Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. května 2010 v 16:57® fishing USA

Zkouska

foto/diskuze/privlac/2010/th-img33916.jpg
Neděle 9. května 2010 v 16:24® fishing USA

osprey> zkusim upravit, i kdyz jsem na tohle uplny amater a mam jen jeden program,kde to asi pujde.

Neděle 9. května 2010 v 10:41® osprey
osprey

fishing USA> Je to dědictví z dob, kdy paměť byla podstatně dražší. Systém nám bere fotky do velikosti 1600 bodů po delší straně.

Je to jedna z věcí, které bychom chtěli napravit.

Sobota 8. května 2010 ve 21:55® Kubah

fishing USA> ahoj Karle, tady je musíš zmenšit, jinak sem nepujdou. (kubah z mrku) :-)

Sobota 8. května 2010 ve 21:15® fishing USA

Buhuzelme to nechce nacist fotky :-((

Tento příspěvek byl editován 8.5.2010 21:16:23 uživatelem fishing USA.
Sobota 8. května 2010 ve 21:12® fishing USA

Snad muzu trosku ze zamori.Chodime na reku i na stojak,nejdrive jsem mel na zdejsi rece problemy,vlastne jsem na ni vubec nezachytal,neumel jsem to.Ne,ze bych to ted umel,ale snazim se:-) .

Pátek 7. května 2010 ve 21:34® Sander
Sander

troutkiller > já to ale srovnávat mohl, protože jsem neměl dost informací, stejně jako teď. Lužnice je široký pojem, určitě není všude samý proud a šutr. A že jsi toho kapra vyžehlil na Orlasu jsem také nevěděl.

Pátek 7. května 2010 ve 21:34profil byl smazán

No abych pravdu rekl troukiller, tak ten sumec moc nebojoval, myslim si ze kdyby se vic rozjel nekam do pryc tak sem v pasti:) ale proste se mi zdalo ze jen tak hazel s hlavou a nic vic …ale bylo to i tak tezky ho vytahnout …jinak byl chycen na takovem useku kde je docela klid 421035 v Tábore pod lomem …to misto pro me neni nejak tajne tak jestli to tam nekdo nejak zna muze rict o tom miste vic..

Pátek 7. května 2010 ve 21:29® Sander
Sander

Ruzzzik > to je v pořádku, každý si z toho tvého příspěvku veme to své a pak to zde zdrbnem. V podstatě proto to tu zřídili :-)

Pátek 7. května 2010 ve 21:27® troutkiller

Sander> Nevim,nevim příteli ale srovnávat Lužnici(což je vlastně větší potok kde rybě nemužeš moc povolovat)s Orlasem kde Kapra utaháš na volné vodě bez vázek jen tím že ho necháš 20 minut jezdit je dost mimo mísu:-((

Pátek 7. května 2010 ve 21:23® Sander
Sander

troutkiller > ano, protiřečíš – viz sumec/0,20 a tvůj kapr/0,12. :-) Jeden ne a druhý ano. V podstatě podobná situace.

Pátek 7. května 2010 ve 21:23® troutkiller

osprey> Pletenka je jistota!0.25 Power Pro narovná i mořskej trojhák na Rapale SSR:-)

Pátek 7. května 2010 ve 21:22profil byl smazán

Nemusite se kvuli tomu dohadovat :-) me je to nejak jedno ja jsem z neho nad miru stasten:) a tim to pro me konci …proste nahoda ja jdu na kapra tak 10* do roka venuji se skoro jen privlaci …ale na privlac beru fotak povine:(

Pátek 7. května 2010 ve 21:21® Sander
Sander

osprey > sám jsi kdysi porovnával bojovnost sumců u nás a těch moravských. Tak to je asi ta správná odpověď. A tady nahoře je to ještě krapet drsnější, línou rybu tu nenajdeš.

Pátek 7. května 2010 ve 21:21® BigMike

Tak jsem se byl večer podívat na došlou zásilku wobů. Kamarád rozjel netový obchod a došly z Polska Góraly. Nádhera i když na můj vkus moc malé – 3–4cm:) Objedná i větší, ale dodací lhůty jsou dlouhé.

http://www.privlac-nastrahy.cz/

foto/diskuze/privlac/2010/th-img33815.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img33816.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img33817.jpg
Pátek 7. května 2010 ve 21:20® skwor
skwor

osprey> Sumec ve vodě mate. Pamatuju, když jsem zahlédl poprvé pod hladinou toho svého, respektive jeho ocas. Přece jenom ten je poměrně úzký, tak jsem byl v prvních vteřinách zklamaný, že po tom souboji bude ta ryba „jenom“ taková. Druhý pohled na celou rybu už byl lepší :-)

Pátek 7. května 2010 ve 21:19® troutkiller

Sander> Protiřečím?Pokud si někdy to technium chytal tak určo víš že je to vlasec kterej má vlastnosti skoro jako šnura!Jednou v Písku sem na něj zapřáhl Fouska kterej prostě lehnul a nedal mi šanci:-(( Mezi normál 0.30 a 0.35 techniem je obrovskej rozdíl.

