Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 5. března 2010 ve 22:43® dodorider
dodorider

dam> moc ti dekuji jak ja ti to jendou oplatim

Pátek 5. března 2010 ve 22:43® dodorider
dodorider

Sander> ber to tak ze myslim ze to nemyslim vazne nemal bych na to ani srdce strelit po zivocichovi

Pátek 5. března 2010 ve 22:40® dam
dam

dodorider> http://www.mudhole.com/…a38Ta3aMbhv0

Tady najdeš spoustu věcí…mrkni se

Pátek 5. března 2010 ve 22:40® Sander
Sander

dodorider > „brokovnici a naladovat ji vetsim olovem a je to“ – už první věta svědčí o tom, že nemáš páru…sory.

Pátek 5. března 2010 ve 22:40® dodorider
dodorider

dam> cemuz prispela i zravost rybaru v predeslych letech

Pátek 5. března 2010 ve 22:37® dodorider
dodorider

dam> brokovnici a naladovat ji vetsim olovem a je to :-(( nemam rad tohle ale ta verbes vazne skodi ekologove jsou mnohdy svou aktivitou horsi nez kdybi nemluvili, at juknou na plotice ktere uz snad nejsou a pritom maji dulezitou ucast v potravnim retezci dravcu

Pátek 5. března 2010 ve 22:37® osprey
osprey

dam> Mě něco povídej. Bydlím u krásné řeky, kterou pamatuju plnou ryb. Dnes jsou jen v některých úsecích. To, co zbylo stín někdejšího stavu. Ani těm mrchám už to tu nestojí za to, aby se zdržely dýl – ne, že by tu o ně někdo stál.

dodorider: Normálně se prodávají blanky všech délek a gramáží – převážně ale v USA. Nevím ovšem, jak to v téhle zemi vidí s proutky do 7 g. Mimochodem, velice pěkný prut 240 cm do 7 g dělá Dragon. Vyělo by to levněji než stavěný.

acam: Ano, jsou chránění. Zatím jsem žádnému neublížil – ono to taky není snadné. Až jednou ztratím naději, že na tom moje řeka někdy bude líp, možná svůj přístup budu muset přehodnotit.

Pátek 5. března 2010 ve 22:35® acam

dam> To je nedorozumění. Já je chci taky masakrovat, jen se informuji, co mi případně hrozí za postih.

Pátek 5. března 2010 ve 22:33® dam
dam

acam> nezlob se, ale mě je úplně jedno jestli je chráněný, ryby jsou taky chráněný a on je žere, do těchto končin prostě nepatří a těch pár poblblých zelených aktivistů následky neřeší. Rybáři taky jen přemýšlí co s nimi. Střelba je velmi málo účinná a jediná možnost zkorigování stavu je na hnízdištích…žádné peníze od státu popolace ryb neobnoví

Pátek 5. března 2010 ve 22:32® dodorider
dodorider

dam> to jsem nevedel ja jsem se nejak do tehle veci nerejpal ted zjistuji ze bych to rad zkusil

Pátek 5. března 2010 ve 22:29® dam
dam

dodorider> dá se pořídit úplně vše, výběr je neskutečný…

Pátek 5. března 2010 ve 22:26® dodorider
dodorider

dam> kormorani mi tez rvou srdce vidsel jsem jak cupujou krasneho candose atd svinaci pusku na ne

Pátek 5. března 2010 ve 22:24® acam

Pánové, nechci se nějak vměšovat, ale není ta ptačí potvůrka náhodou chráněná? Protože pokud by to bylo jako například s kachnou, tak by to asi stálo za přestupek. Zničil bych několik kilogramů masa ale zabít chráněný zvíře je trochu větší oplejtačka.

Pátek 5. března 2010 ve 22:19® dodorider
dodorider

dam> takze jse da zakoupit i cele telo prutu? a udelat ho celej podle sebe treba sehnat 240cm kus aby byl v gramazi do 7g?

Pátek 5. března 2010 ve 22:16® dam
dam

osprey> jinak dnes ráno jsem se hned pěkně nasr…kormoši už zabrousili i na moji oblíbenou říčku, opadla voda a je to…fakt přemýšlím o zakoupení zbraně8-(

Pátek 5. března 2010 ve 22:14® osprey
osprey

dam> Jde o to, jaký blank chceš (asi bude rozdíl 20 g a 80 g nebo 1.8 m a 3 m) a otázka je i definitivní cena té práce.

Já letos za pruty moc utrácet nechci. Už mám utraceno.

Pátek 5. března 2010 ve 22:10® dam
dam

osprey> v současný době jsou velmi dobrý slevy na blanky, velmi slušný blank už je za 50 dolarů, práce stavěče je cca 1500, záleží pouze na tom, co si přeješ nasadit, je rozdíl, jestli dáš např. jednostopé očka nebo klasický sic…nemám nic proti sériovce, ale když je možnost nechat si vyribit něco jen podle sebe a pro sebe, je to velké lákadlo Také jsem už viděl několik prutů velmi zdařilích i od méně zkušených stavěčů, ale jejich náklady jsou stejné, spíš vyšší…

Pátek 5. března 2010 ve 22:04® osprey
osprey

dam> To je jen otázka, jestli ti jde o užitnou hodnotu a nebo dokonalý skvost.

