Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 28. června 2010 v 11:59® osprey
osprey

sethy> Vidíš, tloušť kolem 50 cm je pro mě oblíbená ryba, vůbec bych se jí nevyhýbal.

Asi je to tím, že chytám zhruba jednoho sumce za dva roky a většina štik, co tu plave, svou hmotností na padesátku tlouště nedosáhne.

Bolen a candát jsou v mém nejbližším okolí vzácné ryby, mírový kus od každého z těchto druhů na svých domácích revírech ulovím tak jednou ročně.

Opravdu už jsem ocenil to auto. Jsou vody, kde ještě plavou ryby, ale mám to trošku z ruky. Nedá se nic dělat, občas holt spálím nějakou tu naftu…

Pondělí 28. června 2010 v 11:56® cormoran
cormoran

Prutos> Pěkná ryba a když už tu spike rozjel tu tipovačku, tak já bych řekl 122 čísel:-)

Sethy> Taky paráda:-) Ten skalp je od šňůry, nebo už to bylo postarší?

Pondělí 28. června 2010 v 11:55® sethy
sethy

Tomik> :-D

Pondělí 28. června 2010 v 11:54® sethy
sethy

osprey> já letos o kudlu ještě nezavadil a to už se chytla 120 na fidrové krmítko a včera i kamoš cca 65 zas na fídrové krmítko. Tohle je první slušnější ryba letos. Aktivita na hladině je nulová. Jen ti blbí tlouští kolem 50 berou jak o život (už jich mám tak 10 od 45 do 55), ale tahle ryba mě vůbec nebere.

Tento příspěvek byl editován 28.6.2010 11:55:51 uživatelem sethy.
Pondělí 28. června 2010 v 11:54® Tomik
Tomik

sety> krásná devadesátka..:-P

Pondělí 28. června 2010 v 11:51® osprey
osprey

sethy> Tady je to celé divné. Ale ryby jsou dost pasivní. Včera jsem dráždil kudlu půl hodiny než mi vzala gumu. Woby a rotačky nic. Přitom to je hladový flek, kde by měla startovat na povel. A nikdo tam přede mnou nebyl.

Jinak i já využívám kouzlo plechovky na kolečkách a něco málo jsem díky ní pochytal, ale pořád to není na chlubení. Nejhorší je, že když už mi něco vezme velkou nástrahu, bývá to čudla, která si to šeredně odskáče. Dělají to i candáti kolem 25 cm. Tohle mě demotivuje. Nemám v úmyslu mrzačit rybí dorost.

Pondělí 28. června 2010 v 11:45® sethy
sethy

osprey> u nas je to mrtve, tady jsou fakt už jen boleni, nebo nevím. Ale naštěstí kolega má auto… Jasný, za týden si ho jdem chytit zas :-)

Pondělí 28. června 2010 v 11:43® osprey
osprey

sethy> KOukám, že stačilo pár teplých dnů, aby se to u vás na Moravě rozežralo.

Toho sumce jste si poznačili bílou barvou, aby šel příště poznat? :-D

Pondělí 28. června 2010 v 11:40® sethy
sethy

Tome to neni fér, ja chci být taky tak malej jak ty at ty ryby vypadaji tak velke :-D

Tento příspěvek byl editován 28.6.2010 11:41:27 uživatelem sethy.
foto/diskuze/privlac/2010/th-img35540.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img35541.jpg
Pondělí 28. června 2010 v 11:39® osprey
osprey

spike> Mám pocit, že tipuješ málo. Prutos sice není žádný obr, ale tohle je podle mě lepší ryba než stodesítka. Však on Prutos tuto informaci časem zpřístupní veřejnosti, pak uvidíme.:-))

Prutos> Gratuluju, fakt pěkný. Já postrádám čas, chuť i sílu si v noci někam stoupnout.

Tento příspěvek byl editován 28.6.2010 11:45:21 uživatelem osprey.
Pondělí 28. června 2010 v 11:12® spike
spike

Prutos> Pěkný sumík, kolik měl tipuju tak 110:-)

Scanix> Mě kousla jedna na zahájení přímo do palca.

Pondělí 28. června 2010 v 11:02® HaD
HaD

skwor: kam konkrétně jedeš?

prutos: moc pěkný… měřil jsi ho?

