Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 11. května 2010 v 15:23® sus1
-
osprey: U nás je úslava a úhlava totálně vyžraná od těch černej mrzáků.Zbyl jen nějakej kapr a ty jsou ještě k tomu od nich poškozeni.Takže chytání letos a nejen letos?! je v pr…
- Úterý 11. května 2010 v 15:02® osprey
-
pepa-č> Tam by neprošly – magnet by byl v přední části hlavy. Navíc by se tyto ryby daly použít k vysbírávání menších železných předmětů z nádrže.
Ovšem svádělo by to k pytláctví – hodil bys do vody lešenářskou trubku a každý zmagnetizovaný kapr by se chytil.
- Úterý 11. května 2010 v 15:00profil byl smazán
-
osprey> a pro velké kapry je pole neorané v kulečníkových koulích. nebo…kuželkářských!
Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 15:00:40 uživatelem . - Úterý 11. května 2010 ve 14:59profil byl smazán
-
osprey> naolejované koule by lépe klouzaly do krku!
- Úterý 11. května 2010 ve 14:58® osprey
-
pepa-č> Já to nepodceňuju. Přemýšlím zcela vážně o tom, zda by se našel šikovný plastický chirurg ochotný implantovat do kapří tlamy dostatečně silný magnet. Ty koule by se daly dipovat něčím na olejové bázi, takže by tuplem nepodléhaly korozi a v podstatě by pak stačil i velice jemný záběr…
Já v tom tu převratnost cítím. Fakt. Jsi vizionář.
- Úterý 11. května 2010 ve 14:53profil byl smazán
-
osprey> nepodceňuj to! dobře to lítá, nerozpadá se to, nehnije to, vydrží ti jedna koule na několik sezón (dneska je to všechno stainless steel). to je nový směr a převratný vynález.
- Úterý 11. května 2010 ve 14:43® osprey
-
pepa-č> Tak to aby ti vysazovali speciální šupináče s magnetem v hubě. Anebo bys mohl lovit na vodách s totálním nedostatkem minerálů, zejména železa. Nevím, kde ale plavou kapři v destilce
- Úterý 11. května 2010 ve 14:40profil byl smazán
-
osprey> já pojedu jen ložiskové koule. SKF Svenska. Tím to skloubím i s láskou k severským žbrbličkám.
- Úterý 11. května 2010 ve 14:20® osprey
-
pepa-č> Oba víme, že přívlačáky jsou na menší kapry na malou vzdálenost vynikající. Zvláště pak výkonnější modely s odolným blankem a progresivní akcí. Tvá vysoká afinita ke Sportexům tímto dostává jasné tvary – tyto pruty jsou totiž na kapry mnohem lepší než nějaký Skelouš.
Přiznej se, do jakých koulí půjdeš? Jemné ovocné aroma, řízné kořeněné příchuti, mušle, oliheň, či dokonce sám Nahnilý krab?
- Úterý 11. května 2010 ve 14:12profil byl smazán
-
osprey> nee, vodár doporučoval skeletora na kapry. a několik dalších taky. prý je to výborný lehký boilísák
- Úterý 11. května 2010 ve 14:11profil byl smazán
-
osprey> pár ryb. přes pade nic. není jich moc. byl jsem jen dvakrát
- Úterý 11. května 2010 ve 13:58® osprey
-
dam> Člověče, koukal bys, co dělá ta Flipova židličková technika. Sedíš, zklidníš se, pracuješ s nástrahou a v některých případech ti ryby dojedou až pod nohy.
Něco na tom je. Ještě pár let a zařadím tenhle styl lovu do arzenálu
- Úterý 11. května 2010 ve 13:55® dam
-
osprey> já si dnes pořídil lehátko, i Prutosovi, takže lehátková přívlač může začít
- Úterý 11. května 2010 ve 12:23® osprey
-
pepa-č> Mimochodem – jsou nějaké kolínkové úspěchy? Asi se teď zkusím chvilku pověnovat řece, tak abych věděl, do čeho jdu
- Úterý 11. května 2010 ve 12:21® osprey
-
pepa-č> Zkušenosti to zcela nepochybně nabyté dlouholetým užíváním výrobků značky Sportex – není liž pravda?
