Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 31. května 2010 ve 13:33® džigit

sus1> na Daiwu jsem nedorostl :-)

Pondělí 31. května 2010 ve 13:29® džigit

např. http://www.tropicliberec.cz/…nal-503-albi či http://www.tropicliberec.cz/…l-na-navijak Nejde mi o rozdíl mezi nima,ale o názor na ně.Pokud jde o porovnání,tak k Redovi :-) Já je nějak přehlédl a tady se o nich nikdo moc nezmínil

Tento příspěvek byl editován 31.5.2010 13:32:02 uživatelem džigit.
Pondělí 31. května 2010 ve 13:27® acam

HaD> taky gratuluju! Zrovna jsem si na ně v sobotu vzpoměl, když jsem se skromě snažil ulehčit jedné pstrhuvce od okouňat :-)

Tento příspěvek byl editován 31.5.2010 13:29:51 uživatelem acam.
Pondělí 31. května 2010 ve 13:21® cormoran
cormoran

HaD> Že gratulujem:-) Jen taková maličkost pro Moraváky – ty Ćechy bych opravil na Česko, víš že si na to někteří potrpí:-))

Tento příspěvek byl editován 31.5.2010 13:26:00 uživatelem cormoran.
Pondělí 31. května 2010 ve 13:19® osprey
osprey

džigit> A copak bys rád od Abu? Multík, Soröna, nebo něco se středovou brzdou?

Pondělí 31. května 2010 ve 13:16® HaD
HaD

Češi o víkendu vybojovali na MS světa v přívlači bronz

O víkendu 29.-30.5. 2010 se Česká reprezentace zúčastnila 8. Mistrovství světa v přívlači, které hostilo Chorvatsko a jeho řeka Krka. Pod vedením reprezentačního trenéra David Maixnera vybojoval tým mezi třinácti zeměmi bronzové medaile. Světu pro tento rok vévodí Slovensko, stříbrní jsou rybáři z Ruska. „Byla to tvrdá týmová práce, která přinesla své ovoce“, řekl David Maixner. Nejlepším Čechem se stal Josef Foltýn, který v jednotlivcích skončil na 12. místě. Pro Rusa Alexeje Šanina bylo toto mistrovství zlatým hattrickem – získal totiž již po třetí titul Mistr světa v jednotlivcích a o jednu zlatou medaili „utekl“ Čechovi Michalovi Tichému, jemuž hruď zdobí již dvě zlaté ocenění.

1. Slovensko
2. Rusko
3. Česko
4. Bosna

Tento příspěvek byl editován 31.5.2010 13:34:05 uživatelem HaD.
Pondělí 31. května 2010 ve 13:14® acam

Kazan> a pak až tě svině odkopnou, tak jsi sám. Mezi svině nepatříš a tam kam ve skutečnosti patříš už se vrátit nemůžeš.

Pondělí 31. května 2010 ve 13:14® Kazan

acam> No, za celý život jsem neměl zapotřebí se jako svině chovat, a nemíním s tím ve svém věku ani začínat. Jak píše osprey, život je trochu o něčem jiném. A pořád (i ve svém věku) věřím, že na každou svini se někde vaří horká voda.

Pondělí 31. května 2010 ve 13:08® sus1

džigit> Tak se ještě optej troutkilera,ale to bude asi nejspíš řeč o Daiwě a to ty nechceš.:-)

Pondělí 31. května 2010 ve 13:08® acam

Kazan> V jistém smyslu máš pravdu, ale chci tě varovat … Svině pozná, že se sviní jen snažíš být, ale ve skutečnosti jí nejsi.“Očuchají“ si tě a pak tě sejmou, nejsi pro ně partner, pro ně jsi jen naivní blbeček.

Pondělí 31. května 2010 ve 13:05® džigit

sus1> to snad nee,já nechci „buá“ :-(( Právě to čekání řeším koukáním na navi od Abu na Tropicu a nikdo se mnou nemluví,teda krom Skwora.Bych doladil :-)

Pondělí 31. května 2010 ve 13:05® osprey
osprey

Kazan> Ono to tak je. Ale musíš mít dostatečně křivou páteř, skoro žádné svědomí a rychle zapomínat, protože jinak se ti ty sviňárny nakonec jednou připomenou.

Já si s tím hlavu nelámu. Nepotřebuju ochcávat nějaká pravidla, abych měl o pár ryb nebo trochu peněz víc. Dávno jsem zjistil, že o tom život není.

Pondělí 31. května 2010 ve 12:55® sus1

džigit> Dle vody asi pudeš na zahájení do lesa.:-)

Pondělí 31. května 2010 ve 12:54® džigit

:-) Do zahájení dravcové sezóny zbývá 15 dnů, 18 hodin :-)

Pondělí 31. května 2010 ve 12:54® sus1

Kazan> Denně to ukazujou v TV, že to tak je.

Pondělí 31. května 2010 ve 12:49® Kazan

osprey> to když si člověk přečte několik posledních příspěvků, tak z toho lehko nabyde dojmu, že je lépe se v životě chovat jako dobytek, protože mu to ve většině případů projde, když bude náležitě vychcanej.

