Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 28. ledna 2004 ve 13:11® MAF
-
Venca:Ježíš to je zvěrstvo co jsem to napsal,to nebylo schválně fakt ne,pokud to není k pochopení tak to přepíšu
- Středa 28. ledna 2004 ve 12:28® MAF
-
Venda:Takľe říkáą ľe by ta Haka stála za to,koukal jsem na ty loňský modely barevně nic moc(coľ ostatně platí pro větąinu Nilsů)ale zase ten pohyb u ostatních modelů Nilsů je neokoukaný(Haku neznám) a řekl bych i účinějąí neľ Rapala,pak jsem koukal na model Finladnia Sinnking taky u Nilsu,to vypadá vyloľeně jako pstruhová a jelcová záleľitost,jenom jsem to nenaąel nikde k prodeji nevíą o tom něco,je to malý model 2–3 cm s jedním jednoháčkem. tak kdy přijedeą do Plzně?
- Středa 28. ledna 2004 v 11:36® HaD
-
ALL: pro všechny, kterým se zdála ta zelená moc jedovatá byl vytvořen další volitelný vzhled Chytej. cz pro registrované uživatele
- Středa 28. ledna 2004 v 11:24® HaD
-
Vaclav: pošli mi na e-mail Tvoje údaje a já Tě zaregistruju (Přezdívka „Vaclav“ je stale volná)
- Středa 28. ledna 2004 v 11:18® Vaclav
-
MAF: Kamaráde, modely Haka mam ve vybave hned ctyri, a to uz nekolik let. Jedna se o sedmicentimetrovou verzi, mam vesmes plovouci (dokonce mam jednu specialni barvu, vydanou v omezene serii vloni u prilezitosti kulatych narozenin Nils Masteru). Ma to takovy objemnejsi tvar, ale pracují velmi dobre, bezchybne. Je to melce plovouci nastraha (tak asi ten metr pod hladinou), a mam na to zatim jen vyhradne stiky, zadny jiny dravy druh.
- Středa 28. ledna 2004 v 10:26® MAF
-
Václav:Včera jsem koukal na netu na poslední modely Haka(je to tedy model 03)máš s nima nějaké osobní zkušenosti?
- Středa 28. ledna 2004 v 10:25® MAF
-
BASS:Ještě jsem to neviděl a už jsem nadrženej jak stepní kozel
fakt nestíhám…
- Středa 28. ledna 2004 v 10:09® Vaclav
-
DaH: Ne, ale mozna ze to byl byvaly kolega, takovy rekreacni rybar. U nas v redakci je pristup na mail jenom z meho pocitace, takze kdyz jsem v terenu, tak tu sedi kolegové…
- Středa 28. ledna 2004 v 10:07® Bass
-
Ruda: Rybaření na Discovery sleduji pravidelně a to nejzajímavější samozřejmě nahrávám. Matt Hayers ( doufámže jsem mu neskomolil jméno ), který natočil seriál " Buena Vista, Havana Fishing Club, je ve státech rybářská legenda. Dokonce pod jeho jménem vyšla rybářská hra na PS. Kuba je opravdu rybářský ráj a dokonce mnohem dostupnější než třeba Mongolsko, nebo New Zeland. Ty okouni, o kterých píšeš nejsou ale naši okouni říční, ale ti praví bassíci. Přesněji Largemouth bass. Kdyby bylo kam, tak bych poslal pár fotek, až 10. kilových krasavců !!
- Středa 28. ledna 2004 v 9:48® HaD
-
Vaclav: měl jsi přezdívku Barbus?
- Středa 28. ledna 2004 v 9:43® HaD
-
jiris: tak to tam všechno je. Díky! Fotky do galerie můžeš vkládat sám (na e-mail Ti pošlu přístupové jméno a heslo) nebo mi je pošli na e-mail: chytej@chytej. cz
- Středa 28. ledna 2004 v 9:31® Vaclav
-
DaH: Clovece, jeste ne, protoze mam neustale problemy s prihlasenim. Zapomenuté heslo mi to poslalu na jiz neexistující starou mailovou adresu, a kdyz jsem se zkusil zaregistrovat znovu z pracovního MACa, tak mi to hlási, ze tato adresa uz je registrována. Tak tomu nerozumím…
- Středa 28. ledna 2004 v 9:31® Mirek
-
Lerak: Díky za vyčerpávající info. To bude teda sakra akce!
- Středa 28. ledna 2004 v 9:29® Vaclav
-
Mirek: Poslal jsem to pod Tydenik Chebsko, ale mně se dnes oba maily vrátily jako ľe adresa byla ąpatná. Ale já ji napsal dobře, vzdyt jsem ti ji nechal jeste prekontrolovat. To mne tedy stve, protoze ja tu zpravu, docela dlouhou, uz smazal, a ted uz to nemam tak presne v hlave… A pak ze nam technika setri cas a nervy.
- Středa 28. ledna 2004 v 9:19® Ruda
-
Bass: Oprava: Nebylo to letos,ale loni pořád si nemohu zvyknout.
