Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 4. května 2010 v 11:49® sus1

osprey> Název té knihy ?

Úterý 4. května 2010 v 11:45® osprey
osprey

sus1> Tak tu bych ti dal přečíst. Povinně. Celou. S maximálním pochopením problematiky.

A pak bych se tě zeptal na nervy…

Myslím, že teď Pepovi pěkně cukají koutky a smějou se mu i Tasmánký čerti na pohovce:-D

Úterý 4. května 2010 v 11:44® osprey
osprey

pepa-č> Viděl bych to tak za hodinu až dvě, když budu mimořádně líný.

Úterý 4. května 2010 v 11:43® sus1

Flip> A nebo přečíst dobrou knihu – ostatně, osprey s ní kráčí.:-))

Úterý 4. května 2010 v 11:43® osprey
osprey

Flip: Pokud tu ještě budeš. Abych mohl vložit tu akci, potžeboval bych vědět hodiny – od kolika do kolika. Časové vymezení akce je u nás povinný údaj.

Ušetří ti to pár zbytečných hovorů.

Úterý 4. května 2010 v 11:42profil byl smazán

pepa-č> na nervy je dobrý si dát panáka:-)) ))

Úterý 4. května 2010 v 11:38profil byl smazán

osprey> budu doma. dík.

Úterý 4. května 2010 v 11:37® osprey
osprey

pepa-č> Vychází mi to jako zbytečný konflikt, bohužel ty jsi byl ten, kdo musel balancovat na té hraně a nést zodpovědnost za nepopulární opatření.

Tak to v naší branži chodí. Dnes bych se za tebou zkusil stavit a vrátit ti tu knihu. Už ji mám tak dlouho, že je to až pro ostudu.

Úterý 4. května 2010 v 11:35® osprey
osprey

Flip> Jo, v případě, že by se řada Destiny přestala vyrábět, což už se zřejmě i stalo, tohle bude rozumný nástupce.

Pak by mě zajímalo, jak na tom budou gramáže kolem 20 až 60 g. Možná by se v tom našlo něco, co by mi padlo do ruky.

Úterý 4. května 2010 v 11:34profil byl smazán

Flip> ty jsi děláš ze mě prdel? tak o tom diskutuješ se mnou na mrku, a tady o mě píšeš polopravdy a nesmysly? Trochu ubohé.

1 – celá věc by proběhla v klidu nebýt tvého výstupu. Nakonec rozhodlo vedení (jako vždy), pěšáci (nikoli bez rozkazů) postupovali dle pravidel. 2 – všici zúčastnění jsou v klidu a chápou postup (i ti dočasně okartovaní) 3 – jen ty tam musíš vletět jako Bůh pravdy a všehomíra (bez znalosti věci a souvislostí a průběhu) a začít flipovat.

Tento příspěvek byl editován 4.5.2010 11:35:59 uživatelem .
Úterý 4. května 2010 v 11:32profil byl smazán

osprey> To zatím nikdo neví,protože to přijde teprve každým dnem-tohle jse řekl Prochajdovi ať sem vezme na ukázku abyh věděl o čem jde řeč.Osobně dle mého názoru je to lehce převlečená Destiny.

Úterý 4. května 2010 v 11:27® osprey
osprey

Flip> Jo, já si tak občas připadám taky. Je to věčné balancování na nějaké hraně, o jejíž poloze si vesměs rozhoduju sám, ale občas se ukáže, že byla o kus vedle.

Pepa je velmi rezolutní dodržovač pravidel. S tím, co vystudoval a co ho živí, je to ostatně přirozené. Tyto obory mají velmi jasná a přesná pravidla, což Pepa přenáší i do své netové praxe.

Mimochodem, když už jsi tu – nová řada Teamů je komplet dělaná jako ten 2 – 14 g, co jsem držel v ruce? (tj. tenčí blank se silnější stěnou a jiné vyvážení dík těžší rukojeti?)