Pondělí 28. června 2010 v 8:14® Scanix
Scanix

Prutos> peknej sumik, tenhle uz byl na proutku aspon trosku citit ne ;-) Skalpovany palec je jiste fajn, ja jsem zase pokousanej od vcerejsi kudly, to je tak, kdyz ji sahas do huby bez peanu, kurevsky to krvacelo, ted uz jsou to jen takove 3 male otisky zoubku, navic oba jiste vime, jak se tyhle drapance pekne hoji, kdyz maji fisky plnou hubu bakterii :-)

Pondělí 28. června 2010 v 1:00® hecht
hecht

Prutos> gratuluji k rybě. Chtěl jsem se večer pokusit alespoň o polovičního, ale zero. Jediné co bych mohl vyfotit podobného, je ten žlutý proužek :-)) Vydržel jsem s ním metat ty větší sousta skoro do půlnoci, jediný výsledek u mě je ulomená lopatka u wobu :-(

Pondělí 28. června 2010 v 0:55® hecht
hecht

Char>vítej v reálném světě.

Neděle 27. června 2010 ve 22:14® Char
Char

Dnes po ránu jsem jel zkusit vláčku do zátoky kde mě včera vyškolila solidní ryba, přijedu na místo a o kousek dál kolega „taky rybář“ kuchá štičku okolo 40 kterou jsem včera pustil, musím přiznat že mě docela nasr.. tak jem k němu prohodil nelichotivou poznámku a pronest tichou modlitbu za mrtvou kudlu ( aby ti kost zaskočila, vlasce spuchřeli a woblery na pařezech zustali HAJZLE), když dílo dokonal naštěstí po pár náhozech odjel, lapnul jse tam dva okouny okolo 25 cm a bolínka 30+ načež se přijel kouknout do zátoky „kolega“ s lodí a motorem, udělal mi otočku skoro u špičky prutu a ptal se jek to bere, odvětil jsem „už nebere“ a odjel domů užít si zkaženou neděli.

Neděle 27. června 2010 ve 20:56® JonnyCHoseLord

Dneska na Odře ( koblov) na vláčku jen pár okounku do 15cm .. ale jak jsem kukal tak celkem dost kapru jsem vyděl ve verízach

Neděle 27. června 2010 ve 20:42® osprey
osprey

skwor> Jste mladí, bystří a kreativní jedinci. Splávek uvezete a určitě vymyslíte, co s ním. :-D

Neděle 27. června 2010 ve 20:22® skwor
skwor

osprey> Ono taky jde o to, že asi budem mít povolenku jen na tuhle oblast a cestou se nikde moct zdržovat nebudem, musíme stihnout trajekt.

Neděle 27. června 2010 ve 20:04® osprey
osprey

skwor> Ona stačí i malá zastávka cestou. V řekách na jihu Švédska plavou mimo jiné i šedesátky tloušti a půlmetroví jeseni.

Neříkám další prut, ale spláveček, pár háčků, broky, nebo nějaké olůvko bych vzal.

Neděle 27. června 2010 v 19:59® skwor
skwor

osprey> Na to jsem nepomyslel..... Ale jedem dost na sever. Pár splávků ale uvezu.

Neděle 27. června 2010 v 19:50® osprey
osprey

skwor> Feeder zabal taky, plavou jim tam skvostní líni. Můžeš si krmit flek a jen tam tu a tam odskočit.

Anebo pokud máš málo místa, tak pár splávků, háčků a broků.

Padesátka lín by za nějaké to posezení stál. Stejně se naházíte až do alelujá.

Neděle 27. června 2010 ve 14:21® skwor
skwor

Georgino> Pár lidí od sousedů, ale spíš bys je znal z feederu (Kosák, anguilla…)

Neděle 27. června 2010 ve 13:41® troutkiller

pepa-č> díky díky:-) Máš to u mně:-)

Neděle 27. června 2010 ve 13:23profil byl smazán

troutkiller> wob z burzy od sousedů, přijde ke mně, já ti ho pak předám. dvě poštovné do Písku jsou kravina, pojede to spolu. OG už to ví.

Neděle 27. června 2010 ve 12:57® Georgino
Georgino

skwor> Aha, to vás teda bude jako psů :-) Někdo známej?

Neděle 27. června 2010 v 11:53® skwor
skwor

Georgino> Giman. Jede nás šest, takže parťáků je víc :-)

Neděle 27. června 2010 v 11:43® Georgino
Georgino

skwor> Kam vlastně jedeš? A koho bereš jako parťáka? :-)

Neděle 27. června 2010 v 11:34® troutkiller

skwor> To toho bereš jen tak málo?:-)) )

Neděle 27. června 2010 v 11:33® troutkiller

hecht> Já ti řeknu kam chodim a už si tam krz tvoje záchraný akce nenahodim:-)) )