Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 8. března 2010 ve 20:27® sus1

dodorider> premyslel jsem ze si poridim vlacak jeden proutek a budu na jare chodit ale nevim cim zacit a neumi ten zpusob lovu provadet

Pondělí 8. března 2010 ve 20:25® dodorider
dodorider

sus1> tak neco o privlaci

Pondělí 8. března 2010 ve 20:23® dodorider
dodorider

Sander> ? njn :-D

Pondělí 8. března 2010 ve 20:22® sus1

dodorider> Na to je jinej ,,chlívek":-)

Pondělí 8. března 2010 ve 20:21® dodorider
dodorider

sus1> tak to ne :-) poves nam nejaky hezky vtip

Pondělí 8. března 2010 ve 20:20® Sander
Sander

A ty wolle…

Pondělí 8. března 2010 ve 20:20® dodorider
dodorider

osprey> premyslel jsem ze si poridim feeder jeden proutek a budu na jare chodit ale nevim cim zacit a neumi ten zpusob lovu provadet

Pondělí 8. března 2010 ve 20:18® sus1

Rád si to přečtu,tak......

Pondělí 8. března 2010 ve 20:17® dodorider
dodorider

osprey> tak pokecame my

Pondělí 8. března 2010 ve 20:11® osprey
osprey

dodorider> Nejsou lidi…

Pondělí 8. března 2010 ve 20:10® dodorider
dodorider

tak sem vstal podivam se sem a tady to stoji cim to?

Pondělí 8. března 2010 v 17:28® dodorider
dodorider

mekvak> mas pstruhovku

Pondělí 8. března 2010 v 16:17® mekvak
mekvak

dodorider> Pokud to podchytím včas, tak letos hrouzka snad seženu. Zatím ale bude trvat poměrně dlouho, než to bude aktuální :-) .Pokusím se jim dát asi i trochu prostoru v rybníce, protože si myslím, že je škoda, že na některých lokalitách ubývá.Věřím, že se mu tam bude dařit, protože tam je pro něj dost potravy a nehrozí mu tam ani tlak dravců, které tam nemám kvůli barevným rybám. Ve Francii jsem viděl, jak hrouzka chovají v rybníce jako hlavní rybu, což si u nás lze jen těžko představit. Celkem mě překvapilo, že 1kg hrouzka prodávají za 16€ (to je téměř 2× tolik, co je u nás za candáta). Určitě se nebráním společné chytačce třeba na Nechranicích nebo někde na Ohři a osobně to prodiskutovat.

Pondělí 8. března 2010 ve 13:20® dodorider
dodorider

Jak.novi> nechapes to je jedno

Pondělí 8. března 2010 ve 13:19® Jak.novi
Jak.novi

dodorider> Možná tam fota drobotiny, ale cíleně je nevyhledávám.

Pondělí 8. března 2010 ve 13:15® dodorider
dodorider

mekvak> jj myslim ze je to on hele s hrouzky si nedelej starosti, muzu ti klido ukazat kde jich sou mraky a ja jich mam u sebe na rybniku taky par mam obcas parchanti prchaj do jineho po pritoku sicaci muzeme se domluvit a neni problem a popovidat si o problemech osobne a treba i rpedvest aby jsi vedel ze to neni takove jak se to vykreslovalo

Pondělí 8. března 2010 ve 13:11® mekvak
mekvak

dodorider> Na Ohři chytám rád, ale vzhledem k tomu, že jsem behěm týdne ve Vodňanech, tak poslední dobou nechodím tak často na Ohře, jako dřive. Zpravidla chodím vláčet a čast od času se mi podaří i něco ulovit. :-D Většinou se jedná o tlouště, okouna, štiku. Co se týče mníků, tak jsem měl záslusk letošní zimu, ale bohužel jsem se na ně k vodě nedostal. Problém byl pro mě sehnat i vhodnou nástražní rybk.Představoval jsem si hrouzka, ale na místech kde jich dříve bývalo mraky jsem nesehnal teméř žádného. Asi si budu muset dát do rybníka několik generaček hrouzka :-)) . Letos se to budu snažit podchytit včas, tak snad to vyjde. Máš na mysli ten jez ve V. z Loun směrem po proudu?

Tento příspěvek byl editován 8.3.2010 12:11:58 uživatelem mekvak.
Pondělí 8. března 2010 ve 13:11® dodorider
dodorider

Jak.novi> zamyslis se mas krasne fotky ve fotoalbu uz drive jsem ti psal o tve jinak moc krasne stice ktera je vetsi jak ty a i pres to mas pod tim foto drobotiny a ja si i takove ryby cenim!

Pondělí 8. března 2010 ve 13:06® dodorider
dodorider

pepa-č> ted to nebyla nejaka narazka na tebe jo!

Pondělí 8. března 2010 ve 13:05® dodorider
dodorider

pepa-č> ja to jeste jednou ujasnim drobna ryba je pro me ryba ktera se u nas ve velikostech 40 povazuje za pekny kus jsou to okouni, treba pstruzi dodam jeste sivena, mimochodem tam kam chodim mam tu nahodne natrefenou stiku co mam v profilu drobot neni tlost 10 okounek 10 jen sem se snazil napsat to ze tady u nas sou spise tyhle ryby a ze mam raci pstruhovou vodu naprklad na jizere z 5 hod u vody prochytam tak 1 z duvodu kochanim se te krasy

Pondělí 8. března 2010 ve 13:02profil byl smazán

a jéje. to né. jinak já si to už pořešil s D po osobkách a v podstatě si rozumíme. To jsou ta úsklaí webové komunikace. takže klídek

Pondělí 8. března 2010 ve 13:01® dodorider
dodorider

Jak.novi> a kde mas odeme napsano ze chytam podmerecne ryby?

Pondělí 8. března 2010 ve 12:55® Jak.novi
Jak.novi

dodorider> Proč bys měl jezdit jinam? Aby jsi zbytečně nechytal podměrečný ryby.

Jinak já taky osobně radši jednu velou než tuny malejch.

Pondělí 8. března 2010 ve 12:54profil byl smazán

mekvak> MY NEMAME SPORY. JEN ME ZAJIMA TEN OHROMNEJ BOLEN.

Pondělí 8. března 2010 ve 12:52profil byl smazán

dodorider> CHCES TO DO OSOBKY? NEBO DO DYZKUZE??

Pondělí 8. března 2010 ve 12:46® dodorider
dodorider

mekvak> raci nez hadani se podel o sve zazitky z ohre? koukal jsem ze chytas dole slysel jsem ze kousek od vas pod jednim jistym splavem je krasne chytani mniku vedeljsi

Pondělí 8. března 2010 ve 12:43® dodorider
dodorider

pepa-č> proc jezdit jinam kdyz tam kde chytam se spokojeny? Mam to kousek a reka se mi moc libi?

Pondělí 8. března 2010 ve 12:34® mekvak
mekvak

majlant> nechci se do vašich sporů míchat, ale přišlo mi to trochu úsměvné

Pondělí 8. března 2010 ve 12:30® dodorider
dodorider

majlant> a muzes preposlat to co jsem ti psal? Prosim

Pondělí 8. března 2010 ve 12:28profil byl smazán

mekvak> PODLE dodoridera JO.