Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 5. března 2010 ve 23:23® dodorider
-
njn ja mizim tak se mejte cus
- Pátek 5. března 2010 ve 23:21® dodorider
-
Sander> jako automechanik-lakyrnik tomu rozumim neboj a ver ze jen o tom to neni vybrousit vykytovat udelat zakladovku a pro dobrej nastrik potrebujes bufik na vytopeni boxu popripade garaz nen to tak jednoduche a kapota je nejhorsi casti po strese
- Pátek 5. března 2010 ve 23:20® acam
-
Sander> Chytrej kluk
- Pátek 5. března 2010 ve 23:18® Sander
-
acam > jo, když si to po sobě znova přečtu, už mi tam lítá nějaký slovo navíc. Končím.
- Pátek 5. března 2010 ve 23:16® Sander
-
dodorider > a jak to řešíš když padaj kroupy? Komu by jsi si stěžoval v tomto případě?
Fakt bych to nehrotil. Nějaký tečky zamázneš korekční tyčinkou, která stojí kilo a vydrží ti několik let… A když už je tam rez, nechá se to vybrousit, zakytovat a navrch použít tu tyčinku.
- Pátek 5. března 2010 ve 23:12® acam
-
Sander> Přestaň
- Pátek 5. března 2010 ve 23:12® dam
-
Sander> škoda, že to asi nevyřešíme, i když bychom asi řešení měli…v neděli se půjdu podívat, zda tam něco zbylo. Dobrou…
- Pátek 5. března 2010 ve 23:12® dodorider
-
Sander> odklepne lak i kdyz minijaturne ale i tak a po nejakem case se priroda projevuje lisakem ktery jen na kapote zpusobi skodu cenove na 5000
- Pátek 5. března 2010 ve 23:10® Sander
-
acam > copak, dáváš rybu na rafinovaně ponořená železa s rybou?
- Pátek 5. března 2010 ve 23:09® Sander
-
dodorider > můžeš, ale z pohledu myslivce bych se na tebe koukal jako na wolla. Broky padající k zemi dávno ztratily svou energii, mimo ťuknutí o metalízu nemají žádný jiný efekt.
- Pátek 5. března 2010 ve 23:08® acam
-
osprey> Mám i lepší nápady ale nechci tento WEB diskreditovat. Kdo chce tak si taky najde …
- Pátek 5. března 2010 ve 23:07® dodorider
-
osprey> moc hezky podano takze si muzu jit stezovat na ty blazny v zelenem co u baraku kropi holibi a me to pada na auto?
- Pátek 5. března 2010 ve 23:05® osprey
-
acam> Perkusní zbraň – pokud budeš střílet kulí šikmo vzhůru, přidají ti ještě obecné ohrožení, protože je to opravdu riziko.
Ale i pokud bys použil brok, je to hrozný kravál a začne se o tebe zajímat správce nejbližší honitby.
- Pátek 5. března 2010 ve 23:02® dodorider
-
acam> mas recht je tu toho vice nelegalne to je ta cr pokazdy co na tohle myslim mam nervy tak ruce pryc a jdeme na ryby at uz je duben
- Pátek 5. března 2010 ve 23:01® dodorider
-
dam> mej se a dobrou
- Pátek 5. března 2010 ve 22:59® acam
-
osprey> Pokud je to tak, tak to není tak hrozný.
Pánové …, na WEBu je plno zajímavých perkusních zbraní legálně dostupných každému kdo má občanský průkaz, od 18 let. Ale snad víte co děláte … ?
Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 22:02:58 uživatelem acam. - Pátek 5. března 2010 ve 22:58® Sander
-
dam > je to vděčné téma, každý rybář o tom problému ví, někdo víc, někdo méně, ale nikdo nemá problém pustit svůj názor do pranice. To třeba když se tu řeší konkrétní věc, jako třeba cajk, moc lidí nemůže.
Dobrou Davide.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:57® dam
-
Sander> to je to správné slovo…jsme v Česku
- Pátek 5. března 2010 ve 22:56® dam
-
Sander> naťuknout téma kormoráni, tak se to hned hejbe…ráno vstávám ve 4, ale ne na ryby
jdu do rachoty, tak asi zalehnu
- Pátek 5. března 2010 ve 22:56® Sander
-
dodorider > nedělám do zbraní.
Už jsem zde názor na kormorány vyjadřoval mnohokrát. Samozřejmě mě to sere, bodeť by ne, když chodím na vodu kde zbylo pár čudel.
Ale nesouhlasím s tím, že se s tím nedá nic dělat. Trošku bych to poupravil, místo „nedá“ si dej „nechce“.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:54® osprey
-
acam> Bude s tebou vedeno přestupkové řízení, bude se řešit, jestli máš legálně drženou zbraň a když nenajdou nic horšího než to, že jsi legální zbraní zastřelil tu ludru, dostaneš pokutu.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:53® Sander
-
acam > v českém podání může nastat i tato varianta myslím.
Ale vím jak, neboj, chápu tě…
- Pátek 5. března 2010 ve 22:53® dodorider
-
Sander> ta prvni verze kormorani vs ryby a to je jedno konec teto debaty proste davaj rybam zabrat a nic se s tim neda delat.
ty delas do zbrani?
- Pátek 5. března 2010 ve 22:52® acam
-
Sander> Flinty versus kormoráni není drancování
- Pátek 5. března 2010 ve 22:50® Sander
-
dodorider > myslím že vím jak je to s brokovými náboji. A nejen s brokovými. Dokonce jsem tento týden nedělal nic jiného, než že je v rámci externí zakázky kalibroval pro Selier A Bellot.
Ale tak nějak nerozumím tvému slohu. Co jsi měl namysli tím drancováním? Kormoráni versus ryby, nebo flinty versus kormoráni?
- Pátek 5. března 2010 ve 22:47® dodorider
-
Sander> jo tak
myslis jako ze se neda brokovovi naboj neda predelat z jemneho broku na hruby?
- Pátek 5. března 2010 ve 22:46® dodorider
-
Sander> necerti se ale neni ti lito toho drancovani?
- Pátek 5. března 2010 ve 22:46® Sander
-
dodorider > já to beru tak, že tím posledním příspěvkem jsi mě úplně odzbrojil
- Pátek 5. března 2010 ve 22:45® acam
-
osprey> OK. Zastřelím ho. Chytne mě někdo a co bude?
- Pátek 5. března 2010 ve 22:45® dam
-
dodorider> nemáš co