Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 12. února 2010 v 16:01® BigMike

PetrC> ty srandisto – dělám z balzy orena nebo jak to dnešní generace vzývá:) Splávky si občas dělám na téma dikobrazí osten – jdou použít na plavanou (ortodoxní plaváčkáři se osypou:), ale i na vysačku. Gumy už trošku typově a barevně selektuji, ale nějaké nadnormativní zásoby tu prostě jsou, zatím nepuchří, tak třeba jednou dostanou prostor i veteráni! Jestli se neprobudí po volbách Blaničtí rytíři:)) Hrádek? Nějak mi kolečko v převodovce nezapadlo:( Jo, já ty gumy trhám a trhám! V létě ani moc ne, ale jak se ochladí a jdu trošku cíleně na candáta, s jeho zálibou vyskytovat se u členitého dna, je zle!!! Ale jak by řekl Lerak: „je to jinak, on s nimi zakrmuje“!

Pátek 12. února 2010 v 15:43® PetrC

BigMike> tak to jsi dobrý, nejsem vůbec zručný a i když je opracovávání dřeva hezké, nikdy jsem neuspěl. A ty splávky máš do klidné vody i do proudu. S krátkou i dlouhou anténkou?

Ale slibuji, že kdybych byl alespoň trochu šikovný, tak začnu vyřezávat balzové gumy jakéhokoliv tvaru s patřičně zahnutým ocáskem.

:-) :-)

Koukám, vůbec si nelámeš hlavu s množstvím gumových zásob, čili zásob gum. A co Hrádek?

Co s takovým množstvím gum děláš? To bych nebyl schopen utrhat ani za pět sezon. A máš dobrý vkus, také se vyžívám v divočárnách.

Jen tak dál!

Pátek 12. února 2010 v 15:05® BigMike

PetrC> :-)) do toho přijdej ještě balzové samovýrobky a pak nevím, co u vody nasadit dříve:) Další, početně odpovídající várka od jiného dodavatele čeká k vyzvednutí! A to jsem letos už nechtěl koupit žádnou gumu a dotrhat ty stovky starších v zásobách! Jenže to nejsou zrovna ty správné barvy.))A abych to trhal jen pro trhání… Chci občas na ně i nějakou rybku zavěsit! Ještě by to ale k nim chtělo nějaké odpovídající hlavičky s háčkama, že?:)

Pátek 12. února 2010 ve 14:34® PetrC

BigMike> koukám, ty jsi ujetý na bílou barvu a zahnuté ocásky. Měl by jsi si tím začít něco dělat.

A není těch sedmasedmdesát kusů nějak málo?

Pátek 12. února 2010 ve 12:07® BigMike

Začínám zbrojit na sezónu. To nej kopyto má 11 cm. Celkem 77 ks. Asi nemusím dodávat na jaké typy barev jsem ujetý:)

foto/diskuze/privlac/2010/th-img30995.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img30996.jpg
Pátek 12. února 2010 v 11:44® PetrC

Jak.novi> jo a ještě – když se chce, tak všechno jde…

;-) ;-)

Jdu se natáhnout (ne natáhnout jako natáhnout, ale natáhnout jako natáhnout).

Pátek 12. února 2010 v 11:40® PetrC

Jak.novi> přesně o tom to je, vše má svou cenu.

Také chápu, že mnoho lidí nad cenou NEJEN tohoto navijáku kroutí hlavou.

A chápu, že ty jako student nemáš moc na výběr. Jsi v podstatě odkázán na dary od rodiny a musel bys příbuzným nevím kolikrát umýt sakumprdum celé auto, aby ti získaný obnos umožnil zakoupit Suverän.

Pátek 12. února 2010 v 11:31® Jak.novi
Jak.novi

PetrC> Ne, věřím že kvalita toho navijáku je vysoká. A k tomu odpovídá i cena.

Pátek 12. února 2010 v 11:27® PetrC

Jak.novi> jako student základní školy máš samozřejmě jistá omezení (mezi nimi samozřejmě i finanční), ale přesto budu i nadále tvrdit, že přehnaná není.

