Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 19. června 2010 ve 12:18® osprey
osprey

acam> To jsi zdaleka neviděl všechno, to byl jen ubohý feeder. Vláčáky lámu v letu střemhlav… Anebo na to mám lidi:-))

Sobota 19. června 2010 ve 12:18® hecht
hecht

osprey> NO, POKUD JE VÝBĚR Z TĚCHTO DVOU MOŽNOSTÍ, TAK BYCH ŘEKL, ŽE TEDA JO :-))

Sobota 19. června 2010 ve 12:16® hecht
hecht

skwor> Ta krajina, řeka,lesy atd, to je prostě krása. Tam se člověku musí líbit i když zrovna neberou. DOUFÁM, ŽE SE TAM LETOS JEŠTĚ DOSTANU.

Sobota 19. června 2010 ve 12:15® acam

osprey> jo jo viděl jsem na DVD :-x

Sobota 19. června 2010 ve 12:14® osprey
osprey

hecht> Co, díky? Jedeš zejtra anebo jo?

Sobota 19. června 2010 ve 12:12® hecht
hecht

skwor>Osprey>Spike díky.

Sobota 19. června 2010 ve 12:10® osprey
osprey

acam> Pruty od Daiwy nejsou špatné, ale to se dá říct i o řadě jiných.

Já o rybu taky prut nezlomil. Stihnu to vždycky dřív:-))

Sobota 19. června 2010 ve 12:07® acam

osprey> Koukal jsem že Daiwa dělá celkem lehký pruty ale žádný od Daiwy nemám, tak neumím posoudit, jestli je to použitelný i na chytání ryb :-D

Jinak …, já o rybu prut ještě nezlomil … :-)

Sobota 19. června 2010 v 11:54® osprey
osprey

acam> Materiál nenahradíš. Hodně výrobců začalo vyrábět série prutů na bytelnějších blancích. Oni prý ti holomci, co si to kupujou, s tím dělají strašný věci. Někteří se na to dokonce pokoušeli chytat ryby:-D

Sobota 19. června 2010 v 11:22® acam

macino ambrossiny> stalo se mi to taky ale u feeder spída. Tak nějak jsem se prohraboval těmi pruty od šíma a jediný model nad kterým bych uvažoval je právě ten Speed AX. Uvidím, co bude příští rok za modely, ale letos bych si od šíma prut nekoupil. Všechny pruty co udělali od 2009 jsou váhově těžší než předchozí modely s výjimkou toho Sppeda AX. No … a po pár hodinkách přívlače je na zádech cítit každý deko navíc …

Sobota 19. června 2010 v 11:22® macino ambrossiny
macino ambrossiny

osprey> díky

Sobota 19. června 2010 v 11:17® osprey
osprey

macino ambrossiny> Hm, to bude ten starší. Je trošku měkčí, ale má hezčí strukturu blanku.

Tak ať ti vyjde ta reklamace.

Sobota 19. června 2010 v 11:00® macino ambrossiny
macino ambrossiny

osprey> nemám ho u sebe jsem v práci ale u nápisu speedmaster na blanku ax neni takže asi ta starší verze a určitě asi i podle toho že původní cena byla nějak 3800 a ja ho koupil ve slevě za nějakých abych nekecal 2800 ???

Sobota 19. června 2010 v 10:51® osprey
osprey

macino ambrossiny> Jednak u názvu Speedmaster je připsáno AX a jednak je na povrchu blanku vidět jemná křížová struktura. Hádám, že máš asi taky starší verzi, ale koukni se.

Sobota 19. června 2010 v 10:50® macino ambrossiny
macino ambrossiny

osprey> spis jsem zvedavy jak vyresi reklamaci a hlavne jak dlouho to potrva… :-)

Sobota 19. června 2010 v 10:49® Sander
Sander

Prutos > cívky bobrovky dorazily ve čtvrtek, já tu doteďka nebyl, takže se domluvíme až budeš onlejno.
Dík.

