Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 8. února 2004 ve 22:09® HaD
HaD

Láďa: tak to máme stejnej vkus… mě se vloni i celkem osvědčily i dvojkový a trojkový smáčci. Co mě na všech twisterech Berkley ale s. e je ta cena a mám pocit, že poslední dobou nějak praskají. Co Ty nezdá se Ti, že u některých typů (možná nějaké série) klesá kvalita?

Neděle 8. února 2004 ve 22:06® Láďa

jiris:kolovrátek Twin Power XTRA 2500 a proutky teprve,až tento týden-Serie One,ABU Collonol.

Neděle 8. února 2004 ve 22:03® Láďa

DaH:Jestli myslíš barvy,tak nejraději bílé a fluo,ale v podstatě mám téměř všechny. Velikosti používám dvojkové a trojkové. A druhy:Power Grup,Neonz,Tou­rnament Strength.

Neděle 8. února 2004 ve 20:29® Ruda

Láďa: Tak Rudochům to kope, no to se dalo čekat. Za to my sešívaný si můžeme dovolit amatéry za skoro 20 melounků. LEŠKA VEN!!!!!!!!!!

Neděle 8. února 2004 ve 20:27® Ruda

All: Tak koukám pánové, že zbrojíte jak na císařské manévry. Ostatně já už letos taky utratil více než 8000 Kč za muškařinu. Holt pokrok se nedá zastavit. Doufám, že nedopanete jako my s Mírou ve čtvrtek na Ohři. Pár záběrů a jinak 0 ryb, ovšem nádherný den – teploučko, ale voda je teda studená jako led. A ani se Míra nepochlubil, že oproti vláčení kdy nachází vercajk taky posledně něco ztratil!!!

Neděle 8. února 2004 v 19:42® jiris
jiris

Láďa – můžu se zeptat co sis koupil za navijáček a proutky?

Neděle 8. února 2004 v 17:29® HaD
HaD

Láďa: jaký „povříky“ používáš?

Neděle 8. února 2004 v 16:31® Láďa

Karlos:Máš naprostou pravdu a vždy je to hrozně podobné.

Neděle 8. února 2004 v 16:30® Láďa

BASS:Popravdě řečeno s cenou jsem se moc nechlubil a ani jí nějak nikdo nezjišťoval. Ovšem žena mě už má prokouknutého a je jí celkem jasné,že to nestálo tisícovku. Jinak stál 4750 Kč!!!Uf to je porce. No a teď ještě ty dva proutečky. Ovšem to jsem ti ještě zapomněl říci,že jsem v Kajmanovi týž den nechal dva litránky za power baity,ale to se nepočítá.

Neděle 8. února 2004 v 15:14® Bass
Bass

Karlos: Láďa se ale nešetří. Teď naviják a za chvilku proutek. Mit tohle doma opřený v rohu už teď, tak se z toho do zahájení zbláznim. Ládík holt je správnej sebetrýznitel :-)) )

Neděle 8. února 2004 ve 12:52@ Karlos

Láďa:Tak tím jsme si myslím prošli všichni a nejednou…:-)) )

Sobota 7. února 2004 ve 23:21® Bass
Bass

Láďa: Vím uplně přesně o čem mluvíš. Taky jsem si tím prošel. To zpracování, perfektní brza, to jak se zacvakne překlopka, když překlopíš, no prostě všechno je dokonale sladěný. Je to prostě krasavec. A co cena ? Přiznal si doma barvu, nebo byly tajné fondy ? Kolik si za něj vlastně dal ?

Sobota 7. února 2004 ve 22:25® Láďa

BASS:To víš,že běhám po bytě a točím kličkou. Ne,teď vážně. Skutečně se na něj nemohu vynadívat a stalé to beru do ruky a zkoumám!Jak malinkej chlapeček,ten taky zkoumá co to umí. Je bombovej

Sobota 7. února 2004 ve 22:19® Láďa

MAF,Václav:Kamarádi dnes jsem se byl podívat na fotbal Sparta ver.Ženeva.Řeknu vám,to byl koncert. Rezek a Štajner to je to co Spartě chybělo. Opravdu už dlouho jsem neviděl Spartu takhle hrát.

