Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 4. února 2004 v 10:45® Vaclav

DaH: Jo, klidne prijed, bude to 10. cervence, to uz je jiste. Propozice budou pozdeji (jaro) na www. fikar-fishing. info, kde jsou komplet materiály z 1. rocniku – fotky, vysledky, drby, zajimavosti.

Středa 4. února 2004 v 10:12® Vaclav

MAF: Tak jsem to omrknul… Tu vosu a tu první zrudu zvanou crawl znam uz drahnou dobu z americkych internetovych stranek (tu vosu bych bral!). Ti konici mne fakt prekvapili, vyhlásím po nich pátrání, ty chci!

Středa 4. února 2004 v 7:51® Ruda

MAF: Zkus www. hendsproducts. com posílají celkem spolehlivě cirka do týdne za rozumnou cenu a dá se s nima domluvit po mailu i specialitka dle gusta pana z Rokycan.

Úterý 3. února 2004 ve 21:18® Mirek

Karlos: Není vůbec zač. Rádo se stalo.

Úterý 3. února 2004 ve 21:17® Mirek

DaH:Na posledním poháru jsem k tomu přistoupil také tak . Nikomu jsem to neudělal a moje sebevědomí zůstalo rozvěšeno na vrbinách podél Ohře.

Úterý 3. února 2004 ve 20:39@ Karlos

Mirek:Mirku díky moc za mail,vypadá to zajímavě.

Úterý 3. února 2004 ve 20:37@ Karlos

MAF:Nazdar lenochu,s tou výstavou počítám jak jsme se domluvili,trošku ti tu krabici proberu…

Úterý 3. února 2004 v 18:36® mirmen

Láďa: téma Berounka. Zřejmě taky patříš k zastáncům krás přírodních toků. Proto bych si Tě ( případně i další vážné zájemce) dovolil požádat o pozorné přečtení www. veronica. cz – zkušeností z povodní na Moravě. Je to brutální čtení, které si vyžádá chvíli posezení potmě a přemýšlení, kam až sahá lidská lhostejnost a touha po ziscích. Něco v tom hodlám učinit a pravděpodobně požádám širší veřejnost o zaktivnění přístupu k věcem veřejným.

Úterý 3. února 2004 v 18:14® HaD
HaD

Mirek: už se celej třesu :-)) ne, nechám vás vyhrát, já bych vám to nemohl udělat :-))

Úterý 3. února 2004 v 17:53® Mirek

DaH: Velmi dobře. Jen přijeď. Ale pozor, Tvoje sebevědomí by snadno mohlo zůstat viset na hřebíčku v restauraci U Fanynky.

Úterý 3. února 2004 v 16:27® HaD
HaD

Vaclav: hmm, přemýšlím o tom, že bych Vám tam přijel ukázat, jak se chytaj ryby:-)) )

Úterý 3. února 2004 v 15:39® MAF
MAF

Venca+BASS. Poslal jsem vám nějaký studijní materiál jsem zvědavej co na to řeknete,BASSíku 18 cm pop to už je silná káva co.-)?

Úterý 3. února 2004 v 15:21® Vaclav

MAF: Jo, garde se hodi. Lepe se s nim popiji…

Úterý 3. února 2004 v 15:20® Vaclav

DaH: Ten zavod bude – Pohar Ohre, v cervenci.

Úterý 3. února 2004 v 15:17® MAF
MAF

Venca:Určitě,kdybys přijel dělal bych ti „garde“:-))

Úterý 3. února 2004 v 15:16® MAF
MAF

BASS:No už se to blíží,už komletuji objednávku-nějak se mi to rozrůstá.-)už to píšu potřetí a pořád se mi to nechce objevit. shit

Úterý 3. února 2004 v 15:15® Vaclav

MAF: Jestli prijedu, to nevim, faktem je, ze mi jim tady delame mediálního partnera. Zrovna vcera jsem v redakci popijel kafe s Alexem, kytarista Pandemie, ktery navic obcas zaskakuje u Hypnos. A pred peti dny s Fidou, to je basak a sef Pandemie, ktery mne pozval na jejich koncert do Ase. Kdyz pojedu, dal bych ti vedet.

Úterý 3. února 2004 ve 13:59® HaD
HaD

Václav: plánuješ na letošek taky ten večerní závod Chytej?

Úterý 3. února 2004 ve 13:52® Bass
Bass

MAF: Už se nám blíží ta seance with man in black, co ?

Úterý 3. února 2004 ve 13:50® MAF
MAF

Venca:Abych nezapomněl v březnu (tuším kolem 15)jsou v Plzni Pod lampou Vader+Hypnos +Pandemia,nep­řijedeš se podívat,Pandemia jsou tuším od vás s Chebu a tys jim asi fotil nějaký promo fotky ne?

Úterý 3. února 2004 ve 13:48® MAF
MAF

Vaclav:OK mejlík dorazil,více v mejlu.

Úterý 3. února 2004 ve 13:47® MAF
MAF

BASS. Z kavalce říkáš?zrovna jsem se tak pěkně uvelebil s jednou šikovnou sestřičkou že nevím,jestli se mi zrovna chce koukat na cd s rybama:-)) ne vážně,vidím to tak na čtvrtek to bych měl mít relativně klídek tak se snad už dočkám,to víš jsem odkázanej na komp v práci což je dost omezující,ale už zasedla rodinná rada takže to vypadá že bych mohl být na podzim na síti z domova.

Úterý 3. února 2004 ve 13:09® Vaclav

MAF: Posláno. Objednával jsi neco?

Úterý 3. února 2004 ve 12:55® Bass
Bass

MAF: No tak slez z kavalce a mrkni už konečně na to !!

Úterý 3. února 2004 ve 12:50® MAF
MAF

BASS:No kámo já když si otevřu diskuzi na tomhle kompu tak je polovina vašich příspěvků proložena čtverečky místo písmen takže bacha:-)) ne cd jsem ještě nezkouknul.....

Úterý 3. února 2004 ve 12:08® Bass
Bass

MAF: Co to na nás zase zkoušíš za hebrejštinu :-)) Už si viděl to CD ?

Úterý 3. února 2004 ve 12:01® MAF
MAF

Karlos:Tak bejku jak to s tebou vypadá na tu výstavu,vyrazíš tam?Včera mě poctil návštěvou sám veliký Pišta,přinesl krabici plnou nových much až uvidíš ty pupy a „suchý“komáry půjdeš do kolen.-)

Úterý 3. února 2004 v 11:58® MAF
MAF

FŠEM:Scháním zlatý marabu a nějak se mi to nevede,neviděl jste ho někdo na svých toulkách po rybářských prodejnách?dí­kanec!!

Úterý 3. února 2004 v 11:56® MAF
MAF

Venda:Venouši pošli mi prosím tvůj mejl ,někam jsem ho zabordelil:-) jako obvykle,dnes jsem měl hovor s panem Vaškem je to vážně moc hodnej a ochotnej pán.

Úterý 3. února 2004 v 10:27® Bass
Bass

Mirek: Tak sem ti to poslal .