Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 2. července 2010 ve 21:07® spike
-
acam>
Tento příspěvek byl editován 2.7.2010 21:08:28 uživatelem spike.na potočáky to mám ještě dál ale nevlastním pstruhovou povolenku
celkově když to vezmu jsem byl cíleně na boleny podruhé a ani jednou jsem neuspěl.
- Pátek 2. července 2010 ve 21:05® acam
-
spike> takovou dálku jezdím autem a to jen kvůli potočákům, na boleny bych se víš co viď …
- Pátek 2. července 2010 ve 21:03® spike
-
acam> já 14km
- Pátek 2. července 2010 ve 21:00® acam
-
spike> hmmm …, nevím já na ně chodím v zimě pěšky, mám to tam tak cca. 2km od místa kde bydlím.
- Pátek 2. července 2010 ve 20:57® spike
-
acam>
ale bude kosa a v té se na kole blbě jede
- Pátek 2. července 2010 ve 20:51® acam
-
spike> v zimě to půjde …, ale to budou jinde než jsou teď.
Tento příspěvek byl editován 2.7.2010 20:54:26 uživatelem acam. - Pátek 2. července 2010 ve 20:47® spike
-
acam> jsme na tom stejně vstávat se mě nechce a jet dom za tmy taky nic moc navíc to mám daleko a byl jsem tam dnes poprvé.
- Pátek 2. července 2010 ve 20:46® acam
-
spike>
to je normální…, u nás je to s nima stejný. Na tyhle potvory musíš jít, když se stmívá a zkoušet to až do tmy nebo od tmy až do rozednění. Ale mě se letos nějak nechce vstávat a ani být u vody až tak dlouho
- Pátek 2. července 2010 ve 20:38® spike
-
osprey> házel jsem jim tam celý můj arzenál hodinu a půl. Zkusil jsem vše ale nic je nezajímalo tak jsem si pak na půl hodiny sedl a díval se někdy jsem se i lekl jaká to byla rana.
- Pátek 2. července 2010 ve 20:36® osprey
-
spike> Ber to jako úspěch. Já jsem lovit velké boleny naposledy viděl asi před dvěma lety. Letos jsem jednou viděl lovit malé boleny…
- Pátek 2. července 2010 ve 20:32® spike
-
sethy> Tak hlásím první vláčkařské ZERO tohoto roku
Pokus o velkého bolena, ale lovili pěkně.
- Pátek 2. července 2010 ve 20:10® osprey
-
petrcech> Určitě. Samozřejmě pak to ale chce kus básnického střeva
- Pátek 2. července 2010 v 19:44® petrcech
-
osprey> Může to být i zážitek?
- Pátek 2. července 2010 v 19:30® Jak.novi
-
osprey> Dobře, tak to dodělám. A až to dodělám, tak ti to pošlu.
- Pátek 2. července 2010 v 19:28® osprey
-
Jak.novi> Taky dobře. Pokud nejsi malíř, proženu to strojem.
Uvidíme, jak to dopadne. Prostě se snaž udělat to co nejlíp a až mi to dáš, já pak udělám to samé.
- Pátek 2. července 2010 v 19:25® Jak.novi
-
osprey> Fotek to moc neobsahuje, ale hodně nákresů malovaných rukou.
Tento příspěvek byl editován 2.7.2010 19:26:07 uživatelem Jak.novi. - Pátek 2. července 2010 v 19:24® osprey
-
Pánové, bude mi ctí. Pro začátek klidně jako čtenářský – hanba to není, sám píšu i čtenářské články a budu víc.
Pokud se vám to povede slušně zpracovat, můžu to dát i na hlavní. Rozhoduje jen a jen kvalita – textu i obrazového doprovodu.
- Pátek 2. července 2010 v 19:20® Jak.novi
-
petrcech> No já zrovna na jednom dělám. Ale nevím jesli dodělám. Ale docela zajímavý téma.
- Pátek 2. července 2010 v 19:13® petrcech
-
osprey> Já byh rád napsal článek. Ale zatím jsem se nějak neodhodlal.
- Pátek 2. července 2010 v 19:11® osprey
-
brčal> Díky předem. Směřuj to k tomu, abys měl fotky a obsah na hlavní článek. Přece jen je to víc prestiže a něco peněz. S formální stránkou poradím, pomůžu.
Píšu to takhle veřejně, abych motivoval i další potenciální autory.
Udržet frekvenci článků s třídenním odstupem není legrace, ale byl bych nerad, kdybychom museli zvolnit. Proto sbírám materiál i pro vlastní tvorbu.
- Pátek 2. července 2010 v 19:06® Robur
-
Vychytávka č. 15, nechytej tam, kde se někdo dloube v nose. Ale mohou se stát i hroší věci. http://www.novinky.cz/…ci-pilu.html
- Pátek 2. července 2010 v 19:04® brčal
-
osprey> jeden článek máš už domluvený se mnou
jenom až se vrátím.Zkušenosti se streamrováním nějaké mám není jich ale tolik
pošlu osobku a domluvíme se
- Pátek 2. července 2010 v 18:58® osprey
-
brčal> Ale já potřebuju vlastní zkušenosti. Nechcete snad, aby vám tu dělal redaktora teoretik, který chytne za rok dvě kudly, pár plotic a kapříka.
Potřebuju chytat v různých situacích, s různým cajkem, motat se u vody s nadějí na to, že se stane něco zajímavého (dneska mi spadl na hlavu holub – taky dobrý, ne?
)
Pokud bys chtěl vydat tady na chytej článek – třeba o lovu štik na streamery, tak mi pošli osobku, podrobnosti dohodnem. Pomůžu s čímkoli.
- Pátek 2. července 2010 v 17:29® brčal
-
osprey> Napiš si otázky a pošli mi je a není problém napsat zkušenosti.Osobně jsem dost vyštáven na přemýšlení o článku. Tak na otázky se bude odpovídat lípe .
- Pátek 2. července 2010 v 15:24® Mikyška
-
Kolovr@tek> Uvidim večer vydim to na odvetu, ale tomudle to bude chvíli trvat než ce toho voba zbaví.
- Pátek 2. července 2010 v 15:04® osprey
-
Od zahájení jsem chytil dost dravců všech obvyklých druhů – potřebuju fotky do článků, zkušenosti, zážitky, testuju nové věci… Bohužel všechno padá s rozměry ulovených ryb.
- Pátek 2. července 2010 ve 14:46® Kolovr@tek
-
Mikyška> To je škoda .
- Pátek 2. července 2010 ve 14:33® Mikyška
-
Kolovr@tek> Taky sem byl včera večer na Lužnici. Vytah sem dva fousky cca 65 a 70cm. Jeden podobnej se vypnul a jednoho okolo metru sem podělal. Snažil sem se ho zastavit tak v půlmetrové hloubce. Udělal několikrát stojku a uříz šňůru o nějakej střep.
- Pátek 2. července 2010 ve 12:18® spike
-
Jak.novi>
já vyrazím dnes i v takové teplotě
chcu zkusit boleny na novém fleku měli by tam být tak jsem zvědavý.
- Pátek 2. července 2010 ve 12:13® Jak.novi
-
spike> V takových teplotách jsem často na koupáků a popíjím nějaký nádherně vychlazený mok (samozřejmě nealkoholický, nejlépe kofolu
).