Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:17® troutkiller
-
osprey> Já si prostě jednou až pětkrát tejdně musim udělat radost
a jednou za měsíc velkou radost
)
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:10profil byl smazán
-
růžový večer je virus
))
- Čtvrtek 6. května 2010 v 19:51® osprey
-
troutkiller> Znám, uvažuju o nich, ale nějak mi moje vůle furt něco nakupovat poslední dobou vychladla.
- Čtvrtek 6. května 2010 v 19:49® osprey
-
pepa-č> Tak to mě mrzí, že když jsem vracel knihu, venčil jsi čerty. Bo jinak bych ten zázrak viděl na vlastní oči.
Takhle nejspíš až někdy u vody.
- Čtvrtek 6. května 2010 v 18:57® troutkiller
-
Tak dneska sem pořídil něco na Fousky
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 14:38profil byl smazán
-
Flip> nebojím, su chlapec statečný.
(problém budu řešit až nastane)
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 14:37profil byl smazán
-
BigMike> to není moje, to je vzor, podle kterého to dělám! (aby nedošlo k mejlce)
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 14:30® džigit
-
BigMike> a zloději s poděkováním
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 14:27® BigMike
-
pepa-č> Jažíši, to je paráda! Jestli přežije Destina Norsko, tam mi na ni uděláš mojí www. adresu?:))))Aby ryby věděly kam se obracet s dotazy:))
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 14:26profil byl smazán
-
pepa-č> nebojíš se toho,že to v té délce po nalakování začne praskat?-ten lak.Přece jenom tam občas v těch mezerách mezi oviny může dojít k větší méně ohebné vrstvě.
- Čtvrtek 6. května 2010 v 11:12profil byl smazán
-
Flip> k těm omotům, kopíruju různý obrázky, videa a fóra z netu, různě s tím experimentuju, zkouším, učím se. Baví mě to. Jak říkám, když zjistím, že je 12.6. a ještě to není fertig, tak to pořeším žiletkou a naláknu to a nazdar.
- Čtvrtek 6. května 2010 v 11:06profil byl smazán
-
Flip> to ani náhodou. já jsem na něj koukal v tom bazaru taky. ale měl očka na špatnou stranu, přemýšlel jsem, koumal, dumal, a pak jsi to rozhodl ty
- Čtvrtek 6. května 2010 v 10:48profil byl smazán
-
pepa-č> vypadá to zajímavě až pěkně-já bych asi na to neměl um a hlavně trpělivost-nerad to říkám,ale máš můj obdiv.Ja se v prutech začnu trošku víc hrabat až po sezoně.Proto jsem neváhal a hrábnul po té hotovce Sporťáku,ačkoliv jsem si ho chtěl nejdříve postavit ,ale když se objevil za slušný peníz ten samej na inzerát,tak nebylo co řešit.A podle tvých informací bych ty 3000 co za něj dám při stavbě nepodlezl.
Tento příspěvek byl editován 6.5.2010 10:48:56 uživatelem . - Čtvrtek 6. května 2010 v 8:16profil byl smazán
- Flip> rád ve správný čas ukážu – teď se „kravím“ s podobnými
věcmi
edit: líbí se mi tahle technika: http://www.youtube.com/watch?… ale to bych musel nakoupit pigmenty a navíc by pak reálně hrozilo, že to pro samý vymýšlení kravinek nikdy nedodělám
Tento příspěvek byl editován 6.5.2010 08:21:27 uživatelem . - Středa 5. května 2010 ve 22:37® osprey
-
Flip> V pohodě. Já to nehrotím. Ale přišlo mi blbý jen tak přikyvovat. Víš že mám svoji palici. A na kamarády docela držím. Na všechny. Kdyby tu Pepa byl, zaryl bych si do něj taky…
Nevím proč, mě se od Sportexů líbí ten jejich laciný Black Stream. Kev Spin mi přijde takový divně strupatý, ale asi je těžké ho zlomit. I když cena za nový je strašlivá.
- Středa 5. května 2010 ve 22:30profil byl smazán
-
osprey> co je na tom za rýpání,když napíšu ,že sem zvědavej na ty Pepovo milášky-teda ve vší počestnosti.Taky vidíte už bubáky všude
)
- Středa 5. května 2010 ve 21:19® skwor
-
frenki> Nic nové kupovat nebudu, budu na něm mít Okumu VS nebo Red Arca (oba vel. 3000)
- Středa 5. května 2010 ve 21:16® frenki
-
skwor> to jde, a jaky reel na něj
- Středa 5. května 2010 ve 21:10® skwor
-
frenki> trojku
- Středa 5. května 2010 ve 21:07® frenki
-
skwor> kolik si za něj dal?
- Středa 5. května 2010 ve 20:57® skwor
-
frenki> Jojo. Pro mě je ten prut srdcovka, zatím jsem neměl v ruce nic, co by mi víc vyhovovalo.
- Středa 5. května 2010 ve 20:52® osprey
-
Flip> Já jsem pár Sportexů viděl, u Pepy ale jen blanky. Pěkné pruty, ale na pád na zadek mi to zase nepřijde. Na ten tvůj jsem zvědav.
A trochu se Pepy zastanu. Zkus do něj přede mnou rýt o trochu míň. Je to můj dobrý kamarád a nechci se tvářit, že když si do něj rýpneš, tak z toho mám radost. Vím, že je to z tvé strany v podstatě sranda, ale napsat jsem to musel.
- Středa 5. května 2010 ve 20:51® frenki
-
skwor> sis koupil noveho skelouše nebo co je to za proutek?:)
- Středa 5. května 2010 ve 20:44profil byl smazán
-
osprey> zítra by měl dorazit ten Sportex Kev spin,tak uvidíme u čeho se Pepek uspokojuje
- Středa 5. května 2010 ve 20:41® osprey
-
Flip> Chci jednoho Skelouše do sbírky
Ty dva, co píšeš, jsou hodně povedené, hlavně Odpadlík, i když ten je asi o dost víc než čtyřicítka.
Až se někde budeš pohybovat a budeš mít tu možnost, zkus si taky Fujitsu Shogun. Je to HM 69 od Torray jako Draci, ale tenčí, silná s těna a s opletem. Velice schopný prut.
Ale po pravdě řečeno, na to, co potahám, mi ty klacky, co mám doma, musí bohatě stačit. Navíc mám teď na krku tu ludru, co má každou chvíli prázdnou nádrž…
- Středa 5. května 2010 ve 20:36® skwor
-
osprey> Mě právě chybělo něco kolem těch 30g. A tohle vyhrálo, ve hře byl ještě Speed master a Destiny.
- Středa 5. května 2010 ve 20:35profil byl smazán
-
osprey> 240 do 40 do jedině Team nebo Reno Zabiják
)
- Středa 5. května 2010 ve 20:33® osprey
-
skwor> Já po Skeloušovi taky koukám, chtěl bych 240 do 40 g – prostě wobblerák. Takovou tu střední kategorii mám obšancovanou.
Volba je to určitě dobrá.
- Středa 5. května 2010 ve 20:27® skwor
-
Sander> Díky
Budem kámoši, toho se nebojím
- Středa 5. května 2010 ve 20:20® Sander
-
skwor > tak ať slouží