexy 3, dostávaj čouda a žádnej pořád ne a ne prasknout… čím to?

Pátek 23. července 2010 v 10:00® skwor
skwor

Jak.novi> Příště ho tam dej ;-)

Pátek 23. července 2010 v 9:51® Jak.novi
Jak.novi

skwor> Ono tam není. Pokoušel jsem se o okouny v místě, kde je 30 cm hloubka a štiku jsem tam prostě neočekával.

Pátek 23. července 2010 v 9:41® skwor
skwor

Jak.novi> Kde máš u toho wobleru ve Z lovu lanko?!?

Pátek 23. července 2010 v 6:35® ollo
ollo

Na Malom Dunaji beru celkom dobre ale
juniori

foto/diskuze/privlac/2010/th-img36177.jpg
Čtvrtek 22. července 2010 ve 23:03® Jak.novi
Jak.novi

Jéé, po hooooooodně dlouhé době jsem si šáhl na foustýho. :-)

foto/diskuze/privlac/2010/th-img36176.jpg