Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 9. července 2010 ve 12:10® Libor
Libor

Co asi skwor na severu, snad mu štika neukousla nohu, nebo aby ho tam snad nepobláznila nějaká místní slečna seveřanka:-) .

Středa 7. července 2010 ve 21:21® skundiii

BigMike>BigMike> Souhlasím s pepou-č! Předminulý rok jich tam byly mraky. Jo je to pravda, že možná čistí vodu, ale jak velký vliv na to má nikdo neví. Jejim výzkumem se zabývá jihočeská univerizita a dá se říct, že výzkum je zatím v plenkách.
O jejím způsobu živata se ví zatím málo a je zajímave, že jednu sezonu se na daném stanovišti ukáže a další ne. I když podmínky, byli stejné po obě dvě sezony.
A mimochodem, byly nalezeny i v silně eutrofizovaných rybnících, tak tady bych s tou čistou vodou trochu polemizoval. Co má ráda tak hlavně teplou vodu, kolem 20 stupňu většinou začíná docházet k rozvoji kolonii a kořeny vrb, které většinou hojně obrůstá, ale může se vyskytovat i na kamenitém substrátu.

Středa 7. července 2010 ve 20:29® pamri
pamri

Scanix> prosim tě chtěl bych se zeptat ,kde chytáš tak velké tlouště jsem taky budějčák a nemůžu žadného chytit díky za odpověd

Středa 7. července 2010 v 16:10® Fischi87
Fischi87

Koukne te se na http:(kdybys tam alespoň měl náš banner nebo odkaz, ale takhle je to opravdu provokace) díky at vam berou

Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 16:51:03 administrátorem HaD.
Středa 7. července 2010 ve 12:51® jurann
jurann

V neděli jsem byl vláčet… dal jsem 7 cm voblera a asi po 15 minutách se mi ho podařilo hodit na strom…tak jsem jsim pořádně škubnul wobler vyletěl a pekně se mi zabodl 1 cm hluboko do palce na ruce…zkoušel jsem to vyrvat ale nešlo to tak jsem musel navštívit haviřovskou nemocnici )))

Středa 7. července 2010 ve 12:36® Scanix
Scanix

Tak se nam sesel zase mesic s mesicem a tak jsem vlozil nejake ty fotky ulovku za cerven do alba: http://www.chytej.cz/…rivlac-2010/

Středa 7. července 2010 v 11:35® BigMike

Už jsem to našel – dám to i do zvláštního fóra aby to tady nezapadlo:))

http://www.bezpecnostpotravin.cz/…yby-2010.pdf

Středa 7. července 2010 v 11:33® BigMike

pepa-č> Tím lépe, myslel jsem, že Orlas je s čistotou vody na štíru! Asi tam tedy někdy mrknu na rybky:))) Tuhle nám na organizaci přišla brožůrka – jaká je kontaminace rybího masa různými neřády u jednotlivých druhů ryb na jednotlivých revírech. Kolik porcí může člověk za měsíc sníst. Zajímavá čísla! U nás dělali odlovy někdy v květnu, výsledky z Lužnice 6 ale zatím nemáme.

V té brožuře byl i odkaz na stránky www.bezpecnostpotravin.cz, ale tam nic nemohu najít:(

Středa 7. července 2010 v 10:57profil byl smazán

BigMike> bochnatek jsou na Orlíku metráky. Pochybovat můžeš, ale mýlíš se.

Úterý 6. července 2010 ve 22:17® kaktus
kaktus

Char> Masařky sežerou všechno:-)

Úterý 6. července 2010 ve 22:08® Char
Char

skundiii> předešlé roky se na orlíku tyto koule slizu vyskytovali poměrně často, ale letos jsem snad ještě žádnou neviděl

Úterý 6. července 2010 ve 21:53® džigit

BigMike> takže vlastně „chyť a pusť“ :-))

Úterý 6. července 2010 ve 21:33® BigMike

skundiii> Bochnatka čistí vodu, žije v čisté vodě, tak bych pochyboval, že jí někdo v Orlasu viděl:) Jinak na pískovnách v okolí Suchdola i Veselí n.L. je jí možno vidět v pohodě. Nekouše, nepáchne, nikomu nevadí, tak jí nechat žít!!!:)

Úterý 6. července 2010 ve 21:24® inspo

skundiii> Fuj, co to je za svinstvo :-) .

