Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 3. června 2010 v 16:42® sus1

Bigpista: …alpinismus – né u tebe,pro vysvětlení.:-)

Čtvrtek 3. června 2010 v 16:28® sus1

Je někde nebo bude ke shlédnutí nějaký článek od našich repre. v přívlači??Díky.
Bigpista – souhlas – řitní alpinismus. Nechtěl jsem to hned psát,ale když už se o tom mluví,tak mě docela též překvapilo, že skoro nikdo negratuloval a že je tady zarytejch vláčkařů dost?!!.S trenérem se hned ,,každej" hrne do diskuze když se zde objeví,občas i s něčím poradí,ale že by mu někdo poděkoval,res­pektive pogratuloval??
To už nějak nejde,škoda.3 místo je slušné a neni se za co stydět,ba naopak.Být ve světovém měřítku třetí??príma.

Čtvrtek 3. června 2010 v 15:14® HaD
HaD

acam> ryby háčky do tlamek pícháme všichni. Jinak to asi nebude:-)

Čtvrtek 3. června 2010 v 15:13® HaD
HaD

Jagged> O něčem takovém se mluví, ale kdy přesně nevím. Další závod? Konec června v Brně :-)

Čtvrtek 3. června 2010 v 15:03® acam

HaD> na závodění existují různé úhly pohledu – jako chudinky píchané rybky … atp. Samozřejmě že pro ryby by bylo lepší nechat je na pokoji ale já osobně to zas až tak neprožívám, prostě chodím chytat ryby, protože se tak odreaguju od práce a tak …

Krom toho, pokud by (čistě hypoteticky) došlo k celoplošnému zákazu sportovního rybolovu, tak jsem si absolutně jist, že by se tím odstartovala vlna nezvladatelného pytláctví, kde by panovala naprostá anarchie. Takhle to má alespoň nějaký řád a hlavně poměrně početnou skupinu zastánců „rozumného“ rybolovu.

Tento příspěvek byl editován 3.6.2010 15:03:21 uživatelem acam.
Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:47® Jagged
Jagged

HaD> nie nahodou u vas? tusim som aj take nieco pocul ale fakt neviem. a co kedy najblizsia liga?

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:42® HaD
HaD

Jagged> víš že ani nevím.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:35® Jagged
Jagged

HaD> tak to naozaj skoda. kde to je buduci rok?

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:33® HaD
HaD

Jagged> a zrovna letos by to bylo jak pro nás, tak pro vás bezva. Škoda. Příští rok asi zase vyrazím :-)

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:33® HaD
HaD

Bigpista> Díky za ně!

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:32® Bigpista
Bigpista

HaD> Bacha, to neznamená, že kluky neobdivuju. Chápu, že tomu museli dát strašně moc snahy a času.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:31® HaD
HaD

Jagged> letos jsem nejel. Opravdu jsem nějak nezvládl zpracovat to loňsko. Měl jsem trochu problém se starou střižnou. Teď už to máme v nové, televizní, a práce začínají. Dočkáš se :-)

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:30® HaD
HaD

Hany> to chápu

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:29® Jagged
Jagged

HaD> tento rok si nebol tocit MS? z minuleho roku bude este niekedy video? viem ze mas toho asi vela ale rad by som si to pozrel. ja teraz tiez striham veci z pred 2 rokov :-)

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:26® Kubah

HaD> kdybych neměl mamku v nemocnici, tak bych se o to možná zajímal. Ale takhle fakt ne. Mám jiný starosti…

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:25® HaD
HaD

Hany> Chápu. Asi je taková většina. Mě to mrzí v souvislosti se Slováky, kteří, jak se zdá, si víc své reprezentace váží. Až třeba zase kluci vybojují zlato, bude to lepší. Nic nikomu nevyčítám, jen mě to prostě mrzí.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:17® HaD
HaD

Bigpista> Díky za názor. Možná je to jak říkáš. Já jsem asi ovlivněn tím, že do pozadí trochu vidím a vím, co vše tomu museli kluci obětovat. Proto mě to za ně trochu mrzí.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:17® Kubah

HaD> To jsme na tom tak špatně, táži se, možná sám sebe s lítostí u srdce?

