Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 21. února 2010 v 18:22® troutkiller

dodorider> To šímo bylo jaké?

Neděle 21. února 2010 v 18:19® dodorider
dodorider

troutkiller> to bylo driv ted vlackuju s pezonem a sem spokojeny mam mitchela high modul carbon 1–3g a sem spokojeny ale nemuzu k nemu pave sehnat dobry navijak poridil sem tuto avu v 2000 prej je to dobrej navijak a kamos ho vazne ma no snad to bude dobry no.Jinak k dalsim pezonum mam uz naladene navijaky, ale chtel sem zkusit tuto no. Ja mam dobrou zkusenost s gull master 930 ale na stredni vlacku, ale ta zadni brzda je na ho.no co sem pak sel na lehci a smackovat tak jedine predni brzda mel sem chvilku i shimano ale to jelo po chvilce na reklamaci

Neděle 21. února 2010 v 18:09® troutkiller

dodorider> Prut za 1100 bude v poho než si koupíš něco lepšího to mi věř!

Neděle 21. února 2010 v 17:16® dodorider
dodorider

ja nevim no uvidim az u vody jemu ten navijak drzi sam rikal ze je spokojenej tak snad budu taky jinak s prutem je to vetsinou o rukou ja sem koupil prut asi za 1100 v bezne obchode nejakej xenon GT perch a ten prut je uplne v poho takze si ymslim ze zalezi i na rukou a na kuse s vlascem od awi mam zase ja dost dobre zkusenosti.

Neděle 21. února 2010 v 16:51® troutkiller

dodorider> Kámoš od nich měl přívlačák takovou tu kopii Speeda a praskl mu,měl i jejich vlasec a byl to hroznej šmejd!Zkus se zeptat i kolegu ale myslim že tu moc lidi co tuhle f.používá nebude:-((

Neděle 21. února 2010 v 16:48® dodorider
dodorider

Ja sem tu awu poridil protoze jeden kamarad ho koupil kdyz vychazel a stale mu slape jak hodinky jinak nikoho kdo ho ma neznam tak jsem se zkusil optat.

Neděle 21. února 2010 v 16:31® dodorider
dodorider

troutkiller> mas nejaky priklad?

Neděle 21. února 2010 v 16:29® troutkiller

dodorider> Nechci tě zklamat ale nevim o výrobku od této f.kterej by za něco stál:-((

Neděle 21. února 2010 v 16:19® dodorider
dodorider

chlapi, kdyz je rec o navijaku co rikate na navijak awa-shima pulse bass ? na vlacku a ovsem u nas.

Neděle 21. února 2010 v 10:33® BigMike

osprey> asi do toho půjdu, už na pohřebce jsem okukoval titanové endoprotézy a nevypadaly ani pecí a 1300°C dotčeny :-) Pro začátek začnu kolenem, časem se dostane i na druhé a kyčel:) Do navijáků to investovat nebudu:)

Sobota 20. února 2010 ve 23:09® osprey
osprey

BigMike> Samozřejmě, že sůl konzervuje – jako osmoticky aktivní látka znemožňuje ve větších koncentracích život organismů.

To jí ale nijak nebrání v tom, aby zároveň byla významným korozivním činitelem. Jestli chceš poradit, pořiď si vše titanové. Titanu se sůl bojí… (Jo – už předem odmítám tento nápad financovat:-D )

Sobota 20. února 2010 ve 22:24® dam
dam

BigMike> no já tomu taky nemohl uvěřit, ale stalo se…nicméně Zauber bez problému, má skvělou brzdu

Sobota 20. února 2010 ve 22:21® BigMike

dam> sakra nestraš, to by mě ani ve snu nenapadlo, že mě tam mohlo něco takového potkat! A pak že sůl konzervuje.)))

