Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 22. června 2010 ve 20:33® Libor
Libor

skwor> aha, tak jsem si to zapamatoval dobře. Máš velký woby?

Úterý 22. června 2010 ve 20:32® skwor
skwor

Libor> Příští pátek jedu.

Úterý 22. června 2010 ve 20:32® Libor
Libor

skwor> neměl jsi být už v norsku nebo švédsku?

Úterý 22. června 2010 ve 20:31® skwor
skwor

sethy> Teď jen tak cajk kupovat nebudu. Sice mi bude říkat pane Peugeot 306, ale peněženka bude prázdná :-)

Hany> Na UL akorát.

Úterý 22. června 2010 ve 20:28® Kubah

skwor> kdyby to byla 30 tak bych ji bral. Tohle je malý :-)

Úterý 22. června 2010 ve 20:26® sethy
sethy

skwor> mam i smekáče i multiky, tomu se nevyhneš :-)

Úterý 22. června 2010 ve 20:24® skwor
skwor

troutkiller> O citový vztah nejde ani v nejmenším. Mám ten naviják u vody tak často, že si tohle tvrzení můžu dovolit.

sethy> Stejně jednou skončím u multíků jako Ty :-)

foto/diskuze/privlac/2010/th-img35374.jpg
Úterý 22. června 2010 ve 20:21® sethy
sethy

skwor> na twina mi nešehej:-1 mimochodem ted jsem měl capricorna pučenyho u vody a nedal bych za něj ani pětikilo. Ale měl jsem u vody i Stellu a taky nic moc. Já asi natrefil na dobryho twina, jinak si nemumim představit proč na mě působí mnohem lepším dojmem než stella.

Úterý 22. června 2010 ve 20:16® troutkiller

skwor> No když nemáš tu náladu a máš k němu ten citovej vstah tak to memuže konkurovat ani Stees:-((

Úterý 22. června 2010 ve 20:13® skwor
skwor

troutkiller> Nebudu o tom diskutovat, nemám náladu. S tím navijákem jsem prožil hodně, znám ho a myslím, že s Twinem nebo Caldií by už srovnání snesl. O dražší stroje se nezajímám. Jednak na ně nemám jednak i kdybych měl, tak bych je zrovna do navijáku nedal. The end.

Úterý 22. června 2010 ve 20:08® troutkiller

skwor> Až jednou lovče:-) Taky sem žil v domnění že Zauber je vrchol v navijácích:-)) )

Úterý 22. června 2010 ve 20:05® skwor
skwor

troutkiller> No vidíš, já mám už dva roky VS 30 a neměnil bych za nic. Ani Daiwu nebo Šímo.

Úterý 22. června 2010 ve 20:02® troutkiller

PetrC> Daiwa a vakl?Není možná!!!!

Úterý 22. června 2010 v 19:14® PetrC

troutkiller> má ji kámoš a je s ním moc spokojený. Má i má Daiwu Capricorna a ta má děsnej vakl!

Úterý 22. června 2010 v 18:57® troutkiller

skwor> Má jí kámoš a má tak děsnej vakl že ani za dara!

Úterý 22. června 2010 v 16:05® skwor
skwor

Tý jo, Okuma VS 20 za pěknou cenu v bazaru. Škoda že nepotřebuju naviják…

Úterý 22. června 2010 v 11:35® slepyc
slepyc

zdravím, tak se dílo podařilo. kolem 6:00 štika skoropadesátka. pak do 9:00 nic ale i tak bylo fajně.

Úterý 22. června 2010 v 9:18® plescarp

Sander> jj otom ryby sou ;-)

Úterý 22. června 2010 v 0:02® osprey
osprey

BlueShark> To nemá cenu řešit. Někdy člověk dře jak vůl a nepomůže si, jindy mu to ryby berou, i kdyby to na hnůj hodil.

Kamarád Flip říká, že velkou rybu musí mít člověk „přidělenou“. A je na tom hodně pravdy, zvlášť dneska, kdy je těch velkých málo a jsou opravdu proškolené.

Pondělí 21. června 2010 ve 23:52® BlueShark
BlueShark

osprey: No jo no, já měl kliku :-) Nebo spíš Ty smůlu.

Pondělí 21. června 2010 ve 23:14® acam

Libor> to jsi ty, spousta jiných je jiných …

Pondělí 21. června 2010 ve 23:10® acam

osprey> tak o tom žádná … jít na kudlu bez lanka je z hlediska zdolání hazard!

Pondělí 21. června 2010 ve 23:08® osprey
osprey

Libor> To jo, ale když na pískovně taháš smáčka a lovíš desetkrát popíchané okouny (samozřejmě nechceš ty malé a blbé), tak tam v té čisté vodě není lanko k ničemu. Dokonce i ty štiky ho vidí. Takže se loví bez něj.

Bohužel tak zhruba jednou za dvě vycházky přijde záběr slušné štiky. Nejlepší, co můžeš udělat, je mít to bez protihrotu.

Pondělí 21. června 2010 ve 23:04® osprey
osprey

acam> Jo, určitě. Rozhodující jsou taky šance na zdolání. Pokud to má ta ryba pár metrů do úkrytu ve křoví, jsi stejně odsouzen k použití silného cajku.

Ta nenápadnost je jasná. Takový smáček na dvanáctce bez lanka slupne kdejaká ludra, ale pak vyvstává problém, jestli půjde vyndat. Já to vodím moc hezky, takže mě to kudly šlukujou až na mandle. Často mi zplihne vlasec ještě dřív než seknu… (nemluvím teď o cílené štikařině, většinou je to na okounech)

Pondělí 21. června 2010 ve 22:59® Libor
Libor

Jsem radši bez záběru než okovat zbytečně rybu.. .

Pondělí 21. června 2010 ve 22:52® acam

osprey> pokud půjdu na velkou rybu s mikromrdkou na lanku, tak si nemyslím že bych strácel šanci na zdolání ale je tam to lanko, takže strácím šanci na záběr. Je to tak trochu začarovaný kruh …

Hodně jsem se naučil u feederu, spousta poznatků je použitelných i u přívlače, nenápadnost prezentrace nástrahy a tak, ale je toho mnohem víc …

Pondělí 21. června 2010 ve 22:45® osprey
osprey

acam> Jestli myslíš to, že velké ryby sežerou malé věci, tak to je poměrně běžná věc a cíleně na velkou rybu nikdo s mikromrdkami nejde. Je tu sice šance na záběr, ale zase klesají šance na zdolání.

K ulovení velké ryby je klíčové hlavně KDY a KDE.

Pondělí 21. června 2010 ve 22:41® acam

osprey> jo jo … Ale docela jsem překvapen, že o tom tady takhle píšeš. Na druhou stranu, k čemu by ten WEB byl. Když se to lidi nedozví tady, tak se to dozví jinde a tento WEB bude jen strácet na sledovanosti …

Pondělí 21. června 2010 ve 22:29® osprey
osprey

BlueShark> Spousta pěkných štik sežrala miniaturní nástrahy. Já měl jednou devadesátku na Berkleynymfě. Asi dvacet vteřin – do prvního zatřepání hlavou. Naštvalo mě to, protože většinou to ta velká nestiskne a bývá chycená na kraji. Tahle holt nebyla…

Pondělí 21. června 2010 ve 22:11® BlueShark
BlueShark

osprey: Tak to jo, když jdeš na parníky :-) Já jsem si alespoň dokázal, že když provokuješ, tak i pidirybou :-)