Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 19. února 2010 ve 22:52® dam
-
troutkiller> vejde se tam toho hodně, ale i tak je to zbytečný, protože stejně budeš chytat na hrst nástrah…já mám top krabičku a tam je všechno, víš jak se krásně vykračuje, když nejsi obtěžkán? a je místo na sváčinku
- Pátek 19. února 2010 ve 22:50® dam
-
osprey> musím souhlasit se vším…mám jen jediný problém s nočním lovem, to nějak už nezvládám, jedno chytání a trpím 14 dní nevyspáním. Ráno mi to problém nedělá, jsem zvyklý být na pstruhovce první, ale pouze na některých revírech, jinak chodím v kteroukoliv denní dobu, kdy mám čas…ovšem velká ryba opravdu bere hlavně brzy ráno a nebo za soumraku
- Pátek 19. února 2010 ve 22:48® troutkiller
-
dam> Já tahal batoh nástrah a většinu zbytečně!Co mám Simmse tak to neřešim bo se toho do něj vejde sakra dost
- Pátek 19. února 2010 ve 22:46® dam
-
troutkiller> takhle to praktikuju skoro celou sezónu, mám prut, vestu s nástrahami, foťák a jdu
- Pátek 19. února 2010 ve 22:43® osprey
-
dam> Na děti je třeba čas najít vždy. Rostou neuvěřitelně rychle. A ni nevím, jak stačil synek vyrůst o 15 cm nad moji hlavu…
A větší ryba je koření rybařiny. Malé chytám sem tam pro radost, ale ty větší, to už je výzva. Kvůli nim člověk vstává, cestuje, ponocuje,…
- Pátek 19. února 2010 ve 22:43® troutkiller
-
dam> Já bych letos rád prubnul lov na lehko
Jen vzít co se vejde do vesty a projít třeba z Písku až na smetiprach nebo ještě dál
Takovej vejlet na celej den.
- Pátek 19. února 2010 ve 22:40® Jitkagold*
-
osprey> tak to jsem nevedela,ze jsi tak blizko,tak pristi rok se tam snad potkame,jezdime na Jehnedno,coz neni tak daleko.
- Pátek 19. února 2010 ve 22:37® dam
-
troutkiller> tak se do toho pust, producenta znáš…konkurence je nutná
zrovna nedávno jsem si prohlížel spoustu zapomenutých woblerů a rotaček, letos je provětrám
- Pátek 19. února 2010 ve 22:35® dam
-
osprey> tak já se taky nebudu tímto plně řídit, ale zase se vrátím ke svým začátkům a občas vyrazím zkusit nějakou větší rybku a možná to bude příjemný relax…jinak už je připravená boloňka, feeder a krátký bič, vyrazím brzy s dcerou a to bude taky jiná zábava
hlavně doufám, že bude čas, ale na děti se musí najít
- Pátek 19. února 2010 ve 22:33® troutkiller
-
dam> Wobu mám dost
Kdybych na každej lapnul jednu pěknou rybu muže to Kuba zabalit
- Pátek 19. února 2010 ve 22:31® osprey
-
dam> Tohle je filozofie Pepy Čadka. Mám pocit, že se všech prutů pod 40 g zbavil.
Já mám rád rybařinu pestrou a zajímavou. A tak zkouším všechno.
Ještě týden a vybalím feeder a do tří neděl možná i mouchu (aspoň okounka – chytat je na žížalu mi přijde fádní).
- Pátek 19. února 2010 ve 22:30® dam
-
troutkiller> připrav si hoooodně moc nástrah
ale šance na pěkný úlovek tam určitě je vždy
- Pátek 19. února 2010 ve 22:29® troutkiller
-
dam> Rád objevuju nová lovná místa!O moravě sem toho moc slyšel ale ještě nikdy nechytal
- Pátek 19. února 2010 ve 22:27® dam
-
osprey> to nepopírám, jelikož si možná tolik nepochytám menších ryb, tak možná přejdu na rajčáky a budu zkoušet větší fišky
- Pátek 19. února 2010 ve 22:25® dam
-
troutkiller> máš kliku, že ty velký kormoráni nesežerou…je to ale zvláštní, nás lákají ty věše řeky a vás zase ty na východ…
- Pátek 19. února 2010 ve 22:24® osprey
-
dam> A tož tojtok. A to není od věci mít takovú štanglu…
- Pátek 19. února 2010 ve 22:23® troutkiller
-
dam> Já pokud to dobře dopadne tak mám s Aldou rozjednanou nějakou akcičku
Tak ještě uvidím
Možná se konečně podívám za fišema na Moravu!
- Pátek 19. února 2010 ve 22:22® dam
-
osprey>
no to jsou takový ty vaše tyčky na slidery a pětky rotačky
- Pátek 19. února 2010 ve 22:20® dam
-
troutkiller> duben a květen mám našlapaný, koncem května jedeme na MS do Chorvatska, ale pak už jen samá pozitiva, práce, rodina, občas závod a třešínkou bude Selenge, láká mě toho hodně, ale budou chybět prašule a hlavně čas
- Pátek 19. února 2010 ve 22:20® osprey
-
dam> Ahoj. Jak bys specifikoval prut rajčák – abych byl v obraze?
- Pátek 19. února 2010 ve 22:19® osprey
-
Jitkagold*> Ahoj, to jsou k nám hosti!
Proč bych nejezdil do Písku na ryby? Sand City mám 7 km do svého bydliště a pokud mám náladu kouknout se cestou k vodě do města, klidně chytám i tam. Nějaké ryby jim tam pořád ještě plavou.
Akorát co se týče dravců, je tam strašná konkurence. Nejenže tam sídlí troutkiller a spol., ale ještě se tam nastěhoval pepa-č
- Pátek 19. února 2010 ve 22:18® troutkiller
-
dam> Já to budu nít na opak
Začnu na pstruhovce,pak Norci a pak po 14 dnech už bude 16.6
- Pátek 19. února 2010 ve 22:15® dam
-
troutkiller> no on je na tom cenově zhruba stejně…na P zahájení už bude v akci…tedy pokud doletím z Norway
- Pátek 19. února 2010 ve 22:12® troutkiller
-
dam> četl neboj
Já mám na cestě UL Ryukon!Jsem holt na tu obyč konfekci
- Pátek 19. února 2010 ve 22:08® dam
-
troutkiller> no tak uvidíme, hlavně si nic nezlomit
jinak nevím jestli jsi četl, ale zadal jsem proutek do výroby, bude to zase takové ryhlejší UL, ale viděl jsem krásný rajčák pro Hammera z neskutečně lehoučkého a tenkého blanku
- Pátek 19. února 2010 ve 22:05® troutkiller
-
dam> Ty lýže nevim!Vypadá to že to bude pěkně namrznutý
Bazén klapne určitě
- Pátek 19. února 2010 ve 22:02® dam
-
troutkiller> nene, na lyže, brusle asi už nebudou, takže se budeme cachtat v aguaparku
potřebuju trochu oraz, ale i tak jede práce se mnou
- Pátek 19. února 2010 ve 22:00® troutkiller
-
dam> Na dírky jo?Nevim jak na Lipně ale ale v sity of Písek začíná lejt
- Pátek 19. února 2010 ve 21:58® dam
-
troutkiller> no nekecej???
v neděli valím na Lipno s rodinkou, snad to vše neroztaje, tady pěkně prší
- Pátek 19. února 2010 ve 21:57® dam
-
Jak.novi> no přijde mi to, že všichni odjeli na hory nebo vyrazili na pivko