Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 27. dubna 2010 v 6:43® sus1
-
acam> Ale dočkáš.
Když píšeš,že se tě něco nelíbí,tak je tě taktně naznačeno,abys tam třeba chvilku nechodil( do určité sekce).Je teda fakt,že jsem to takhle napsal asi jen já,(spíš to asi nebylo dobře pochopeno a něco taky přidaj nervy)ale jak píšeš ty,myslí si to daleko více lidí ale mlčí,asi se bojí.Proti klukům nic nemam,ani je neznam,ale asi by to opravdu chtělo pozvat někoho profi,zaplatit ho at to dá do kupy.
- Úterý 27. dubna 2010 v 0:23® Scanix
-
osprey> doufam, ze priste se povede nejaka fakt pekna fiska a ze ty budes na blizku, abys ji suprove zvecnil
- Úterý 27. dubna 2010 v 0:21® Scanix
-
osprey> Miro, diky za ty fotky, je videt, ze i kdyz model neni nic moc, tak se fotograf vytahl, fakt pekny
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 23:31® acam
-
HaD> Já tě nechci peskovat ani si nemyslím, že jsem toho hoden ale jsem si jist, že je nutný vědět jak může spousta lidí uvažovat aniž by jsi se to dozvěděl. Mám pocit, že tady se zdravé kritiky nedočkáš …
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:08® HaD
-
acam> já se prostě buď neumím dobře rozhodovat, nebo mám pech. Nebo obojí.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:02® Jagged
-
dam> co ta vysla ta Daiwa? Ja po nej tiez pozeram. Je k tomu druha cievka?
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:53® acam
-
HaD> Já taky nemám rád změny ale bohužel …, takový luxus si nemohu dovolit. A navíc v oboru IT by to byla sebevražda.
To jen takový můj skromný poznatek …
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:41® HaD
-
acam> HaD je totiž asi moc hodnej a nemá rád změny
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:31® acam
-
osprey> Ale psal jsi i do Kajmana. No tak to by si HaD měl opatřit lepší techniku nebo lidi aby se mu zase nerozsypala databáze. Já bych za něco podobnýho dostal padáka. Tady se to přešlo tak jako že – to nic HaDe …, klidně …, my počkáme.
Fakt je že tady o nic moc nejde (např. v energetice by to byl mega průšvih) ale zase …, je to jako s tou zlatou/pozlacenou mincí. Rozdíl mezi námi a zeměmi kde to funguje líp, je v tom, že tam se lidi ozvou, když je potřeba.
Tenhle WEB si to myslím zaslouží ale to je jen můj subjektivní názor, který můžu změnit.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:11® spike
-
HaD> mě upadly ryby 4
mrzí mě duhák 50+ co ohnul háček na jigovce a ještě jeden co se vyhákl z rotačky v podběráku a stihl vyskočit. Určitě by mě tyto 2 ryby pomohli o pár míst kupředu ale i tak jsem byl překvapený a 100% spokojený.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:10® osprey
-
acam> Tady. Dělám pro chytej.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:06® HaD
-
spike> no mě jsem v tomto směru dost smůlu – dvě kola z těch tří smáčkových jsem měl pech – u provazu ryby nebyly a jen sem tam u hladiny. Ty dvě jsem skoro považoval za zázrak. A Další bylo místo, kde byly ty ryby celkem daleko u hladiny a bylo to jak funěl vítr – záběry jsem u hladiny měl, ale přes ten pytel na vlasci jsem rozpoznal jen ty hodně poctivé. A jedna ryba mi tam upadla. To rozhodlo.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:03® spike
-
osprey> no ty nymfy jsou pořádně aromatizované
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:03® skwor
-
osprey> Jeden postřeh k připravovanému článku. Před pár lety jsem dostal úhoře 63cm brzo ráno na malém potoce na červenou nulku rotačku.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:00® acam
-
osprey> Na ten článek se těším. Kde bude, tady nebo v Kajmanovi?
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:53® acam
-
osprey> já mám taky takovýho šéfa ale kašlu na něj
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:48® osprey
-
acam> Ani já na ně cíleně nechodím, ale když mi vzal první a kolem jich plavalo hafo, rozhodl jsem se to vyzkoušet. Mám i fotky, bude to ucházející článek. Jedině tak před HaDem ospravedlním svůj přesun od klávesnice do terénu
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:45® acam
-
osprey> No jasně … a kdo (krom tebe) chodí cíleně na kapry s umělou nástrahou
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:43® osprey
-
acam> Berkley a YUM aromatizují skoro všechno. A asi to i funguje. Duháci mi nejvíckrát zhltli až do jícnu berkleyáckou nymfu.
Cíleně bych na hady s vláčkou nešel a to jsem nedávno dokázal dostat na přívlač 8 – 10 záběrů kapra za půldruhé hodiny.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:40® spike
-
Sander> při lovu těch hadů poprvé použiju chem světýlka z Lidlu
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:40® osprey
-
Sander> A hák twisteru ještě přidal půl rousnice…
Spíš mi vadí, jak je ta ryba nepočetná. Mám problém dostat záběr na žížalu, těžko bych ho naháněl přívlačí. Ale jsou lidi, co uvláčeli víc než jednoho.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:40® acam
-
osprey> na gumu bych si taky vsadil ale aromatizovaná už mi zní tak trochu jako srabárna (neber to prosímo sobně). Ale když Ty používáš termín jako náhoda, tak to asi nebude jen tak …
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:36® Sander
-
osprey > jako že by jsi je nechal ležet na dně a mezi očka nasadil bengo?
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:35® osprey
-
acam> Je to asi dost o náhodě. Nejvíc bych věřil aromatizovaným gumám a nesmí být velké.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:33® acam
-
Pánové, zkoušel jste někdo na přívlač úhoře? Pár jsem jich na pstruhovce viděl ale nevím jak je dostat z vody.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:23® osprey
-
spike> Jistě. A mě zajímá, jak ulovit takovouhle rybu. Protože je lepší než já a já se musím snažit. Navíc pokud něco zvořu, druhou šanci obvykle nedostanu.
Už teď jsem si vyzkoušel, jak na řece berou ochytaní duháci. Pěkně blbě.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:18® spike
-
osprey> to je tak trochu jako s těma tvojíma turbokaprama. Ryby co jsou v řece 3 roky a berou jen když samy chcou
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:14® osprey
-
Prutos> Já jim tečkovaný plotice neříkám, i když ten termín používám i v článcích. Odmala nepoznali nic než ten betonový žlab. Je to asi jako kdyby někdo člověka vychoval v kleci na granulích a pak se mu smál, že je blbej
Na Flipovišči pozůstává pár postarších ryb, co už jsou v revíru třeba dva roky. V životě jsem od nich nedostal záběr, ale slyšel jsem, jak to vypadá… Co vím, tak za poslední dva roky žádná nešla ven.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:03® Prutos
-
osprey> To se ti jen zdá. Pravda ovšem je, že občas si zachytat ty tečkovaný plotice mě baví.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:01® Prutos
-
dam> V pohodě, však to nespěchá.