Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 11. května 2010 v 15:23® sus1

osprey: U nás je úslava a úhlava totálně vyžraná od těch černej mrzáků.Zbyl jen nějakej kapr a ty jsou ještě k tomu od nich poškozeni.Takže chytání letos a nejen letos?! je v pr…

Úterý 11. května 2010 v 15:02® osprey
osprey

pepa-č> Tam by neprošly – magnet by byl v přední části hlavy. Navíc by se tyto ryby daly použít k vysbírávání menších železných předmětů z nádrže.

Ovšem svádělo by to k pytláctví – hodil bys do vody lešenářskou trubku a každý zmagnetizovaný kapr by se chytil.

Úterý 11. května 2010 v 15:00profil byl smazán

osprey> a pro velké kapry je pole neorané v kulečníkových koulích. nebo…kuželkářských!

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 15:00:40 uživatelem .
Úterý 11. května 2010 ve 14:59profil byl smazán

osprey> naolejované koule by lépe klouzaly do krku!

Úterý 11. května 2010 ve 14:58® osprey
osprey

pepa-č> Já to nepodceňuju. Přemýšlím zcela vážně o tom, zda by se našel šikovný plastický chirurg ochotný implantovat do kapří tlamy dostatečně silný magnet. Ty koule by se daly dipovat něčím na olejové bázi, takže by tuplem nepodléhaly korozi a v podstatě by pak stačil i velice jemný záběr…

Já v tom tu převratnost cítím. Fakt. Jsi vizionář.

Úterý 11. května 2010 ve 14:53profil byl smazán

osprey> nepodceňuj to! dobře to lítá, nerozpadá se to, nehnije to, vydrží ti jedna koule na několik sezón (dneska je to všechno stainless steel). to je nový směr a převratný vynález.

Úterý 11. května 2010 ve 14:43® osprey
osprey

pepa-č> Tak to aby ti vysazovali speciální šupináče s magnetem v hubě. Anebo bys mohl lovit na vodách s totálním nedostatkem minerálů, zejména železa. Nevím, kde ale plavou kapři v destilce:-)

Úterý 11. května 2010 ve 14:40profil byl smazán

osprey> já pojedu jen ložiskové koule. SKF Svenska. Tím to skloubím i s láskou k severským žbrbličkám.

Úterý 11. května 2010 ve 14:20® osprey
osprey

pepa-č> Oba víme, že přívlačáky jsou na menší kapry na malou vzdálenost vynikající. Zvláště pak výkonnější modely s odolným blankem a progresivní akcí. Tvá vysoká afinita ke Sportexům tímto dostává jasné tvary – tyto pruty jsou totiž na kapry mnohem lepší než nějaký Skelouš.

Přiznej se, do jakých koulí půjdeš? Jemné ovocné aroma, řízné kořeněné příchuti, mušle, oliheň, či dokonce sám Nahnilý krab?

Úterý 11. května 2010 ve 14:12profil byl smazán

osprey> nee, vodár doporučoval skeletora na kapry. a několik dalších taky. prý je to výborný lehký boilísák :-))

Úterý 11. května 2010 ve 14:11profil byl smazán

osprey> pár ryb. přes pade nic. není jich moc. byl jsem jen dvakrát

Úterý 11. května 2010 ve 13:58® osprey
osprey

dam> Člověče, koukal bys, co dělá ta Flipova židličková technika. Sedíš, zklidníš se, pracuješ s nástrahou a v některých případech ti ryby dojedou až pod nohy.

Něco na tom je. Ještě pár let a zařadím tenhle styl lovu do arzenálu:-))

Úterý 11. května 2010 ve 13:55® dam
dam

osprey> já si dnes pořídil lehátko, i Prutosovi, takže lehátková přívlač může začít9-)

Úterý 11. května 2010 ve 12:23® osprey
osprey

pepa-č> Mimochodem – jsou nějaké kolínkové úspěchy? Asi se teď zkusím chvilku pověnovat řece, tak abych věděl, do čeho jdu:-)

Úterý 11. května 2010 ve 12:21® osprey
osprey

pepa-č> Zkušenosti to zcela nepochybně nabyté dlouholetým užíváním výrobků značky Sportex – není liž pravda? :-))

Úterý 11. května 2010 v 11:25profil byl smazán

osprey> ke skeletorovi doporučuji vidličky a čihátka. :-)

Úterý 11. května 2010 v 10:39® osprey
osprey

Pánové, jste skvostná sbírka individualit:-)) Dejž vám Bůh dostatečné množství uhlí, nikotinu, Sportexů, jerků, lihovin, ryb a času, který můžete ve zdraví a pohodě prokecat.