Viděl jsem pruty stavěné ve velmi skromných poměrech a byly super.

Když si budu chtít nechat postavit dejme tomu Sportex Kev Spin, tak koupím blank za 3000, další komponenty za 1000, k tomu práce stavěče – člověk formátu pana Studeného chce asi 4000 a to už jsem nad cenou továrního Sportexu.

Takže dokud si nevymyslím nějaký speciál, který nikdo nedělá, budu buď kupovat konfekci anebo se s tím (kdybych už roupama nevěděl, co dělat) poperu u někoho z kamarádů sám i s rizikem, že to nebude vzhledově žádný zázrak.

Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 21:04:44 uživatelem osprey.
Pátek 5. března 2010 ve 21:56® dam
dam

osprey> byl jsem včera u Michala Studeného a když jsem viděl, co je nutné k tomu, aby to dobře vypadalo, tak bych se na to mohl vykašlat a radši si to zadám:-)

Pátek 5. března 2010 ve 21:54® osprey
osprey

dodorider> Grilovací motor se v těchle případech využívá dost často. Jde o to, jestli ti to stojí za to – lak, motor, asi i očka,…

Ale pokud ano, tak to neřeš – jenom se poptej, aby ten lak za něco stál. Já ho nikdy nekupoval.

Pátek 5. března 2010 ve 20:55® dodorider
dodorider

skwor> tys to vytahnul na verejnost, ale ok koncim s tim jo!

Pátek 5. března 2010 ve 20:31® skwor
skwor

dodorider> Tak si to mysli a nech pro sebe. Taky tu mám lidi, které nemusím a nijak to do světa nevytrubuju. A co jsem před x lety napsal si fakt nepamatuju. Díky a měj se.

Pátek 5. března 2010 ve 20:30® dodorider
dodorider

skwor> ja neblbnu, vychazim jen ze sve a zkusenosti nejmenovanych lidi!

Pátek 5. března 2010 ve 20:29® dodorider
dodorider

osprey> chtel jsem cely prut, a co na to otaceni vyuzit grylovaci motor? otaci se pomalu a vydrzi radu hodin?

Pátek 5. března 2010 v 15:49® osprey
osprey

dodorider> Chceš lepit koncové očko nebo si vyvázat celý prut? Pokud jde o verzi b), je tu jedna potíž – to očko se zalakuje kvalitním epoxidovým lakem, který je drahý a pak to schne řadu hodin a aby to nesteklo na jednu stranu, musí se to otáčet.

Já si stavěl jen prut na dírky a očka jsem zalil rychleschnoucím dvousložkovým epoxidem. Vzhledem k tomu, že je to levná věc a k tomu prototyp, na němž se bude dál pracovat, tak to stačí. K profesionální kvalitě to má dost daleko.

Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 14:49:31 uživatelem osprey.
Pátek 5. března 2010 v 15:02® skwor
skwor

dodorider> Co blbneš (osobky)?

Pátek 5. března 2010 ve 12:36® dodorider
dodorider

osprey> je dobre lepit ocka tim zpusobem ze se tam namotava jake si vlaknu a pres nej nejake lepidlo? nebo zans neco jinciho chtel ybch se to naucit mam tu stary (hodne stary) prut ktery sem chtel zkusit osadit ocky a trochu zrepasovat je to raritka a tak zase neni skoda kdyz se neco pokazi a na starem kole se pres nejelepe naucis?

Pátek 5. března 2010 ve 12:34® dodorider
dodorider

ja nastesti nakupuji potreby pres jednoho maleho prodejce tady v Kadani, konkretne rybarske potreby a lovecke strelivo Rabas a se vsim vzdy pomuze opravy vse od kolovratku po pruty takze na internetovy obchod kaslu a beru pres nej po zkusenosti s jendou reklamaci. Je to lepsi v tom ze tenhle pan nakupuje primo od nich ne na objednavku a tak si pro to zbozi v pripade problemu hned zfoukne a je to v klidku.

Čtvrtek 4. března 2010 ve 23:35® spike
spike

džigit> počkej ale to jsem zvědavý kdy to bude mít opravené dejvík2504. Jakýmsi způsobem ulomil očko a dával to tam na opravu ještě dřív než já a myslím to ještě nemá.

Čtvrtek 4. března 2010 ve 23:28® džigit

spike> jenže pokud někdo není schopen vyměnit za 30 dnů očko je to divné a už bych si vzal peníze.Navíc se Ti to asi potvrdilo,když si psal že to odflákli.Koupil bych nový prut,nebo bych si ten starý pořádně přebral