Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:35® jiris
jiris

pepa-č> ty spalena zada brrrr. Radsi maliny a tampony.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:18profil byl smazán

osprey> díky, ale netrhej si kvůli tomu žíly. Prostě převtělování duší se trestá ztrátou bohatství :-)

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:16® osprey
osprey

pepa-č> Já to beru v rámci svého tréninku. Potřebuju mít pocit, že tomu tady rozumím.

Jenže teď už je problém v databázové části a to není moje parketa.

Každopádně je to něco, co by být nemělo a je třeba to dohledat. Problém asi vyvolala tvoje duální identita. Měl jsi i dvě identifikační čís­la.

A jinak dobrou. Jdu se vyspat.

Tento příspěvek byl editován 6.5.2010 23:18:15 uživatelem osprey.
Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:13profil byl smazán

osprey> 0 – neřeš :-) je to fuk

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:07® osprey
osprey

pepa-č> Hele, koukni, kolik máš těch fišbonů teď. Sebral jsem ty články tomu zlému Čadkovi a dal je tomu hodnému…

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:05profil byl smazán

osprey> řeka teče fest a je zvedlá taky fest. žízaly mám. ale musím mlžit, jinak mi ty marliny vychytají, u nás nemá marlin ani míru ani hájení. :-)

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:03® osprey
osprey

pepa-č> Na tyhle?

Mimochodem, neviděl jsem teď tři dny řeku, ale jestli má Sander pravdu (a proč by neměl), tak to dost táhne. Nevím, jestli má cenu krmit kolínky. Spíš bych to viděl skočit ještě pro pár rousnic (v parku za barákem).

Jdu prostudovat ty tvoje profily.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:00profil byl smazán

osprey> to je hajlz (ten druhý) :-))

tak dobrou, navařím kolínka a jdu na ně.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img33793.jpg
Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:58® osprey
osprey

pepa-č> Už jsem zjistil, v čem je problém. Ty články napsal nějaký Pepa Čadek a nějaký pepa-č mu chce ukrást jeho fišbony!

V tom je ten zakopaný pes. Máš schizofrenický profil. Jsi dva. Jeden maká a druhý líže smetanu:-))

Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:50® osprey
osprey

pepa-č> Nevím, jestli ty články nejsou starší než ty fišbony. Pro mě jsou nezajímavé – mám jich mraky, protože mi je systém načítá jako každému, ale nevybírám je.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:48profil byl smazán

osprey> mám tu dva články a čistá 0 :-))

Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:47® osprey
osprey

Flip> Vkládáš to nejméně hodorované – psané slovo. Syp sem fotky, vkládej úlovky, napiš článek a uvidíš, jak to pojede:-))

Dvanáctiletej kluk to zvládnul za prázdniny – ale už jsem myslel, že ho budu muset dojet utopit:-D

Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:46® osprey
osprey

pepa-č> Lososa a tarpona dám s tebou – pokud mi následně nebude hrozit exkomunikace z rodiny nebo smrt hlady:-))

Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:41profil byl smazán

pepa-č> exotika to sice není,ale nadřeš se s tím sběrem možná víc než u toho marlina:-))

Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:39profil byl smazán

osprey> sem koukal na kredit svých fišbonbónů-podle mých propočtů za tu dřinu a čas čekání,než mi to naběhne jsem nastřádal asi tak na kšilt:-(( tady jste větší holiči než Paroubek se svojí squadrou:-((

Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:35profil byl smazán

Flip> maliny dávám každoročně. kompot, štáva, džem, koláče. To není žádná exotika.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:34profil byl smazán

pepa-č> ses uklepl,ne?nechtěl jsi napsat na maliny?:-))

Tento příspěvek byl editován 6.5.2010 22:34:31 uživatelem .
Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:29profil byl smazán

osprey> já bych někdy jednou marliny dal. fakt jo.

jinak nejvíc mě z těch exotico fišlí láká hlavatka a salmón. Tskže Rakousko, Slovensko, za barákem :-) a sever.

Ty marliny jednou dám, ale nebude to brzy.

A tarpóoni :-)

Tento příspěvek byl editován 6.5.2010 22:31:57 uživatelem .
Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:25® osprey
osprey

pepa-č> My pojedem na marliny? Tys něco vyhrál a potřebuješ caddyho:-))

Mě by stačil mořský pstruh, štika, treska (víc druhů), makrela na mušák, arktický siven, půlmetrový potočák, půlmetrový lipan, v nejlepším případě losos.

Oblast, kde se tahle směska vyskytuje, je ti známa. S mými zády už si asi na marlina musím nechat zajít chuť.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:21profil byl smazán

osprey> a s čím pojedeme na Marliny?

Tento příspěvek byl editován 6.5.2010 22:22:42 uživatelem .
foto/diskuze/privlac/2010/th-img33791.jpg
Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:49® osprey
osprey

troutkiller> Jo, dobrou.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:47® troutkiller

osprey> Tak to já už taky ne!A wobu neni nikdy dost:-) Lovče jdu chrnět bo zítra ráno brzo vstávám:-((

Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:46® osprey
osprey

troutkiller> Určitě, do další manželky investovat nehodlám. Pár wobů bych naproti tomu určitě snesl. Hromádku jsem si jich přivezl z Brna.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:41® troutkiller

osprey> Radši zustanem u těch wobleru:-)

Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:37® osprey
osprey

troutkiller> Moje manželka byla ta nejlepší investice, jestli se to tak dá říct.

pepa-č: Já ti za to ukážu svýho Penna. Výkonnější vláčák už asi mít nebudu:-))

Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:34® osprey
osprey

skwor> Moje první jízda – sněhu po kolena, všechno zasypané, po dvaceti minutách už jsem brázdil zasněžené okresky, jinde to nešlo. Když jsem potkal první auto a silnice mi přišla poloviční oproti létu, měl jsem slušné bobky.

Pak přišly zledovatělé uličky, ranní mlhy, neposypané silnice, rozjezdy do kopce na ledu… Moc dobrá škola.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:28® skwor
skwor

osprey> Na tu věc na čtyřech kolech si právě dělám papíry. Dneska zase hodinu a půl za volantem, zítra taktéž.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:27profil byl smazán

osprey> já to rád ukážu, až to bude hotové. Fakt.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:26® troutkiller

osprey> Auto je nejhorší investice!Hned po manželkách:-)

Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:24® osprey
osprey

Flip> Já ti nevím, tady míváme i růžová odpoledne:-))

troutkiller: Já si letos udělal radost na čtyřech kolech a mám po ptákách:-)) Počkám kam nakonec budu jezdit a nakoupím, co budu potřebovat. Ty máš jasnější představy.