Úterý 6. července 2010 v 19:17® troutkiller

skundiii> V loni se psalo že je tenhle amaroun na Orlasu přemnoženej a letos nic:-(( Díky bohu!

Úterý 6. července 2010 v 18:48® skundiii

Dobrý den, páni rybáři.
Mám k vám takovou malou prosbu a zároveň Vás prosím o pomoc!!!Dělám absolventskou práci, kde se budu zabývat monitoringem BOCHNATKY AMERICKÉ v NÁDRŽI ORLÍK. A ona se ne a ne objevit, jak na potvoru.Jestli jste se s ní někdo, někde na Orlíku setkal, tak mi prosím písněte na mail: mistr.Orlik@atlas.cz.
PŘEDEM VÁM DĚKUJI!!!

foto/diskuze/privlac/2010/th-img35780.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img35781.jpg
Úterý 6. července 2010 v 18:43® troutkiller

martind9> Vzhledem k tomu že už na nich jste tak ti ani psát nebudu:-( (Na Sumatry vyrazíme ve čtvrtek!

Úterý 6. července 2010 v 17:30® Kolovr@tek
Kolovr@tek

Dneska na lužnici paráda chytačka ne nic velkýho ,ale brali.To je hlavní.:)foto v diskuzi Z lovu sry za kvalitu fotil jsem z mobilu:)

Úterý 6. července 2010 v 17:03® Kolovr@tek
Kolovr@tek

Losfedos> Ok dík neva

Úterý 6. července 2010 ve 14:08® martind9

troutkiller: ošéfuj neštovice a k večeru vyrazíme ,co pane daiwa?:-)

Pondělí 5. července 2010 ve 23:45® Losfedos
Losfedos

Kolovr@tek> pred 3 tydny jsme tam byli na dovoleny,pokud myslis slepe ramono DYJE 7A ,urcite tam jsou,ale je tam zakaz lovu a privlasnovani dravych ryb,navic je tam brutalne premnozeny karas,taky jsem byl zklamany ze se dravci nemohou…

foto/diskuze/privlac/2010/th-img35747.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img35748.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img35749.jpg
Pondělí 5. července 2010 ve 23:44® Losfedos
Losfedos

Kolovr@tek> pred 3 tydny jsme tam byli na dovoleny,pokud myslis slepe ramono DYJE 7A ,urcite tam jsou,ale je tam zakaz lovu a privlasnovani dravych ryb,navic je tam brutalne premnozeny karas,taky jsem byl zklamany ze se dravci nemohou…

Pondělí 5. července 2010 ve 12:08® Kolovr@tek
Kolovr@tek

Nevíte někdo něco o reviru Dyje 7a?Jsou tam sumci ?díky

Pátek 2. července 2010 ve 21:54® osprey
osprey

Jak.novi> Jistě. Taky mívám obvykle dva kousky za rok. Letos už mám dávno překročeno.

Pátek 2. července 2010 ve 21:51® Jak.novi
Jak.novi

osprey> No pak je to na nic a je potřeba čekat na ten správnej den. A těch je docela málo.

Pátek 2. července 2010 ve 21:49® osprey
osprey

Jak.novi> Přijeď vyzkoušet účinné metody k nám. Nezabírá žádná. :-) A pak přijde den, kdy ty potvory sežerou víceméně cokoli. Nejčastěji se to stává v září.

Ti boleni, co dávám do rubriky Z lovu, ti nejsou od nás. Chytají se v podstatě sami.

Pátek 2. července 2010 ve 21:20® spike
spike

Jak.novi> Zkoušel ale nejevili zájem a to jsem byl pěkně schovaný v rákosu tak mě nemohli ani vidět.:-)

Pátek 2. července 2010 ve 21:12® acam

spike> já už bych se jen opakoval, četl jsem o nich teď kde co ale nic co by mě nějak obohatilo …

Pátek 2. července 2010 ve 21:10® petrcech
petrcech

osprey> Ok. Zkusím to.

Tento příspěvek byl editován 2.7.2010 21:11:03 uživatelem petrcech.
Pátek 2. července 2010 ve 21:10® Jak.novi
Jak.novi

spike> A zkoušel jsi rotačku vodit tak, aby čeřila hladinu. Také docela účinná metoda.