Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 29. května 2010 v 1:59® jiris
jiris

hecht> myslel jsem to vážně. Zřejmě jsi rybář teplomil. Od května do září a tak to má být :-)

Sobota 29. května 2010 v 1:53® hecht
hecht

jiris> tak to je v pr…, vzhledem k letošnímu vývoji teplot , to vidím na posledních pár lovů. Protože odhaduji koncem června příchod vánic a mrazů. Ještě že jsi mi varoval, a to jsem si myslel že s nima mohu letos chytat celou sezonu :-))

Sobota 29. května 2010 v 1:45® jiris
jiris

hecht> hehe tak jednu paní pozdravuj :-))

Jsou to fajn boty, ale nemají rády mínusové teploty. Celé Ti popraskají během pár dnů.

Sobota 29. května 2010 v 1:43® hecht
hecht

jiris> Ze zdrojů agentury JPP (jedna paní poudala) :-))

Sobota 29. května 2010 v 1:39® jiris
jiris

hecht> kde jsi to zjistil „Chota je prý velmi kvalitní“ :-))

Sobota 29. května 2010 v 1:34® hecht
hecht

skwor> mě taky, zítra ho možná prubnu na našem Brčálníku.Jsem zvědav na jeho akci…

Sobota 29. května 2010 v 1:30® hecht
hecht

acam> pořídil jsem tohle: boty Chota Creek a gatě Vision . Jsou to moje první funící kalhoty, tak nejsem asi moc fundovaný na nějaké rady. Pocity ale zatím fajnové, to co jsem hledal, jsem našel a za docela dobré prachy. Jde o výprodejový model kalhot, ale to mě vůbec neva. Mám v nich zatím okolo 10 vycházek a pohoda.Při předlouhém vybírání, které koupi předcházelo, jsem viděl spoustu možná lepších, ale poměr cena/kvalita a taky 4 dny do pstruhového zahájení rozhodlo.Bál jsem se filcu, ale Chota je prý velmi kvalitní, pravda je, že po kluzkých kamenech chodím jako kamzík (postřelený ). Rozhodující okolnost byla i garance řešení případných problémů od prodejce se zajištěným servisem, pár let Hanáky znám, tak jim věřím. Původně zamýšlené gatě přes internet z nějaké tramtárie, to tak díky tomuto faktu pohřbilo. http://pruty.cz/…op/index.php?…

Tento příspěvek byl editován 29.5.2010 01:32:43 uživatelem hecht.
Sobota 29. května 2010 v 1:11® jiris
jiris

brčal> asi bych nesrovnaval ten vibram co použivají na klasicky boty a na brodící. Ti co ho mají na outdoor botech si na něj všichni stěžujou, viď Kubíku. Ale ti co ho mají na brodičkách, tak to chválí.

Známý má dělenou podrážku dlouho, chytá často a drží :-) Třeba budu mít taky štěstí.

Sobota 29. května 2010 v 1:03® brčal
brčal

jiris> No zrovna vibramu bych nešel vůbec klouže jako dost hodně a to mě nikdo nepřesvědčí mám ho už 5 let a tolikrát jsem spadl že jsem to přestal počítat.Pokud myslýš dělenou podrážku část filc a část normál taky vyzkoušeno namáháním a opíráním špičky boty což když si všimneš často děláš se filc odlepí rychleji.:-)

Sobota 29. května 2010 v 0:49® jiris
jiris

brčal> Věc názoru. Filc se odlepuje často, ale ne na všech botech. Hřeby mi na kamenech strašně klouzaly. Ochodí se to rychle všechno. (guma, filc, atd.) Boty považuji za spotřební zboží číslo 1 :-)

Každá podrážka má své plusy i mínusy. Některá drží na tom, druhá zase na jiném povrchu.

Já příště půjdu buď do dělené nebo do vibramu.

Sobota 29. května 2010 v 0:39® brčal
brčal

jiris> No co se týče bot už bych si filc nekoupil.Vlastní zkušenost.Furt se odlepuje už po 1 roce.Ted mám hřeby a paráda.

