Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 21. května 2010 v 10:52profil byl smazán
-
V diskuzi o privlaci napsat tolik prispevku o posr.. crossovem kole. Ja tu nabidnu woblery a uz mi pisou ze to sem nepatri.
- Pátek 21. května 2010 v 9:31® Fugas
-
Flip> ještě bych se v týhle cenový relaci možná vyprd na odpruženou vidlici. Většinou je to jen blbě fungující závaží… a kolo jen prodraží. Jsou obchody kde se dá domluvit, že tu vidlici vymění za pevnou.
- Pátek 21. května 2010 v 9:12® džigit
-
Chvíli tu nejsem a už jsem mimo mísu… Co to je za rybu to MTB a kde hledat ten Deore naviják
Tento příspěvek byl editován 21.5.2010 09:12:28 uživatelem džigit. - Pátek 21. května 2010 v 7:21® sus1
-
osprey> Ale jo,souhlasim.Jestli najede za rok 400Km,tak bude to za 8 stačit.
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 23:47® osprey
-
Flip> Naprosto bez obav. Dnes není problém něco koupit. Problém je vydělat peníze
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 23:35profil byl smazán
-
To all-moc dík za lekci
Zítra pokračuju však ono se něco najde.
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 23:15® osprey
-
sus1> Je. Ale crossové kolo za desítku pro dámu, která ho používá, aby se dopravila z bodu A do bodu B bohatě postačí. Máme to doma ověřeno.
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 23:11® sus1
-
osprey> Je to přesně jako s prutama a navijákama.
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 23:09® osprey
-
sus1> To, co já kupuju za osm, mívalo cenu přes 10, ale zas ne o moc.
A tu Zeměkouli jsem (obrazně) objel já. Byly roky, kdy jsem míval nějaký ten tisíc najeto a auto mám dva měsíce.
Je jasný, že když máš kolo za dvacet tisíc, budeš pocitově zas o kus dál.
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 23:08® sus1
-
Docela jsou v kurzu horská kola od zn. Favorit,tam je cena přijatelná.
Tento příspěvek byl editován 20.5.2010 23:10:21 uživatelem sus1.
Jasně,pozeptat se v okolí,něco omrknout a pak se rozhodnout. - Čtvrtek 20. května 2010 ve 23:06® sethy
-
sus1> trek do 10 musís stačit. MTB bych si nekoupil ani pod 20
Mamká má treka za 8ku, najezí toho hodně, ale jen po cyklostezkách atd. Takže nelítá jak ja po lesech a po stezkách pro turisty. A že by se tam něco muselo menit na to si nevzpomínám. Nemá cenu koupit kolo a měnit to dodatečně, ale ve většině obchodu ti vymění díl při nákupu jen za cenu rozdílu.
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 23:04® sus1
-
osprey> Nevim, já sem levné nikdy neměl ,tak to nemohu posoudit,ale svez sem se na kole za 8 a pak na tom mém a nedalo se to srovnat.Možná, že jen nějakej pocit,nevim,ale každopádně jinak se točí kolo,kde jsou místo ložisek jen plast. kroužky a nebo právě ty zminované ložiska. Středy jsou jiný,přesmykač přesnější,odolnější,kvalita koleček jiná,atd.atd,to by se dalo povídat dlouho.
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 23:02profil byl smazán
-
osprey> přesně-ta je hodně opatrná-taky jí už táhne na páďo
)Ale jestli to bude stát o 3 tisíce víc,tak nas kvalitě škudlit nebudu.
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:58® osprey
-
sus1> Nevím. Máme v rodině hafo kol. Nejsou tak drahá jak píšeš, plastové jsou na nich tak blatníky, jedno z nich už objelo Zeměkouli (bez prdele) a mění se na nich spotřební matroš (brzdové špalky, sem tam lanko, občas vytahaný řetěz).
Pravda je jedna – nelítám v tom po lese a neskáču ze schodů a tak. U Věry to taky neočekávám.
Fakt je, že to kupuju poměrně dobře a využívám známosti a slevy.
Tento příspěvek byl editován 20.5.2010 23:00:04 uživatelem osprey. - Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:53® sus1
-
sethy> Jasně,proto píšu 21 – pohodlí.