- Úterý 11. května 2010 v 11:25profil byl smazán
-
osprey> ke skeletorovi doporučuji vidličky a čihátka.
- Úterý 11. května 2010 v 10:39® osprey
-
Pánové, jste skvostná sbírka individualit
Dejž vám Bůh dostatečné množství uhlí, nikotinu, Sportexů, jerků, lihovin, ryb a času, který můžete ve zdraví a pohodě prokecat.
Ale jinak je to tu jak po vymření – troutkiller rube dorše v Norsku, skwor dumá, čím osadí Skelouše, do zahájení daleko…
- Pondělí 10. května 2010 ve 22:27profil byl smazán
-
pepa-č> to já se raději kochám občas i ve stanici zastavím a hlavně v té soupravě musí být jídelní vůz a pochopitelně kuřák
)
- Pondělí 10. května 2010 v 16:01profil byl smazán
-
PetrC> já jen, že mi vlak neujel, ale já jej mašinfíruju a ujíždím všem ostatním, plnou parou, návěstidla nerespektuji, ve stanicích nestavím, a kam koleje vedou, nemám tušení, ale pořád přikládám pod kotel a všechny ručičky na budících v lokomotívě jsou v červených políčcích, z čehož usuzuju, že to chce ještě trochu uhlí…šššš,húúú.
- Pondělí 10. května 2010 v 11:01® PetrC
-
pepa-č> spíš než v čem se podívej na čem sedíš…
A uvědom si, že Flip je už starší pán a má své (stařecké?) vrtochy – prostě tvoříte dokonalou dvojku.
Mám vás oba rád…
- Neděle 9. května 2010 ve 23:27® osprey
-
Flip> Jsem rád, že netrpíš pocitem, že jsi své peníze vyhodil
Pokud byl při zkoušce dosažen i nějaký hmatatelný úspěch, tak tím líp.
Já poslední dobou propadám pocitu, že na tyčce zas tolik nezáleží. Nechám si, co mám, stejně mám poslední dobou problém dostat se k vodě.
- Neděle 9. května 2010 ve 23:11® Scanix
-
Flip> chytat se da i na vrbovej proutek, ale neni to uplne ono
- Neděle 9. května 2010 ve 22:46profil byl smazán
-
jeden napíše,že se s tím prutem nechá chytat a už to jinej bere jako bůh ví jakouc hválu.takže zůstaneme na zemi, ano?
)
- Neděle 9. května 2010 ve 22:41profil byl smazán
-
PetrC> já sedím v lokomotivě, čečé! Flipa jsem neviděl ani na peróně v žádné ze stanic (né že bych nějak koukal nebo zpomaloval, to zasejc né)
- Neděle 9. května 2010 ve 22:41® fishing USA
-
Flip> cetl jsem to vase postuchovani
Dej vedet,az na to zaprahnes vekou rybu,ani nevim v jake ho mas delce,ale pokud to neni trojka,tak ta rukojet je asi dost dlouha,ale jses chlap jak hora,tak to zvlasnes jako malinu
- Neděle 9. května 2010 ve 21:44® PetrC
-
Flip> koukám, že jsi objevil Ameriku, ale nic si z toho nedělej, nejsi sám.
Měl bys s Pepou spojit síly a společně se pak oba pokusit dohnat ujíždějící vlak.
- Neděle 9. května 2010 v 19:49profil byl smazán
-
Nazdárek mládenci-aby si někdo nemyslel.že jsem nelida a že jsem účelově zaměřený proti tomu šmejdovi PepoviČ.tak musím uznat,že při trošce dobré vůle na Sportex kev spin lze i slušmě žehlit-tož tak.
- Neděle 9. května 2010 v 18:21® troutkiller
-
fishing USA> Moc pěknej Bass
- Neděle 9. května 2010 v 18:20® sethy
-
fishing USA> a tentokrát bez cigára, ne jak u sousedů
- Neděle 9. května 2010 v 17:07® fishing USA
-
Podarilo se,tak sem obcas neco dam