Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 29. ledna 2004 v 11:12® Bass
Bass

DaH: Ale jo, člověk si tam vždycky najde něco, co ho zajímá. Musim se přiznat, že dřív jsem ten časák uplně hltal a těšil sem se už už aby vyšel novej, ale nějak mě to přešlo. Teď si ho tak akorát prolistuju v trafice a zdar. To u Rybářství šla kvalita za poslední rok rapidně nahoru a musim říct, že tam si počtu mnohem víc. — Nějaký ty fotky ti pošlu, tak se s tim poper :-))

Čtvrtek 29. ledna 2004 v 10:56® HaD
HaD

Vaclav: vše OK?

Čtvrtek 29. ledna 2004 v 10:54® HaD
HaD

Bass: pošli mi „fšechno“!!!! Apropó, už Ti došlo to CD? Včera jsem dostal (shodou okolností od TR v Kajmanovi) nový, naprosto BRUTÁLNÍ video. Posílám Ti ho mailem!

Čtvrtek 29. ledna 2004 v 10:52® HaD
HaD

Bass: jo, proti konrétní kritice konkrétního článku či fotky atd. vůbec nejsem, ale odsoudit komplet celý časák (jakýkoliv) – to mi nesedí. Je jasný, že některý články se mi moc nelíbí, některý jsou neutrál a některý se mi naopak líbí a myslím, že je to tak u většiny čtenářů. Samozřejmě můžou být i takoví, kterým se nelíbí nic. OK, beru, může to tak být. Jsou čísla časopisů (nemyslím jen Kajmana, ale i ostatní), která jsou mi hodně vzdálená (zaujme mne jen máloco) ale byly i takový, kde se mi toho líbilo celkem dost. Ono já pozici těm časopisům moc nezávidím. Umím si představit vydávat takový časopis tak 5–10 let. Ale co pak, aby se témata neopakovala?

Čtvrtek 29. ledna 2004 v 10:50® Vaclav

Mirek: Tak jsem ti to poslal znovu, snad uz to ted otevres. To je miniaturka, vid?

Čtvrtek 29. ledna 2004 v 10:47® Bass
Bass

DaH: Mám ti poslat nějakou fotku těch bassíků ? Dáš to sem někam, jen tak pro zajímavost ?

Čtvrtek 29. ledna 2004 v 10:28® Bass
Bass

DaH: Proč ne ? Kritika by přece měla být kořením, ne ? :-)) ) Řekni, že s těma článkama nemám pravdu ?

Čtvrtek 29. ledna 2004 v 9:46® HaD
HaD

Bass: zas tak tvrdě bych to neviděl…:-)) )

Čtvrtek 29. ledna 2004 v 9:45® HaD
HaD

láďa: myslíš lednovýho (ještě jsem ho nečetl)

Čtvrtek 29. ledna 2004 v 9:27® Bass
Bass

Láďa: Co tě v tom Kajmanovi tak nadchlo ? Vždyť ty články jsou už pět let pořád stejný. Furt dokola a o ničem. Aby převzali nějakej článek z Raubfische, nebo z Blinkeru, toho už se asi nedočkáme. Na seriály, jeko byl třeba ten o Janu Egersovi ( evropském králi štikařů ), který tam byl zhruba před čtyřmi roky, můžeme jenom vzpomínat. Vždyť je to akorát plný reklamy a h..... !! A fotky ? Když budeš chtít, tak takovejch ti udělám, že je neuneseš :-)) )

Čtvrtek 29. ledna 2004 v 9:14® Bass
Bass

Láďa: Jakýho tříkiláče, nic nevim ?? Včera jsem musel zase chvilku pracovat, tak jsem tady ztoho drobátko vypad.

Čtvrtek 29. ledna 2004 v 1:16® Láďa

Maf:Když už budem na té slovači,tak zajdem ještě na hlavatky ne?!Vydržíme do prosince a nějakou jim tam uzmem. Opět musím zmínit poslední číslo Kajmana. Tam ti je taková krasavice zrovna z Oravy,tuším 24kg a něco přes metr. Ovšem nevím,nevím jak by to mé tělo sneslo –15stupňů a k tomu ještě někde zabroděn. Sakra to musí být očistec!!!!!!