Anebo jinak, ukaž mi lepší naviják bez ohledu na cenu.

Pátek 12. února 2010 v 11:22® Jak.novi
Jak.novi

PetrC> Pro mně jako člověka, co studuje na základce rozhodně přehnaná je.

Pátek 12. února 2010 v 11:19® PetrC

sethy> a co 10g polystyrenovou kouli?

Obávám se, že SN bude mít navrch.

Pátek 12. února 2010 v 11:14® sethy
sethy

PetrC> To asi jo, ikdyž jsem zkoušel gumu na 10g hlavě odhazovat na stejném prutě (určeném na smekáč) smekáčem (šňura 0,15) a multikem-vajičkem (šňura 0,20) a multíkem jsem házel dál…ikdyž 10g už není tak lehky, pravda.

Nic pádím na TVV…:->

Tento příspěvek byl editován 12.2.2010 10:18:41 uživatelem sethy.
Pátek 12. února 2010 v 11:09® PetrC

sethy> ale se smekacím navijákem lehkou nástrahu odhodím dál. V tomto bodě MP bohužel zaostává.

Také si myslím, že k životu není Suverän potřeba. Ale znáš to, život není peříčko a jsem rád, že nezapadnu do šimánovské šedi. To by bylo divné žití…

:-1 :-1
Pátek 12. února 2010 v 10:40® sethy
sethy

PetrC> Bez problému jsem loni házel SSR7 na prutu, který byl určen na těžší nástrahy. Takže s nějakým adekvátním prutem nemůže být problém:) Taky si myslim, že bez Suveräna přežiju, stačí že mám MP Abu:-1

Pátek 12. února 2010 v 10:30® PetrC

sethy> ani nevím, jakou hmotnost má Rapala Original 9cm, nebo SSR 9cm, ale oboje jde s MP odhodit (ten šad rap je jasný jako prd, že?). Ono je to v podstatě jedno a nijak to neřeším. Nakonec nechodím k vodě s jedním prutem.

Dát Suverän na ULX prut je zajímavá představa. V podstatě by se tak ideálně vyvážil i třímetrový klacek.

Ne, neprodávej MP a netrap se chudou stravou. Dá se sehnat určitě za lepší cenu. Těch mých dvacet je má cena.

Pátek 12. února 2010 v 10:13® sethy
sethy

PetrC> Na věci od 10g má multíky. Na potoky a twistrování mám smekáče, takže jediné kde bych ho využil je tem twistrovej prut, protože si nedovedu představit, že bych třeba na ULX dal Suveräna :-D Víš jak dlouho bych musel být o chlebu a vodě abych si ho mohl dovolit…leda že bych prodal všechny MP a to zas ne:-|

Pátek 12. února 2010 v 10:04® PetrC

sethy> pokud jsi usnul, tak je vše v pořádku. Jinak totiž hrozí hrozba, že…

Ano, mám a jen hlupák by se jich zbavoval. Jsou to navijáky na celý život, pro celé generace. No jo, ale jestli jsem tě namlsal, tak bych zasloužil.

:-93; :-93;

Pokud jde o MP a lehké věci, tak když se chce, tak jde téměř všechno, ale obávám se, že v tomto mají SN navrch. A určitě není hřích tahat malé wobblery Suveränem. Ani se za to nestydím, je ale fakt, že menší jak 9cm z krabic nevyndavám.

Pátek 12. února 2010 v 9:36® sethy
sethy

PetrC> Musel jsem to vypnout a pokusit se usnout :-D

Ty ještě nějaké máš? Já myslel žes je všechny prodal (asi si to s někým pletu). Ty jo jen za dvacet, zajímavá nabídka, budu o tom přemýšlet:-1

Dokud se o tom sám nepřesvedčím ,neuvěřím. Leots to chci vyzkoušet (ty 5g woby na multik), tak uvidime:) A i kdyby to nešlo, tak tahat Suveränem ty pidi nástrahy by byl hřích:)

Tento příspěvek byl editován 12.2.2010 08:37:14 uživatelem sethy.
Pátek 12. února 2010 v 8:57® PetrC

Jak.novi> přehnaná rozhodně není.