Řeknu to asi takhle:Kamarád spolužák se tim zabejvá od 12 let,závody,atd – následně,co přišel z vojny tak se tim vydělává.Když sem za nim přišel s podobným dotazem a číslama co Flip??,tak mě řek,at na kolo za 10 tisíc zapomenu.Kola do 10 tisíc mají střeva ,,plastové" a budeš tady u mě s kolem každou chvilku,že něco prasklo atd.Následnou výměnou dílů za kovové se dostaneš na cenu ,kterou bys dal na začátku a měl bys pokoj.Koupil jsem tedy dražší a jezdim k němu jen jednou za rok na seřízení,nic víc.Za tři roky co na něm jezdim, jsem nevyměnil zatim zásadního,krom špalků na brzdach a zadního pláště. - Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:53profil byl smazán
-
Sander> i takové bych bral
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:52profil byl smazán
-
osprey> možná to skončí u pánského tam je větší výběr.
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:48® osprey
-
Flip: Souhlas se sethym. Řazení Deore je solidní záležitost a dnes se skutečně prodává za rozumné peníze.
Ale chtělo by to, abys normálně s představou technické stránky toho kola vzal Věru do obchodu a ta se na to koukla a hlavně posadila. Jinak to opravdu není problém, Věra je z pohledu kol poměrně „konfekční typ“.
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:44® sethy
-
Flip> třeba tohle http://www.mojekolo.cz/…o-2.0-ladies a řazení alivio vyměnit za deore (rozdíl v ceně už bude minimální, ale kvalita o dost lepší)
a tak už je jen v Lku což bude asi málo
Tento příspěvek byl editován 20.5.2010 22:45:46 uživatelem sethy. - Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:43® sethy
-
sus1> to je sice pravda, ale každá firma to dělá jinak. Je pravda že u treku bych se nebál většího rámu už kvuli pohodlí, tam nějaká hravost a supr ovladatelnost jako u MTB vyžadovaná není. Ale např. full od mongoose je mi v L-ku velky, a full od Gt maly
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:43® Sander
-
sus1 > 14.
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:38® sus1
-
Sander> A původní cenu náhodou nevíš?
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:37® sus1
-
sethy> Na vejšku postavy co udává,bych se nebál rámu vel. 21
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:36® Sander
-
sus1 > necelých 2000km, tedy lehce zajetý.
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:36® osprey
-
Flip> Jo, do kol dělá. Ale kolo pro Věru ti můžu pomoct sehnat taky. Klidně u Troutkillera v obchodě, pokud na tom budeš trvat. Jedno už jsem u něj koupil synovi. Ale není podmínkou.
Takže dámské kolo – tj. bez rámu? Tam je nabídka trochu slabší. Většinou crossové kolo rám má – prostě proto, že pak je celá kostra výrazně tužší.
Když to odsouhlasíš, budeme pokračovat
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:35® sethy
-
Flip> zkusím se podívat, ale v téhle ceně to bude osazený těma nejnižšíma komponentam, což by možná na treku nemuselo zas tak vadit. Já na MTB mám ty nižší řady (kvuli financím) a po každé náročnější vyjíždce to pul dne seřizuju
Tento příspěvek byl editován 20.5.2010 22:36:52 uživatelem sethy.Ikdyž u toho treka to asi tak žhavé nebude. Hlavně si chce kolo vyzkoušet. Ono víška rámu se dá opodle postavy trefit, ale celková ergonomie kola už moc ne
Navíc ted je blbá doba na koupi, o prazdninách už budou velky slevy na letošní modely…
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:35® sus1
-
Sander> A kolik je na něm nalítáno??
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:33® Sander
-
Flip > tohle jsem měl mít za pět litrů – jen pro info, kdyby tě napadlo mrknout po starších kolech (konkrétně toto 2 roky, tento měsíc mu vyprší záruka – jen abys věděl co se dá sehnat za tak slušnej peníz).
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:32profil byl smazán
-
skwor> vybodni se na klády a řeš kolo!
)Pruty počkaj -kolo musí být hned
- Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:30® skwor
-
Flip> Mimochodem teď jsem kouknul na RSP na slevy prutů a docela zírám. Nemít doma nový skeletor, tak už objednávám celokorkovou Destiny 240cm 5–25g. Za tu cenu by mě lákala…