Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 19. února 2004 v 16:55® HaD
-
koutník: taky bych řekl, že už by to asi byla velká zátěž…
- Čtvrtek 19. února 2004 v 16:42® mirmen
-
koutník: woblerek 8 cm klade už dost slušnej odpor, na feeder bych ho nedával. To už je spíš na proutek okolo 30 gramů ( 20 – 60 gr)
- Čtvrtek 19. února 2004 v 15:22@ koutník
-
máte někdo zkušenost s Jaxonem chvející špice 5–20 gr. Můžu mimo gum na něj dát voblera tak kolem 8. cm. Nebo mi prosím poradte někdo jinej prut na candáty tak do 2.500 Kč. Moc Dík komukoliv za radu.
- Čtvrtek 19. února 2004 ve 13:17® HaD
-
Ruda: asi jo
- Čtvrtek 19. února 2004 v 11:21® Vaclav
-
Mirek: Ale nektera zelenina, jako treba cesnek nebo cibule, je pro úpravu masa – alespon v me kuchyni – dulezita. Takze ji beru na milost. ostatne i zeli se k nektermu masu vyborne hodi.
- Čtvrtek 19. února 2004 v 9:21® Mirek
-
Václav: velmi správně. Já je znám akorát z televize.
- Čtvrtek 19. února 2004 v 9:19® Mirek
-
Ruda: Já tě sleduju už delší dobu. Řekl bych, že začínáš nějak nepřirozeně poskakovat! Jóó na vodačky bacha!
- Čtvrtek 19. února 2004 v 8:48® Vaclav
-
Mirek: Cerealie a zelenina… To su take absurdne pojmy.
- Čtvrtek 19. února 2004 v 8:14® mirmen
-
Ruda: dal bych na intuici a doporučení Tvé ženy
- Čtvrtek 19. února 2004 v 7:51® Ruda
-
DaH: Já bych se toho nebál. Nevím kdo za to může víc, ale myslím, že jsi mnoho oleje do ohně přilil sám. A díky Ti za to!!!
- Čtvrtek 19. února 2004 v 1:07® HaD
-
ALL: koukám že asi změníme název serveru z Chytej. cz na „Klub S1“
))))))
- Čtvrtek 19. února 2004 v 0:33® Ruda
-
jiris: Taky jsem cosi četl na tom serveru, ale ten člověk tam psal, že víc než je za těch 109 dolarů nestojí!! Blbec!! Měl jsem ho v ruce sice jenom v obchodě, ale rozhodně letošní vánoce budou ve znamení 270 cm S 1 v pouzdře.
- Čtvrtek 19. února 2004 v 0:30® Ruda
-
Karlos: To už bude v pohodě, přeci jen už je u vody docela ruch takže budou dost rušený, kritickej měsíc je leden, málo rybářů hodně kormoránů.
- Čtvrtek 19. února 2004 v 0:28® Ruda
-
Mirmen: dík za vyčerpávající odpověď, pokud u toho nezemřu smrady tak do toho jdu. Po tom rozležení to hněteš venku nebo doma. Jinak já mám vodu taky blízko, ale mám tak nešťastnou pracovní dobu 9–17hod, pokud chci jít k vodě, že buďto hodně nadělávám a pak mohu v rámci náhradního volna ve všední den nebo víkend, např. v únoru 3 víkendy na pohotovosti v nemocnici buďto sobota nebo neděle a když mám volnej víkend- tak ten musím rozdělit mezi fotbal, ryby a rodinu – 1,5 letý synek. Takže tak
- Středa 18. února 2004 ve 23:57® jiris
-
Ruda – psal to kdosi na MRKu. Až najdu odkaz napíšu ti to.
- Středa 18. února 2004 ve 23:17® mirmen
-
Karlos: sice ty ptáky chápu, ale ryb je mi líto víc
- Středa 18. února 2004 ve 23:09@ Karlos
-
All:Teď mě volal známý že na řece u Sázavy viděl velké hejno kormoránů. KRUCIFIX!!!