- Středa 28. ledna 2004 v 9:18® Ruda
-
Bass: Já to vzal taky jako inspiraci!! Jinak jsem jednou asistoval při ulovení okouna 48 cm 2,2 Kg. Bylo to na rybičku na Jesenici v roce 1986 a chytil ho p. Kaštánek z Březové. (Neskutečná ryba) Ale jinak mám stejný problém jako Ty spoustu ryb nemám vyfoceno třeba Tlouště 55 cm. Letos jsem po školeníčku o Mafa na Střele šel zkoušet štěstí na jeho žížalky a dostal jsem pruhovance 41 cm + 3 kusy těsně pod 40 cm a fotka ovšem není. Nebo parmu 80 cm co chytil můj otec v roce 89 taky není. Viděl jste včera někdo Buena Vista Fishing Club na Discovery na Kubě je nějaká nádrž kde jsou okounci až 8 kg váhy. Vůbec podle toho co v tom seriálu vidím je Kuba rybářsky velmi atraktivní.
- Středa 28. ledna 2004 v 9:17® Bass
-
MAF: Tak už si viděl to propagační CD
- Středa 28. ledna 2004 v 8:33® Lerak
-
Mirek&DaH :Penize (a velke od EU) uz jsou na vybudovani nove vypuste Jordanu pripravene. Jsou 2 varianty : Pokud pujde navezt stara cesta (a vytvorit prehrada), ktera spojovala sladovnu a plovarnu, vypusti se jen spodek od teto provizorni hrazky k vodopadu. Pak maji nastoupit pyrotechnici, cca 1.000 aut vyvezt kontaminovane bahno a v nejhlubsi casti se ma vybetonovat velke “loviste”, ze ktereho bude odvadena rourou voda. To by melo byt nekde v mistech pontonu „u potapecu“. Odtud se ma prorazit pod urovni dna v nejhlubsim miste nadrze stola, odvadejici rourou vodu z Jordanu. Stola by mela vest pod jordanskou hrazi. Mela by prorazit skalni masiv nekde blizko vodopadu ve svahu pod „Rajem“. Voda se ma vypoustet pres sadky a tez cerpadly. Ryby budou sloveny a rozvezeny do reviru MO Tabor. Slovit by to meli nejaci profici a bude to jiste zajimave. Pokud varianta s umelou hrazkou nebude mozna (nedostanou se na ni auta…) dojde k vypusteni celeho Jordanu !!! To je dost pecka, co ? Jiz je na to projekt a penize, firmy se muzou o tento kseft pretrhnout a tak se to nejspis uskutecni…Zacne se mozna jiz letos prorazenim te stoly. Ale jeste neni vse definitiva – jsou problémy kam s bahnem, jak ho z centra mesta vyvezt a kam…
- Středa 28. ledna 2004 v 0:33® HaD
-
Mirek: něco jsem zaslechl, ale neznám podrobnosti
- Úterý 27. ledna 2004 v 19:24® Mirek
-
Václav: Nerozumím tomu, ale pořád mi nic nepřišlo. Poslal jsi to pod svým jménem? Dorazilo totiž několik podezřelých mailů s přílohama, ale ty končí rovnou v koši.
- Úterý 27. ledna 2004 v 19:22® Mirek
-
Lerak, DaH: On se má Jordán vypouštět? Pokud vím, je to naše nejstarší nádrž a nebyla nikdy vypuštěná. Jelikož mám také „modrý pupek“, tak mne to zajímá.
- Úterý 27. ledna 2004 v 19:18® Mirek
-
BASS: To fakt nevím. Je to přeci jenom nějakých 35 let zpátky. Takže za ty roky jsem jich ulovil řádově tisíce. Ale pozor, odnesu jich opravdu málo.
- Úterý 27. ledna 2004 v 19:10® jiris
-
DaH – odkaz na videa se souhlasem majitel webu – www. webpark. cz Jak ti mohu vloži nějaké své fotky do galerie, tobě na mejl?
- Úterý 27. ledna 2004 v 16:02® HaD
-
Vaclav: koukal jsi na nový volitelný vzhled?
- Úterý 27. ledna 2004 ve 14:47® HaD
-
Lerak: to je nádhera, máš fotku? Mohli bycho jí dát do galerie. Jak je to s okouny je na Jordáně je stejně záhada… Co myslíš, kolik jich tam je? Jinak já jsem taky moc zvědavej, jaký „lochnesky“ budou v Jordáně k vidění
- Úterý 27. ledna 2004 ve 14:27® Lerak
-
DaH : tak letos jsem na eMTe rotačku vydoloval z Jordánu okýše 39 cm / 1,05 kg. Zmasilá jikernačka potěšila, ale : cca před 3 roky mi „u klubu“ upadl z twisteru u břehu velikán – šacoval jsem ho tak na 45–48 cm. A překvapil hlavně svým urputným bojem. Zpočátku jsem myslel, že jsem zasekl většího duháka. Na 0,18 mm dělal divy. Plave tam možná doposud a jsem jen zvědav, jaké kusy se objeví v následujícím období, kdy má dojít k vypouštění této nádrže. Bude to asi velmi zajímavé !!!
- Úterý 27. ledna 2004 ve 13:48® Vaclav
-
BASS, DaH: Já mam taky velkou radost z kazdeho pres 30 cm, zvlast kdyz je pekne vysoky a barevne dokonaly. Jinak fotim okouny od 35 cm (jednotlivce), nebo i mensi, tehdy vsak v pocetnejsi skupine, aby bylo videt, ze to bylo prijemne chytani.
- Úterý 27. ledna 2004 ve 13:04® Bass
-
MAF: Co je s tebou ? Buď chrápeš na tom tvym kavalci a nebo s náma nemluvíš ??
- Úterý 27. ledna 2004 ve 13:02® Bass
-
DaH: Zař „A“ díš !!!
- Úterý 27. ledna 2004 ve 12:59® Bass
-
Mirek: Co je móóóc ? Převeď to na počet na sezónu.