Pátek 7. května 2010 ve 21:17® osprey
osprey

Sander> Když jsem já vodil baj oko „stodesítku“, měla nakonec na břehu 122 cm a „devadesátka“ 108 cm. Přijde mi, že když ho vidím v té vodě, je nějaký menší.

A hrozně záleží odkud ten sumec je a v jaké je kondici.

Pátek 7. května 2010 ve 21:15® osprey
osprey

troutkiller> Já půjdu do pletenky. Vlasec si nechám na ty menší, na téhle sestavě dám betálnou šňůru. Když už, tak už.

Pátek 7. května 2010 ve 21:14® Sander
Sander

troutkiller > tak vidíš jak si krásně protiřečíš :-) Takže sumec 170 na třicítku vlas je celkem reálný, ostatně ryba takové délky byla vytažena i na mušák.
Ale teď úplně světově teoretizuju, mně vzala loni tady u nás nahoře stodesítka a nejen že jsem ji nevytáh, ale dala mi aj slušně na prdel. A to na věru kvalitní pětadvácu.

Pátek 7. května 2010 ve 21:11® troutkiller

osprey> Já na Sumce taky radši pletenku,Martin zas tvrdí že vlasec kuly prutažnosti že si ho Sumec nevytluče z huby ocasem!Nejspíš záleží na vkusu každého soudruha:-)

Pátek 7. května 2010 ve 21:08® osprey
osprey

troutkiller> To je pro mě sci-fi.

Ale letos budu mít slušný cajk. Lososovýho Penna, multík a šňůru teprve koupím, ale v té nové generaci jsou to hotová lana.

Takže to vidím na to, že mi nic nezabere…

Pátek 7. května 2010 ve 21:08® troutkiller

Sander> Já chodim na fídr a nej Kapra mám 81cm na 0.18 kmen a 0.12 návazec.Bez vytváření vln přiznám že sem Kapříka třikrát pustil na cca 200m vejlet než byl zdolán.

Pátek 7. května 2010 ve 21:04® troutkiller

osprey> Kámoš má 168 na Technium 0.35,stalo se že zabralo něco co ani na takovej vlasec nešlo otočit!Je pravda že po dvou dnech byl vlasec na vyhození páč se trhal jak 0.18:-((

Pátek 7. května 2010 ve 21:03profil byl smazán

Mel jsem vlasec o prumeru 0,30…jen tak pro zajimavost…ale nebudu to resit byla to je nahoda proste zabral …

Pátek 7. května 2010 ve 21:02® Sander
Sander

troutkiller > nedělej z pohádky sci-fi, nikde není psáno nic o použitém náčiní. Na kapra můžu jít s čímkoliv, ale rozhodně nenavážu háček, na který se vejdou tři rousnice (takže celkem kotva), na dvacítku vlasec. To je stejný nepoměr jako plavačkový háček na onu dvacítku.

Ale nechme to být, vyřešit tenhle problém nemůže být v našich silách.

Pátek 7. května 2010 ve 21:00® osprey
osprey

troutkiller> A co s vlascem 0.28 – 0.30 mm?

Omlouvám se, jsem nezkušený, mám přes metr teprve tři… :-D

Pátek 7. května 2010 ve 20:57® troutkiller

Sander> Já prubnu staršího synátora:-) Pokud mu to nepujde tak ti to pošlu:-) Co se toho Sumce týče tak pokud pujdeš na Kapra s 0.20 mono tak na Sumce 168cm nemáš šanci ani na volný vodě,zalehne a nezvedneš ho kdyby si se po..a pokud na něj pujdeš s 0.25 šnurou tak je venku za 5 minut.Tot muj názor k pohádkám!

Pátek 7. května 2010 ve 20:52® osprey
osprey

troutkiller> Pojmy Windows, složka a kurzor myši jsou moc?

Tak to nebudem složitě vysvětlovat – pošli ji Sanderovi, když se nabízí, on ji zmenší a vloží. Poslední dobou jsme stabilní, ničím jiným to nebude.

Pátek 7. května 2010 ve 20:51profil byl smazán

Je mi to nejak jedno jestli mi nekdo uveri nebo ne jenom jsem se chtel pochlubit …