Úterý 4. května 2010 v 11:11profil byl smazán

osprey> on se to opravdu snaží dělat poctivě a ačkoliv si z něj občas dělám legraci,tak hrabat se v tom bahně bych osobně nechtěl.Někdy mi tak trošku připomíná s tím praním a čištěním medvídka Mývala co si chtěl umýt tu kostku cukru-prostě přehnaná aktivita je někdy na škodu.

Tento příspěvek byl editován 4.5.2010 11:11:54 uživatelem .
Úterý 4. května 2010 v 11:01® osprey
osprey

Flip> Tak ho tam pořádně vychovávejte. Je ještě mladý, má šanci se dostat o nějaký ten level výš.

Já už jsem beznadějný případ:-D

Úterý 4. května 2010 v 10:48profil byl smazán

osprey> Ále nějaké sračky od Norstreamu,špinavou konkurenci mých milovaných Draků.Bohužel to nepřešlo přes Pepu.To víš ty děláš karierů správce Chytej,tak Pepa musel nastoupit jako nižší šarže na Mrku:-)) )Ale dělá to poctivě,zodpovědně a hlavně snaživě.V úzkém kruhu,hlavně starších nezodpovědných vláčařů řečeno po Hujerovsku:-)) )

Úterý 4. května 2010 v 10:39® osprey
osprey

Flip> A co propagoval onen nebohý muž, zjevně disponující sebevražednou odvahou, nedostatečným pudem sebezáchovy a sníženým prahem bolesti?

Úterý 4. května 2010 v 10:39® BigMike

acam> promiň, spletl jsem jména, mělo to být Ruzzzikovi.

Úterý 4. května 2010 v 10:29profil byl smazán

dam> Zdravím-sis dovolil šmejde moc v Mrkáckém království Dragonů a Šimáňů propagovat nějaký sračky od Noname firmy.Karbaníka Pepu na vás s Gregem.Se královsky bavím:-)) ))))

Úterý 4. května 2010 ve 4:33® Tomik
Tomik

dam> nema nějake stranky? Zkoušel jsem ho gůglit, ale jako kdyby neexistoval.

skwor> ano ano, právě proto se po něm sháním.

Pondělí 3. května 2010 ve 21:14profil byl smazán

BigMike> Lepsi je nejdriv vyzkouset a pak koupit:) pak to takhle dopada:)

Pondělí 3. května 2010 ve 21:12® skwor
skwor

Tomik> Co to bude nevím, ale podle tvaru lopatky (a stylu, jakým to lovec o pár vteřin předtím vodil) to bude něco na způsob thrilla nebo Gloog hermese.

Pondělí 3. května 2010 ve 21:08® acam

BigMike> „ucel?“ – to myslíš tu pletenku?

Pondělí 3. května 2010 ve 21:07® dam
dam

Tomik> jak znám Kryczyka, tak to bude jeho výroba

Pondělí 3. května 2010 ve 21:00® BigMike

pepa-č: :-)) )))), hlavně aby chytal:))

Acam: ucel? Nějak jsem měl black out a koupil Destinku s holou částí rukojeti a pak u vody zjistil, že mi to vadí. Chtěl doplnit korkem, ale kdo by se s tím dělal, stačí, že nejsem schopen nalakovat svých nových asi 20 w. Kdo ví, jestli to do 16.6. stihnu:(

Pondělí 3. května 2010 ve 20:53® Tomik
Tomik
Pardon, zde :
Pondělí 3. května 2010 ve 20:50® Tomik
Tomik

Nevíte někde co je to za woby na tomto videu? V čase 1,40. Diky

Pondělí 3. května 2010 ve 20:24® Tommy
Tommy

acam> :-D :-D Bohužel jsem někdy i ta stonožka :-D

Pondělí 3. května 2010 ve 20:22® acam

Tommy> neboj jsem taky trojnožka :-)

Pondělí 3. května 2010 ve 20:20® Tommy
Tommy

acam> Jéééé,tak si dám panáka do každý nohy,slovy tří a je to :-) Teda pokud nejseš stonožka :-D :-P

Pondělí 3. května 2010 ve 20:16® acam

Tommy> ale tohle se musí trénovat v pátek nebo v sobotu a ne dneska :-D