Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 29. ledna 2004 v 11:12® Bass
-
DaH: Ale jo, člověk si tam vždycky najde něco, co ho zajímá. Musim se přiznat, že dřív jsem ten časák uplně hltal a těšil sem se už už aby vyšel novej, ale nějak mě to přešlo. Teď si ho tak akorát prolistuju v trafice a zdar. To u Rybářství šla kvalita za poslední rok rapidně nahoru a musim říct, že tam si počtu mnohem víc. — Nějaký ty fotky ti pošlu, tak se s tim poper
- Čtvrtek 29. ledna 2004 v 10:56® HaD
-
Vaclav: vše OK?
- Čtvrtek 29. ledna 2004 v 10:54® HaD
-
Bass: pošli mi „fšechno“!!!! Apropó, už Ti došlo to CD? Včera jsem dostal (shodou okolností od TR v Kajmanovi) nový, naprosto BRUTÁLNÍ video. Posílám Ti ho mailem!
- Čtvrtek 29. ledna 2004 v 10:52® HaD
-
Bass: jo, proti konrétní kritice konkrétního článku či fotky atd. vůbec nejsem, ale odsoudit komplet celý časák (jakýkoliv) – to mi nesedí. Je jasný, že některý články se mi moc nelíbí, některý jsou neutrál a některý se mi naopak líbí a myslím, že je to tak u většiny čtenářů. Samozřejmě můžou být i takoví, kterým se nelíbí nic. OK, beru, může to tak být. Jsou čísla časopisů (nemyslím jen Kajmana, ale i ostatní), která jsou mi hodně vzdálená (zaujme mne jen máloco) ale byly i takový, kde se mi toho líbilo celkem dost. Ono já pozici těm časopisům moc nezávidím. Umím si představit vydávat takový časopis tak 5–10 let. Ale co pak, aby se témata neopakovala?
- Čtvrtek 29. ledna 2004 v 10:50® Vaclav
-
Mirek: Tak jsem ti to poslal znovu, snad uz to ted otevres. To je miniaturka, vid?
- Čtvrtek 29. ledna 2004 v 10:47® Bass
-
DaH: Mám ti poslat nějakou fotku těch bassíků ? Dáš to sem někam, jen tak pro zajímavost ?
- Čtvrtek 29. ledna 2004 v 10:28® Bass
-
DaH: Proč ne ? Kritika by přece měla být kořením, ne ?
) Řekni, že s těma článkama nemám pravdu ?
- Čtvrtek 29. ledna 2004 v 9:46® HaD
-
Bass: zas tak tvrdě bych to neviděl…
)
- Čtvrtek 29. ledna 2004 v 9:45® HaD
-
láďa: myslíš lednovýho (ještě jsem ho nečetl)
- Čtvrtek 29. ledna 2004 v 9:27® Bass
-
Láďa: Co tě v tom Kajmanovi tak nadchlo ? Vždyť ty články jsou už pět let pořád stejný. Furt dokola a o ničem. Aby převzali nějakej článek z Raubfische, nebo z Blinkeru, toho už se asi nedočkáme. Na seriály, jeko byl třeba ten o Janu Egersovi ( evropském králi štikařů ), který tam byl zhruba před čtyřmi roky, můžeme jenom vzpomínat. Vždyť je to akorát plný reklamy a h..... !! A fotky ? Když budeš chtít, tak takovejch ti udělám, že je neuneseš
)
- Čtvrtek 29. ledna 2004 v 9:14® Bass
-
Láďa: Jakýho tříkiláče, nic nevim ?? Včera jsem musel zase chvilku pracovat, tak jsem tady ztoho drobátko vypad.
- Čtvrtek 29. ledna 2004 v 1:16® Láďa
-
Maf:Když už budem na té slovači,tak zajdem ještě na hlavatky ne?!Vydržíme do prosince a nějakou jim tam uzmem. Opět musím zmínit poslední číslo Kajmana. Tam ti je taková krasavice zrovna z Oravy,tuším 24kg a něco přes metr. Ovšem nevím,nevím jak by to mé tělo sneslo –15stupňů a k tomu ještě někde zabroděn. Sakra to musí být očistec!!!!!!
