Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 7. března 2010 v 19:05® troutkiller
-
cormoran> Rachot to je to máš pravdu
Problém je když Sumci přestanou brát a musíš se přeorientovat na Okouny běžné velikosti
- Neděle 7. března 2010 v 19:02® cormoran
-
troutkiller> Upřímně a bez výčitků se přiznám, že ty sumáry Ti závidím, kor v takový velikosti. Loni prvně jsem taky jednoho řekněme náhodně okoval a můžu říct, že mít ho na vláčáku je fakt rachot, obzvlášť když honíš „jen“ candáty
Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 18:03:16 uživatelem cormoran. - Neděle 7. března 2010 v 18:33® troutkiller
-
dodorider>Mně by docela zajímalo jak moc si s tím ULkem uspěšnej na těch štikách 60+
Větší štika se s timto cajkem nedá pořádně zaseknout a co se trhání tlam velkejm rybám týče tak za lonskej rok mám hafo sumcu na přívlač přez 1.5m a pokud je někdo nezmasil tak plavou bez ujmy dál
- Neděle 7. března 2010 v 18:31® skwor
-
Tenhle vývoj jsem měl opačně. Dlouho jsem chytal UL a nic jiného. Dneska ULko k vodě nevytáhnu skoro celý rok a nejčastěji se mnou je u vody tvrdší woblerák.
- Neděle 7. března 2010 v 18:27® dodorider
-
mizim mejte se tu jdu do roboty mozna behem se tu ukazu
- Neděle 7. března 2010 v 18:26® dodorider
-
troutkiller> nevim proc se tu krenis X rybari chyta raci na male nastrahy, ja uzivam bezprotihrotove hacky k tomu dost tenke abyhc v pripate ze ma ryba spatne pichly v tlame mohl hak but snadno vyklestit nebo nezbude li jinak coz se stava hodne malo onen hacek zastipnout aby rybe nic nebranilo prijmat potravu takto osetrenou stiku sem mel v nasem malem rybniku a behem 4 dny si krasne maly hrot hacku jaksi nejak vyndala nebo vypadnul a v poho prijmala
- Neděle 7. března 2010 v 18:20® dodorider
-
troutkiller> vlacim bezprotihrotu a okouny tady mam pre 25cm stiku kdyz lapim pod 60 neni a tady u nas je virazne prebolenovano, ty jsi na jednu strane neuvedomujes ze chvilkama po zahajeni velkym woblerem ponicis vic ryby populace nez ja tou malou a ty tvoje woblery tem vetsim rybam hubu nenatrhnou? Teda pokud je beres domu tak to nevadi
- Neděle 7. března 2010 v 18:17® džigit
-
troutkiller> ahoj ahoj.Já pstruha jen na MP,ale jinak jdu letos do všeho!On mi totiž tem fousatej do sbírky nějak chybí
- Neděle 7. března 2010 v 18:15® troutkiller
-
dodorider> Já teda nevim ale mně moc jako uspěch nepříde natrhávat huby 10cm Okounkum a kudlám do 30cm jak by smet
- Neděle 7. března 2010 v 18:13® dodorider
-
troutkiller> ja uz z toho presel
prave z te gramaze 20–50 na 1–3 nebo 1–10 prijde mi to hezci a hlavne mas vice uspechu
- Neděle 7. března 2010 v 18:12® troutkiller
-
cormoran>Já to mastím od Pstruhu po sumce
- Neděle 7. března 2010 v 18:11® troutkiller
-
džigit> Bud zdráv lovče
Třeba až se přestane bát skončí u stejného lesu prutu jako mi
Pak nemuže nastat situace že na nekterou nástrahu nemáš prut
)
- Neděle 7. března 2010 v 18:10® dodorider
-
džigit> ani ne covece sice kdyz na 0,105mm vlasec zaprahnes napriklad nechtenou stiku kolem 85cisel mas v tu rany stazenej zadek jak louskacek na orisky ale velkych ryb se nebojim to by tu u nas museli nejake byt
mam raci pstruha a okouna
- Neděle 7. března 2010 v 18:07® džigit
-
dodorider> jen jestli se nebojíš velkých ryb!
- Neděle 7. března 2010 v 18:03® dodorider
-
troutkiller> nemam na vlaceni takto velkych nastrah ani prut jen jeden ale ten moc u vody nebyl
- Neděle 7. března 2010 v 17:58® cormoran
-
troutkiller> Ty jo, tak to já jsem v tomhle trochu konzerva a vyšlapávám si cestičku někde mezi
- Neděle 7. března 2010 v 17:55® dodorider
-
cormoran> no vidis to
- Neděle 7. března 2010 v 17:55® dodorider
-
troutkiller> ne rikam nezajima ale ze je to pro mne nezajimave jako ze to nevyuziji atd rad se juknu na lov s velkymi woblery atd
- Neděle 7. března 2010 v 17:36® troutkiller
-
cormoran> Třeba je závodník
Já mám od trojnulek rotaček po 20cm woby na fousky všechny velikosti
- Neděle 7. března 2010 v 17:33® cormoran
-
dodorider> Čoveče, já to mám přesně obráceně
- Neděle 7. března 2010 v 17:33® troutkiller
-
dodorider> Tak to budeš nejspíš lovec zooplanktonu
)Když tě nic nad 5cm nezajímá.
- Neděle 7. března 2010 v 17:30® dodorider
-
spike> ja mam i hafo wobleru od lovce a neco od salma a rapaly ale raci pouzivam smacky twistery a male rotacky vse co je nad 5cm je pro me nezajimave
- Neděle 7. března 2010 v 17:00® troutkiller
-
Tak sem si v rámci léčení abstáku namotal na Daiwyčku novej vlasec aby bylo na pstroužky připraveno
Jsem moc zvědavej jakej ten vlasec bude,na Daiwu sem ještě nelapal
- Neděle 7. března 2010 v 16:33® spike
-
dodorider> taky solidní výbava:) já na veletrhu koupím kolem 50kusů, základní vybavení pro lov:)
- Neděle 7. března 2010 v 16:20® dodorider
-
Tomik> smacku mas teda pozehnane to mas tolik druhu nebo kusu ja sem koukal a mam asi 70 druhu kazdy po 3 kusech behem sezony dokupuji
- Neděle 7. března 2010 v 16:09® troutkiller
-
Arnej> Já sem tři koupil na sumce,kuly tý kuličce co v něm rachtá a nula bodou
Spíš mi přijde že to ryby plaší
- Neděle 7. března 2010 v 15:49® Char
-
Arnej> přijde mi to podobné jako Rattlin Rapala a tu jsem po několika marných pokusech odložil ikdyž chod má lákavý. Stímto novím tipem zkušenost nemám.
- Neděle 7. března 2010 v 15:39® Arnej
-
Ahoj, co říkáte na woblery Clackin Rap od Rapaly? Chci si koupit dva typy v barvě FT a CLN. V katalogu od normarku jsou ve velikosti 8 cm s hmotností 25 gramů.
- Neděle 7. března 2010 v 15:37® Tomik
-
dodorider> Tohle je tak na první měsíc…:) Tedka jsem z nudy spočítal mikrosmáčky mám jich 238 a k nim 82 hlaviček…ještě budu muset nějaký dodělat..:)
- Neděle 7. března 2010 v 15:34® Char
-
spike> ten horní je Lovec, taková kryzovka když nevíš kudy kam ale někdy tě osvobodí od naprosté nuly. skwor> ještě jsem se tam nedostal