Ne, abych řekl pravdu, tak mě je celkem jedno kolikátý byli…

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:11® skwor
skwor

Bigpista> O moudra nejde, hlavně ať je fajn pokec :-)

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:09® Bigpista
Bigpista

osprey> Děkuju za důvěru, ale moc moudra nečekej. Hlavně ne v oblasti rybařiny. Zatím jsem rád, když se mi povede chytat ryby a ne veverky ve větvích :-)

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:02® osprey
osprey

Bigpista> Neřeš, jak dlouho tu jsi a zapojuj se do diskuzí v maximální míře.

Na zásluhy se hrálo kdysi. Pokud se budeš projevovat jako rozumný člověk a to na základě předchozího příspěvku jsi, tak budeme všichni jenom rádi za každý tvůj názor, postřeh či reakci.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 13:56® Bigpista
Bigpista

HaD> Možná mi nepřísluší se k tématu vyjadřovat, jsem tu teprve krátce a svými přízpěvky se zatím spíš snažím vytáhnout nějaké rady od vás ostřílených mazáků. A to je právě ten důvod, proč jsem se nevyjadřoval k obrovskému úspěchu „bronzových kluků“. Zatím totiž nemám a nemůžu mít ani vzdálenou představu, kolik dřiny tenhle úspěch stál. Proto mi přišlo, že chvála a obdiv od mé osoby by působil poněkud komicky a trochu by zaváněl řitním alpinismem. Myslím, že u spousty méně zkušených rybářů, kteří jinak plní diskuzi pokusy získat nějakou radu, je to podobné, neviděl bych v tom jen negativa. Tak to aslepoň vidím já…

Čtvrtek 3. června 2010 ve 13:15® HaD
HaD

acam> jj, každopádně nemít radost z mezinárodního úspěchu v našem koníčku mi přijde zvláštní. Možná jsem ale zvláštní já :-)

Čtvrtek 3. června 2010 ve 12:59® acam

HaD> asi máš pravdu, což mě moc netěší. Osobně bych dal přednost komornějšímu pojetí rybařiny. Na druhou stranu např. v Americe se prezidenti netají tím, že chodí rybařit a pokud se má něco změnit k lepšímu (kormoráni, pytláci atd.), tak tomu může výrazně pomoct intervence z vyšších pater.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 12:26® HaD
HaD

acam> trochu mi to připadá poslední dobou jako „móda“

Čtvrtek 3. června 2010 ve 12:12® acam

HaD> ber to z té lepší stránky, alespoň nemusíš rozlišovat mezi přetvářkou :-)

Čtvrtek 3. června 2010 ve 12:11® Kolovr@tek
Kolovr@tek

osprey> No já vím ,že se to takhle nedá říct ale z toho počasí jsem uplně rozpačitej.Každej den chodím ze psem okolo řeky a pozoruju hladinu a nějak se mi to začíná nelíbit .Snad se to příští týden zlepší.Ale zase na druhou stranu se dají dobře při povodních chytat candoši a sumci blízko břehu .No uvidíme ,každopádně to budu pozorovat každý den.

Tento příspěvek byl editován 3.6.2010 12:13:30 uživatelem Kolovr@tek.
Čtvrtek 3. června 2010 ve 12:09® acam

HaD> kdyby to bylo finančně oceněno jako třeba bronz v NHL …, to bys viděl těch vlezdoprdelků … :-)

Čtvrtek 3. června 2010 ve 12:06® HaD
HaD

osprey> já si každej rok, kdy je na zahájení velká voda, kalná, prší a je to třeba v úterý, libuju. Slibuje to opravdu lepší sezónu.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 12:04® HaD
HaD

skwor> celkem jich asi bude víc, přesto mě z toho přepadá smutek.