Pondělí 31. května 2010 ve 12:27® osprey
osprey

BigMike> Dle práva je ryba na svazové vodě tuším „res nulius“ – věc ničí. Latiníci prominou, jestli jsem to napsal blbě.

Takže vulgárně řečeno, když chytíš rybu, jsi na tom asi jako když najdeš pětikorunu. No a spousta lidí se podle toho chová.

A právníci? Právník přece není člověk hájící právo. Je to člověk hájící zájmy klienta v souladu s platnými zákony. Nic víc. Jinak by půlka lidí u soudu nesehnala obhájce. Po pár letech života v téhle branži může být člověk pěkná svině.

Pro právníky – napsal jsem „může být“.

Pondělí 31. května 2010 v 10:51® BigMike

A bude hůř!!! Když to člověk slyší vůkol, tady pak ještě přečte něco navíc, je mi smutno! Jestliže pytlačí právník, je to už asi úplné dno. Takoví by nám měli jít svým chováním příkladem, o politické elitě ani nemluvím. Takže co tady v tom státě, rošířeně EU chceme dělat? Když ho vezmu pod krkem a naklepu mu žebra, z maléru se nevyhrabu, to samé s tím candátníkem a jinými.

Pondělí 31. května 2010 v 10:09® acam

Hmmm …, no, když to tady tak čtu, ta si říkám, jak musíme těm pytlákům připadat naivní – pozor abych nepopíchal moc malých ryb, ježíš hlavně ne s tou rybou na nějaký kámen, přeci ty okouny ze pstruhovky jen tak nezabiju a takhle bych mohl pokračovat ještě hóóódně dlouho.

Tyhle ty zákony …, tak trochu plivanec do obličeje rybářům.

Pondělí 31. května 2010 v 9:12® cormoran
cormoran

dodorider> Nevím jak to bylo, nicméně mám jiný informace. Jestli mám na mysli stejnej úsek řeky, jako ty, tak se tam provádí odlov agregátem každoročně touhle dobou. Nejde o žádnej masakr, jak to popisuješ, ale a pouze jen o odlov generaček parmy, ostatní ryby se neberou. Měl by to bejt odlov v rámci kraje. Kdybys to chtěl nějak rozepsat, můžem klidně po osobce, třeba jsi fakt viděl něco, co nebylo úplně košér..

Pondělí 31. května 2010 v 7:52® sus1

osprey> No a díky zákonu,který platí od letoška(o pytla­čení) se ta řada určitě hodně rozšířila a ještě rozšíří.

Pondělí 31. května 2010 v 0:59® hecht
hecht

Char> Nemáš vůbec vkus, hnusnej wobler, hnusná barva, hnusně ostré háčky. Raději jsem ten můj schoval do skříně, abych se na něj nemusel koukat :-))

Neděle 30. května 2010 ve 23:53® Char
Char

osprey> kdyby se člověk nebál tak vezme právo do svích rukou, ale dneska se tě nikdo nezastane a skončíš ve vodě s rozbitým úsměvem, v lepším případě

Neděle 30. května 2010 ve 23:48® osprey
osprey

Char> A to jsem teď slyšel vyprávět porybného, jak přistihl při pytlačení právníka. Ten mu vysvětlil právní stránku věci (nepáchá trestný čin, tudíž porybný není oprávněn ho zadržet) a prostě odjel s tím, že pokud dotyčný porybný chce, může na něj podat trestní oznámení, ale že je mu ho v tom případě předem líto.

Neděle 30. května 2010 ve 23:45® Char
Char

Libor> jj, moc smutný, člověk se těší na zahájení jak malej kluk a pak už vlastně jen paběrkuje co zbylo, nejvíc sere ta bezmoc

Neděle 30. května 2010 ve 23:44® osprey
osprey

Libor> Porybní by možná přijeli pramicí, přičemž zvuk jejího motoru pozná kdekdo na kilometry daleko.

Orlík je země nikoho. Zeptej se MPčka na toho hodného pána, co se s námi bavil při poslední chytačce. Říkal, že rybaří asi 40 let a povolenku v životě neměl.

Neděle 30. května 2010 ve 23:41® Libor
Libor

Char> njn, smutný…

Neděle 30. května 2010 ve 23:33® Char
Char

Libor> to by je musel někdo zavolat a kdoví jest by vůbec přijeli k vůli jednomu pitlákovi

Neděle 30. května 2010 ve 23:31® Char
Char

osprey> o víkendu prej přišel k vodě maník, nahodil, vytáhl cejna za kterého udělal filátka, napích na hák a šup s tím do vody, vytáh pět cendošů zabalil a odjel, když mu opodál sedící rybář říkal že se dravci ještě neloví tak mu řek že to neřeší a poslal ho do pr…

Neděle 30. května 2010 ve 23:26® Libor
Libor

Char>

osprey> tam nejsou fakt porybní?