Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:43® Jak.novi
Jak.novi

Ruzzzik> Osvědčený? Já rád zkouším nějaké novinky. Jo a ještě j těm délkám návazců. 40 cm je moje minimum. Kratší nedělám

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:42profil byl smazán

Jak.novi> No ja ani tak moc stiky nechytam:)a urcite ne takovy obry co zhltnou 60cm navazec:) spise se specializuju na sumaky a na candose …a tuto sezonu bych do toho chtel pridat okouny

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:38profil byl smazán

Jak.novi> No 60cm urcite ja nedelam …delam max40cm vic uz ne

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:37profil byl smazán

Jak.novi> Ja jsem myslel ze mas nejake osvedcene navazcove lanko:( to je skoda ze nevis jak se jmenuje…

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:37® Jak.novi
Jak.novi

Ruzzzik> Já i 60 cm a to docela běžně. Mslím si, že u větší štiky ti 20 cm moc nepomůže, pokud to dobře zhltne.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:35profil byl smazán

Jak.novi> aha:( a jak delas dlouhe?ja tak okolo 20cm

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:35® Jak.novi
Jak.novi

Ruzzzik> Jo a navazovací lanko = návazcové lanko. :-)

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:33® Jak.novi
Jak.novi

Ruzzzik> Tu značku ani neznám, ale pak ho vyfotím a pošlu to sem.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:30profil byl smazán

Jak.novi> Jake pouzivas navazovaci lanko?Me prijde nevim jestli jenom me ale na navazcovem lanku mi jede lepe nastraha ale nevim jak vam

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:26® Jak.novi
Jak.novi

Ruzzzik> Já nic nechci řešit. Jen se ptám, jelikož mě to zajímá.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:22profil byl smazán

Jak.novi> Nema to cenu resit nechci se tady hadat…kazdej ma asi svuj styl:) nikomu nebudu rozmlouvat neco co se mu libi …muzu rozmlouvat jen ty veci co se nelibi me :-) ale proc tohle resit?Kazdej si prijde na sve

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 13:18® PetrC

skwor> a malej nebo velkej?

Buď u vody hodný a úspěšný.

;-) ;-)
Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:58® skwor
skwor

Ruzzzik> Upřesni „návazce“. Návazce si dělám na feeder, u vláčky používám lanka. Díky.

PetrC> K Tobě se ten Jarda ale tak trochu hodí :-) Jdu k vodě.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:46® Jak.novi
Jak.novi

Ruzzzik> Odpověz prosím na otázku. Nemyslel jsem to zle.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:44profil byl smazán

Jak.novi> Sem smesny mas pravdu

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:43® Jak.novi
Jak.novi

Ruzzzik> Já si dělám návazce z navazovacího lanka. Dělám snad i já něco blbě? A co dělá přesněji blbě skwor? Že používá lanko. Nebuť směšný. Jinak návazec je dosti široký pojem. Návazec může být z lanka, vlasce, kevlaru, šňůry…

Tento příspěvek byl editován 1.4.2010 12:43:43 uživatelem Jak.novi.
Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:41® Jak.novi
Jak.novi

Ruzzzik> Na štiku dávám samořejmě také lanko. Jen jsem uved příklad. Zkus toto: vem si pilník a zkus na tom předřít šňůru i vlasec. Co se předře dřív, to míň odolá štičím zubům. Jak jednoduché! Jinak já osobně upřednostňuji vlasce.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:40® PetrC

skwor> použití lanka je přece normální a samozřejmé, takže v tomto chybu neděláš, ale možná používáš víc šňůru než vlasec.

Používáš i drátky? Ne? Proč?

Ptám se jako malej Jarda…

:-) :-)
Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:39profil byl smazán

skwor> Ze pouzivas lanko:) udelej si vlastni navazce:)

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:31® skwor
skwor

Používám i pletenku, i vlasec. Ale vždycky s lankem. Kde dělám chybu? :-)

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:30® PetrC

Jak.novi> vlasec má mnoho vlastností, kterými předčí šňůru, ale i pár nedostatků. To víš, nic není naprosto ideální.

A nejhorší jsou silně zakořeněné bludy, které ovládají myšlení davu.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:27profil byl smazán

Jak.novi> Na stiku pouzivam vetsinou navazec:) prave proto aby to nepredrela…

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 11:40® Jak.novi
Jak.novi

PetrC> Co se týče předření šňůry (například od štičích zubů), tak věřím, že vydrží víc vlasec. Mám to odzkoušené.

Tento příspěvek byl editován 1.4.2010 11:40:37 uživatelem Jak.novi.
Čtvrtek 1. dubna 2010 v 10:01® PetrC

Ruzzzik> lhal bych, kdybych tvrdil, že nepoužívám šňůru. Používám ji ale okrajově.

A že šňůra mnohem víc vydrží? No, jak se to vezme. Pokud máš na mysli nosnost, tak ano, ovšem není „nosnost“ jako nosnost. U ostatní výdrže by se dalo diskutovat.

A porovnávat vlastnosti šňůry a vlasce není vůbec špatný nápad. Určitě by se narazilo na nejeden mylný názor.

Středa 31. března 2010 ve 22:57profil byl smazán

PetrC> Proc nepouzivam vlasec?Nevim myslim si ze snura vydrzi mnohem vic v mensim prumeru tak asi proto…jinak lip sem mi zasekava s vlascem…ale od sumara je to rana takze to je pohoda a stika to bere take agresivne…

Středa 31. března 2010 ve 22:36® PetrC

Prutos> tak s leností jsem se sblížil už dávno a klape nám to za všech okolností a bez rozdílu ročního období.

Trpělivost je sice na místě, ale těch okolností, proč tak a ne jinak je přece víc. A když máš rád plandavky, tak není co řešit a je vidět, že ještě nejsi ztracen.

:-) :-)
Středa 31. března 2010 ve 22:32® PetrC

Ruzzzik> proč nepoužíváš vlasec při lovu sumců a štik?

Středa 31. března 2010 ve 22:12® osprey
osprey

Ruzzzik> Dvě ze tří věcí se ti můžou splnit už teď. To je slušná bilance.

Navíc nás čeká nejhezčí období roku a sumatry neutečou.

Středa 31. března 2010 ve 21:48profil byl smazán

Hosi ale ja mam strasnou depku :-) ja uz chci jit vecer k vode a poslouchat sumary:) a pozorovat hvezdy:)

Středa 31. března 2010 ve 21:40® Prutos
Prutos

PetrC> No jo, ta zima je prevít. Způsobila například to že jsem značně zlenivěl.
S tou trpělivostí je to všelijak. Většinu si jí vybere sumcovláčka, tam je jí taky potřeba nemálo. Na sklonku sezóny už se na sumáry vymlouvat nedá, tam už je to jen lenost :-)
Plandavky mám moc rád…zvláště ty malé a menší.