Pátek 12. února 2010 v 8:50® Arnej
Arnej

osprey> Děkuju. Dneska se tam vyrazím podívat, jelikož mám ješte volno.

Pátek 12. února 2010 v 8:50® Arnej
Arnej

osprey> Děkuju. Dneska se tam vyrazím podívat, jelikož mám ješte volno.

Pátek 12. února 2010 ve 2:10® Jak.novi
Jak.novi

PetrC> Přehnaná myslím bude. Myslím, že se pohybuje nad dvacet táců a to je pro mně docela přehnaný je. :-)

Pátek 12. února 2010 v 1:07® PetrC

sethy> no protože se jedná o spolehlivé držáky, co tě jen tak ve štychu nenechají.

Také bych si, až na pár výjimek, použitý naviják nekoupil. To samé pruty, ty bez výjimek. Nevím jak se pohybuje cena za nový Suverän, ale určitě nebude přehnaná. Jeden ti mohu prodat, ještě nebyl u vody. Že jsi to ty, dej mi dvacet a je tvůj. A vyděláš na tom, protože za deset patnáct let…

No to je sice pravda, ale s MP nejde skotačit tak, jak se SN. A navíc – dej na slova těch, co tvrdí, že s MP kloudně neodhodíš 5g wobbler.

Nemůžeš usnout? Pokud jde o spánek, spím velice rád, spím rád ráno, dopoledne, v poledne, po o, před sváčou i po sváče, před večeří i po večeři, večer i v noci. Prostě spím rád a kdykoliv.

:-> :->
Pátek 12. února 2010 v 0:53® sethy
sethy

PetrC> Raději hádat nebudu9-) Já měl Suverana v ruce jednou v obchodě, ale to jsem byl ještě batole:) Beru to ze svého pohledu, použitej naviják bych si nekoupil aniž bych ho neměl šanci osahat. Dá se sehnat i novej, ale cenově… A vůbec, máme přece kafemlejnky;-) Sakra nemůžu usnout, neměl jsem spat přes den :-D

Pátek 12. února 2010 v 0:34® PetrC

sethy> hmmm, chtěl jsem ti poslat smajlíky a vono houbelec. Tak máš smůlu…

:-P :-P
Pátek 12. února 2010 v 0:32® PetrC

sethy> výborně a jen tak dál. Děláš mi radost.

:-> :->

Nejde jen o Suverän a jiné navijáky od Abu, ale také o některé původní Quick od D.A.M, Mitchell 300, starý TAP apod.

A stále se najde spousta zájemců o tyto navijáky. Hádej proč.

Pátek 12. února 2010 v 0:16® sethy
sethy

PetrC> Věřím že fungují do ted, spíš jsem to myslel tak, proč zhánět něco co se x let nevyrábí. Nepochybuju o tom ze suveran byl a je kvalitní navijak. Učení. Mám vše:) hurá do dalšího semestru.

Pátek 12. února 2010 v 0:06® PetrC

sethy> oprašovat zašlou slávu?

Je řada navijáků, a jsou to skutečně dobří navijákové, kterým o slávu nikdy nešlo a přesto se jedná o legendy…

A víš o co v první řadě šlo? Jen si představ, že tito navijákové slouží do dnes a slouží třeba i třicet let…

A také nevím o problému, kterým by tito navijákové trpěly.

Stále myslíš, že jde o navijáky, kterým jde o slávu? Dokonce zašlou slávu. Zaprášenou zašlou slávu?

Už víš oč tady jde?

No a co učení? Jak to jde? Máš to?

Čtvrtek 11. února 2010 ve 23:08® sethy
sethy

Losfedos> taky jsem ho měl pučenej (u vody). Pěknej chod, vypada kvalitně, jen se mi nelibí (ale to je jen muj osobní pocit) :-)

Tento příspěvek byl editován 11.2.2010 22:09:57 uživatelem sethy.
Čtvrtek 11. února 2010 ve 22:28® bjucek
bjucek

Losfedos> myslim, že tan jeden navijáček se v tý hromadě ztratí