Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 27. června 2010 v 11:16® hecht
hecht

troutkiller> čéče, po Tobě bych chtěl čistit koryto řeky. To bych musel přikoupit box na ty Tvoje vzácnosti :-))

Neděle 27. června 2010 v 9:54® skwor
skwor

Cestovní horečka aneb za pár dní jedem :-)

foto/diskuze/privlac/2010/th-img35480.jpg
Neděle 27. června 2010 v 8:26® troutkiller

Zdar lovci:-) Tak sem se právě vrátil z fišlí a nebejt jednoho Okouna gigantopiteka asi 15cm tak sem šel s nulou!Teda spíš s mínus 1500:-(( Za poslední dva lovy sem rodnou Otavu prokrmil dvěma wobama Illex,jednou Daiwou a čtyřma rotačkama:-( (Aspon že se kšefty hejbou:-)) ))

Sobota 26. června 2010 ve 23:50® hecht
hecht

Robur> já nebyl doma, půjčila mu to manželka. Ale dobrá, jí osobně potrestám a papíry roztrhám :-)) Pruty dám zítra za plot, jestli někdo chce, ať si něco vybere :-))

Sobota 26. června 2010 ve 23:47® hecht
hecht

osprey>Já to beru tak, že když má člověk houno chytit, tak musí být aspoň radost z dobrého cajku. Kdybys viděl jeho krumpáče na kapry, co s nima vlastně uvláčel ty první ryby, to by sis krůpnul :-)) Ačkoliv je to chlap jako hora a maká jako truhlář rukama, tak mi říkal při tom vybírání cajku, že to musí být lehké, prý ho po pár hodinách bolela ruka :-)) říkaljsem mu, že každý prut bude lehčí, než jeho kaprařské lešenářské roury. Nakonec ta vláčka, to stejně bude u něj jako záloha, pro pár nahozaní a utržení, když nebude na ty jeho koule dva dny záběr …

Pátek 25. června 2010 ve 14:50® skwor
skwor

tarn> Hezký, ještě že aspoň někomu to jde :-) S tímhle víkendem to nakonec vidím blbě, nemám absolutně čas :-((

Pátek 25. června 2010 ve 14:17® osprey
osprey

hecht> Jestli jsi byl v mých srdečních lokacích, tak to zdání mrtvé řeky není jednorázová záležitost. Ačkoli tam pár ryb je, je obsádka naředěná téměř homeopaticky. Předběhl mě tam jeden vláčkař, tvrdil, že jich dal pět – od 48 do 50 cm. Odpovídá to mým poznatkům o reálném zarybnění. Očekával jsem jednu dvě větší, ale pokud tam byly, asi už to mají za sebou.

Stvoření nového vláčkaře je skutečně trestuhodný skutek. Měl by ses vážně zamyslet nad tím, co píše Robur.:-D

Místo abys nechal jeho talent vyhasnout nad kusem plného laminátu a rozpadajícím se plastovým kolovrátkem nějaké no-name značky, tak ho ještě pošleš k Martinovi, který mu prodá Sportexe se Zauberem. Na druhou stranu aspoň dostal kamarád vydělat…

Pátek 25. června 2010 v 10:40® Dredaty
Dredaty

hecht> Mam podobnou zkusenost, u nas na rybniku je to taky mrtve. Az na par malych sticek a candatu nic. Ty vetsi 60+ co jsem na podzim poustival zpatky uz taky plavou na masle – v mem pripade je to ale fakt, ne domenka. :-(( Aspon se ale stihly vytrit chudery.

Pátek 25. června 2010 v 10:37profil byl smazán

hecht> :-)

Pátek 25. června 2010 v 8:14® Robur
Robur

kdo mu půjčil gumu, ten za to může, tady není o čem diskutovat, stvořil jsi vláčkaře, musíš teď vrátit povolenku, rovnováha v přírodě musí být zachovaná…:-D

Pátek 25. června 2010 v 8:12® tarn
tarn

skwor> já včera na candátovláčce 4 kousky a jeden opravdu velice slušnej mi zdrhl u břehu. Na fotce z mobilu je 65 cm. jak neberu foťák, tak to jde :-)) )

foto/diskuze/privlac/2010/th-img35444.jpg
Pátek 25. června 2010 v 7:49® hecht
hecht

pepa-č> já ho netvořil, dostal se k tomu sám. Loni zarytý kuličkář, kterýmu to na kouličky bralo. Letos mu to nějak nešlo, půjčil si u mě nějakou gumu, a jelikož na to chytnul ,,prý'' za půl hoďky dvě štiky a sumce, tak má pocit, že to bude to pravé. Vysvětloval jsem mu, jak to vypadá s tím dravcem, nevěří. Doufám že bude aspoň rozumnej s tím masem. Chce chytat na Orlasu, tam je voda veliká, tam se snad jeden blázen ztratí. On až utrhne pár věcí a nezavadí o rybu, třeba vychladne…

Pátek 25. června 2010 v 7:14profil byl smazán

hecht> stvoření dalšího vláčkaře je téměř zločin, už teď jich je jako much. Tos mu to nedokázal rozmluvit?

