Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 4. března 2010 ve 23:26® osprey
osprey

spike> Není důvod, aby byl špatný. Já začínal s daleko horším. Ale v lepších časech.

Člověk si musí k dobrému cajku dozrát.

A s opravami jsem si taky užil – třeba firma Trabucco, ta na to byla expert.

Čtvrtek 4. března 2010 ve 23:20® spike
spike

džigit> :-) vím, že mají 30dnů ale ten prut jsem nepotřeboval, ale kdyby se mě to stalo ve vláčecí sezoně tak bych peníze chtěl zpátky:)

Tento příspěvek byl editován 4.3.2010 22:20:55 uživatelem spike.
Čtvrtek 4. března 2010 ve 23:19® džigit

spike> na vyřízení záruky je ze zákona 30 dnů.Pak penízky nazpět!!!Nenech se sebou orat!

Čtvrtek 4. března 2010 ve 23:11® spike
spike

osprey> To je pravda, prostě někdo umí a má se dobře a někdo je pravý opak.

Ten prut sám o sobě není špatný, vláčím s ním woby do 10cm a rotačky.

Tento příspěvek byl editován 4.3.2010 22:11:58 uživatelem spike.
Čtvrtek 4. března 2010 ve 23:07® osprey
osprey

spike> Když jsem viděl spoustu „odborníků“ při práci, začal jsem si spoustu věcí dělat sám. Je možné, že k tomu časem taky dospěješ, když už si děláš formy na olova.

A další věc je osobnostní trénink. Trvalo mi dost let, než jsem se naučil hodit někomu odbytou práci na hlavu. Ale ono to v téhle zemi jinak nepůjde – kdo umí, zaslouží peníze a uznání. Kdo neumí, nezaslouží si nic.

Čtvrtek 4. března 2010 ve 23:02® spike
spike

osprey> nevím já se v lepidlech nevyznám, nikdy jsem očka nelepil:)

Čtvrtek 4. března 2010 ve 23:01® spike
spike

timbab> celkem špatná zkušenost 1.bylo to tam dlouho 2.reklamaci odbyli 3.musel jsem to po nich ještě dobrousit(tu kapku pilníkem na nehty:))

Tento příspěvek byl editován 4.3.2010 22:01:56 uživatelem spike.
Čtvrtek 4. března 2010 ve 23:01® osprey
osprey

spike> Až prodřeš tohle, změř průměr toho dílu, kup pořádné očko (nejlíp SiC), nahřej tohle staré zapalovačem, stáhni a tavným lepidlem nalep nové.

A co je tohle za lepidlo? Doufám, že na to nevzali epoxid?

Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:59® timbab
timbab

spike> koukám ten servis je jedna velká paráda

Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:57® spike
spike

timbab> ne to není odrané, to jsou zbytky lepidla:(

Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:56® timbab
timbab

spike> no to je pěkný a na tý fotce před tou kapkou je ten prut odřenej nebo se mi to jen zdá?

Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:52® spike
spike

timbab> hej v prosinci jsem ho dával na reklamaci, protože byla v posledním očku vydraná drážka a to nepoužívám pletenku. Na reklamaci mají mesíc a tak jsem tam na konci prosinca volal a bylo mě řečeno,že to bude až v na konci ledna. Na konci ledna volám a to samé. Nakonec jsem se dočkal a včera si v rybářských prut vyzvedl. Na to jak měli v servisu ten prut dlouho to dost odběhli. Horní očko bylo celé dolepené, a teď když jsem zkoušel na prut dat honí díl tak se z ničeho nic zasekl. Nešel ani dolů a ani dál. Nakapal jsem tam nakonec olej do šicího stroje a ten to jaksi povolil:). Zdá se mně, jako by to nebyl ani můj horní díl, protože dřív to šlo nasadit nadoraz v pořádku. Jinak na fotce je jak odběhli tu reklamaci očka, hlavně si povšimni té kapky lepidla:(

foto/diskuze/privlac/2010/th-img31723.jpg
Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:45® timbab
timbab

spike> a co jsi s ním měl?

Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:43® spike
spike

Už jsem se lekl, že letos moje alivio k vodě nedostanu, ještě že doma byl olej na šicí stroje:)

Tento příspěvek byl editován 4.3.2010 21:46:27 uživatelem spike.
Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:34® jarad

osprey> Raději brokovnici at je z nich fašírka.

Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:30® džigit

osprey> třeba je drahá úprava.Viděl jsem jeden italský film,kde holky neměly co jíst a tak šlohly nějakého podobného ptáka ze ZOO. Tři dny to vařily a pak si málem vylámaly zuby/myslím Sophia Loren/ :-D Ale mohly by se role vyměnit-kormouše zešrotit a nakrmit ryby :-D

Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:27® osprey
osprey

dav> Sežeň mi malorážku a nějakej glejt, že můžu a nebudeš stačit škubat.

Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:26® dav

osprey> taky budem vyvážet né:-93;

Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:24® osprey
osprey

Pánové, viděl jsem fotky z Faerských ostrovů. Tam se kormoráni jedí a dokonce exportují na kontinent. A je to drahé žrádlo – jeden vyjde asi na 3 000,– Slyšel jsem něco o tom, že pár lidí u nás tato myšlenka zaujala. Ale nic bližšího. Je lepší nevědět…

Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:22® džigit

Sander> no vlastně,kdyby měli „jižani“ problém,"seveřani přeloží :-)

Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:18® dav

dam> to by mohly, aspoň pro změnu místo bažantů, karmoránu je až moc:-((

Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:16® dam
dam

Sander> doufám, že myslivci ukážou nějaké fotky vyrovnaných kormošů:-D

Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:15® dam
dam

skwor> jsou už různé nabídky, Brno je drahé, zalobované a nyní dlouhé…firmy to stojí veliké peníze…věřím, že ale Morava zůstane

Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:04® Sander
Sander

džigit > na co čeština, na tenhle jazyk nepotřebuješ znát doslovný překlad, přesto lze plně chápat obsah textu.

Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:55® džigit

Kdybyste chtěli doplnit UL http://stepanow-fishing.com/index-pl.html ,bohužel ještě nejede čeština

Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:50® Sander
Sander

dam > v Kajmanu už se zmiňují o výstavě 2011, ani náznak konce :-) Že je to tak dlouhé je myslím výjimečná situace. Docela se na to těším, kor když je to spojené s mysliveckou výstavou.

Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:49® dav

dam> poslední:-O ? to doufám né.

Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:48® skwor
skwor

dam> Myslíš, že to skončí až tak? No i kdyby, tak FF by Brno nahradit dokázal.

Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:47® dam
dam

troutkiller> co naděláš, docela mě to mrzí…ale když si někteří povedenci vymysleli tak dlouhý veletrh, tak se ani nedivím…nedivil bych se, kdyby byl v Brně poslední

Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:13® dav

osprey> v pohodě, díky za informaci