Sobota 7. února 2004 ve 21:33® esox

Big Mike-taky vse nej, dneska si na tvoje zdravi s chuti popiju, juchuuuuu juchaaaa :-)) )))

Sobota 7. února 2004 v 18:04® HaD
HaD

Big Mike: jo a úplně jsem zapoměl, taky přeju k narozeninám všechno nej…! to už budeš mít občanku, ne ? :-)) )))))))

Sobota 7. února 2004 v 15:43@ Karlos

Bass:Mafovi nechutná?Tak to asi půjdem na šťávu až bude v Praze výstava. Nebo někam kde mají jeho oblíbený krvesaj.

Sobota 7. února 2004 ve 14:32® Láďa

Karlos:Neboj já se nedám!!!!!

Sobota 7. února 2004 ve 14:22® Bass
Bass

Karlos: Prosim tě, vždyť víš, že MAFovi to hnusnýpivo moc nechutná a já na tom nejsem o nic líp :-))

Sobota 7. února 2004 ve 14:02@ Karlos

Bass:Ne že tam u vás Láďu odrovnáte.

Sobota 7. února 2004 ve 13:58® Bass
Bass

Láďa: Tak už běháš po bytě a nyvijíš ?

Sobota 7. února 2004 ve 13:56® Bass
Bass

Big Mike: Kamaráde, to je pěknej výkon :-) Tak teda, všechno nejlepší k těm narozeninám a pozor na zamrzlé louže :-)) )

Sobota 7. února 2004 v 11:02® HaD
HaD

Big Mike: my už mysleli, že máš na prutu velkou rybu a že ji celou dobu zdoláváš a ty zatím nasáváš. fuj :-)) )))))))

Sobota 7. února 2004 v 1:39@ Big Mike

V podstatě nechlastám, ale pak přijde ples, povinnosti při jeho zajišťování a chtě nechtě se to tak nějak lehce směrováno mění na totál vyčištění mozku. Chudáci ty miliony buněk, které přijdou na pravdu boží. Zas je obnovuji učením se básniček na zpaměť. Tedy trochu. Prý když se člověk něco nového učí, trénuje a obnovuje mozkové buňky. A já ty básničky potřebuju v zaměstnání. Jsem teď také ožralej jak sviňa(mám dnes 38), tak se vám svěřím – kdybyste něco potřebovali, jsem smuteční řečník!!! Fakt. A prej dobrej. Postava, hlas, artikulace. Akorát páchnu víc rybinou než tím nasládlým pašíčchem:-)) Rád uvítám básničky k přírodě, k rybníkům, k řekám atd. Děkuji předem:-)) )

Sobota 7. února 2004 v 0:15@ Karlos

Big Mike:Pěkně,Maj­ku,pěkně…:-)

Sobota 7. února 2004 v 0:05@ Big Mike

Zdárek. Po delší době se ozývám. Jak nechytám, není to ono. Vlastně… Ve čtvrtek příprava tomboly na ryb. ples – lehká opička(9 kousků)V pá­tek ples – dost prodloužená opička, ale v normě(preventivně nepočítáno), návrat v 5.00 sobotního rána a v 9.00 na sádkách vydávání kaprů z tomboly – po vydání totál smršť (asi 8 kusů, 4 grogy 1/2 na 1/2, rozeznal jsem i zelenou, svařáka a citruska na vyčištění zubů) Po opuštění klubovny nekontrolovatelný pád na ledě, naražená pánev, loket, pravá část hlavy a domů mě vedlo kolo – 14.00. Padl jsem,usnul, v 17.30 vyžral ledničku a spal až do rána. Neděle potlačování třesu, třídění vzpomínek, vražedné pohledy rodiny. Pondělí facha, po příjezdu schůze výboru (8 kusů), obnovení paměti, pokus o sebevraždu a od té doby spořádaný občan. Dnes slavím narozky a opět podléhám démonu alkoholu. Ať už mohu k vodě. Jinak Lužnice vylitá jak já, dravci nejdou:-)) )

Pátek 6. února 2004 v 17:30® Mirek

Václav: Ne, nedostal jsem nic. Ale jinak mi chodí mail v pohodě. Jsou prostě věci mezi nebem a zemí.....

Pátek 6. února 2004 v 17:25® HaD
HaD

mirmen: jo posílal, ale ten první byl omyl

Pátek 6. února 2004 v 17:24® mirmen

Láďa: taky tak. Navíc se stává, že některý se schovává, potvůrka, i za navštěvovaný web.

Pátek 6. února 2004 v 17:03® Láďa

ALL:Virů teď chodí strašně moc. Každý den jich mám v poště tak kolem deseti