Pátek 25. června 2010 v 6:51® Sander
Sander

hecht > jasně, já nikoho neobviňoval, jen nastínil jistou skutečnost :-)

Čtvrtek 24. června 2010 ve 23:42® hecht
hecht

Sander> Otava za to nemůže, dokurv.. ji pán tvorstva.

Čtvrtek 24. června 2010 ve 23:40® hecht
hecht

Char> Doufám že dostane rozum, nebo mu to bude brát jak se na svazovou vodu sluší :-)) Mimochodem, včera to probníhalo formou rychle najdi nějaký prut a naviják a hned ho koupím. nakonec podlehl mojí masáži, že se vláčák nevybere na obrázku a nechal se vmanypulovat do rukou nejmenovaného prodavače v Písku. Tím co si od Vaněčka přinesl mě příjemně překvapil. Sportex vláčák s Ryobi navijákem. Musel jsem ho pochválit a řekl jsem mu že je to nad moje očekávání. Ještě dopoledne to vypadalo na nějakou oháňku od Shimana za 800,– a nějaký no name plasťák chrasťák

Čtvrtek 24. června 2010 ve 23:34® Scanix
Scanix

hecht> ochladila se voda, uz byla o dost teplejsi, ani u nas to naprosto nezilo, nebyt par temer nepostrehnutelnych zaloveni od bolenu, tak jsem nevedel, kde mam vubec zkouset lovit, na jinych mistech jsem byl dnes bez kontaktu, tak jako vcera :-)

Čtvrtek 24. června 2010 ve 23:30® hecht
hecht

osprey> anžto, nemoudří lidé (zjednodušeně blbci), dělají nemoudré věci (zjednodušeně blbosti). Musel jsem si tam zajít alespoň z nostalgie, hledám ty pouštěné 60ky, 70ky a ony zřejmě plavou někde na másle … Pro Tvou informaci, za celou dobu podvečera, jsem nazahlédl ani zalovení, ale ani nějakou droboť. Zřejmě se ta řeka stává ideální pro pokusy nějakého biologa – dokonale sterilní .

Čtvrtek 24. června 2010 ve 21:59® BigMike

olda> s woblerama, s rybkou ne. Ale proč to nezkusit?

Čtvrtek 24. června 2010 ve 20:36® olda
olda

Nezkoušel někdo na Bavorské (tyrolské) dřívko s vláčením s rybkou na řece.

Čtvrtek 24. června 2010 v 19:44® Char
Char

hecht> jestli Hezounovi půjde vláčka jako kaprařina tak mu zlámem pruty nebo ruce, jinak už si u vás neškrtnem ani o šupinu

Čtvrtek 24. června 2010 v 18:36® osprey
osprey

hecht: A proč děláš takové nemoudré věci? Sedmnáctého večer bylo pozdě…

Čtvrtek 24. června 2010 v 18:12® Sander
Sander

hecht > to je přesně ten důvod, proč jsem Otavu rázně zavrhnul, když jsme se v neděli na tom parkovišti rozhodovali co dál…
Otava je debil.

Čtvrtek 24. června 2010 v 18:01® Sander
Sander

skwor > to jo, tahle Salma mají asi úplně všude. :-)

Já si zajdu pro pár voblerů zítra k nám, doufám že to tam zabalíme okolo jedný abych to ještě stihl. Prubnu Exekutory, jinak Trill, klasika :-)

Čtvrtek 24. června 2010 v 17:57® skwor
skwor

Sander> Já se tam objevil úplně neplánovaně, ještě ráno jsme myslel, že se budu pohybovat jenom na Zličíně. Vzal jsem pár gum a dvě Salma (Horneta potočáka a Butchera).

Čtvrtek 24. června 2010 v 17:53® Sander
Sander

skwor > jsme se tam mohli sejít na kus řeči.

Cos prosimtě koupil, dyť tam maj prd…možná gumy, typuju…

Tento příspěvek byl editován 24.6.2010 17:54:31 uživatelem Sander.
Čtvrtek 24. června 2010 v 17:52® skwor
skwor

Ono už to teda přestává být vtipný, ale dneska jsem byl hovnochyt i s feederem :-) Naštěstí tátovi to šlo, takže noví obyvatelé jezírka už plavou na zahradě :-)

Sander> Dneska ve ZR. Šel jsem domů o tři kila lehčí.

Čtvrtek 24. června 2010 ve 12:48® cormaxx
cormaxx

http://www.carpsystem.cz/zbozi-v-akci Tady mají „Káčátka“ za dobrý peníz,pokud by měl někdo zájem;-)

Čtvrtek 24. června 2010 v 9:09® acam

Já si letos stěžovat nemůžu, ale souhlasím, že to na jaké vodě se chytá, je naprosto klíčové.

Čtvrtek 24. června 2010 v 9:04® Kolovr@tek
Kolovr@tek

skwor> Musíš to brát tak ,že někdo chytá na líp chytatelné vodě a někdo chytá na těžší vodě což znamená že rybu je trošku težsí ulovit,:)ale věřím tomu že se ti podaří nějaká pěkná rybka..)Mě včera utekl pěknej sumík a taky z toho jsem špatnej.:(