Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 12. února 2010 ve 20:34® spike
spike

osprey> moc jsem ho nezkoušel, jestli si ve vodě zaplaval 2× tak je to asi maximum. Chtěl bych si o něm něco přečíst, abych věděl. Ale chodí dobře takže letos budu zkoušet.

Dík

Tento příspěvek byl editován 12.2.2010 19:37:56 uživatelem spike.
Pátek 12. února 2010 ve 20:29® osprey
osprey

spike> Skoro určitě Sting. Ale ono je jedno, co je to za typ. Důležitější je jeho použitelnost k lovu. Tenhle typ nemám zmáklý, i když jeden kousek mi doma leží.

Pátek 12. února 2010 ve 20:25® spike
spike

Jednou jsem u vody našel woba od Salma. Poradil by mě prosím někdo co je to asi za typ?

Tento příspěvek byl editován 12.2.2010 19:26:01 uživatelem spike.
foto/diskuze/privlac/2010/th-img31016.jpg
Pátek 12. února 2010 ve 20:21® osprey
osprey

Flip> A nevíš, jestli nebude Drak dělat příští rok nějaký růžový prut? Na délce a gramáži mi nezáleží, ale aby mi to ladilo s tou novou šňůrou, kdybych si ji náhodou koupil:-))

Pátek 12. února 2010 ve 20:00profil byl smazán

Arnej> jo pokud na sebe narazí odborník a jelito či opačně je zpravidla o zábavu postaráno:-)) ))

Pátek 12. února 2010 v 19:56® Arnej
Arnej

Flip> Já zažil situaci, kdy to bylo naopak. A to je potom sranda…

Pátek 12. února 2010 v 19:52® PetrC

BigMike> ach jo, proč nejsem zručný šikula, mohl bych zabít několik much jednou ranou.

;-) ;-)

Na Hrádek jsem si vzpomněl náhodou, jednou jsem tam myslím byl a … To není špatný nápad s těmi copy.

Jerky mám hlavně z dovozu. Něco občas nakoupím v českých obchodech, ale jen výjimečně. No, jejich trhání je dost nepříjemné, ale často se nedá nic jiného dělat a riskovat při vyprošťování nehodlám.

Ano, bolí to i na duši, kór když mám poslední kousek, který běžně nekoupíš. Navíc za nemalý peníz.

Pátek 12. února 2010 v 19:34profil byl smazán

Arnej> já bych byl špatnej prodavač.Neměl bych na to nervy.Mám ale pár kamarádů,kteří sami prodávají a nebo mají firmu.Někdy i protřelý kšeftman kouká co to je za aparáta na protější straně pultu:-)) ))

Pátek 12. února 2010 v 19:31® Arnej
Arnej

Flip> Z ní to skoro stejně jako kdyby ty si byl ten prodavač.

Pátek 12. února 2010 v 19:25profil byl smazán

Arnej> pokud dobrý obchodník přemýšlí a vidí,že zákazník není úplný jelito,tak mu nic nevnucuje.To by nebyl dobrý obchodník.Jiný případ nastane,když do krámu vleze někdo,kdo nemá ani páru o tom co vlastně chce.

Pátek 12. února 2010 v 19:22® vladah
vladah

BigMike> dobrá značka ale ja radši kopita než twistry

Pátek 12. února 2010 v 19:20® Arnej
Arnej

Flip> Přesně. Funguje to, jak píšeš. Jde jim o to, aby měli zisk. Na jednu věc jsem přece jenom zapomněl. Ten prut mi nenutil, ani žádnou značku nepovyšoval, pouze zdůrazňoval pruty s ohledem na cenu/kvalitu.

Pátek 12. února 2010 v 19:20profil byl smazán

BigMike> ochucené?to myslíš jako použité?:-))

Pátek 12. února 2010 v 19:17® BigMike

PetrC> orena, tedy woblery:) Jóóó – v Hrádku mám spolužačku z gymplu, už jsem uvažoval dělat z primerosek nějaké mihule a jiné umélé copy či jiné nástrahy – díky za připomenutí! Ty ochucené by mohly rybkám chutnat.) Kde ty jerkbaity kupuješ? Venku? To musí bolet, když takového urveš,co? Myslím na duši.)

Pátek 12. února 2010 v 19:14® BigMike

vladah> vše Relax!

Pátek 12. února 2010 v 19:07® PetrC

Flip> neváhal bych ti poskytnou první pomoc, ale i poslední pomazání…

:-) :-)
Pátek 12. února 2010 v 19:03profil byl smazán

Arnej> Ačkoliv Black Bass je velice slušná firmička a pan Dreessel fajn chlap,tak se starým Drakem Procházkou si evidentně do oka nepadli.Trochu znám tu causu,takže něco málo o ní vím.Třeba to někoho nebude zajímat,ale pokud chce finální prodejní firma mít velké rabaty,tak musí počítat s tím,že i náhradní díly budou trošku dražší.Jinými slovy RSP čko se BB nedomluvilo.Potom je zcela evidentní,že na onen výrobek pokud chci zákazníkovi vnutit jiný musím nanést trošku toho blátíčka.Pamatuju doby před 5 lety kdy vzájemná spolupráce mezi těmito firmami fungovala bezproblémů-ale časy se mění.Tož tak.