Sobota 20. února 2010 ve 22:20® olda
olda

tak jsem na zkoušku objednal tento vlas vyzkouším a uvidím jak je na tom ,na rotačky dostane svoje.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img31383.jpg
Sobota 20. února 2010 ve 22:19® dam
dam

BigMike> no do dnešního dne jsem byl docela v pohodě, ale tady to trochu nabudí…už jsem zažil v Norsku navijáky, které zrezly, aniž by se dostaly na ryby…já naštěstí takový problém nikdy neměl

Sobota 20. února 2010 ve 22:17® BigMike

osprey> to bych ho musel dát na harpunu a prohánět ty černé svi.ě (nemyslím české rozhodčí v kopané)okolo vody:))To by byl souboj:) Ale jo, jak se trošku oteplí, dostane ho do výchovy boloňka a vyrazíme na bílou. Jak jsem říkal, sem tam rybka mě neláká, musím přehradit řeku krmením a pak se do nich opřít, musí to prostě z vody lítat.))

Sobota 20. února 2010 ve 22:14® BigMike

dam> také nikdy nic neoplachuji, jsem od přírody línej a hlavně – musí to vše sloužit a ne já tomu:))Předloni to Cardinal i Tica přežily v poho. Snad jen zrezly háčky u přeživších jigových hlavišek. Sůl nad zlato.)) Už se tam těším jak malej!

Sobota 20. února 2010 ve 22:12® osprey
osprey

BigMike> Musíš ho pozvolna přivykat životu v zápřahu – ne ho nechat jen tak povalovat a pak z něj 16.6. sedřít kůži…:-))

Sobota 20. února 2010 ve 22:12® BigMike

osprey> Ale máš pravdu, na jednu špulku půjde 0,14 – 0,16 na plavačku, na 2. půjde 0.22 na „lehčí“ přívlač a na 3. 0,17 fire fluo na vláčku.

Sobota 20. února 2010 ve 22:11® dam
dam

BigMike> jen se neboj, ten vydrží všechno. Ticháček s ním chytá v Norsku, pochybuji, že ho aspoň opláchne, a následně s ním chytá u nás, ten se nezastaví:-)

Sobota 20. února 2010 ve 22:07® BigMike

osprey> Ježíši, vystavit ho nepřízni počasí?

Kdepak k vodě, zatím absťák nemám! Brousím teď spíš po pistolnických servrech, bodybuilderských, kolalistických a sbírám síly, léčím šrámy a psychicky se připravuji na sezónu dravců. A trošku vyrábím – pozvolna.

Sobota 20. února 2010 ve 22:03® osprey
osprey

BigMike> Nic nekupuj, namotej na jednu špuli toho Zaubra šestnáctku vlasec a jdi to prohnat k vodě s plavačkovým prutem. Dobrý cajk nemá zahálet…

Sobota 20. února 2010 ve 21:59® BigMike

balda9> o co se vsadíme?:)))

Ale to radši koupím Stellu a tu nechám jako šperk pravnoučatům aby příští generace viděly za co se dávaly nekřesťanské peníze:))

Ach jo, k přívlači toho teď moc nedodám – candáti nejdou:(

Sobota 20. února 2010 ve 21:36® balda9

BigMike> to bys nevydržel :-D :-D

Tento příspěvek byl editován 20.2.2010 20:37:05 uživatelem balda9.
Sobota 20. února 2010 ve 21:33® BigMike

balda9> tak to mě neznáš, kvůli koruně klidně nechám rybolovu:) Kdybych věděl, že za 20 let to tak bude, klidně ho oželím a koupím Caldii:)))

Sobota 20. února 2010 ve 21:02® balda9

dam> Newim jestli by někdo vydržel ho 20 let newzít k vodě:-D

Sobota 20. února 2010 ve 20:46® dam
dam

BigMike> tak dvě náhradní cívky v kovu je docela luxus:-) být tebou, tak ho nechám doma a po dvaceti letech ho prodám jako posledního mohykána za ukrutný prachy:-D

Sobota 20. února 2010 ve 20:41® BigMike

Hlavně je Z. hezký:) Ještě nevím, jestli ho vůbec vemu k vodě, je škoda zatěžovat a opotřebovávat takovou nádheru. Hlavně mě potěšily ty 2 cívky navrch.

Sobota 20. února 2010 v 19:15® dam
dam

troutkiller> Zauber je velmi dobrý naviják, snese opravdu hodně, Daiwa je o trochu výš…ovšem taky se ochodí, jako každý

Sobota 20. února 2010 v 19:13® kaktus
kaktus

troutkiller> Ale jo Daiwa taky ujde:-)