- Čtvrtek 29. ledna 2004 v 1:10® Láďa
-
Bass:Kamaráde až uvidíš toho tříkiláče,tak se potento.....
- Středa 28. ledna 2004 ve 23:56® Láďa
-
All:Kamarádi,Rapala chystá dle nepotvrzených zpráv opět dovoz dvojdílných woblerů Jointed Sinking specielně kvůli ČR. A obnovu některých barevných vzorů,které již nejsou vyráběny.
- Středa 28. ledna 2004 ve 23:27® Láďa
-
Bass,Maf atd:Pánové,když už se zde hovoří o okounech,tak si kupte nové číslo Kajmana. Budete valit oči. Já taky čuměl jak sůva.
- Středa 28. ledna 2004 ve 22:46® jiris
-
DaH – napsal jsem Ti.
- Středa 28. ledna 2004 ve 22:02® HaD
-
jiris: no já jsem Ti ho neposlal, protože nemám Tvůj e-mail. Tak mi ho pošli na chytej@chytej. cz, nebo mi ty fotky s texty pošli na stejný e-mail a já to upravím a vložím to tam
- Středa 28. ledna 2004 ve 22:00® HaD
-
naxos: díky. nejsem grafik, ale snažím se, aby si mohl každý vybrat podle svého gusta, pokud budeš mít nějaký zlepšovák, sem s ním!
- Středa 28. ledna 2004 ve 21:48® jiris
-
DaH – pošli mi nějaký heslo, ať tam můžu dát nějaký fotky. Dík
- Středa 28. ledna 2004 ve 21:05® jiris
-
DaH – ne a ne mi přijít heslo.
- Středa 28. ledna 2004 ve 20:29® naxos
-
2 DaH: Ten novej vzhled vypada o neco lip! Je prijemnejsi pro oci! Snaz se dal
- Středa 28. ledna 2004 v 15:44® Ruda
-
Bass: Já vím že to jsou okounci, ale i tak velikost mi vyrazila dech. Můžeš to poslat sem.
- Středa 28. ledna 2004 v 15:31® Vaclav
-
MAF: V tom s tebou souhlasím, jsou specificke, a taky jich mam plne krabicky – od nejmensich po nejvetsi. Jen si netroufam tvrdit, kdo je „nambr uan“. Ja mama takovou vedouci trojku, a pak dalsi trojku, a pak uz nikoho…
- Středa 28. ledna 2004 ve 14:33® HaD
-
MAF: oukej :-o)
- Středa 28. ledna 2004 ve 14:27® MAF
-
DaH:To se neboj na moji reakci je zvědavej i mistr BASS¨,dám ti vědět pokud to rozchodím.-)
- Středa 28. ledna 2004 ve 14:26® MAF
-
Venca:Dle mého soukromého (skromného)názoru mají Nilsy jiný zcela odlišný pohyb než třeba Rapala nebo Salmo a to je činí atraktivnějším,neb si myslím ,že většina rybářů chytá právě na Rapaly či Salma a tudíž jsou tyto nástrahy okoukanější. Každopádně jsou Nilsy a „Uglíci“ (na pstruhy a jelce)moji favorité číslo 1.Škoda jen že je s nima problém při jejich schánění
- Středa 28. ledna 2004 ve 14:23® HaD
-
MAF: tak pak dej vědět
- Středa 28. ledna 2004 ve 14:21® MAF
-
DaH:Ne ještě jsem to nestihnul,pouze jsem si to „zaarchivoval“
ale dle líčení BASSe je to fakt nářez
- Středa 28. ledna 2004 ve 14:09® Vaclav
-
MAF: Jo, Nilsy jsou zvlastni svym barevnim provedenim a nekdy i tvarem, ale funguji. Jestli lepe nez Rapala nebo Salmo, to nevim, to se tezko posuzuje, ale urcite patri do spicky, to je bez diskuse. Já ty Jaky mam z cudzých skandinávských kraju, tady jsem je nevidel. S tim druhym modelem zadnou zkusenost nemam.
- Středa 28. ledna 2004 ve 13:32® HaD
-
MAF: už jsi viděl to video, co jsem poslal Bassovi?