- Středa 18. února 2004 ve 22:59® mirmen
-
Ruda: jedu v kombinaci 3směnného a 2-směnného provozu . Vodu mám asi 500 m od bytu, takže na hoďku-dvě není problém. S těstama dost experimentuju, romadur, syrečky,parmazán a niva patří k oblíbeným. Do misky dám asi deci mléka a v něm sýr rozmačkám na kaši. Pak nechám do druhého dne v teple rozležet ( zavíčkované !!!). Pak přidávám strouhanku a vyhnětu do měkké koule ( ve vodě tuhne a uvolňuje pomalu, ale díky naředění mlékem to je lepší než kdyby se spojoval sýr se strouhankou nebo střídkou chleba přímo, jak v létě). Může se i tavit promíchaná kaše v mikrovlnce, jen 10–30 vteřin, zkoušet. Do sýrového těsta se dá vmíchávat i rybí moučka, drcené arašídy, namletá zrna slunečnice atd. atd. atd. Fantazii se meze nekladou. Ta těsta po vahnětení rozdělím na kuličky o velikosti pinpongového míšku a samostatně balím do mikroteňáku a dávám zamrazit. Sice se pak musí po rozmražení znova proválet, případně přidat lžička strouhanky, ale to už je detail. Jinak na tlouště ho vozím s sebou jako jednu z několika nástrah a zkouším ( hnojáčky, střídka, sýr. těsto). Někdy nejvíc kleňat na sýr, jindy na něj vyhořím a tahám jen na kůrku. Pokud je sýrové těsto po nastražení na háček a zkoušce ve vodě tvrdé, tak nechávám koukat špičku.
- Středa 18. února 2004 ve 22:57® Ruda
-
Mirek: Ty nilské potvory už jsou rozlezlé po celé Ohři. Ale to není nic proti dřívějším dobám. U nás na jezu v Radošově se dalo chytit všelicos, zvláště od vodaček bez drahé polovičky.
- Středa 18. února 2004 ve 22:45® Ruda
-
mirmen: Tak to jsi borec, chtěl bych mít takový starosti jak které těsto účinkuje,ale potřeboval bych se napřed dostat k vodě. To ti fakt závidím, já byl letos jenom jednou. Ta rachota zasr.......!!! Hodně úspěchů!! Používáš taky romadur, prý je takhle v zimě docela účinej, nemám s tím žádnou zkušenost, ale logicky mi přijde, že v té studené vodě se ty vůně moc neuvolňujou ne???
- Středa 18. února 2004 ve 22:34® mirmen
-
Ruda:letos největší jen 38 cm při chytání cejnů na Labi v HK, ach jo. Jinak cejnů mám letos venku asi 20, největší dva 48 cm ( z toho jeden dneska). Všechno na rohlík, sýrové těsto moc neučinkuje ( pár menších cejnů). Jediného kapra na prutě jsem upálil na přelomu ledna a února ( měl asi 45 cm ±, návazec jsem po předchozí vázce zapoměl zkontrolovat, případně vyměnit). Pátrám teď na polskejch www po marenách ( sieja), jak na ně. Příští týden chci dát 1–3 návštěvy pokusům o tuhle rybu.
- Středa 18. února 2004 ve 22:20® Ruda
-
All: Nevín kde se tady vzala ta zpráva o serii one, ale kde jsem se díval všude byl kolem 109–119 doláčů, což je i tak solidní cena vzhledem k současnému kurzu.
- Středa 18. února 2004 ve 22:18® Ruda
-
All: Tak už se to začíná opravdu hýbat. Mám potvrzené zprávy o ulovení několika tloušťů, plotic a jeden okoun 41 cm uloven v Sokolově u loděnice.
- Středa 18. února 2004 ve 21:41® mirmen
-
když za první republiky nebylo v létě v novinách o čem psát, tak se každý rok objevila zpráva, že v Jadranském moři sežral žralok českou učitelku
- Středa 18. února 2004 ve 20:17® esox
-
MUTANT -no to by me zajimalo, kde to redaktori toho casaku vzali – takova blbost, a v na ty strance sou dalsi pekny kraviny o tech zavodech na Mrhalu
- Středa 18. února 2004 ve 20:01® mirmen
-
fori: ta piraňa byla chycena na revíru Orlice 1A, rameni Bejkovna. Skončila v Muzeu Hradec Králové, kde ji zkoumal pracovník, který se jinak zabývá preparováním exponátů do sbírek. Není fór, někdo ji vylil z akvárky do ramene v době, kdy voda byla ještě přijatelná.
- Středa 18. února 2004 v 19:28@ Karlos
-
MAF:Už máš plnou krabici od Pišty na výstavu?
- Středa 18. února 2004 v 19:14® HaD
-
jiris: asi nikdy
(
- Středa 18. února 2004 v 16:49® jiris
-
Víte, že S1 stojí v zahraničí pouze 59$. Kdy se ty ceny dostanou k nám :o(
- Středa 18. února 2004 v 16:00® Mirek
-
MAF, Václav: Paňimaju vsjóó. Jsem na tom přesně jak říkáš. Kefalín, čo si predstavujetě pod pojmom zelenina, cerealie? Potrava pro mně znamená maso, maso, maso,.......... ááá knedlík! U nás se taky říká:" Už je to pěknejch pár hekťáků zpátky".