Pátek 12. února 2010 v 18:57profil byl smazán

PetrC> ještě žiju:-)) )

Pátek 12. února 2010 v 18:53® Arnej
Arnej

skwor> Neboj se, já to taky udělal. Moc povedený prut za rozumnou cenu. V každém případě je z čeho vybírat.
Jen se trochu bojím, abych toho dráčka někde u vody nerozbil. Působí dost křehce.

Pátek 12. února 2010 v 18:47® PetrC

skwor> šimánomile.

Pátek 12. února 2010 v 18:42® troutkiller

Arnej> Než pujdeš pro Draka tak mrkni na Daiwu,třeba řada Infinity-Q šla cenově dolu a jsou to hodně povedený proutky!

Pátek 12. února 2010 v 18:39® skwor
skwor

Arnej> Přímo v BB sis mohl osahat skeletory, to je taky kvalita. A pro mě osobně je starší model srdcová záležitost. Co jsem měl v ruce ten nový, tak jsem moc rozdílů nezpozoroval (na vzhled kašlu, ten ryby nechytá). http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…letor-270-28

Pátek 12. února 2010 v 18:32® Arnej
Arnej

skwor> S tím jenom souhlasím, já tam proklábosil přes půl hodiny. No uvidíme, po něčem se ještě kouknu. Jinak ten dřáček je opravdu bezvadnej, to musím uznat (Prut Dragon Destiny 2,70m 4–21g).

Pátek 12. února 2010 v 18:22® troutkiller

zdar lovci:-)

Pátek 12. února 2010 v 18:21® skwor
skwor

Arnej> Prodavač v Black bassu je fajn, včera jsem si s ním celkem příjemně pokecal. Pokud hledáš prut v podobné cenové relaci jako TD, koukni na šimaňácký Speed master. Ač tu firmu vůbec nemusím (PetrC potvrdí), tak tyhle proutky se mi poměrně líbí.

Pátek 12. února 2010 v 17:22® PetrC

Snad si toho Flip nevšimne, jinak to pro něj bude darda, kterou bude těžko rozdýchávat.

Pátek 12. února 2010 v 17:13® Arnej
Arnej

osprey> Ahoj, zlatou rybku jsem vzal dnešním dnem razantním útokem. Na prodejně mají tři pruty. Jeden trpí špatně vyrobenou špičkou a je dost vykloněná ze své osy. Ty zbylý dva mají vrhací zátěž něco kolem 50–80 gramů, což už je na střední přívlač moc. Mně to ale nedalo, pán na prodejně mě poslal na náměstí míru, kde je jakási prodejna jménem BLACK BASS s tím, že prý se tam dragony prodávají. V momentě stojím na místě a okamžitě se zeptám obsluhy na proutek s gramáží 5–30 gramů. Pruty už nevedou a to z toho důvodu, že ten od koho je brali, jim je prodával za stejnou cenu, jaká je uvedena na webu. S tím dodavatelem nebyla rozumná řeč snad v žádném směru. Tak od nákupu odstoupila celá řada pražských prodejců, jelikož tohle se jim patrně a zjevně nevyplácí. Navíc prohlásil dosti znepokojivou zprávu ohledně reklamace. Pokud se ti něco s tím prutem přihodí, musíš počítat i s dražší opravou. Jinak tam měl dva kousky na reklamaci a dal mi možnost si je osahat (Team Dragon 4–21g).

Pátek 12. února 2010 v 17:10® vladah
vladah

BigMike> ty vrchní kopyta sou relaxi nebo co je to za značku vypadaj dobře

Tento příspěvek byl editován 12.2.2010 16:10:49 uživatelem vladah.
Pátek 12. února 2010 v 16:51® PetrC

BigMike> vůbec nejsem srandista, naopak, jsem naprosto vážný člověk. Vážně.

Takže vyrábíš orena/motadla? Tak to jsi tuplovaný šikulín! A na houpačku lovil otec a dařilo se mu. I dikobrazí ostny měl (a pokud jde o vysačku, někdo ten bordel musí vysát, ne?).

S gumou na mě nechoď, té vůbec nerozumím. Ale jo, párkrát v životě jsem i gumu vodou tahal. A Hrádek? Mám na mysli městzečko Hrádek, kde se dlouhá léta vyráběly gumové ochrany (latexové) značky Primeros. Tedy pokud se nepletu.

Také trhám a trhám celoročně a někdy i víc než málo a někdy i ještě víc. A to mě to občas i sere a nejhorší jsou (byly) jerky. No, oni určitě i nadále budou nejhorší trhačů skupinou (nejsem v tom asi sám). No jo, zakrmovat dřevem a plastem. Je to vůbec ekologické? Ale co, utěšuje mne, že to množství urvaných gum je horší…

Ha ha há…

Pátek 12. února 2010 v 16:01® BigMike

BigMike> oprav si vysačku na visačku!