Ale jinak je to tu jak po vymření – troutkiller rube dorše v Norsku, skwor dumá, čím osadí Skelouše, do zahájení daleko…

Pondělí 10. května 2010 ve 22:27profil byl smazán

pepa-č> to já se raději kochám občas i ve stanici zastavím a hlavně v té soupravě musí být jídelní vůz a pochopitelně kuřák:-)) )

Pondělí 10. května 2010 v 16:01profil byl smazán

PetrC> já jen, že mi vlak neujel, ale já jej mašinfíruju a ujíždím všem ostatním, plnou parou, návěstidla nerespektuji, ve stanicích nestavím, a kam koleje vedou, nemám tušení, ale pořád přikládám pod kotel a všechny ručičky na budících v lokomotívě jsou v červených políčcích, z čehož usuzuju, že to chce ještě trochu uhlí…šššš,húúú.

Pondělí 10. května 2010 v 11:01® PetrC

pepa-č> spíš než v čem se podívej na čem sedíš…

A uvědom si, že Flip je už starší pán a má své (stařecké?) vrtochy – prostě tvoříte dokonalou dvojku.

Mám vás oba rád…

Neděle 9. května 2010 ve 23:27® osprey
osprey

Flip> Jsem rád, že netrpíš pocitem, že jsi své peníze vyhodil:-)) Pokud byl při zkoušce dosažen i nějaký hmatatelný úspěch, tak tím líp.

Já poslední dobou propadám pocitu, že na tyčce zas tolik nezáleží. Nechám si, co mám, stejně mám poslední dobou problém dostat se k vodě.

Neděle 9. května 2010 ve 23:11® Scanix
Scanix

Flip> chytat se da i na vrbovej proutek, ale neni to uplne ono ;-)

Neděle 9. května 2010 ve 22:46profil byl smazán

jeden napíše,že se s tím prutem nechá chytat a už to jinej bere jako bůh ví jakouc hválu.takže zůstaneme na zemi, ano?:-)) )

Neděle 9. května 2010 ve 22:41profil byl smazán

PetrC> já sedím v lokomotivě, čečé! Flipa jsem neviděl ani na peróně v žádné ze stanic (né že bych nějak koukal nebo zpomaloval, to zasejc né)

Neděle 9. května 2010 ve 22:41® fishing USA

Flip> cetl jsem to vase postuchovani :-) Dej vedet,az na to zaprahnes vekou rybu,ani nevim v jake ho mas delce,ale pokud to neni trojka,tak ta rukojet je asi dost dlouha,ale jses chlap jak hora,tak to zvlasnes jako malinu :-)

Neděle 9. května 2010 ve 21:44® PetrC

Flip> koukám, že jsi objevil Ameriku, ale nic si z toho nedělej, nejsi sám.

Měl bys s Pepou spojit síly a společně se pak oba pokusit dohnat ujíždějící vlak.

Neděle 9. května 2010 v 19:49profil byl smazán

Nazdárek mládenci-aby si někdo nemyslel.že jsem nelida a že jsem účelově zaměřený proti tomu šmejdovi PepoviČ.tak musím uznat,že při trošce dobré vůle na Sportex kev spin lze i slušmě žehlit-tož tak.:-)

Neděle 9. května 2010 v 18:21® troutkiller

fishing USA> Moc pěknej Bass:-)

Neděle 9. května 2010 v 18:20® sethy
sethy

fishing USA> a tentokrát bez cigára, ne jak u sousedů ;-)

Neděle 9. května 2010 v 17:07® fishing USA

Podarilo se,tak sem obcas neco dam :-)