Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 1. května 2010 ve 20:41® troutkiller

dam> Pokud se pod tím hyeroglifem skrejvá model 2010 tak jo:-)) ))

Sobota 1. května 2010 ve 20:40® dam
dam

acam> jedinej opravdu trefenej lesath byl 5–20g ve 2,10

Sobota 1. května 2010 ve 20:39® dam
dam

troutkiller> myslíš tentohttp://www­.japanprofishin­g.com/reel/da­iwa-spinning/daiwa-certate-finesse-custom.html

Sobota 1. května 2010 ve 20:39® troutkiller

acam> To možná jo ale minulej týden sem s kámošem střídal moje IQ s jeho Lesathem a rychle sem mu ho vracel páč je to žvejka:-((

Sobota 1. května 2010 ve 20:36® acam

troutkiller> Zarytej šimánista nejsem ale SHIMANO je jediná značka kde mám alespoň trochu přehled. Většina firem má nějakou koncepci, ze které se dá celkem vycházet když něco potřebuješ doladit ve výbavě.

Nechce se mi studovat koncepci té či oné firmy. Tomu se říká lenost :-)

Sobota 1. května 2010 ve 20:36® troutkiller

dam> Ten Certate vypadá líp než Morethan:-) Já mám jasno!Teda až po novém multíku:-)

Sobota 1. května 2010 ve 20:33® dam
dam

troutkiller> no a nééé:-D

Sobota 1. května 2010 ve 20:32® troutkiller

dam> Já si počkám na novej Certate:-) Vypadá hooodně pěkně!

Sobota 1. května 2010 ve 20:30® dam
dam

troutkiller> ten Luvias je 2506, cívky tak můžu použíat i z Airity, dost mě láká Exist9-)

Sobota 1. května 2010 ve 20:29® troutkiller

dam> No ty aby si se nepřidal:-)) )

Sobota 1. května 2010 ve 20:28® dam
dam

troutkiller> mě ty pruty od Daiwy nějak nezaujaly9-) Norstream je daleko zajímavější:-)

Sobota 1. května 2010 ve 20:19® troutkiller

acam> Ty pruty zkus a rychle změníš názor!Taky sem byl zarytej šimánista,jen do první Daiwy:-) Ty pruty sou rychlejší a povedenější:-) A to o dost!

Sobota 1. května 2010 ve 20:09® jarad

džigit> Ano,myslím ten prouten.Tak zítro podej podrobné informace.

Sobota 1. května 2010 ve 20:04profil byl smazán

kaktus> Proste dmnc a oni tomu rikaji sport.) to bych zabijel…

Sobota 1. května 2010 v 19:52® kaktus
kaktus

osprey> Je to hnus takový nádherný ryby přijde mi to jako když lovec si 100m od lva rozbalí trojnožku dá na to tu houfnici a střelí tak jak to ukazovali v TV nějak se mi to ekluje:-((

Sobota 1. května 2010 v 19:46® acam

Pánové, taky máte u vás na pstruhovkách tak narváno jako my tady? Tak cca každých 300 – 500m stojí rybář. Mě to příjde jako dost velkej rybářskej tlak.

Sobota 1. května 2010 v 19:28® džigit

osprey> to jo,to my umíme…

Sobota 1. května 2010 v 19:22® osprey
osprey

džigit> Jo, přijde mi ten národ ve svém hlubokém průměru trošku jednodušší – speciálně pokud jde o vztah k přírodě. Ale rychle je doháníme:-))

Sobota 1. května 2010 v 19:02® džigit

osprey> mám kamarádku v Britské Columbii.Nechtěj slyšet zkazky o různé „rybyřině“ těchto neukojených,či jak to nazvat.Rozumnější prodají,nebo věnují…Ona vyjíždí s manželem do panenské přírody,ale jinde se za skvělou rybačku považuje i vyklopení kamionu lososů do místní říčky a pak pravá vesnická jatka

Sobota 1. května 2010 v 18:54® osprey
osprey

džigit> Rád jsem se ale podíval – jednak jaké ryby tam mají a jednak člověk pochopí, o čem je řeč.

Pro obživu – bez mrknutí oka. Mám hlad, zastřelím si rybu a sežeru. Tohle chápu a kdyby to bylo nutné, neměl bych s tím problém.

Jako zábava mi to přide ubohé. Podsekávání ryb je proti tomu nevinná kratochvíle. Ostatně by mě zajímalo, co s těmi rybami dál dělají. Oni jsou schopní to i zakopat.

Sobota 1. května 2010 v 18:26® džigit

osprey> blbá zábava!!! Indiány bych chápal,když to maj jako způsob obživy,ale tohle… :-/

Sobota 1. května 2010 v 18:21® osprey
osprey

Před časem se tady řešil bowfishing. Vložil jsem teď jedno video, kde se střílí lukem kostlíni.

Má to jednu chybu – není to rybařina.

Sobota 1. května 2010 v 18:10® džigit

jarad> myslíš ten proutek? Dle prvních dojmů ano!Zítra nechám ozkoušet Tucnaka a pak podá přesnější info.Já osobně u nikoho na vláčku od této značky nenarazil,tak budu průkopník :-) Jinak čistá práce-očka,oviny,blank i rukojeť.Jen nevím,jak to plastové sedlo.Je to označeno jejich logem a je tam aretace.Rukojeť odpovídá zmiňovanému Dragonu GS,podobná stavba. První dojmy jsou velice,ale velice pozitivní :-)

Sobota 1. května 2010 v 18:00® jarad

džigit> Za ty peníze hodně muziky nebo cena odpovídá kvalitě?? Právě řeší to samé jako ty a do Mivardy se chystám na exkurzy.Na zahájenou se sice nemám šanci dostat,ale po 20. se nehnu od vody:-)

Sobota 1. května 2010 v 16:53® osprey
osprey

V mém případě se peníze, za které jsem kdysi kupoval pruty, nějakým záhadným způsobem proměňují v naftu… Ta se následně ještě záhadnějším způsobem mění v teplo, mechanickou energii a emisní plyny.

V konečné fázi mám h…o. :-))

Ale mám dost prutů, abych si nemusel zoufat.

Sobota 1. května 2010 v 15:52® skwor
skwor

frenki> Tak akorát :-) Třeba kolegovi troutkillerovi by se to zdálo málo, ale protože s pruty často nejednám zrovna v rukavičkách, utratit 5 000 a víc by u mě byl zbytečný risk.

Sobota 1. května 2010 ve 14:46® Scanix
Scanix

Tak jsem ukoncil album s nazvem zahajeni ze Pstruhovky 2010, neni to tak famozni jako vloni, ale nejake fisky jsme behem dubna lapil ;-) http://www.chytej.cz/…uhovky-2010/

Sobota 1. května 2010 ve 14:27® frenki
frenki

skwor> kolik tě to bude stát ta nádhera :-)

Sobota 1. května 2010 ve 13:55® acam

troutkiller> Naviják DAIWA je u mě celkem pravděpodobná investice ale pruty mě moc neba. Co se prutů týče ,tak to nejspíš bude další SHIMANO :-)

Sobota 1. května 2010 ve 13:28® troutkiller

acam> Ještě chvilku a si u nás v Daiwa klubu!U nás nevíme co je to plast:-)) )Toho Lesatha sem v Brně držel v ruce a vudec se mi nelíbyl:-(( Zlatej ten starej model s korkovou rukojetí!