Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 12. března 2010 v 18:36profil byl smazán

mně se líbí toto:

je to trochu pouťové, ale…

je to vejce, ale…

je to Made in Korea, ale…

mechovková klička je hnus, ale to si snadno nahradím za korkovou.

A když si řeknu xkrát něco a pořád najdu nějaké to „ale“, tak na to něco bude :-)

foto/diskuze/privlac/2010/th-img31922.jpg
Pátek 12. března 2010 v 1:07® hecht
hecht

džigit> i hdepak, za svoje peníze ať si pořádně užije :-))

Pátek 12. března 2010 v 0:57® džigit

hecht> mu přeješ -Dlouhotrvající priapismus může způsobit doživotní impotenci a někdy končí i smrtí- hezky koukej to zaklínadlo stáhnout! :-D

Pátek 12. března 2010 v 0:55® PetrC

hecht> víš jak to z něj bude fofřit a do jakých dálek? Budu nahazovat mouchy jako prd a bez šňůry, prostě jako když se nechumelí.

Jdu se kochat, taková erekce je jednou za deset let.

Pátek 12. března 2010 v 0:38® hecht
hecht

PetrC> ten kolovrat je nechutně lehký, drahý,krásný a vůbec, ten si prostě nekoupím. Takový jsem na sebe přísný :-)) Tak ať slouží a erekce z něj, ať vydrží …

Pátek 12. března 2010 v 0:30® PetrC

pepa-č> já vím, jsem čuně. Takhle slintat, a s takovou erekcí, to svět neviděl.

Pátek 12. března 2010 v 0:25profil byl smazán

PetrC> to je děs

Pátek 12. března 2010 v 0:25® hecht
hecht

osprey> tak to je pro tento způsob lovu a nástrah asi dosti pádný argument v prospěch C3 klasiky, což :-))

Pátek 12. března 2010 v 0:21® hecht
hecht

pepa-č> v tom případě jsem mimo mísu, v hledáčku je tejkon moc věcí.Pořadí priorit je následující: 1.muškařský navi Airflo 2.dýcháče + boty 3.wobleroprut Destiny 4.nejspíš Rapala hadry membránové (kalhoty a bunda) ............no a až tady někde je nějaký to ráhno na jerky a multík. Vzhledem k tomu, že pstruhovka začíná v dubnu, je nad slunce jasné že body 1. a 2. pospíchají.Někde okolo bodu 4. ale docházejí prašule v černém fondu, ach jo …

Pátek 12. března 2010 v 0:19® PetrC

A tento(3601) mi bude říkat taťko. A kdo neslintá se mnou, jako by neblil…

http://www.tackle-import.com/…63.sf/de_DE/?…

Chyba nebyla u vás, ale jinde…

Tento příspěvek byl editován 11.3.2010 23:23:15 uživatelem PetrC.
Pátek 12. března 2010 v 0:12® osprey
osprey

hecht> Nevím, já s tím taky házel a něco se v tom prostě ozývalo. Aspoň teď vím, jak to uvnitř vypadá. Nepřesvědčivě.

C3 je prostě kus železa s dalšími kusy železa (plus nějaké barevné kovy).

Pátek 12. března 2010 v 0:07profil byl smazán

hecht> c3 se dá koupit i za polovinu. toro se dá za cca 6–7.

Pátek 12. března 2010 v 0:06® hecht
hecht

pepa-č> věřím tomu, jel jsem dnes večer ze Strakaček a taková klouzačka se jen tak nevidí.No co, aspoň nemusíme letos přezouvat pneu, těch 14 dní tepla odjezdím i na zimákách :-))

Pátek 12. března 2010 v 0:03® hecht
hecht

pepa-č> vypadá to moc pěkně, ale s tím si tady asi nikde zkušebně nezatočím, co? I když, možná bude vidět v Brně.Kolik to tak může koštovat? Když jsem zjistil že se dá koupit C3 okolo 3500,– tak jsem to nějak začal letos řešit

Pátek 12. března 2010 v 0:00profil byl smazán

hecht> letos led nesleze a sněžit nepřestane.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:59® hecht
hecht

osprey> Pokud ustojíš i další pokus o demolici tvého arzenálu, tak si to zopakujem. Třeba letos sleze i led a bude to zase žbluňkat.Jsem v této kategorii kolovratů naprostý panic, pokud nepočítám ten večerní pokus. Znamená to, že jsem to Šímovo vejce minule nějak rozhodil v pajšlu ?

Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:49® osprey
osprey

fishing USA> Já to taky moc neřeším. Ale koupil jsem si vláčák, co u vás za oceánem prodávají na Kingy a chci tam mít naviják s pletenkou kolem 0.30 mm. Je tu pár fleků, kde nelze jít za rybou, ale občas vezme velká.

Takže sonduju, jak odolný kus železa se nechá sehnat. Nějakou top kategorii nepotřebuju.

Ten Rekord jsem si přivezl z Nových Hradů, nějak o něj nebyl zájem.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:40® fishing USA

osprey> kdyz to rikas,tak tomu budu verit,asi ho znam :-) Ja uz po multikach moc nejdu,neco mam,netvrdim,ze spicky(snad krome jednoho),to ani nahodou,ale jsem spokojeny.Na beznou rybarinu je to dostacujici,to mam vyzkousene a na velke ryby mam spis kousky koupene spolecne s prutama,kdyz to vydrzi na mori,tak na domacich vodach snad take,aspon predpokladam :-) Vcera jsem koupil jedno lacinejsi vajicko na bezne chytani,protoze jsem nemel nic na proutek,tak uvidime,jak bude slapat,ale ja opravdu tohle nejak moc neresim,proste chytam s tim co je a jsem docela spokojeny.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:36profil byl smazán

hecht> vejce neznám. Ale Abu Toro je takové převlečené vejce. Vypadá jako vejce (dokonce i líp :-) ), chová se jako vejce, ale je stejné velké jako kulatý a stejnou kapacitu (6kový vel. standardních 200m/0,40mm). Dělá se na levou i pravou ruku a ve dou verzích, běžná a high speed. Pokud budeš kupovat z venku dá se za rozumné peníze (uměl bych sehnat za lepší cenu – asi) http://www.tackletour.com/…eelspre.html

Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:35® osprey
osprey

hecht> Čistě pro zajímavost – vejce jsem po naší akci rozebral. Na druhý pokus si to zase sedlo.

Poté, co jsem viděl střeva, tak buď chci vidět střeva i u dalších vejcat anebo zůstanu věrný Pepově filozofii – prostý válec, ocel, hliník, Made in Sweden.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:32® osprey
osprey

fishing USA> Díky, moc hezká sbírka. Chvilku počkám. Myslím, že napřed dostanou šanci ty kousky, co už mám.

Mimochodem, ten Rekord, co mám, bys měl znát.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:30® hecht
hecht

pepa-č> Co takhle něco vejcoidního.Myslíš že pro občasný sumco pokus a hrubší štikojerking bys něco mohl doporučit.Pokud možno ne za 10 000,– Pokud by to ještě navíc umělo nafackovat při špatně provedeném hodu, tak by to nemělo chybu :-))

Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:28® fishing USA

osprey> Moruum je problem,ale jinak ostatni sehnat jdou,treba tady. http://hatterasoutfitters.com/…t/s-mart.cgi?…

Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:24profil byl smazán

osprey> já bych to zase nehrotil. Ta tvá C3 by to měla zvládat se ctí.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:23profil byl smazán

osprey> na ebay se dá – to se vyrábí, ale dodává jen do mořských států. ale je jen na pravou ruku.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:21® osprey
osprey

pepa-č> A toto bude výhledově běžně sehnatelné nebo je to opět nějaká starší záležitost?

Omlouvám se za svou neznalost problematiky, ale holt se v tomto oboru orientuju jen okrajově.

Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:16® Jak.novi
Jak.novi

ladamaj> nemáš zač! :-)

Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:15® Jak.novi
Jak.novi

pepa-č> Jojo, moc díky. :-)

Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:14profil byl smazán

osprey> nebo toto 6500cl – je velký jako 6tka ale má big game střeva. To utáhne mečounky, tuňáčka, márlinka, barakudku, plachetníčka, tak proč by to neutáhlo sumíčka, že?

Tento příspěvek byl editován 11.3.2010 22:19:35 uživatelem .
foto/diskuze/privlac/2010/th-img31892.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img31893.jpg
Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:11® osprey
osprey

pepa-č> Díky moc. Bohužel to nejspíš dopadně tak, že než teď na něj nasyslím, tak už v e-shopech nebude. Ostatně musím taky potrápit toho Rekorda. Zatím to měl moc snadný.