Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 4. května 2010 v 11:49® sus1
-
osprey> Název té knihy ?
- Úterý 4. května 2010 v 11:45® osprey
-
sus1> Tak tu bych ti dal přečíst. Povinně. Celou. S maximálním pochopením problematiky.
A pak bych se tě zeptal na nervy…
Myslím, že teď Pepovi pěkně cukají koutky a smějou se mu i Tasmánký čerti na pohovce
- Úterý 4. května 2010 v 11:44® osprey
-
pepa-č> Viděl bych to tak za hodinu až dvě, když budu mimořádně líný.
- Úterý 4. května 2010 v 11:43® sus1
-
Flip> A nebo přečíst dobrou knihu – ostatně, osprey s ní kráčí.
- Úterý 4. května 2010 v 11:43® osprey
-
Flip: Pokud tu ještě budeš. Abych mohl vložit tu akci, potžeboval bych vědět hodiny – od kolika do kolika. Časové vymezení akce je u nás povinný údaj.
Ušetří ti to pár zbytečných hovorů.
- Úterý 4. května 2010 v 11:42profil byl smazán
-
pepa-č> na nervy je dobrý si dát panáka
))
- Úterý 4. května 2010 v 11:38profil byl smazán
-
osprey> budu doma. dík.
- Úterý 4. května 2010 v 11:37® osprey
-
pepa-č> Vychází mi to jako zbytečný konflikt, bohužel ty jsi byl ten, kdo musel balancovat na té hraně a nést zodpovědnost za nepopulární opatření.
Tak to v naší branži chodí. Dnes bych se za tebou zkusil stavit a vrátit ti tu knihu. Už ji mám tak dlouho, že je to až pro ostudu.
- Úterý 4. května 2010 v 11:35® osprey
-
Flip> Jo, v případě, že by se řada Destiny přestala vyrábět, což už se zřejmě i stalo, tohle bude rozumný nástupce.
Pak by mě zajímalo, jak na tom budou gramáže kolem 20 až 60 g. Možná by se v tom našlo něco, co by mi padlo do ruky.
- Úterý 4. května 2010 v 11:34profil byl smazán
-
Flip> ty jsi děláš ze mě prdel? tak o tom diskutuješ se mnou na mrku, a tady o mě píšeš polopravdy a nesmysly? Trochu ubohé.
1 – celá věc by proběhla v klidu nebýt tvého výstupu. Nakonec rozhodlo vedení (jako vždy), pěšáci (nikoli bez rozkazů) postupovali dle pravidel. 2 – všici zúčastnění jsou v klidu a chápou postup (i ti dočasně okartovaní) 3 – jen ty tam musíš vletět jako Bůh pravdy a všehomíra (bez znalosti věci a souvislostí a průběhu) a začít flipovat.
Tento příspěvek byl editován 4.5.2010 11:35:59 uživatelem . - Úterý 4. května 2010 v 11:32profil byl smazán
-
osprey> To zatím nikdo neví,protože to přijde teprve každým dnem-tohle jse řekl Prochajdovi ať sem vezme na ukázku abyh věděl o čem jde řeč.Osobně dle mého názoru je to lehce převlečená Destiny.
- Úterý 4. května 2010 v 11:27® osprey
-
Flip> Jo, já si tak občas připadám taky. Je to věčné balancování na nějaké hraně, o jejíž poloze si vesměs rozhoduju sám, ale občas se ukáže, že byla o kus vedle.
Pepa je velmi rezolutní dodržovač pravidel. S tím, co vystudoval a co ho živí, je to ostatně přirozené. Tyto obory mají velmi jasná a přesná pravidla, což Pepa přenáší i do své netové praxe.
Mimochodem, když už jsi tu – nová řada Teamů je komplet dělaná jako ten 2 – 14 g, co jsem držel v ruce? (tj. tenčí blank se silnější stěnou a jiné vyvážení dík těžší rukojeti?)
- Úterý 4. května 2010 v 11:11profil byl smazán
-
osprey> on se to opravdu snaží dělat poctivě a ačkoliv si z něj občas dělám legraci,tak hrabat se v tom bahně bych osobně nechtěl.Někdy mi tak trošku připomíná s tím praním a čištěním medvídka Mývala co si chtěl umýt tu kostku cukru-prostě přehnaná aktivita je někdy na škodu.
Tento příspěvek byl editován 4.5.2010 11:11:54 uživatelem . - Úterý 4. května 2010 v 11:01® osprey
-
Flip> Tak ho tam pořádně vychovávejte. Je ještě mladý, má šanci se dostat o nějaký ten level výš.
Já už jsem beznadějný případ
- Úterý 4. května 2010 v 10:48profil byl smazán
-
osprey> Ále nějaké sračky od Norstreamu,špinavou konkurenci mých milovaných Draků.Bohužel to nepřešlo přes Pepu.To víš ty děláš karierů správce Chytej,tak Pepa musel nastoupit jako nižší šarže na Mrku
)Ale dělá to poctivě,zodpovědně a hlavně snaživě.V úzkém kruhu,hlavně starších nezodpovědných vláčařů řečeno po Hujerovsku
)
- Úterý 4. května 2010 v 10:39® osprey
-
Flip> A co propagoval onen nebohý muž, zjevně disponující sebevražednou odvahou, nedostatečným pudem sebezáchovy a sníženým prahem bolesti?
- Úterý 4. května 2010 v 10:39® BigMike
-
acam> promiň, spletl jsem jména, mělo to být Ruzzzikovi.
- Úterý 4. května 2010 v 10:29profil byl smazán
-
dam> Zdravím-sis dovolil šmejde moc v Mrkáckém království Dragonů a Šimáňů propagovat nějaký sračky od Noname firmy.Karbaníka Pepu na vás s Gregem.Se královsky bavím
))))
- Úterý 4. května 2010 ve 4:33® Tomik
-
dam> nema nějake stranky? Zkoušel jsem ho gůglit, ale jako kdyby neexistoval.
skwor> ano ano, právě proto se po něm sháním.
- Pondělí 3. května 2010 ve 21:14profil byl smazán
-
BigMike> Lepsi je nejdriv vyzkouset a pak koupit:) pak to takhle dopada:)
- Pondělí 3. května 2010 ve 21:12® skwor
-
Tomik> Co to bude nevím, ale podle tvaru lopatky (a stylu, jakým to lovec o pár vteřin předtím vodil) to bude něco na způsob thrilla nebo Gloog hermese.
- Pondělí 3. května 2010 ve 21:08® acam
-
BigMike> „ucel?“ – to myslíš tu pletenku?
- Pondělí 3. května 2010 ve 21:07® dam
-
Tomik> jak znám Kryczyka, tak to bude jeho výroba
- Pondělí 3. května 2010 ve 21:00® BigMike
-
pepa-č:
)))), hlavně aby chytal:))
Acam: ucel? Nějak jsem měl black out a koupil Destinku s holou částí rukojeti a pak u vody zjistil, že mi to vadí. Chtěl doplnit korkem, ale kdo by se s tím dělal, stačí, že nejsem schopen nalakovat svých nových asi 20 w. Kdo ví, jestli to do 16.6. stihnu:(
- Pondělí 3. května 2010 ve 20:53® Tomik
- Pardon, zde :
- Pondělí 3. května 2010 ve 20:50® Tomik
-
Nevíte někde co je to za woby na tomto videu? V čase 1,40. Diky
- Pondělí 3. května 2010 ve 20:24® Tommy
-
acam>
Bohužel jsem někdy i ta stonožka
- Pondělí 3. května 2010 ve 20:22® acam
-
Tommy> neboj jsem taky trojnožka