Čtvrtek 29. ledna 2004 v 1:10® Láďa

Bass:Kamaráde až uvidíš toho tříkiláče,tak se potento.....

Středa 28. ledna 2004 ve 23:56® Láďa

All:Kamarádi,Rapala chystá dle nepotvrzených zpráv opět dovoz dvojdílných woblerů Jointed Sinking specielně kvůli ČR. A obnovu některých barevných vzorů,které již nejsou vyráběny.

Středa 28. ledna 2004 ve 23:27® Láďa

Bass,Maf atd:Pánové,když už se zde hovoří o okounech,tak si kupte nové číslo Kajmana. Budete valit oči. Já taky čuměl jak sůva.

Středa 28. ledna 2004 ve 22:46® jiris
jiris

DaH – napsal jsem Ti.

Středa 28. ledna 2004 ve 22:02® HaD
HaD

jiris: no já jsem Ti ho neposlal, protože nemám Tvůj e-mail. Tak mi ho pošli na chytej@chytej. cz, nebo mi ty fotky s texty pošli na stejný e-mail a já to upravím a vložím to tam

Středa 28. ledna 2004 ve 22:00® HaD
HaD

naxos: díky. nejsem grafik, ale snažím se, aby si mohl každý vybrat podle svého gusta, pokud budeš mít nějaký zlepšovák, sem s ním!

Středa 28. ledna 2004 ve 21:48® jiris
jiris

DaH – pošli mi nějaký heslo, ať tam můžu dát nějaký fotky. Dík

Středa 28. ledna 2004 ve 21:05® jiris
jiris

DaH – ne a ne mi přijít heslo.

Středa 28. ledna 2004 ve 20:29® naxos

2 DaH: Ten novej vzhled vypada o neco lip! Je prijemnejsi pro oci! Snaz se dal :-)

Středa 28. ledna 2004 v 15:44® Ruda

Bass: Já vím že to jsou okounci, ale i tak velikost mi vyrazila dech. Můžeš to poslat sem.

Středa 28. ledna 2004 v 15:31® Vaclav

MAF: V tom s tebou souhlasím, jsou specificke, a taky jich mam plne krabicky – od nejmensich po nejvetsi. Jen si netroufam tvrdit, kdo je „nambr uan“. Ja mama takovou vedouci trojku, a pak dalsi trojku, a pak uz nikoho…

Středa 28. ledna 2004 ve 14:33® HaD
HaD

MAF: oukej :-o)

Středa 28. ledna 2004 ve 14:27® MAF
MAF

DaH:To se neboj na moji reakci je zvědavej i mistr BASS¨,dám ti vědět pokud to rozchodím.-)

Středa 28. ledna 2004 ve 14:26® MAF
MAF

Venca:Dle mého soukromého (skromného)názoru mají Nilsy jiný zcela odlišný pohyb než třeba Rapala nebo Salmo a to je činí atraktivnějším,neb si myslím ,že většina rybářů chytá právě na Rapaly či Salma a tudíž jsou tyto nástrahy okoukanější. Každopádně jsou Nilsy a „Uglíci“ (na pstruhy a jelce)moji favorité číslo 1.Škoda jen že je s nima problém při jejich schánění

Středa 28. ledna 2004 ve 14:23® HaD
HaD

MAF: tak pak dej vědět :-)

Středa 28. ledna 2004 ve 14:21® MAF
MAF

DaH:Ne ještě jsem to nestihnul,pouze jsem si to „zaarchivoval“:-) ale dle líčení BASSe je to fakt nářez:-)

Středa 28. ledna 2004 ve 14:09® Vaclav

MAF: Jo, Nilsy jsou zvlastni svym barevnim provedenim a nekdy i tvarem, ale funguji. Jestli lepe nez Rapala nebo Salmo, to nevim, to se tezko posuzuje, ale urcite patri do spicky, to je bez diskuse. Já ty Jaky mam z cudzých skandinávských kraju, tady jsem je nevidel. S tim druhym modelem zadnou zkusenost nemam.

Středa 28. ledna 2004 ve 13:32® HaD
HaD

MAF: už jsi viděl to video, co jsem poslal Bassovi?