Jo a nemusels je tak mejt, já když jednu nasadil na ten reel, trošku jsem se zastyděl a musel ho umejt taky…a to jinak dělám jen jednou v roce…:-D

Sobota 19. června 2010 v 10:48® macino ambrossiny
macino ambrossiny

osprey> Tak to si netroufam rict jaka je to verze jsou nejake poznavaci znaky krom toho opletu? Ale zda se mi ze tam oplet neni…jestli se tim mysli oplet spodku blanku pro zpevneni

Sobota 19. června 2010 v 10:43® macino ambrossiny
macino ambrossiny

osprey> taky mám radši ten typ jak je u dragonu ale co už

Sobota 19. června 2010 v 10:36® skwor
skwor

osprey> Vím asi o třech případech u staršího modelu. A je to jediný důvod, proč ho ještě nemám doma.

Sobota 19. června 2010 v 10:32® osprey
osprey

skwor> Jo, pokud víme o víc exemplářích se stejným problémem, dá se to tak brát. Jenom nevím, jestli u novější verze AX už to nevychytali. Já mám původní.

macino ambrossiny> Tvůj Speed je původní verze nebo ta novější AX s opletem?

Sobota 19. června 2010 v 10:24® BigMike

Petr C: je vyfocen někde v sekci „Domácí výroba w.“ Takový žlutý a černo červené pruhy. Když ho nahodím, tak klesá, odhadem má tak 30 –40 g. Když začnu navíjet, kolébá se v pěkné vlnovce za strany na stranu, ani nevím jestli to má správný jerk dělat. No a vzhledem k tomu, že mám 20 g prut, tak ho nahodím, netluču s ním a jen se zvedlou špičkou ho tak všelijak vedu, lehce pocukávám, nechám klesnout, zase popotáhnu… Ještě nebodoval – zatím za něj lapají kolegové s lopatkami:)

Sobota 19. června 2010 v 10:19® BigMike

Dnes jsem si také udělal osobáček!!! Vlastně ještě s kolegou Pepou. Nešel mi ráno net, neviděl jsem stav vody. Tak jsme vyrazili brodit na ostrov, u vody se mi zdálo, že je zvedlejší! Tam to ještě šlo skoro v pohodě, po 2 hodinách chytání ( P. jeden tloštík asi cm)jsem to radši odpískal, voda se mi nezdála. A také že jo, opět stoupla a brození zpět byl zážitek!!! Naštěstí se povedlo a po příjezdu domů jsem zjistil, že při 1. brození měla 126 a při zpátečním už 133! Do teď jsem měl střízlivou mezní hranici 120 cm:))

Sobota 19. června 2010 v 10:15® skwor
skwor

macino ambrossiny> Nejsi zdaleka první, od koho to slyším.

osprey> A máme jednu nevýhodu Speeda do duelu :-)

Sobota 19. června 2010 v 10:10® osprey
osprey

macino ambrossiny> Stalo se mi to taky, namáčkl jsem to zpátky a zatím to drží.

Vždycky jsem říkal, že není nad obyčejné plastové šroubení, tam se nemá co porouchat a drží se mi docela dobře:-))

Sobota 19. června 2010 v 10:03® Tutan
Tutan

Nemáte někdo zkušenost s PŘÍVLAČOVÝM PODBĚRÁKEM RAPALA? Na webu chybí foto :-(( http://www.grundik.cz/…o-10-kg.html

Sobota 19. června 2010 v 9:54® macino ambrossiny
macino ambrossiny

Zdravím pánové mám dotaz v pondělí jdu reklamovat proutek speedmaster oddělilo se mi šroubení od toho dílu co se nasouká na naviják a drží ho stalo se to při sundání navijáku šroubuju šroubuju a ejhle…máte s tím někdo zkušenost popřípadě jakým způsobem to opravujou??? nejlépe kus za kus…a přitom je to šroubení Fuji zvláštní díky za info

Sobota 19. června 2010 v 9:39® osprey
osprey

hecht> Pěkná rybka. Gratuluju.

Pokouším se o podobnou. Jediné místo široko daleko, kde by mohla být a utvrzuju se v tom jen tím, že tam není menší ryba. Zatím jen trhám woby.

Klidně s námi zítra pojeď.

Sobota 19. června 2010 v 9:18® skwor
skwor

hecht> Smekám. Nádherná ryba, jsem rád, že se výlet povedl. Gratuluju.

Tento příspěvek byl editován 19.6.2010 09:18:48 uživatelem skwor.
Sobota 19. června 2010 v 7:55® spike
spike

hecht> gratulace, krásná štika

Pátek 18. června 2010 ve 23:53® acam

džigit> :-D … jau! dál už to nebudu číst :-D