Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 3. února 2004 v 9:53® HaD
HaD

Ruda: no něco tam dám…

Úterý 3. února 2004 v 7:50® Ruda

DaH: Nemáš nějaké fotky vousáčů, určitě ano v galerii je furt jenom ten seznam ryb!!!

Pondělí 2. února 2004 ve 21:51® HaD
HaD

Mirek: OK, respektuju, kdybys změnil názor, budu rád, jo taky mi tu nabídečku pošli na chytej@chytej. cz

Pondělí 2. února 2004 ve 20:29@ Karlos

Mirek:Míro můžeš mě taky poslat tu nabídku,prosííím…

Pondělí 2. února 2004 v 19:21® Mirek

DaH: Víš, já jsem na feeder vlastně skoro rok nechytal, tak mi přijde trochu nevhodné něco o něm psát. Ale samozřejmě všechny trendy okolo něj bedlivě sleduju.

Pondělí 2. února 2004 v 19:04® jiris
jiris

DaH – nešlo by tady udělat něco jak je na mrku, (new) u fotek, abych nemusel hledat do jaké kategorie jsi dával nové. díky Máš tam mejl.

Pondělí 2. února 2004 v 17:54® HaD
HaD

Bass: tak jsem to teď do fotogalerie nasypal:-) jsou to tedy krásný „obludy“

Pondělí 2. února 2004 v 15:49® HaD
HaD

Mirek: a psát můžeš? dost lidí chodí do rubriky o feedru. nemáš chuť něco zplodit?

Pondělí 2. února 2004 v 15:39® Mirek

DaH: Zatím ne. Já marodím už od prosince s páteří.

Pondělí 2. února 2004 v 15:37® Mirek

Václav: Také krvácíš? Ano, ano. Pochopil jsi to správně. Už máme v nabídce i velikost 00. A říkal Hliník, že chodí dost dobře.

Pondělí 2. února 2004 v 15:31® HaD
HaD

Mirek: zatím nemáš zač :-)) co feeder, už je honíš?

Pondělí 2. února 2004 v 15:29® Mirek

DaH: Já Ti děkuju.

Pondělí 2. února 2004 v 15:10® Vaclav

Mirek: Tak tomu nerozumim, nektere veci jdou nad chapani poctiveho uzivatele. Posli mi adresu stranek, za chvili budu mluvit s tim klukem, jak jsem ti rikal… Nabídkový list jsi poslal, mam dotaz. Tady ve skolnímradu stoji, ze zaci maji chodit do skoly upraveni. Znamena to snad, ze bychom se meli kazdy den holit? Ne vazne, u toho modelu Klasik uz je velikost 00?

Pondělí 2. února 2004 ve 13:49® HaD
HaD

Mirek: OK, pokud budeš potřebovat pomoct, dej vědět.

Pondělí 2. února 2004 ve 13:44® Mirek

Václav: Teď mně tak napadá… Posílal jsem Ti nový nabíd. list. Ty jsi nedostal můj mail?

Pondělí 2. února 2004 ve 13:41® Mirek

DaH, Václav: Právě jsem zrušil službu bezpečnostní agent na mailu. Mám takový pocit, že jeho horlivost by mohla být tím problémem. Doménu jsem již zaregistroval, teď mám objednaný hosting. Snad to už zvládnu. Vašku psal jsem Ti maila. Fotku jsem dostal ve formátu jpg, ale stejně ji nemůžu otevřít. Nevím proč. Normálně to není žádný problém.

Pondělí 2. února 2004 v 10:38® Vaclav

Mirek: Dnes se mi vratily ty maily jako nedorucene (mam pocit, ze se mi vratily uz podruhe). Hlasilo to v anglictine nejakou spatnou konfiguraci adresy. Tu fotku si dostal?

Pondělí 2. února 2004 v 10:07® HaD
HaD

Mirek: tak to nevím, posílal jsem Ti moje číslo telefonu, abys mi brnknul abychom vyřešili tu doménu

Pondělí 2. února 2004 v 9:53® Mirek

Láďa: Si mně rozesmál. Myslím s tou překážkou. Ale stal by ses nesmrtelným. Chodilo by se na dravce „k Láďovi“. Ale nespěchej. Realizuj to tak v 95 letech. To už by bylo přijatelný.

Pondělí 2. února 2004 v 9:48® Mirek

BASS: Určitě bych to rád zkouknul. Ten zbytek jsem nějak nepochopil. Napiš mi na mail. thielemirek@cen­trum. cz.

Pondělí 2. února 2004 v 9:46® Mirek

DaH: Nedostal jsem žádný mail. Nerozumím tomu. Václav mi posílal dva a nepřišel ani jeden. Přitom jich denně dostávám několik. Tak nevím.

Neděle 1. února 2004 v 19:41® Láďa

Bass:Určitě s Tebou souhlasím. Myslím,že i sousední Německo nebude špatný. Tam mají taky obrovský potenciál v řekách (Labe,Dunaj či Rýn)a v neposlední řadě mají i spousty jezer,ale to ty určitě všechno víš lépe jak já. A snad i Holandsko není údajně špatné. Ty jejich kanály jsou prý taky bombové.

Neděle 1. února 2004 v 18:56® Bass
Bass

Láďa: To jo, ale všichni pořád jenom Švédsko, Švédsko a přitom mnohem blíž je voda, kde se dá taky nachytat pěkná porce :-))

Neděle 1. února 2004 v 18:17® Láďa

Bass:No vidíš to,ale to je taky sever.

Neděle 1. února 2004 v 18:16® Bass
Bass

Láďa: Omyl brachu. DÁNSKO !!!

Neděle 1. února 2004 v 18:10® HaD
HaD

Bass: jasánek, jdu na to a pak jdu lepit to prdlý akvárko :-(

Neděle 1. února 2004 v 18:09® Bass
Bass

Láďa: Omyl brachu. DÁNSKO !!!

Neděle 1. února 2004 v 18:02® Láďa

Bass:Teda pane vy tu fotogalerii zásobujete. Jsou to,ale pěkný mackové. Ty štiky bych šacoval,že pocházejí ze skandinávie a Anglie,ne?

Neděle 1. února 2004 v 17:55® Bass
Bass

DaH: K tomu okounovi, co jsem tam dával dnes, jsem zapoměl udat, že měl 48 cm. Napravíš to ?

Neděle 1. února 2004 v 17:52® Láďa

Bass:No to je další problém,jak to tam dopravit. Vidím to na prsačky a hurá do vody. Doufám,že se neutopím a nakonec tam nebude moje maličkost fungovat jako překážka. Každopádně to bude na videokameru,protože to bude strašná pr…