Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. června 2010 v 16:42® sus1
-
Bigpista: …alpinismus – né u tebe,pro vysvětlení.
- Čtvrtek 3. června 2010 v 16:28® sus1
-
Je někde nebo bude ke shlédnutí nějaký článek od našich repre. v přívlači??Díky.
Bigpista – souhlas – řitní alpinismus. Nechtěl jsem to hned psát,ale když už se o tom mluví,tak mě docela též překvapilo, že skoro nikdo negratuloval a že je tady zarytejch vláčkařů dost?!!.S trenérem se hned ,,každej" hrne do diskuze když se zde objeví,občas i s něčím poradí,ale že by mu někdo poděkoval,respektive pogratuloval??
To už nějak nejde,škoda.3 místo je slušné a neni se za co stydět,ba naopak.Být ve světovém měřítku třetí??príma. - Čtvrtek 3. června 2010 v 15:14® HaD
-
acam> ryby háčky do tlamek pícháme všichni. Jinak to asi nebude
- Čtvrtek 3. června 2010 v 15:13® HaD
-
Jagged> O něčem takovém se mluví, ale kdy přesně nevím. Další závod? Konec června v Brně
- Čtvrtek 3. června 2010 v 15:03® acam
-
HaD> na závodění existují různé úhly pohledu – jako chudinky píchané rybky … atp. Samozřejmě že pro ryby by bylo lepší nechat je na pokoji ale já osobně to zas až tak neprožívám, prostě chodím chytat ryby, protože se tak odreaguju od práce a tak …
Krom toho, pokud by (čistě hypoteticky) došlo k celoplošnému zákazu sportovního rybolovu, tak jsem si absolutně jist, že by se tím odstartovala vlna nezvladatelného pytláctví, kde by panovala naprostá anarchie. Takhle to má alespoň nějaký řád a hlavně poměrně početnou skupinu zastánců „rozumného“ rybolovu.
Tento příspěvek byl editován 3.6.2010 15:03:21 uživatelem acam. - Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:47® Jagged
-
HaD> nie nahodou u vas? tusim som aj take nieco pocul ale fakt neviem. a co kedy najblizsia liga?
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:42® HaD
-
Jagged> víš že ani nevím.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:35® Jagged
-
HaD> tak to naozaj skoda. kde to je buduci rok?
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:33® HaD
-
Jagged> a zrovna letos by to bylo jak pro nás, tak pro vás bezva. Škoda. Příští rok asi zase vyrazím
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:33® HaD
-
Bigpista> Díky za ně!
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:32® Bigpista
-
HaD> Bacha, to neznamená, že kluky neobdivuju. Chápu, že tomu museli dát strašně moc snahy a času.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:31® HaD
-
Jagged> letos jsem nejel. Opravdu jsem nějak nezvládl zpracovat to loňsko. Měl jsem trochu problém se starou střižnou. Teď už to máme v nové, televizní, a práce začínají. Dočkáš se
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:30® HaD
-
Hany> to chápu
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:29® Jagged
-
HaD> tento rok si nebol tocit MS? z minuleho roku bude este niekedy video? viem ze mas toho asi vela ale rad by som si to pozrel. ja teraz tiez striham veci z pred 2 rokov
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:26® Kubah
-
HaD> kdybych neměl mamku v nemocnici, tak bych se o to možná zajímal. Ale takhle fakt ne. Mám jiný starosti…
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:25® HaD
-
Hany> Chápu. Asi je taková většina. Mě to mrzí v souvislosti se Slováky, kteří, jak se zdá, si víc své reprezentace váží. Až třeba zase kluci vybojují zlato, bude to lepší. Nic nikomu nevyčítám, jen mě to prostě mrzí.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:17® HaD
-
Bigpista> Díky za názor. Možná je to jak říkáš. Já jsem asi ovlivněn tím, že do pozadí trochu vidím a vím, co vše tomu museli kluci obětovat. Proto mě to za ně trochu mrzí.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:17® Kubah
-
HaD> To jsme na tom tak špatně, táži se, možná sám sebe s lítostí u srdce?
Ne, abych řekl pravdu, tak mě je celkem jedno kolikátý byli…
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:11® skwor
-
Bigpista> O moudra nejde, hlavně ať je fajn pokec
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:09® Bigpista
-
osprey> Děkuju za důvěru, ale moc moudra nečekej. Hlavně ne v oblasti rybařiny. Zatím jsem rád, když se mi povede chytat ryby a ne veverky ve větvích
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:02® osprey
-
Bigpista> Neřeš, jak dlouho tu jsi a zapojuj se do diskuzí v maximální míře.
Na zásluhy se hrálo kdysi. Pokud se budeš projevovat jako rozumný člověk a to na základě předchozího příspěvku jsi, tak budeme všichni jenom rádi za každý tvůj názor, postřeh či reakci.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 13:56® Bigpista
-
HaD> Možná mi nepřísluší se k tématu vyjadřovat, jsem tu teprve krátce a svými přízpěvky se zatím spíš snažím vytáhnout nějaké rady od vás ostřílených mazáků. A to je právě ten důvod, proč jsem se nevyjadřoval k obrovskému úspěchu „bronzových kluků“. Zatím totiž nemám a nemůžu mít ani vzdálenou představu, kolik dřiny tenhle úspěch stál. Proto mi přišlo, že chvála a obdiv od mé osoby by působil poněkud komicky a trochu by zaváněl řitním alpinismem. Myslím, že u spousty méně zkušených rybářů, kteří jinak plní diskuzi pokusy získat nějakou radu, je to podobné, neviděl bych v tom jen negativa. Tak to aslepoň vidím já…
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 13:15® HaD
-
acam> jj, každopádně nemít radost z mezinárodního úspěchu v našem koníčku mi přijde zvláštní. Možná jsem ale zvláštní já
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 12:59® acam
-
HaD> asi máš pravdu, což mě moc netěší. Osobně bych dal přednost komornějšímu pojetí rybařiny. Na druhou stranu např. v Americe se prezidenti netají tím, že chodí rybařit a pokud se má něco změnit k lepšímu (kormoráni, pytláci atd.), tak tomu může výrazně pomoct intervence z vyšších pater.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 12:26® HaD
-
acam> trochu mi to připadá poslední dobou jako „móda“
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 12:12® acam
-
HaD> ber to z té lepší stránky, alespoň nemusíš rozlišovat mezi přetvářkou
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 12:11® Kolovr@tek
-
osprey> No já vím ,že se to takhle nedá říct ale z toho počasí jsem uplně rozpačitej.Každej den chodím ze psem okolo řeky a pozoruju hladinu a nějak se mi to začíná nelíbit .Snad se to příští týden zlepší.Ale zase na druhou stranu se dají dobře při povodních chytat candoši a sumci blízko břehu .No uvidíme ,každopádně to budu pozorovat každý den.
Tento příspěvek byl editován 3.6.2010 12:13:30 uživatelem Kolovr@tek. - Čtvrtek 3. června 2010 ve 12:09® acam
-
HaD> kdyby to bylo finančně oceněno jako třeba bronz v NHL …, to bys viděl těch vlezdoprdelků …
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 12:06® HaD
-
osprey> já si každej rok, kdy je na zahájení velká voda, kalná, prší a je to třeba v úterý, libuju. Slibuje to opravdu lepší sezónu.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 12:04® HaD
-
skwor> celkem jich asi bude víc, přesto mě z toho přepadá smutek.