Pátek 28. května 2010 ve 23:29® acam

jiris> Přeji si totéž :-D

Pátek 28. května 2010 ve 23:27® jiris
jiris

acam> Tak přeji štastný výběr :-)

Pátek 28. května 2010 ve 23:26® acam

jiris> Greys je mi sympatický už jsem se po něm i díval. No …, už se to možná rýsuje …

Pátek 28. května 2010 ve 23:22® jiris
jiris

acam> Znám Ohři. Výběr značky je hlavně o preferencích. Každý upřednostňuje jinou. Stejně tak i výběr podrážky. Někdo filc, jiný gumu, třetí vibram, hřeby atd.

Klidně bych vybral nějaký set Greys nebo Snowbee. Není od věci, když obchod, kde to kupuješ máš po ruce kvůli reklamaci (pokud to ovšem nechceš kupovat mimo čr).

Pátek 28. května 2010 ve 23:18® acam

jiris> Ještě pro doplnění, záleží, kam se postavíš ale jsou tam úseky kde je to tak jak to popisuju a zrovna tam bych to potřeboval, protože tam se nikomu nechce, kromě ryb.

Pátek 28. května 2010 ve 23:04® acam

jiris> Na Ohři to chci používat. Nevím jestli tu řeku znáš ale není to žádný potůček. Silná a hluboká říčka to je. Pro představu – voda po pás a tah že rotačka 2–3 je na MHáčko (15–40g) tak akorát.

Pátek 28. května 2010 ve 22:57® jiris
jiris

acam> za 15ku seženeš spoustu dobrých věcí. Otázka je spíš, kde to chceš kupovat.

namátkou Simms, Patagonie, Orvis, Greys, Snowbee je toho moc.

Další otázkou jaké boty a s jakou podrážkou. Záleží kde ty kalhoty chceš používat.

Pátek 28. května 2010 ve 22:53® acam

osprey> Já na to až tak nepospíchám, až tady Hechta uvidím tak se ho zeptám ale díky za info

Tento příspěvek byl editován 28.5.2010 22:54:23 uživatelem acam.
Pátek 28. května 2010 ve 22:50® osprey
osprey

acam> Ještě ti zbyde. Celkem slušnou kombinaci pořídil nedávno hecht. Ale je to velmi zaměstnaný člověk a nedá se spoléhat, že je on lejno. Zkus mu poslat osobku.

Pátek 28. května 2010 ve 22:48® acam

jiris> 15000 max

Pátek 28. května 2010 ve 22:41® jiris
jiris

acam> kolik jsi ochotný za ně i s botama dát?

Pátek 28. května 2010 ve 22:19® acam

Pánové, hodlám inventovat do broďáků (prodyšný), máte nějaký tip. Nemusejí to být ty nejdražší ale pokud pro ně bude relevantní argumentace, tak bych se možná i kousnul do zadku.

Pátek 28. května 2010 ve 22:17® Prutos
Prutos

Sander> don´t worry, času dost :-D

Pátek 28. května 2010 ve 21:17® skwor
skwor

hecht> Pěkný. Ten Flat rap se mi líbí.

Pátek 28. května 2010 ve 21:04® hecht
hecht

Tak jsem si udělal radost, původně to mělo být jen pár smáčků, ale ty dva větší kousky od Rapaly jsem scháněl už půl roku, takže to nešlo jinak… Ten malej černoušek mám pro sychr, když dopadnou volby posranžově, budu věšet černý wobler :-(

foto/diskuze/privlac/2010/th-img34504.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img34505.jpg
Pátek 28. května 2010 ve 21:03® Sander
Sander

Prutos > to čekej až po sedmdesátce…

:-D
Pátek 28. května 2010 ve 21:02® Prutos
Prutos

jiris> Něco zásadního mi uniklo?

Pátek 28. května 2010 ve 21:01® jiris
jiris

Prutos> ty nevíš, že Emaři nejí maso? :-)

Pátek 28. května 2010 ve 20:49® Prutos
Prutos

jiris> Jsem netušil že Kuba je vegoš :-)
Nejlepší ryba je stejně kus prasete..